eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
196هزار عکس
180.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
تکمیلی/شرکت رافائل تاکنون چه چیز هایی ساخته شرکت رافائل یک شرکت اسرائیلی است که بر ساخت تجهیزات جنگی پیشرفته از جمله انواع موشک‌ها تمرکز داردبه نقل از پایگاه خبری اسرائیل دیفسن، شرکت رافائل، یک شرکت دولتی صهیونیستی می باشد که در ساخت و تولید تجهیزات جنگی پیشرفته از جمله موشک ها تمرکز دارد. نمونه تجهیزات تولیدی این شرکت به این شرح می باشد: موشک انکور شاخور Black Sparrow موشک شفریر یا پیتون؛ موشک برد کوتاه هوا به هوا، هدایت شونده مادون قرمز دربی؛ موشک هوا به هوا و زمین به هوا، هوایت شوند توسط رادار با برد متوسط موشک هوا به زمین پوپای اسپایس؛ کیت هدایتگر برای تجهیزات فاقد هدفیاب موشک باراک؛ موشک دریا به هوا که با مشارکت صنایع هوایی اسرائیل تولید می شود موشک ضد تانک اسپایک اسپایدر؛ سامانه دفاع هوایی مبتنی بر موشک‌های پیتون و دربی، ضد هواپیما، بالگرد، پرنده‌های بدون سرنشین، موشک‌های کروز و بمب های هدایت شونده سامانه گنبد آهنین سامانه معیل روخ سامانه شربیت کسمیم با همکاری ریتون آمریکا Iron Beam (مبنتی بر لیزر)، نسل پیشرفته تر سامانه گنبد آهنین به تازگی هیئت مدیره شرکت «رافائل» تصمیم گرفته است که سرلشکر احتیاط «یواَو هر اِبن» را به عنوان مدیرکل شرکت منصوب نماید. این انتصاب توسط وزرای دفاع و دارایی باید تایید شود. یواَو هر اِبن 49 ساله و دارای 3 فرزند می باشد که 31 سال در ارتش اسرائیل خدمت کرده است. سوابق وی از جمله شامل فرمانده لشکر احتیاط، رئیس ستاد نیروی زمینی و در آخرین سمت، ریاست رکن عملیات ارتش اسرائیل بوده است. هر ابن دارای لیسانس اقتصاد و علوم سیاسی و فوق لیسانس از دانشگاه تل آویو می باشد.
تصویری از برخورد فتح جدید
دعوت از رئیس‌جمهور آذربایجان برای سفر به تهران 🔹وزیر‌خارجه در تماس با «بایرام اف» با اشاره به توافقات و پروژه‌های عمرانی مشترک و سایر موافقتنامه‌های همکاری میان دو کشور، ضرورت پیگیری برای عملیاتی شدن این توافقات را خاطرنشان کرد. 🔹امیرعبداللهیان مراتب دعوت رئیسی از رئیس‌جمهور آذربایجان برای سفر به ایران را به همتای خود ابلاغ کرد. 🔸وزیر خارجه آذربایجان با استقبال از پیشنهاد امیرعبداللهیان، برای برگزاری کمیسیون مشترک کنسولی دو کشور در باکو اعلام آمادگی کرد.
4.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 بارش برف و باران در نیمه‌شمالی کشور 🔹پلیس برای جلوگیری از حوادث احتمالی، تردد در ۴ مسیر ارتباطی سمنان به مازندران و گلستان را ممنوع کرده است.
2.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آزادی ۸ بانوی دارای جرایم نقدی غیرعمد در رشت با حضور معاون رئیس‌جمهور
هدایت شده از mesaghمیثاق
2.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این تیترش دقیقا چیه؟ لجن خوابی در نیویورک؟ یا جوب خوابی؟ اگه ایران بود از رئیسی تا زاکانی رو فحش میدادن بعدشم میگفتن اسلام واقعی تو آمریکا است که فقیر و گشنه و کارتن خواب نداره
🔺نماینده آمریکا در روسیه: در صورت حمله روسیه به اوکراین خط لوله گازی نورد استریم 2 تحریم می‌شود. اگر مسکو به اوکراین حمله کند، اقدامی بسیار مخرب را مرتکب شده است.
🔴فوری هادی العامری رئیس ائتلاف گفت که عدم توافق درباره سمت نخست وزیری به یک بن‌بست می انجامد. 🔸️ ما طرفدار اکثریت ملی هستیم و اولین کسانی هستیم که آن را امضا کردیم. 🔸️همه می‌خواهند یک طرف شیعی را استثناء کنند که این به معنای اکثریت ملی نیست.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚨این تصویر صحنه‌ای از یک فیلم هالیوودی نیست ، تصویر یکی از رزمندگان حشد‌الشعبی است که به تنهایی جلوی خودور داعشی ایستاده.. ـــــــــــــــــــــــ
🔻آقای رئیسی اخیرا گفتند مسببین وضع موجود نباید بر سر کار باشند. دقیقا علل برخی نارضایتی‌ها همین است. برخی وزرا از ترس لو رفتن نامه‌های محرمانه مجبورند نامه‌ها را غیررسمی در شبکه‌های اجتماعی ارسال کنند. روند انتصاب در استان‌ها بدلیل بقای مدیران سابق در وزارتخانه‌ها بسیار کند است. 👤سید مصطفی موسوی نژاد