🔴پراید باز هم گران شد/ قیمتها در بازار خودرو تکان خورد
🔹در معاملات امروز، قیمت پراید صفر ۱۴۰۰ مدل ۱۱۱ SE (با افزایش قیمت یک میلیون تومانی) به حوالی ۱۷۳ میلیون تومان رسیده است. این خودرو طی ۲روز گذشته ۲میلیون تومان افزایش قیمت را ثبت کرده است.
▫️قیمت پراید صفر ۱۳۲ SE مدل ۹۸ با افزایش ۳میلیون تومانی به ۱۴۷ میلیون رسید. بررسی نمودار قیمتی نشان میدهد که این خودرو طی ۹روز گذشته ۷میلیون تومان گران شده است.
♦️روز سبز بازارهای سهام با کاهش نگرانیها از شیوع اومیکرون
🔹شاخصهای سهام ایالات متحده در نخستین روز معاملاتی هفته روند صعودی داشتند که ناشی از کاهش نگرانیها در شیوع سویه اومیکرون بوده است.
🔹در معاملات روز گذشته اساندپی۵۰۰ تقریبا تمام ضررهای کل هفته گذشته را جبران کرد و همزمان قیمت نفت و بازده اوراق قرضه نیز افزایش یافت.
🔹سرمایهگذاران در حال ارزیابی نرخ تورم بالا و پتانسیل فدرال رزرو برای تسریع در کاهش اقدامات محرک برای مبارزه با افزایش قیمتهای مصرف کننده هستند که میتواند مسیر را برای افزایش نرخ بهره در نیمه نخست ۲۰۲۲ باز کند.
🔹بر این اساس روز گذشته شاخص داو جونز با ۱.۸۷، اساندپی۵۰۰ با ۱.۱۷ و شاخص نزدک با ۰.۹۳ درصد افزایش معاملات نخستین روز هفته را به پایان بردند./ اقتصاد آنلاین
📌محرومیت از ارث
🔹مطابق ماده ۸۳۷ قانون مدنی
اگر کسی به موجب وصیت یک یا چند نفر از ورثه خود را از ارث محروم کند وصیت مزبور نافذ نیست.
🔹اشخاص تا زمانی که زنده هستند اختیار تام نسبت به اموالشان دارند و میتوانند هر دخل و تصرفی را که میخواهند در اموالشان انجام دهند.
🔹همچنین هر فردی در زمان حیاتش میتواند هر نوع وصیتی در مورد اموالش بکند، اما فقط نسبت به یک سوم اموالش این وصیت نافذ و صحیح خواهد بود.
🔹ماده ۸۴۳ قانون مدنی نیز بیان کرده است که وصیتی که بیش از یکسوم اموال را شامل شود، نافذ نیست مگر با اجازه وراث و اگر بعضی از ورثه اجازه دهند فقط نسبت به سهم آنها معتبر است.
🔹به عنوان مثال اگر پدری #وصیت کند که تمامی اموالش را به خیریه بدهند، صرفاً یک سوم اموال را میتوان به خیریه داد و دوسوم باقیمانده متعلق به سایر وراث است و اگر هرکدام از #ورثه اجازه دهند، آن اموال به نسبت سهم هرکس که اجازه داده است به ملکیت خیریه در میآید.
🔹باید در نظر داشت که وصیتنامهای که طبق قانون تنظیم شده لازمالاجر است و اگر بدون رعایت مقررات تنظیم شده باشد فاقد اعتبار است.
🔴 آمریکا دو اصل تضمین دادن و راستی آزمایی را پذیرفته است / موضوع جبران خسارات در سند سوم ارائه خواهد شد
👤 #باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه در گفتوگو با الجزیره:
🔹 موضوع راستی آزمایی و تضمین مواردی بسیار جدی هستند که در سند سوم تشریح شدهاند.
🔸 اقتصاد ما در شرایط چند سال گذشته که تحریمهای آمریکا و متحدان آن بر ایران برقرار بودهاند، توانسته است توسعه یابد و پیشرفت کند. این یک امر مسلم است که تحریمها اثر داشتهاند. اما ایران نشان داد که تحریمها نمیتوانند نتیحه بخش باشند.
✅ یکی از موضوعاتی که در مذاکرات دنبال میکنیم، موضوع جبران خسارت از سوی آمریکا به خاطر آسیبها و خساراتی است که به مردم ما وارد کردند.
🔹 این موضوع در سند سوم پیشنهادات ما پرداخته خواهد شد.
🔸 طرفهای مذاکرات در حال بررسی دو سند دیگری هستند که ارائه کردهایم. به محض این که پاسخشان را دریافت کنیم، کار بر روی سند سوم را آغاز خواهیم کرد.
✅ طرفهای مقابل، بر ضرورت تضمین دادن و بر ضرورت سازوکاری برای راستی آزمایی صحه میگذارند، هم روسیه، هم چین و هم اروپاییها. در اصل، آمریکاییها هم باید بپذیرند.
💢 باید اقداماتی انجام شود که اشتباهات کشوری را که از توافق خارج شد، جبران کند. بده و بستان زمانی اتفاق میافتد که هر دو طرف از چیزی تخطی کنند. ما از چیزی تخطی نکردیم. این آمریکاییها بودند که از توافق خارج شدند.
🔴 از مذاکره برای رفع تحریم تا مذاکره ذیل راهبرد خنثیسازی تحریم
👤 #مسعود_براتی
🔹 در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰ رویکرد حاکم بر دولت و تیم مذاکراتی ایرانی رویکرد مذاکره برای رفع تحریم بود. این رویکرد مبتنی بر این گزاره مبنایی است که تحریم پدیدهای است که تنها از طریق امتیاز دادن به امریکا و تنشزدایی با او در یک مسیر بیپایان، میتوان از اعمالش جلوگیری کرد و کشور ایران هیچ توانی برای مواجهه فعالانه با آن ندارد. این باور سبب شد تا برنامههای اصلی اقتصادی دولت متوقف حصول توافق شود.
🔸 وجود یک نگاه تاریک و ناامید به وضعیتی که توافق حاصل نشود. تا آنجا که دکتر ظریف در گفتوگو با رادیو امریکا بیان کرد که «هر توافقی بهتر از عدم توافق» است و وزارت خارجه ایران نیز در داخل ایران کمپین «نه به عدم توافق» را راهاندازی کرد.
✅ دولت روحانی برای آنکه تنشزدایی کند، از انجام اقدام متقابل که تکلیف قانونی او بود، سرباز زد. حتی در زمان خروج امریکا از برجام دولت روحانی یک سال به طور کامل صبر کرد و به تمام تعهدات هستهای عمل کرد.
🔹 نتیجه این رویکرد، دست پایین تیم مذاکره کننده در میز مذاکرات بود. طرف ایرانی از همان ابتدا میدانست که دستش خالی است و اگر مذاکره به توافق نرسد، یک شکست اقتصادی، اجتماعی و سیاسی برای دولت متبوعش حاصل خواهد شد.
🔸 اما در دور جدید مذاکرات رویکرد بهطور اساسی تغییر کرده است و باید این مذاکرات را ذیل راهبرد خنثیسازی تحریم تبیین کرد. در رویکرد جدید راه اصلی مقابله با تحریم، بیاثر کردن و خنثی کردن تحریم است. این رویکرد منجر به دست برتر تیم مذاکره کننده ایرانی در مذاکرات شده است.
✅ هیچ یک از اعضای اقتصادی دولت برنامههای خود را متوقف به نتیجه مذاکرات و حصول توافق وابسته نکردهاند. فرض پایهای برای تیم اقتصادی دولت سیزدهم، ماندگاری تحریمهاست.
🔹 دولت سیزدهم هم در نظر و هم در عمل نشان داده است نگاهش به مواجهه با تحریمها مبتنی بر خنثیسازی است و برای همین انتظار و مطالبه غیرواقعی از تیم مذاکره کننده ندارد و این وضعیت دست تیم ایران را بخوبی پر میکند و اجازه میدهد تیم مذاکره کننده با فراغ بال بیشتری روی مذاکرات تمرکز کند و برای تأمین منافع ملی ابتکار عمل بیشتری داشته باشد.
💢 دولت سیزدهم بخوبی میداند که هرچه نیاز به رفع تحریم کمتر باشد، امید به رفع واقعی و پایدار تحریمها بیشتر خواهد بود و هرچه مانند دولت قبل نیاز به رفع تحریم بیشتر باشد و نمایش داده شود، امید به رفع واقعی و پایدار تحریم دورتر خواهد شد.
14.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بنیاد مستضعفان سازنده مدرنترین و لوکسترین پاساژهای شمال تهران!
👤#رفیقدوست رئیس اسبق بنیاد مستضعفان:
✅ اگر دوربین را خاموش کنید می توانم در این مورد پاسخ دهم!
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کی خدا ما رو بغل میکنه؟
✅ از هرچی بترسی میزندت. خدایا ما را از غیر خودت نترسان.
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نگاهی به تعریف جنبش دانشجویی از قاب تلویزیونهای بیگانه
✅ در حالیکه رسانههای بیگانه سعی دارند تا جنبش دانشجویی را مطالبه گری دانشجویان در خیابان تعریف کنند، بلوغ سیاسی دانشجویان نشان داده است دانشگاه مبدأ تحولات است نه کف خیابان
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شکستن قفل ۵ ساله تجارت گازی با ترکمنستان
✅ برقراری تجارت گازی با کشور ترکمنستان که پنجمین دارنده ذخایر گازی جهان بوده و در همسایگی کشور ما قرار دارد، در راستای تبدیل ایران به هاب گازی منطقه، بسیار مهم و راهبردی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آشنایی با سواد رسانه و سواد سایبری
✅ ضرورت عدم انتشار سریع هر آنچه در فضای مجازی به دست ما می رسد
14.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آینده پر ابهام صنعت دامداری
✅ باوجود اینکه مسئولان وزارت جهاد کشاورزی از تامین نهادههای دامی به میزان مورد نیاز خبر میدهند، دامداران همچنان از بازار سیاه و ناکافی بودن عرضه نهادههای دامی نسبت به نیازشان گلایه مندند.