11.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواب شوم آمریکا و اروپا برای ایران در مذاکرات وین
اگر ایران با شرایط مذاکرات وین، برجام را احیا میکرد، چه فاجعهای در انتظارمان بود؟
🔴نظرسنجی مریلند/ حمایت ایرانیها از رئیسی، برنامه موشکی و نگاه به شرق
♦️نظرسنجی مشترک دانشگاه مریلند و مرکز افکارسنجی «ایرانپل» (Iran Poll) که روز دوشنبه منتشر شد نشان داد که مردم ایران از ایالات متحده رویگردان شدهاند و به سیاست جدید جمهوری اسلامی ایران در نگاه به شرق نگاه مثبتی دارند.
♦️۵۲ درصد گفتند که ایران باید قاطعانه روی خواستههایش پافشاری کند و از طریق اروپاییها واشنگتن را به پذیرش آنها مجاب کند.
♦️در مورد تصورات از ایالات متحده، ۸۵ درصد از پاسخ دهندگان عنوان کردند که تصور آنها نسبت به آمریکا «تاحدی نامطلوب» (۹.۴درصد) یا «بسیار نامطلوب» (۷۵.۹ درصد) بوده است
🔻 چرا همه وظیفه داریم راه را برای بازگشت روحانی فراهم کنیم؟!
🔹 این روزها حسن روحانی با کمک و البته بخوانید با تحریک برخی مشاورانش برای ورود مجدد به سپهر سیاسی ایران تحرکاتی داشته است.
🔸 رئیس دولت تدبیر و امید که خودش هم می داند درباره وضعیت اقتصادی کشور و معیشت مردم، کارنامه ای بر جا گذاشته که اگر در مقابل هر سیاستمدار ضعیفی در ایران نیز قرار بگیرد، مغلوب خواهد شد، تلاش می کند سیاست ورزی در عرصه سیاست خارجه و امنیت ملی را به عنوان دریچه ورود مجدد به عرصه سیاسی کشور انتخاب کند.
🔹 اینکه چرا او زود برگشته، نشانه اضطراری است که در طیف وسیعی از اعتدالیون و اصلاح طلبان درباره آینده سیاسی این دو جریان وجود دارد. اما برخی اصلاح طلبان و مشاوران روحانی البته یک محاسبه پنهان دارند؛ آنها معتقدند که دولتی که رئیسی تحویل گرفته و مین گذاری های که دولت روحانی برای دولت سیزدهم در موضوعاتی همچون تحریم ها، اقتصاد، بودجه، مباحث ارزی، ارزش پول ملی، سیاست خارجه و .... گذاشته، آنقدر افتضاح است که امید داشته باشند که دولت رئیسی نتواند رضایت مردم را در معیشت و اقتصاد کسب کند.
🔸 آنها در روزهای آخر عامدانه چند برابر سخت تر از شرایط عمومی دولت روحانی، دولت را تحویل رئیسی دادند و در گوشه ای به انتظار نشسته اند تا در جایگاه مدعی و منتقد دوباره برگردند.
🔹 مشاوران شیخ دیپلمات، تصویر سازی هاشمی ثانی بودن، حسن روحانی را نیز در برنامه تبلیغاتی خود قرار داده اند. موضوعی که با چند مانع جدی راهبردی رو به رو هست؛
📌 اولا روحانی هیچگاه به وزن سیاسی آیت الله هاشمی در سپهر سیاسی ایران دست نیافته.
📌 دوما هاشمی شانزده سال طول کشید تا بتواند خاطره های تلخ بخش های زیادی از مردم از شرایط اقتصادی دولتش را پنهان سازی کند و از فتنه 88 نیز به صورت جدی تصمیم گرفت که نشان بدهد که هاشمی انقلابی دهه شصت نیست و تغییرات زیادی در موضوعاتی همچون آزادی، مذاکره با آمریکا و ... داشته است.
📌 سوما؛ روحانی با کارنامه ای که از خود به جای گذاشته اعتبار و آبروی خود هاشمی رفسنجانی را نیز در این سالها را کاهش چشمگیری داده،
📌 چهارما؛ روحانی در واقع افکار هاشمی را در سیاست خارجه و اقتصاد دنبال کرد و شرایط کشور اینگونه شده که نباید میشد. در هر صورت هاشمی رفسنجانی این روزها برای کارگزاران، اعتدالیون جناح راست و فرزندانش نوستالژی شیرینی محسوب می شود نه برای جامعه ای که هشت سال از دولت نیابتی و فرزندان معنوی اش رنج کشیدند.
🔹 با این وجود به نظر می رسد که علاوه بر جریان غرب گرا، اعتدالیون و اصلاح طلبان، جبهه ارزشی انقلاب نیز باید از بازگشت حسن روحانی استقبال کند؛ چه قطب مقابل و رقیبی بهتر از روحانی!
🔸 او باید به عرصه سیاسی برگردد تا دوباره این حس خطر که ممکن هست به روزهای بی ثبات دولت روحانی برگردیم، در جامعه زنده شود. این حس خطر بی شک برای درک بیشتر اقدامات آیت رئیسی در برنامههای مثل سفرهای استانی، واکسیانسیون گسترده کرونا، اجرایی شدن ساخت یک میلیون مسکن در سال و ... به جامعه کمک بیشتری خواهد کرد.
🔹 حسن روحانی باید فعال باشد تا در افکار عمومی تفاوت و قیاس رئیسی و روحانی روزانه انجام شود.
🔸 حسن روحانی باید برگردد تا جریان انقلابی بداند که همچنان وحدت باید در اولویت باشد و رقیب به خانه نمی خواهد برگردد و جریان غرب گرا قصد بازنشسته شدن از سیاست در ایران را ندارد.
🔹 حسن روحانی و مدل تفکرات او و همفکرانش از بزرگترین تجربه ها و عبرت های جمهوری اسلامی هستند، انقلاب اسلامی به زنده ماندن این تجربه و عبرت برای ادامه مسیر نیاز دارد!
#مهدی_جهان_تیغی
▼حرف روز
👈رؤیای بیتعبیر!
آمریکا در مواجهه با انقلاب اسلامی ایران، راهبردهای مختلفی را آزموده است؛ در دوران ترامپ نیز راهبرد فشار حداکثری با این ادعا که در مدت شش ماه ایران به زانو در خواهد آمد، اجرا شد. اکنون پس از گذشت 4 سال، به اعتراف مقامات آمریکایی، این طرح با شکست مواجه شده است؛ اما در دولت بایدن، رویکرد فشار حداکثری با معادلههای دیگری پیگیری میشود که تمرکز بر گروهکهای تروریستی، یکی از مؤلفههای آن است.
👈نکات تحلیلی:
1️⃣- بهرهگیری از ظرفیت گروهکهای تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران، خروجی اندیشکدههای آمریکایی است که در آن، آمریکا بهعنوان پشتیبان عمل نموده و رژیم صهیونیستی قرار است نقش آموزشدهنده و مدیر میدانی را بازی کند.
2️⃣- در همین راستا مقرهای تروریستهای کومله و دموکرات واقع در اقلیم کردستان برای آموزش تروریستها و مراکز شنود و جاسوسی علیه جمهوری اسلامی ایران در اختیار رژیم صهیونیستی قرار داده شد و اقدامات خرابکارانه گروهکها در داخل کشور سرعت بیشتری به خود گرفته است.
3️⃣- جمهوری اسلامی ایران در واکنش به این اقدامات خصمانه، به تروریستها و حامیان آنها هشدار داد که در صورت ادامه روند، با اقدام سخت نیروهای مسلح مواجه خواهند شد و با توجه به تداوم این روند تروریستی، اخیراً نیروی زمینی سپاه طی یک عملیات حسابشده، تعدادی از این لانههای جاسوسی را در اقلیم کردستان عراق منهدم نمود. این عملیات از قبل توسط فرمانده نیروی زمینی سپاه رسانهای شد تا پس از ترک تروریستها از مقرها، توپخانه و پهپادهای نیروی زمینی، متناسب با اهداف از پیش تعیینشده عملیات کنند؛ هدف اصلی در این عملیات، نه گرفتن تلفات انسانی از تروریستها، بلکه مقابله با ظرفیتها و تجهیزات جاسوسی و شنود و آموزش تروریستها بود.
👈نکته راهبردی:
بهرهگیری از ظرفیت گروهکهای تروریستی برای فعال کردن مسائل قومیتی در کشور نقشه جدیدی برای تحمیل هزینههای امنیتی علیه جمهوری اسلامی محسوب نمیشود. اوایل انقلاب نیز شاهد بهرهگیری آمریکا از این نقشه بودهایم. با توجه به تجارب آن زمان و اشراف اطلاعاتی و قدرت نظامی کنونی، میتوان از هماکنون پیشبینی کرد که توطئه استفاده از ظرفیت گروهکهای قومی به شکست میانجامد. اقوام مختلف ایران اسلامی در طی بیش از 4 دهه گذشته، مدافعان مقاوم نظام اسلامی بودهاند و خود همین مردم تروریستها را از کشور بیرون راندهاند و فتنه آنها را خاموش کردهاند. بااینحال هوشیاری مسئولین برای مقابله با این گروهکها و جلوگیری از پا گرفتن مجدد آنها در آن سوی مرزها، ضرورتی اجتنابناپذیر است.
✍#مصطفی_برزکار
💢 هشدار چین به ناوهای آمریکا و کانادا در تنگه تایوان: برای دفع هر تهدیدی آمادهایم
🔻 ارتش چین روز یکشنبه آمریکا و کانادا را به اعزام ناوهای جنگی خود به تنگه تایوان در هفته گذشته متهم کرد و گفت که این کار باعث به خطر افتادن صلح و ثبات در منطقه میشود.
🔻 پکن با تاکید بر روی این مسئله که تایوان بخشی از خاک چین به شمار می رود چندین مرتبه هواپیماهای خود را وارد حریم هوایی تایوان کرده است.
🔻 ارتش آمریکا اعلام کرد که ناوشکن یو اس اس دووی در کنار ناوچه اچ ام سی اس وینیپگ روز پنجشنبه گذشته در آبهای تایوان مشغول تردد بوده است.
🔻 از سوی دیگر ارتش چین نیز با بیان اینکه نظامیان این کشور تردد کشتی ها را به دقت زیر نظر دارند گفت: آمریکا و کانادا با انجام چنین اقدامات تحریک آمیزی باعث به خطر افتادن صلح و ثبات در تنگه تایوان می شوند. نیروهای ما همواره در حالت آماده باش کامل بوده و آماده دفع هرگونه تهدیدی هستند.
▫️ tn.ai/2591588
15.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مهاجران غیرقانونی ایرانی پشت مرزهای لهستان
🔻 مرزبانان لهستانی به زبان فارسی از آنان میخواهند از طرق قانونی به اروپای غربی بروند نه شیوههای غیرقانونی.
💢 آغاز رزمایش هوایی بزرگ رژیم صهیونیستی
🔻 رزمایش هوایی رژیم صهیونیستی در حالی آغاز شده که فرمانده نیروی هوایی این رژیم از تشدید تهدید از جانب ایران، سوریه و غزه خبر داده است.
🔻 روزنامه «یعدیعوت آحارانوت» نوشته در این رزمایش دو هفتهای، آمریکا، یونان، آلمان، ایتالیا، انگلیس، فرانسه و هند نیز مشارکت دارند.
▫️ fna.ir/4beo0