هدایت شده از mesaghمیثاق
💢رئیس جمهور از روسیه به ایران نیامده مستقیم به مناطق متاثر از سیل در کرمان رفت
یادی کنیم از شیخ حسن که گلستان رو سیل برده بود از قشم برنمیگشت!
@mesagh
⛔️متن یا حاشیه، کدامیک
یک تحلیلگر حوزه رسانه برای بررسی و سنجش سطح موفقیت سفر رئیس جمهور محترم به روسیه شاخص های متعددی را ملاک تحلیل و قضاوت خود قرار می دهد
اول اینکه این سفر چه آورده های اقتصادی، امنیتی و سیاسی برای کشور به دنبال خواهد داشت
دوم آنکه تکلیف دهها توافق خاک خورده از قبل میان دوکشور به چه اندازه مشخص و معین شده است
سوم آنکه چه قراردادهایی میان هردو کشور درحوزه های مختلف منعقد شده و چه منافعی برای ما و آن ها دارد
و درآخر اینکه ابعاد استقبال گرم از رئیس جمهور محترم و میزان رعایت پروتکل های دیپلماتیک و دیدار های مردمی و... مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
متاسفانه رسانه های داخلی ما از صداوسیما گرفته تا بسیاری از خبرگزاری های رسمی کشور که کف گیری به دیگ بیت المال دارند بدون اشاره به متن، همگی به سراغ حواشی سفر رفته و دست زدن نمایندگان مجلس دومای روسیه برای رئیس جمهور و استقبال نمازگزاران یک مسجد از وی را اصل قرار می دهند.
رفتارهای پوپولیستی رسانه ها کمکی به فهم کمی و کیفی مردم درباره مناسبات سیاسی کشور خود بادیگرکشورها نمی کند، بلکه آن ها را به یک حباب موقت و سطحی نگری مزمن هدایت می کند به شکلی که نمی توانند از میزان موفقیت های این سفر مهم سخن بگویند و دفاع کنند.
اما تحلیلگر وخبرنگار متعهد هرگز اجازه ندارد با این لنز دوربین به حوادث بنگرد و نگاه سطحی نگری را به جامعه و مخاطب إلقاء کند.
#ابوقاسم
@mesagh
🔸اهمیت سفر سید ابراهیم رییسی به روسیه
روسیه نگاه بسیار ویژه ای به ایران دارد، سیاست های تعریف شده از جانب جمهوری اسلامی ایران و تقابل همه جانبه با بلوک غرب از جمله آمریکا دقیقا همان چیزی است که روسیه از سایر کشورهای حوزه آسیا و فراتر از آن انتظار دارد و همواره از این سیاست پرتنش حمایت خواهد کرد.
روس ها اطلاعات دقیقی از جریان های سیاسی در ایران دارند و اساسا باجریان های غرب گرا در ایران و هیچ کشور دیگری همکاری استراتژیک طراحی نمی کنند.
رفتارهای پرتنش یا سرد روسیه با اوکراین و ارمنستان از طرفی و رفتار های ویژه با بلاروس و ایران از طرف دیگر شاهدی براین مدعا است.
روس ها از رفتار ها وسیاست های جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا رضایت دارند چراکه دکترین سیاسی و امنیتی جمهوری اسلامی ایران غرب زدایی وتاکید براستقلال کشورهای اسلامی وافزایش مبادلات تجاری با بلوک شرق است، دقیقا همان چیزی که روس ها بدون پرداخت هزینه خاصی توسط شریک استراتژیک خود یعنی ایران درحال رسیدن به آن هستند
عدم دخالت های گسترده روس ها درعراق، لبنان و یمن نیز شاهدی برهمین مساله است.
روس ها در مساله برجام نیز با نگاه ایران اشتراک نظر دارند اما با این تفاوت که ایران براساس تجربه و تاریخ رفتار شناسی آمریکا درمواجه با ایران هرگونه توافقی را با طرف غربی بد می داند اما روس ها روابط پرتنش ایران با طرف غربی را به نفع منافع خود می دانند.
تحریم های غرب برعلیه ایران از یک طرف و تاکید روسیه بر حفظ انحصار انرژی برای خود عاملی برای حذف گزینه صادرات انرژی ایران به اروپا شده است و روس ها از این موضوع بدشان نمی آید
روس ها در سیاست های اقتصادی و تجاری نیز ایران را شریک استراتژیک و راهبردی خود می دانند این بدین معنااست که روس ها از موقعیت ژئوپلیتیکی ایران برای ضربه زدن به کریدور سوئز و راه اندازی کریدور شمال_جنوب جهت تغییر موازنه قدرت در جهان استفاده می کنند و البته این ایران است که تصمیم می گیرد به چه میزان از این نعمت جغرافیایی استفاده خواهد کرد و تا چه زمانی زیرساخت های لازم این کریدور تامین می شود.
همگرایی سیاسی و اقتصادی و امنیتی ایران و روس ها در سطح منطقه و بين الملل به نفع هردو کشور است اما این طبیعی است که بدانیم روس ها از منظر منافع خود به ایران نگاه می کنند.
#ابوقاسم
@mesagh
🔸89تروریست داعشی در مرز سوریه با عراق دستگیر و بازداشت شدند
@mesagh
16.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸خبرها از استمرار درگیری در زندان الصناعة الحسکه سوریه حکایت دارد
@mesagh
🔸وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: ترامپ با خروج از برجام، ائتلاف جهانی را از دست داد
موشه یعلون، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی: من فکر میکنم برجام یک اشتباه تاریخی بود اما بهواسطه فشارهایی که به ایران وارد میکرد، یک فرصت محسوب میشد.
🔹ترامپ اما با خروج از برجام، ائتلاف جهانی را از دست داد و ایران این بهانه را برای پیشبرد بدون محدودیت برنامه هستهای خود پیدا کرد.
@mesagh
🔸روسیه خواستار خروج نیروهای ناتو از رومانی و بلغارستان شد
@mesagh
🔴 چین و روسیه هیچگاه بر علیه ایران زورگویی نکرده اند/ معترضان به روابط ایران و روسیه، تسلیم شدگان در برابر آمریکا هستند
👤 #سیدنظامالدین_موسوی، سخنگوی هیئت رئیسه مجلس:
🔹 سفر آقای رئیسی به روسیه یک پیام مثبت برای دنیا دارد/ این پیام این است که سیاست خارجی جمهوری اسلامی تغییر قابل توجهی داشته است و دنیا فقط در آمریکا و اروپا خلاصه نمیشود.
🔸 (در خصوص چین هراسی و روسیه هراسی در برخی رسانه ها) اساس سیاست خارجی کشور استقلال بوده و هست/ این استقلال به معنای عدم تعامل و ارتباط با دنیا نیست، کسانی به موضوع چین هراسی و روسیه هراسی دامن میزنند که در قبال آمریکا و غرب نسخه های تسلیم و انفعال را تجویز می کنند و معتقد بودند که باید زورگویی ها و زیادی خواهی های ترامپ را بپذیریم، کسانی که مدام از مذاکره و تسلیم میزدند و معتقد بودند که باید در برابر آمریکا خودمان را خلع سلاح کنیم و موشک ها را از بین ببریم، این افراد در روابط با روسیه و چین معترض میشوند.
✅ چین و روسیه هیچگاه بر علیه ایران زورگویی ،جنگ، تحریم، کار تروریستی نکرده اند، در این شرایط وقتی تعامل وحمایت وجود دارد چه دلیلی دارد که از روسیه بترسیم. ایران یک کشور قدرتمندی است که کسی نمی تواند به او نگاه چپ کند.کشوری که بخواهد با ایران روابط متعادل برقرار کند مشکلی با او نداریم.
💢 این افراد بیش از آنکه نگران منافع کشور باشند،نگران این هستند که ایران در برابر آمریکا و غرب بتواند فضای دیگری را برای خود رقم بزند.
@mesagh
🔴 اهمیت این عکس به چیست؟
👤 #داود_مدرسی_یان
🔹 اهمیت این عکس را کسانی میفهمند که تاریخ خوانده باشند و سیاست بفهمند! مارکس میگفت دین(مسیحیت) افیون تودههاست.(دینی که با ظلم کارفرما مبارزه نمیکند) مارکسیستها و در ادامه کمونیستها، این تعریف را به همه ادیان تعمیم دادند و سالهای سال با دین و حاکمیت دینی و حتی دینداری فردی جنگیدند!
🔸 کمونیستها در سالهای حاکمیتشان در روسیه و ممالک اسلامی(که زمانی جزو قلمرو ایران بودند) تمام مساجد را تعطیل و تخریب کردند و نماز خواندنِ مسلمانان را حتی در منزل ممنوع اعلام کردند. آنان به زور تفنگ و ابزارهای گوناگون همچون رضاخان حجاب وعزاداری سیدالشهدا علیهالسلام را ممنوع کردند.
✅ شوروی سابق با همین دیدگاهِ تقابل با حاکمیت دینی و از ترسِ به خطر افتادن منافع استکباریاش، با انقلاب اسلامی ۵۷ مخالفت کرد و جنگید و در جنگ تحمیلی به حزب بعث عراق و صدام کمک کرد و از هر تجهیزی دریغ نکرد! درست بعد از سقوط شوروی بود که ملتهای اسیر دست کمونیستها آزاد شدند.
🔹 پدربزرگها و مادربزرگها بعد از سقوط کمونیسم شوروی، بعد از ۶۰،۷۰ سال توانستند دوباره نماز بخوانند، مسجد بروند و نشانههای دین خدا را برپا کنند. قریب سه دهه از سقوط شوروی میگذرد و حالا سیدی از سلاله پاک زهرای اطهر سلامالله علیها در مقر سابق کمونیستها، قنوت میگیرد و الحمدلله میگوید.
🔸 البته تاکید میکنم آنچه مهم است همکاری راهبردی ایران و روسیه برای منافع مشترک است؛ داده و ستاندههاست؛ طرح های اقتصادی و تبادلات و تعاملات مهم است و این تصویر حاشیه است. غربیها که میخواستند ایران را با تحریمها از پای درآورند امروز از هرگونه ارتباط جهانی ایران به شدت هراسانند.
✅ عدهای در داخل کشور(دانسته یا ندانسته) از اینکه ایران اسیر غرب نشد ناراحتند و برای تسکین درد و سوزشِ خود، ایران را وابسته به روس و چین معرفی میکنند! این کذب محض است. ناراحتند چون ایران حاضر نشد مطیع و وابسته آمریکا و اروپا شود! آمریکا و اروپایی که در ۴۰ سال گذشته بدترین دشمنیها را با ایران داشتند و از هر تهدید و تحریم و ضربه به منافع ایران دریغ نکردند!
💢 اگر روزی حکومت فعلی آمریکا همچون شوروی ساقط شود و بجای دشمنی و تلاش برای سلطه بر ایران، بدنبال منافع مشترک باشد و دست از تهدید و تحریم بردارد، جمهوری اسلامی مثل چین و روسیه و سایر کشورها، با آنان نیز تعامل خواهد کرد. اما مادامیکه دشمنی آمریکا ادامه داشته باشد خط مقاومت ادامه دارد!
@mesagh
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آمادگی برای تجارت و سوآپ گاز از روسیه به ایران و دیگر کشورهای همسایه
👤 #اوجی، وزیر نفت:
🔹 از قبل یک نقشه جامع را تقدیم طرف روسی کردیم و امیدوارم بر اساس این نقشه جامع مشترک به توافقات و قراردادهای جدیدی دست یابیم.
🔸 ایران با توجه به زیرساختهای موجود آمادگی خود را برای تجارت و سوآپ گاز از روسیه به ایران و دیگر کشورهای همسایه اعلام کرده است.
✅ تصمیماتی در زمینه تجارت گاز گرفته شده است و میتواند تحول در منطقه ایجاد کند.
@mesagh
10.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دستاوردهای سفر رئیس جمهوری ایران به روسیه.
🔹️ سفررئیس جمهوری کشورمان به روسیه با محوریت توسعه روابط اقتصادی با مسکو/ نقطه عطفی در روابط دو کشور بشمار می رود .
🔸️ نخستین دیدار روسای جمهوری ایران و روسیه در کاخ کرملین با هدف آغاز فصل نوینی از همکاریهای دو جانبه از ابعاد مختلف قابل تامل و بررسی است.
✅ رئیس جمهورکشورمان همچنین در جمع ایرانیان مقیم روسیه، اولویت دولت سیزدهم را احیای دیپلماسی منطقه ای به ویژه ارتقاء سطح همکاریهای تجاری با روسیه عنوان کرد.
🔹️ حضور وزیران امور خارجه ، نفت ، امور اقتصادی و دارایی ، اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، در این سفر نشان از عزم جدی دو کشور در ارتقاء روابط اقتصادی و سیاسی است.
💢 در مجموع می توان گفت شاهد شکل گیری فصل نوینی از همکاریهای دو جانبه میان تهران و مسکو هستیم که نتیجه ای جز انزوای سیاستهای یکسویه آمریکا در منطقه و جهان نخواهیم بود.
@mesagh
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا