کاش آن هشدار حکیمانه
۶ سال قبل شنیده می شد
🔹ارادتم نسبت به حضرت آیت الله جوادی آملی (حفظه الله تعالی) دو چندان شد، وقتی دیدم ایشان در دیدار وزیر خارجه گفته است:
🔻"مذاکره با جهان، یک فهم و سواد بالغ سیاسی بین المللی می خواهد. باید طرزی توافقات را نوشت که کسی نتواند زیر آن بزند و از آن خارج شود و از تعهد خود شانه خالی کند؛ اگر کشوری توانست یکطرفه و یکجانبه از توافق صورت گرفته خارج شود، یعنی این قرارداد عوامانه نوشته شده. یعنی آن تکیه گاهی که محل سوء استفاده دشمن قرار گرفته تا از توافق خارج شود، مورد غفلت قرار گرفته. یعنی در قرارداد دیده نشده که اگر یکی از طرفین به صورت یکجانبه از توافق خارج شود و آن را فسخ کند، چه عواقبی دارد؟ این یعنی همه جوانب کار دیده نشده است".
🔹همچنین در مرور برخی مواضع قبلی ایشان، نکات قابل توجهی دیده می شود:
🔻 ۲۲ آبان ۱۳۹۴: "اینکه ما در این مذاکرات امتیازاتی را از دست دادهایم و در عوض امتیازاتی گرفتهایم، در واقع درست نیست. من معتقدم ما در این مذاکرات هیچ چیز از دست ندادیم. طرف مقابل میخواست قدرت ساخت سلاح هستهای را از ما بگیرد، اما ما با آن که قدرت ساخت سلاح هستهای را داشتیم، هرگز به دنبال ساخت اینگونه سلاحها نبودیم.".
🔻۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ در دیدار با محمد رضا عارف: "در فرهنگ قرآنی، غیرت را سه عنصر معرفت، هویت و غیرزدایی تشکیل میدهند؛ غیرزدایی به این معنا است که اجازه ندهیم بیگانه به حریم ما نفوذ کند. بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیرشدن با غیرت سازگار نیست... کسانی که راه نفوذ بیگانگان را در فضای اقتصادی و یا سیاسی به روی کشور میگشایند از غیرت اقتصادی و یا سیاسی برخوردار نیستند"
🔻۱۲ اسفند ۱۳۹۶ : "من چند سال قبل به مسئولان وزارت خارجه گفتم که آمریکا قابل اعتماد نیست و اگر به آنان دست دادید انگشتانتان را بشمارید. مبادا کم شده باشد؛ زیر آنان به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند. ما وقتی قطعنامه را پذیرفتیم، صدام ملعون به تحریک دشمنان دیگر ما زیر آن زدند و عملیات مرصاد را به راه انداختند در صورتی که جبهههای ما از نیرو خالی شده بود و خدا رحمت کند کسانی مانند صیاد شیرازی که مردانه ایستادند و دفاع کردند. آمریکا اعداء عدو ماست".
🔻۱۹ دی :۱۳۹۷: "کفاری که از دشمنی دست برنمیدارند، شما هم با آنها دشمن باشید، حواس تان جمع باشد. 5 سال قبل که مسؤولان امور خارجه آمده بودند به آقایان گفتم وقتی با آمریکاییها دست میدهید، انگشتانتان را بشمارید! آدم وقتی با کفار معامله میکند انگشتش را میشمارد ولی اگر خدای ناکرده فریب بخورد، دیگر تقصیر خودش است".
🔹مجموع بیانات آیت الله جوادی آملی (دام ظلّه) درباره برجام و مبتنی بر عبرت های آن، تاییدی بر این تاکید همیشگی رهبر حکیم انقلاب است که آمریکا، غیر قابل اعتماد است. این همان هشداری است که بارها به دولتمردان پیشین داده شد اما مورد اهتمام قرار نگرفت.
🔹بخشی از نامه 29 مهر 94 رهبر انقلاب خطاب به آقای روحانی:
🔻"جنابعالی با سابقهی چند دهه حضور در متن مسائل جمهوری اسلامی، طبعا دانستهاید که دولت آمریکا، در قضیّهی هستهای و نه در هیچ مسئلهی دیگری، در برابر ایران رویکردی جز خصومت و اخلال در پیش نگرفته است و در آینده هم بعید است جز این روش عمل کند...
🔻بیشک حفظ هوشیاری نسبت به نیّات خصمانهی دولت آمریکا و ایستادگیهایی که بر اثر آن در طول مسیر مذاکرات از سوی مسئولان جمهوری اسلامی به کار رفت، توانست در موارد متعدّدی، از ورود زیانهای سنگین جلوگیری کند.
🔻با این حال، محصول مذاکرات که در قالب برجام شکل گرفته است، دچار نقاط ابهام و ضعفهای ساختاری و موارد متعدّدی است که در صورت فقدان مراقبت دقیق و لحظهبهلحظه، می تواند به خسارتهای بزرگی برای حال و آیندهی کشور منتهی شود".
#محمدایمانی
14000921_42655_16k.mp3
4.97M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار پرستاران و خانواده شهدای سلامت ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
📥 khl.ink/f/49193
💻 @Khamenei_ir
✅ شفافیت در نگاه رهبری
🔹این نکتهی بسیار مهمّی است؛ این شفّافیّتی که حالا سر زبانها است که «آقا شفّاف، شفّاف»، در کلام امیرالمؤمنین است. بعضیها عادت کردهاند هر چیز خوبی که در جامعهی اسلامی است را نسبت بدهند به غربیها. واقعاً انسان تعجّب میکند از کوتهفکری بعضیها! توجّه به مردم، آراء مردم، اهتمام به مردم، میگوید «ما از غربیها یاد گرفتیم اینها را»؛... وقتی مراجعه به منابع اسلامی نمیکنید، وقتی کلمات امیرالمؤمنین و رسول مکرّم اسلام را نمیخوانید، بلد نیستید، خب بله، از غربیها باید یاد بگیرید.
🔸 میگویند بعضیها، میشنوید که «بله، این شفّافیّت را هم آنها به ما یاد دادند»؛ نخیر، شفّافیّت را امیرالمؤمنین یاد داده؛ میگوید حقّ شما بر من -یعنی حقّی که شما پیش من دارید- [این است که] هیچ رازی را از شما پنهان ندارم، هیچ حرفی را از شما پنهان نکنم، مگر در جنگ و مسائل جنگ و مسائلی که با دشمن طرف هستیم، اینجا نمیشود حرفها را زد؛ چون حرف را وقتی که گفتیم، شما شنفتی، #دشمن هم میشنود. بله در این مسائل حرب -حرب، اعمّ از همین حرب بهاصطلاح نظامی و مانند اینها است- در مسائل #امنیّتی، در مسائل #نظامی، در مسائل گوناگونی که جنگ داریم با دشمن، مقابلهی با دشمن داریم، بله اینجا جای افشاگری نیست، جای #شفّافیّت نیست، امّا در غیر اینها، در مسائل عمومیِ مردم، اَن لَا اَحتَجِبَنَّ دُونَکُم سِرّاً.
۱۳۹۷/۰۷/۳۰
🔹مقام معظم رهبری
#سیداحمدرضوی
💬 فضای مجلس نسبت به طرح شفافیت آرا چگونه است؟
🔹برخی نمایندگانی که در اظهار نظر عمومی از شفافیت حمایت میکنند در پشت پرده برای رای نیاوردن آن مشغول لابی هستند!
🔹طرح شفافیت آرا نمایندگان یکی از اولین طرحهایی بود که در مجلس یازدهم مطرح شد اما هنگام بررسی در صحن، کلیات آن در صحن علنی رد و به کمیسیون آئیننامه داخلی مجلس ارجاع شد تا پیشنهادات جدید نمایندگان هم در آن طرح گنجانده شود و طرحی پختهتر به صحن مجلس بازگردد. اکنون که حدود دو ماه از بررسی این طرح در صحن مجلس میگذرد، بررسیها نشان میدهد که فضای مجلس شورای اسلامی نسبت به طرح شفافیت آرای نمایندگان منفی است.
🔹پیش از این یکی از مسئولین مجلس در جلسهای غیررسانهای با انتقاد از رفتار متناقض برخی نمایندگان گفته بود: برخی از این افرادی که سخنرانی کرده و توئیت میزنند و... در حمایت از شفافیت پشت پرده لابی میکنند که این طرح رای نیاورد!
🔹در همین زمینه و برای حل این مشکل و تایید طرح در مجلس، در هفتههای اخیر محمد باقر قالیباف جلساتی را با بیش از ۴۰ نماینده برگزار کرد و مقرر شد که آنها در این باره فعال شوند؛ در نهایت به این جمعبندی رسیدند که طرح را به صورت ۲ شوری مطرح کنند.
🔹در شور اول نمایندگان از کمیسیونهای مختلف بیایند و در تغییرات و اصلاحات آن پیشنهاد دهند و در شور دوم اشکالات مورد نظر نمایندگان برطرف شود. همچنین جلساتی با نمایندگان در حال برگزاری است که در اواخر هفته جاری این طرح به رای گیری گذاشته شود.
🔹به اعتقاد کارشناسان، نمایندگان مجلس نباید ابایی از شفافیت داشته باشند و بهتر است به این مسئله توجه کنند که اگر مجلس در شفافیت پیش قدم باشد، ممکن است بتواند برخی از مجموعهها و نهادها را هم ملزم به شفافیت کند، اما اگر مجلسیها شفافیت را از خودشان آغاز نکنند، به احتمال زیاد باز هم مساله شفافیت به جایی نمیرسد و فقط در حد شعار باقی میماند که این موضوع زیبنده مجلس انقلابی نیست.
مصداق بارز تحریف
✍ سعید میرزایی
#سرطان_اصلاحات
#جریان_تحریف
کافه سیاسی
#رصد
هاآرتص:
💢 تهدیدهای اسرائیل علیه ایران توخالیست
◀️ روزنامه "هاآرتص" در گزارشی به واکنش اسرائیل به مذاکرات وین و برنامه هستهای ایران پرداخت و نوشت:
🔸️ اوضاع موجود نشان میدهد که در صورت موفقیت آمیز بودن مذاکرات، نتیجه به ضرر اسرائیل خواهد بود و مقامات دولتی در تلآویو قصد هدف قرار دادن تاسیسات هستهای ایران را دارند اما شرایط کاملا با تصورات مسئولان اسرائیلی متفاوت است.
🔸️ با توجه به نهایی نشدن مذاکرات، عدم موفقیت عملیات نظامی علیه ایران و اختلافات داخلی در اسرائیل، حمله نظامی به تاسیسات ایران هیچگاه عملی نخواهد شد و دود آن به چشم شهروندان اسرائیلی خواهد رفت.
🔸️ پس از خروج آمریکا از توافق با ایران، روند هستهای در تهران به سرعت پیشرفت کرده و اکنون به بالاترین سطح خود رسیدهاست.
🔸️ مذاکره کنندگان ایرانی با روی کار آمدن رئیس جمهور جدید موضع متفاوتی را در مذاکرات اتخاد کرده و بایدن توان بازگرداندن ایران به توافق قبلی را نخواهد داشت.
🔸️ ایران نشان داده که کشوری بزرگ و توانمند در مواجهه با مشکلات است و علیرغم تمام فعالیتهای اسرائیل در سالهای اخیر، حکومت تهران قدرت خود را حفظ کرده و اقدامات اسرائیل هیچ تاثیری در پیشرفت این کشور نداشتهاست
✅ باقری: اختلاف کاهش یافته است
🔺علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران:
🔹 ما دو مساله اساسی داریم که باید تفکیک شود؛ مساله اول اختلاف دیدگاه طرفین درباره حیطه موضوعات است که باید درباره آن مذاکره شود و مساله دیگر اختلاف دیدگاه و مواضع طرفین درباره موضوعات مورد بحث است.
🔹 اختلافات درباره دامنه و حیطه موضوعات، رو به کاهش گذاشت است و طرفین در حال رسیدن به جمع بندی پیرامون موضوعاتی هستیم که باید در دستور کار مذاکرات قرار گیرد.
🔹 کاهش اختلاف درباره حیطه موضوعات مورد بحث یک پیشرفت خوب و با اهمیت است، چون در ابتدا در همین مورد نیز اختلاف وجود داشت.
🔹 درباره خود موضوعات مذاکره طرفین با یکدیگر اختلافات داشته و دارند.
🔹 حتی در مذاکراتی که ۶ دوره در وین برگزار شد، شاهد بودیم که اختلافات جدی وجود داشت و این اختلافات نیز باقی ماند.
🔹 بدلیل بر سرکار آمدن دولت جدید در ایران، موارد جدید نیز مطرح شد و در تعامل با طرف های مقابل در حال جمع بندی مشترک هستیم تا موضوعات اختلافی در چهارچوبی تنظیم و تدوین شود.
💠 ایرنا
🔊🔉جنگ روایت ها
قدمتی به وسعت تاریخ بشریت دارد.
روزگاری فرعون طغیان گر
موسی کلیم را مفسد و یاغی خواند!
در شهر معاویهِ بی دین
امیرالمومنین علی را بی نماز خواندند!!
یزید میمون باز سرور جوانان بهشت را خارج شده از دین معرفی کرد!!!
و اینک شهدای مدافع حرم و منادیان غیرت و مردانگی را....
📡 درست است که در جنگ روایت ها در نبردی نابرابر
با کمترین امکانات در مقابل دنیایی از رسانه ها و قلم بدست ها و..در حال نبردیم
اما دنیایی از انگیزه و همت و خلاقیت و دعای خیر شهدا
پشتیبان ماست
مردانه می ایستیم برای بیان واقعیت ها
#نبرد__روایت_ها
#جلاد_شهید
✍ محمد تقی احمدی پرتو
🔴 عضو کمیسیون برنامه و بودجه: بانک مرکزی پاسخگوی سفرهای مداوم مدیر عامل یک بانک خصوصی به انگلیس باشد.
▪️نماینده مرم نیشابور در مجلس: سفرهای متعدد مدیرعامل یک بانک به کشورهای اروپایی این هشدار را به دستگاههای نظارتی و امنیتی می دهد که این موضوع را جدی تر بگیرند.
ارکانی با اشاره به پرونده خاوری بیان کرد: اگر ماجرایی مثل خاوری اتفاق بیفتد این افراد دیگر به کشور باز نمی گردند و دست ما نیز برای بازگرداندن مجرمان اقتصادی از کشورهایی چون کانادا و انگلیس کوتاه خواهد بود و در نتیجه اطلاعات زیادی از سیستم بانکی و سپرده گذاران به دست بیگانگان می افتد.
جنگ روایت ها را دست کم گرفته ایم!
✍سید علیرضا آل داود
رهبر انقلاب، در دیدار مدافعان سلامت:
🔸شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگرشما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔸شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.۱۴۰۰/۹/۲۱
✅در کتاب جنگ های شبکه ای اندیشکده رند سالها قبل آمده است: در جنگ های فردا کسی برنده نیست که بزرگترین بمب ها را دارد، بلکه کسی پیروز است که بهترین روایت را دارد.
⭕️در عصر رسانه های هوشمند قرار داریم. در عصری که پلتفرم ومحتوا همپوشانی بسیار جدی با یکدیگر با فناوری هایی نظیر هوش مصنوعی و... دارند.
⭕️در این عصر جریانی در عرصه های شناختی، ادراکی و رسانه ای پیروز است که بتواند نخستین و دقیقترین روایت را از یک واقعه، حادثه، موضوع یا چالش بسازد، روایت را مدیریت کند یا روایت خود را در اذهان و قلوب مخاطب تثبیت کند.
⭕️در این عصر پیروزی با روایت غالب را پیروزی بدون جنگ و درگیری هم مینامند.
⭕️متاسفانه فرماندهی جنگ روایت ها در داخل کشورمان در فضای مجازی ول در دست غول های روایت ساز سایبری-شناختی نظیر شبکه های اجتماعی و پیام رسان های عمدتا غربی است که با تصویر سازی، بمباران اطلاعاتی، پمپاژ اخبار جعلی و منفی مشغول مهندسی اجتماعی و ذهنی جامعه هستند.
⭕️در این جنگ ابتدا کلان روایت توسط رسانه ها ساخته می شود، سپس پس از زمان مشخصی خرده روایت ها با ۲ عنصر قدرت برانگیختگی و قدرت توزیع شوندگی ساخته می شوند.
⭕️در این شرایط با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب باید هرچه سریعتر کلان روایت ها وخرده روایت ها را برای وقایع مهم انقلاب اسلامی بسازیم.
⭕️یادمان نرود اگر جنگ روایت ها را دست کم بگیریم، اذهان و قلوب مردم با روایت های ساخته شده توسط دشمن تسخیر خواهد شد و این تمام هدف استعمارگران با استعمار فرانو در عرصه های شناختی-سایبری در داخل کشور است.
#جنگ_روایت_ها
#جنگ_رسانه_ای
#جریان_تحریف
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کثرت یا قلت
🔹 اخیرا جریان مخالف واکسن با برداشت و تاویل اشتباه از برخی آیات قرآن مجید طرفداران خود را با قلیل خواندن جبهه حق دلداری داده و جریان مقابل را باطل معرفی میکنند!!!
🔸 کثرت همیشه باطل نیست، قلت نیز همیشه حق نبوده است در ذیل به چند نمونه از باطل بودن جریان قلیل اشاره میکنم:
1️⃣ پس از خلقت حضرت آدم، خداوند به همه مخلوقاتش دستور سجده بر آدم را صادر فرمودند، اما تنها شیطان(قلیل) از دستور خداوند نافرمانی کرد.
2️⃣ پس از بیعت عموم مسلمین با امیرالمومنین علی علیه السلام، معاویه، عمروعاص و برخی دیگر (قلیل) از بیعت با ایشان خودداری کردند.
3️⃣ پس از پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری رفراندم و بله گفتن 98 درصدی مردم به ایجاد نظام جمهوری اسلامی ایران، 2 درصد (قلیل) مخالفت کردند.
4️⃣ پس از تشکیل جمهوری اسلامی ایران عموم جریانات مذهبی، سیاسی در جهت تقویت نظام شروع به فعالیت کردند اما گروهک منافقین ( قلیل) اسلحه برداشته و بر علیه کشور قیام کردند.
❇️ موارد بیشماری از باطل بودن جریان اقلیت در گستره تاریخ هست که میتوان به آنها اشاره کرد.
✅ معیار حق و باطل بودن یک تفکر یا مطالبه کثرت یا قلت طرفدارانش نیست، بلکه معیارحقانیت، همگام بودن و همراه بودن با #ولایت است.
✅ اگر در اردوگاه ولایت در کنار و همراه و همگام ایشان در حال انجام وظیفه و خدمت بودیم در #جبهه_حق هستیم حال میخواهد تعدادمان قلیل باشد( ماجرای سقیفه که تنها چند نفر کنار علی علیه السلام ایستادند) یا تعدادمان کثیر باشد( همانند جنگ نهروان )