📚معرفی کتاب جهاد تبیین
📝 نقشه راه مجاهدان عرصه تبیین
🔻کتاب «جهاد تبیین» با محوریت بیانات رهبر معظم انقلاب و همچنین اهمیت و بایستههای موضوع «جهاد تبیین» از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.
🔸آیین رونمایی از این کتاب روز یکشنبه ۲۶ دی ماه در تالار سوره حوزه هنری برگزار میشود. این اثر با بهرهگیری از بیانات رهبر انقلاب در ۵ فصل و ۳۸۴ صفحه به ابعاد مختلف «جهاد تبیین» میپردازد.
🔹پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR به همین مناسبت در یادداشتی به قلم گردآورنده کتاب جهاد تبیین به معرفی این اثر پرداخته است.
#جهاد_تبیین
⭕️ هر چقدر به صداوسیما بودجه بدهیم، به اندازه قبل از انقلاب نمیرسد/ در جمهوری اسلامی صداوسیما مظلوم واقع شده است/ در کشور کمترین حقوق را نیروهای مسلح دریافت میکنند
👤 شهبار حسن پور بیگلری، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹(دیده بان ایران: بحث دیگری که باعث انتقادات فراوان از جانب افکارعمومی و کارشناسان شده است، بحث بودجهدهی به برخی از نهادها مثل نهادهای فرهنگی با توجه به شرایط معیشتی و اقتصادی مردم، است) این موضوعی که شما گفتید، صحت ندارد.
🔹(اما این قضیه در ردیفهای بودجه آماده است و چیزی نیست که کتمان شده باشد!) ما 300 ردیف بودجه داشتیم که به 50 ردیف کاهش پیدا کرده است.
🔹(الان شما افزایش بودجه 50 درصدی صداوسیما یا نهادهای فرهنگی را تکذیب میکنید؟) ما هر چقدر به صداوسیما بودجه بدهیم به اندازه قبل از انقلاب نمیرسد. قبل از انقلاب یک درصد از بودجه کشور در اختیار صداوسیمایی بوده که دو یا سه شبکه بیشتر نداشت!
🔹در حال حاضر 70 شبکه سیما بیش از دهها شبکه رادیویی در صداوسیمای ملی وجود دارد ما هنوز یک درصد از بودجه را هم در اختیار صداوسیما قرار ندادیم. در جمهوری اسلامی صداوسیما مظلوم واقع شده است. ما از صداوسیما بهعنوان یک دانشگاه انسانساز یاد میکنیم. انتظار داریم که مباحثی که از نظر ما که از کارگزاران نظام هستیم، مدنظر در فیلمها و برنامههایشان استفاده کنند. در حال حاضر بیشترین جفا در حق هنرمندانی که در فیلمهای دفاع مقدس نقش داشتند، شده است! کمترین هزینه و بودجه به این عزیزانی که در فیلمهای دفاع مقدس ایفای نقش داشتند، تعلق گرفته است چه در سینما چه در صداوسیما.
🔹یک چیزی دیگری که میخواهم بگویم و شاید به مذاق شما و دیگران خوش نیاید این است که در بحث فرهنگ ما هیچ کاری برای جوانانی که علاقمند به نظام مقدس جمهوری اسلامی است، انجام ندادهایم. بنده بهعنوان یک کارشناس معتقد هستم که ما باید بیشتر از اینها به مسائل فرهنگی توجه کنیم.
🔹(بحث بر سر این است که با توجه به مشکلات معیشتی و کسری بودجهای که دو.لت با آن روبهرو است، چرا باید تا این اندازه شاهد افزایش بودجه برخی از نهادها باشیم؟ افزایش حقوق کارمندان دولت، 10 درصد بوده این افزایش حقوق اصلا با تورم سال 1400 هم همخوانی ندارد چه برسد به سال 1401!) مباحث معیشتی اولویت اصلی و اساسی ما در مجلس شورای اسلامی است. اگر بودجه کمیته امداد را 40 درصد افزایش دهیم، یک میلیون تومانشان میشود 1 میلیون و 400 هزار تومان اما اگر 10 درصد حقوق کارمندان اضافه شود، میشود به اندازه یک خانواده چهار نفره کمیته امداد! آیا این عدالت است؟ باید به این مراکز بسیار توجه بیشتر شود!
🔹(به گفته بسیاری از کارشناسان همین کمیته امدادی که از آن حرف میزنید، بیشترین بودجه را صرف ساخت و ساز میکند!) امروز در کشور کمترین حقوق را نیروهای مسلح دریافت میکنند. الان بقیه کشورها به نیروهای مسلحشان 20 درصد بیشتر از کارمندان حقوق میدهند! این مسائلی که شما عنوان میکنید، صحت ندارد لطفا به نشر آن دامن نزنید./ دیدهبان ایران
⭕️بانک ها سخت وام میدهند اما خوب سود میدهند!
📝تجارت نیوز:
🔹بانک مرکزی میگوید بانکها بیشتر از ١٥% #سود ندهند اما بانکها با وعده پرداخت سود چند درصدی در حال جمع کردن پول #مردم هستند؟ از ١٨ تا ٢٤%.
🔹 آیا میتوانند این وعده را عملی کنند و بعدا پول مردم را پس بدهند؟ #بانک_مرکزی پاسخش این است؛ نگرانیم!
📝روزنامه خراسان نوشت:
🔹برخی گزارش های مردمی حکایت از کم شدن روند تسهیلات دهی بانک ها دارد. موضوعی که دامنه آن حتی تا بنگاه های اقتصادی هم کشیده شده است.یک فرضیه قابل اعتنای دیگر که البته مورد تایید برخی مقام های مسئول بانکی است نیز این است که بانک ها با توجه به وضعیت اقتصادی کنونی و چفت و بست شدن حجم ترازنامه آن ها توسط بانک مرکزی، بخشی از قدرت تسهیلات دهی خود را از دست داده اند.
👤اظهارات جمشیدی، رئیس کانون هماهنگی بانک های خصوصی این فرضیه را تایید می کند.
🔹پرداخت وام برای بانکها زیان محض است و در حالی که سود تسهیلات بانکی حداکثر 18 درصد است نرخ تورم 44 درصد اعلام شده است. بنابراین دریافت وام برای مشتریان به صرفه و به زیان بانکهاست.
👤بهنام صمدی، خبرنگار اقتصادی
🔹در این دوره از حراجی تهران ۱۵۹ میلیارد تومان آثار هنری فروش رفته آیا مالیاتش رو هم میدن؟
🔷چطوریه که بابت نقل و انتقال پراید مالیات پرداخت میشه، کارمند ماهانه مالیات میده، چطور این آثار این طوری سنگین معامله میشن و #مالیات نمیدن؟!
🔹سازمان امور مالیاتی همین الان میتونه با استفاده از ظرفیت مالیات بر درآمد اتفاقی از این معاملات مالیات بگیره..تابلوها رسما کالای لوکس هستند.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فائزه هاشمی، نماینده تهران در دوره پنجم مجلس: اجباری شدن معالجه زنان توسط پزشکان زن "نگاه طالبانی به زنان" است/ دیده بان ایران
▪️پ.ن:
🔹بنا بر گزارش وبگاه نماینده ولی فقیه در استان البرز، آیتالله حسینی همدانی، امام جمعه کرج، روز گذشته در خطبه های نماز جمعه با تأکید بر لزوم استفاده از پزشک زن برای معاینه بانوان، گفت: ما چندین مرتبه خصوصی و بعضاً همینجا چند مرتبه گفتیم که مسئله بیماریهایی را که خانمها باید معاینه شوند و خانمها باید آنها را معاینه کنند، جدی بگیرید. معنا ندارد که در بیمارستانها بخصوص دولتی، آنکسی که متصدی کار بانوان است مرد باشد و مباشر تا مرد این کار را انجام بدهد. باید خانمها این کار را بکنند بخصوص بحث سونوگرافی و اینجور چیزها که انجام نشد.
🔹بنده دیگر دیدم که خودم باید ورود کنم؛ دستگاه سونوگرافی را خودم خریدم برای اینکه بانوان بیایند استفاده کنند و در مصلی کارخواهیم گذاشت؛ مطالبه میکنم از تعدادی از اطبا و پزشکان خواهر و به آنها اطلاع بدهید که با دفتر ما تماس بگیرند که زمانبندی کنیم و بنا هم دارم که انشاءالله شبانهروزی در مصلی بحث سونوگرافی بانوان دایر باشد.
⭕️۵۳ درصد جنگلها و زمینهای کشاورزی شمال ویلا شد/ پهپادها ویلاسازی در جنگلهای شمال را رصد میکنند
🔹بهگزارش سازمان املاک و مستغلات کشور، ۳۳درصد مراتع و جنگلهای استانهای شمالی در ۲۵سال اخیر تبدیل به مسکن و ویلا شده است.
🔹در آگهیهای ویلاهای جنگلی برخی عبارتها نشان میدهد دستاندازی به نقطه جنگلی تا چه اندازه بالا بوده است. عباراتی نظیر «منطقه بکر»، «انشعاب آب و گاز از لوله اصلی»، «استخر و جکوزی از چشمه جنگلی» گزینههایی است که در برخی آگهیها دیده میشود.
🔹نگاهی به آگهیهای ویلاسازی در شمال کشور نشان میدهد ویلاهای لاکچری گاه تا ۳۰میلیارد تومان هم به فروش میرسند. ویلاهای لاکچری جنگلی بعضا تا ۱۰۰میلیارد تومان نیز قیمتگذاری میشوند./روزنامه همشهری
⭕️اشتباه تاریخی ما فاصله گرفتن از رهبری بود / می خواهیم به دولت و رهبری راهکار بدهیم
👤حسین مرعشی، دبیرکل حزب کارگزاران:
🔹داستان ما داستان فرد کریه المنظری است که کودکی را بغل کرده بود و بچه گریه میکرد. عاقلی رسید و گفت این کودک از تو میترسد او را زمین بگذار! برخی درست یا نادرست از من، شما و اصلاحطلبان خوششان نمیآید آیا ما نباید تلاش کنیم؟
🔹ما یک اشتباه تاریخی داشتیم که از رهبری فاصله گرفتیم یا عدهای کوشیدند این فاصله را ایجاد کنند.
🔹عقیده دارم عقلای قوم از هر دو جناح باید دور رهبری حلقه بزنند و راهحلهای کارشناسی برای برونرفت کشور از بحرانها را به ایشان ارائه دهند.
🔹من کار میکنم و حزب را به این سمت میبریم که به دولت و رهبری و تمامی نهادها راهکار بدهیم تا با اجرایی شدن راهکارها از بار مشکلات مردم کاسته شود. در قالب این ایده هر کاری که از دستمان برآید برای رهبری و دولت انجام خواهیم داد./جماران
⚠️این غذا مسموم است❗️
✳️ قَالَ الْحَسَنُ بْنُ عَلِيٍّ:
"عَجَبٌ لِمَنْ يَتَفَكَّرُ فِي مَأْكُولِهِ كَيْفَ لَا يَتَفَكَّرُ فِي مَعْقُولِهِ فَيُجَنِّبُ بَطْنَهُ مَا يُؤْذِيهِ وَ يُودِعُ صَدْرَهُ مَا يُرْدِيهِ". (سفینه البحار، ج5، ص 301)
امام مجتبی علیه السلام: "در شگفتم از کسی که درباره خوردنیها و غذایش فکر میکند و آنچه برایش مضرّ است نمیخورد؛ اما در مورد غذای ذهن و روحش فکر نمیکند و هر مطلب و محتوای مضرّ و آلودهای را وارد سینه و روحش میکند! "
👈 همیشه وقتی وارد فروشگاهی میشویم، یکی از دقت های ما هنگام خرید، تاریخ انقضاء مواد مصرفی است، تا نکند غذای فاسد وارد بدن ما یا عزیزان ما شود.
این حساسیت ها و دغدغه ها کاملا بجا و منطقی بوده و باید در حد بالای آن در جامعه وجود داشته باشد.
👈 فضای مجازی و بعضی پیام رسانها و نیز دسترسی بسیار آسان به فیلترشکن ها، هر لحظه در حال ارائه هزاران محتوای گمراه کننده و خوراک فکری و روحی فاسد و هرزه هستند.
"در حال حاضر، دسترسی به محتوا و خوراک فکری فاسد برای نوجوانان و جوانان بسیار سریعتر و کم هزینه تر از دسترسی به غذای فاسد است! "
❓دو سوال منطقی:
👈 چرا بسیاری از مسئولین امر همان حساسیت و دغدغه ای که در مورد غذای فاسد دارند را درباره خوراک فاسد فضای مجازی ندارند و این فضا یله و رها شده است⁉️
👈 چرا بعضی از صاحبان فکر و رسانه، درباره فضای به شدت مسموم مجازی نگرانی ندارند و مطالبه جدی از مسؤولین نمی کنند⁉️
🔔 "غیرت و عقلانیت" نیاز دائمی جامعه ما !
✍ قلم سبز