🔰جنگ دریایی با ایران مساوی نابودی!
🔰همه میدانیم تجارت دریایی زیادی از آبهای خاورمیانه میگذرد،و ۳ ابراههی مهم به نام تنگهی هرمز،تنگهی بابل المندب و کانال سوئز قرار دارد!حالا فرض کنید کشوری وجود دارد،که با بر دوتا از این سه آبراههی مهم نفوذ دارد!
🔰ایران با امکانات و تجهیزات مختلف از شرق خلیج فارس تا شمال یا حتی میانه اقیانوس را در زیر برد تسلیحات داده است،همچنين با حضور در یمن به بخش دیگری از اقیانوس هند و تنگهی بابل المندب دست پیدا کرده است!اما اینجا این امر پایان نمیپذیره،همه از حضور ایران در سوریه مطلع هستید!حالا فرض کنید ایران در آنجا دست به بردن موشکهای ضدکشتی زده باشد که صد البته حتی به ارتش سوریه قایقهای مسلح به کروز تحویل دادیم این که سهله😅،حالا از سوریه که به بخشی از مدیترانه اشراف داریم به کنار،حالا پای حزب الله به وسط میدان میرسد،احتمالا همه میدانیم حزبالله ناو ساعر۵ اسقاطیلی را زد،البته آن موقع بحث در موشک کروز کوتاه برد کوثر بود!ولی حالا به سری نور/قادر/قدیر رسیدیم!چه بسا کروزهای ضد کشتی جدید با بردهای بهتر نیز به این گروه رسیده باشد!
🔰غیر از کروزها پهپادها به خصوص پهپادهای انتحاری نقش مهمی را بازی میکنن،چندی پیش یک پهپاد که بهتر بگوییم تیر غیب بود یک کشتی اسقاطیلی را مورد هدف قرار داد که در این حادثه ۲ نفر ازبین رفتند،این اتفاق در جنوب آبهای دریای عمان افتاد،و شواهد پرتابهای مورد نظر از #یمن پرتاب شده بودهاند
🔰تجربه شکست تلخ برای دشمنان در این زمینه همچنان ادامه دارد،در این جنگهای دریایی اسقاطیل،انگلیس،امارات و عربستان شکست سنگینی خوردند(کشورهای امارات و عربستان که نگم براتون....)حتی میتوان به این لیست آمریکا نیز اضافه کرد،(بازدارندگی دریایی جلوی آمریکا کمی از پیروزی ندارد)در آخر در دریا تا میتونی نباید با ایران درگیر بشی،چون فقط با یک نیروی دریایی روبهرو نخواهی بود....
🔰 روز گذشته ( ۷ بهمن سال ۱۴۰۰) طی یک حمله سایبری به شبکه یک سیما، شبکه قرآن، رادیو پیام و رادیو جوان برای لحظاتی کمتر از ۱۰ ثانیه هک و تصاویری از سران گروه منافقین و شعار های ضد انقلاب و رهبر معظم انقلاب اسلامی پخش شد و منافقین بعد از ۴ دهه موفق شدند تا به مدت ۱۰ ثانیه موفقیتی را علیه جمهوری اسلامی ایران کسب کنند که البته مردم کشورمان باز هم هوشیارانه بر علیه (جنگ نرم) و جنگ سایبری منافقین استوار ایستادند.این قضیه به سرعت توسط صدا و سیما حل شد و جلوی پخش ادامه این تصاویر گرفته شد.
🔰 اما برخی جمعیت خاک انداز به همین چند ثانیه شعار دادن های زباله های بیرون انداخته شد ایران دل خوش کردند.
🔰 در پاسخ به این حمله گروه سایبری عصای موسی بامداد امروز دوربین های مداربسته خیابان های فلسطین اشغالی را هک و پیام زیر را منتشر کرد:
ما سالها، در هر قدم شما را زیر نظر داشتیم. این تنها بخشی از نظارت ما بر فعالیتهای شما است. درحالیکه تصورش را هم نمیکنید، شما را هدف قرار خواهیم داد.
🔰 این حمله سایبری یک پیام مهم برای دشمنان این نظام مقدس در پی داشت. دوران بزن در رو تمام شده است. چه در جنگ نرم و چه در جنگ سخت. هر جا تهاجم و حرکت نادرستی از شما سر بزند در کمترین زمان پاسخی قاطع، کوبنده و درخور دریافت خواهید کرد
🔴 گروه هکری عصای موسی:این تازه اول کار است، در آینده محل کار و اقامت مسئولین عالیرتبه را به شما نشان خواهیم داد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه ما با آمریکا مشکلی هم داریم؟!!!!
اصلا هر چی اصولگراها بخوان...😏😕
♦️چرا باید احتمال نفوذ انسانی در ماجرای دیروز صداوسیما را هم جدی گرفت؟
🔹بعد از ظهر دیروز در ميان پخش آنونس برنامهها به مدت ده ثانيه، تصاويری از سران منافقين و صوت يکی از سخنرانیهای آنها روی آنتن شبکه يک ديده شد. و البته اتفاقات مشابهی در شبکه قرآن و رادیو جوان و رادیو پیام هم رخ داده است.
🔹مسولان فنی صداوسیما از احتمال هک خبر دادهاند. همچنین معاون فنی صداوسیما در توضیحاتی که از شبکه خبر پخش شد احتمال داد که کشورهای صاحب تکنولوژی با استفاده از زیرساختهای موجود در تجهیزات این کار را کرده باشند. البته او تاکید کرد که هنوز هیچ کدام از احتمالات قطعی نیست و مسولان امر در حال بررسی موضوع هستند.
🔹با این حال با توجه به اینکه پخش شبکهها از طریق و در بستر اینترنت صورت نمیگیرد و اگر هم ارتباطاتی از این دست باشد، اینترانتی است، لذا باید در کنار سایر احتمالات، مساله امکان نفوذ عنصر انسانی را نیز در نظر گرفت و در این راستا تحقیقات لازم را انجام داد.
🔹در ماجرای دیروز تصویری از سرکرده یکی از جنایتکارترین و منفورترین گروههای تاریخ ایران پخش شد با این حال به نظر میرسد خود این گروه هم در چنین ماجراهایی بیش از هرچیزی صرفاً نقش و سطح پادویی را برعهده دارد و پشت صحنه ماجرا را باید در جایی مانند امریکا و محتمل تر از آن رژیم صهیونیستی جستجو کرد.
به هر صورت وجود احتمال کمک عنصر نفوذی انسانی به اتفاق دیروز، این ضرورت را برای مدیریت صداوسیما ایجاد میکند که در مساله نیروی انسانی و موضوعاتی مانند حراست و ... واکاویهای متناسبی صورت بگیرد.
🔴 شاهد از غیب رسید!
🔻سخنگوی ستاد کرونا: هرگونه علائم سرماخوردگی نشانه امیکرون است!!
✍ قبل از کرونا هم در این فصل، مردم سرما میخوردند و با رعایت و تغذیه مناسب بعد از چند روز خوب میشدند.
#التماس_تفکر
✅پرسش کلیدی درباره ورود زنان به ورزشگاه
بعد از سالها کشمکش بالاخره خانم ها در ورزشگاه حاضر شدند. این در حالی بود که در آستانه برگزاری این مسابقه برخی از علما مخالفت خود را با چنین تصمیمی اعلام کردند.
نفیا و اثباتا نظری ندارم. چه بسا به جهت اجتماعی خوشحالم که مسیر حضور در ورزشگاه برای خانم ها باز شده است. اما آیا شبهه شرعی آن حل شده است؟ سوال اینست که در چه فرآیندی این تصمیم اتخاذ شده است؟ چه شد؟ چه اتفاقی افتاد؟ کدام مساله شرعی در سالهای گذشته مانع بود و چطور و در چه مکانیزمی رفع شد؟ چرا زودتر انجام نشد؟ آیا فشار نهادهای بین المللی موثر بوده است یا موانع حضور به نحو فنی برطرف شده است یا چه؟
شفافیت در این حوزه اساسا ضرورت دارد یا خیر؟ الان مردم سوال نمی کنند که چرا این تصمیم پیشتر اتخاذ نشد که هزینه های آن کاهش پیدا کند؟
واقعیت این است که پرسش ها مختصری جدی تر و عمیق تر از موارد فوق است. مرور کنیم.
اگر مساله به این سادگی قابل تعیین تکلیف است چرا بقیه مسائل مشابه ومورد اختلاف تعیین تکلیف نمی شود؟ مثلا جزئیات حجاب. یا موسیقی. بالاخره نسبت جمهوری اسلامی با مسائل جدید حوزه موسیقی و لوازمش به چه نحوی است؟ برخی موضوعات اقتصادی مثل فروش اوراق قرضه خارجی حکمش چیست؟ تکلیف ماهیت پول و وضعیت نهایی بهره و ربا در نظام بانکداری به چه صورت است؟ به این فهرست دهها مورد دیگر می شود اضافه کرد. اما صورت مساله چیست؟
واقعیت اینست که این ابهامات را می توان اجرایی یا از حیث قانون گذاری و غیره توضیح داد. اما مساله یک گام فراتر است. سوال اصلی اینست که جمهوری اسلامی در حوزه اجتهاد متناسب با زمان و مکان برمبنای فقه مشهور شیعه چه عملکردی داشته است؟
بحث سر اینست که تکلیف شرعی پدیده های مدرنی که ظاهرا نسبتی با دین ندارند و یا موضوعاتی که هر روز تغییر می کنند، چه می شود؟ مسائلی که باور مردم نسبت بدان تغییر کرده است و با معروفی که امروز به هر دلیل منکر شده و منکری که معروف شده است چه برخوردی باید کرد؟
امروز سیره عقلا که در اصول فقهی ما پذیرفته شده است، در موضوعات جدید و محتوای مدرن چه کارکردی دارد و چه جهتی ساخته است؟
تردیدی نیست که امروزه به جهت سرعت تغییر در حوزه های مختلف فنی و نهادی و پدیده های مدرن، ضرورت اجتهاد پویا و بهنگام بیش از گذشته احساس می شود. با این توضیح سوال اساسی اینست که کدام نهاد در جمهوری اسلامی به این موضوع توجه دارد؟
اصل دوم قانون اساسی بر "اجتهاد مستمر" تاکید کرده است. متولی این بخش در نظام اسلامی کدام نهاد است؟ کدام فرد یا گروه است؟ از چه کسی باید مطالبه کرد یا توضیح خواست؟
آیا مسائل با تغییر رئیس جمهور باید حل و فصل شود؟
طبیعی است که اینطور نبوده است که طی این سالها به این موضوع بی توجه باشیم؛ اما مساله اینست که عمدتا اجتهاد پویا منحصر شده است به ضرورت های حکمرانی و گره های قانونی یا اجرایی. این مسیر ممکن است تلقی را ایجاد کند که فشار برخی نهادهای داخلی و خارجی باعث تغییر رویه ها شده است نه اجتهاد پویا. مساله اینست که اگر این گره های ساختاری و بن بست اجرایی شکل نمی گرفت، آیا بازهم تغییرات اجتماعی رامی پذیرفتیم؟
یکی از شاخص های مهم در ارزیابی گزاره های دینی، کارامدی است. بی اعتنایی به اجتهاد بروز، باعث شده است گناه نارکارآمدی امروز بر دوش اسلام قرار بگیرد.
این درحالی است که انقلاب اسلامی و حوزه های علمیه ما همواره مقابل جمود و تحجر ایستادگی کردند. با این همه کجا و کدام نهاد به این موضوع بااهمیت فکر می کند؟ به تعبیر شهید مطهری اگر اسلام و روحانیت به نیازهای بروز مردم فکر نکنند، مردم سمت "قبله های نوظهور" می چرخند. (بحثی در باره مرجعیت و روحانیت، ص197)
سوال ایسنت که این مسایل مستحدثه حکومتی را کجا تعیین تکلیف می کند؟ این جنبه عینی فقه کجاست؟ امروز جای اجتهاد پویا را حکم حکومتی گرفته است. آیا این روش درست است؟
امروز حیات جمعی مردم نیازمند حضور دین سرصحنه است. حضرت امام خطاب به فقهای شورای نگهبان فرمود:باید تمام سعی خودتان را بنمایید که خدای ناکرده اسلام در پیچ و خمهای اقتصادی، نظامی، اجتماعی و سیاسی، متهم به عدم قدرت اداره جهان نگردد.صحیفه نور، ج21، ص218
در منشور برادری دهها مورد و مصداق از جمله مباحث مربوط به محیط زیست و مالکیت و غیره را لیست می کنند و توضیح می دهند که فقهای ما باید برای این حوزه در چارچوب اجتهاد پویا فکری کنند. سوال اصلی اینست که این مهم امروز کجا انجام می شود؟ اساسا ارتباط ساختاری فقها و حوزه های علمیه با حکومت به چه نحوی است؟
بیم آن وجود دارد که این قاعده مترقی جمهوری اسلامی در زمان خودش اتخاد نشود و اصلاح و تغییر قوانین در شرایط گره های اجرایی و ساختاری، عقب نشینی برداشت شود.
🔸جزئیات نقش مقتدی صدر در قتل فرزند مرجعیت عراق به همراه اسناد مکتوب
یکی از حساس ترین برهه و زمان برای عراق که بسیاری از تحولات و تنش ها در آن اتفاق افتاد بین 1990 الی 2005 بوده است
بعد از رحلت سید ابوالقاسم خویی و اعلان مرجعیت شاگرد ممتاز وی یعنی آیت الله سیستانی و البته ترور سید محمد صدر و دو نفر از فرزندان وی
فصل جدیدی از تنش ها در حوزه مرجعیت و حکمرانی برحوزه نجف آغاز شد
مساله ای که در ابتدا منجر به قدرت گیری مقتدی صدر فرزند شهید سیدمحمد صدر( رئیس حوزه نجف)،تنش ها میان سه جریان فرزندان خویی، جریان صدر به رهبری مقتدی صدر و بیت سیستانی برای رهبری برحوزه نجف شد
تنش هایی که نهایتا منجر به قتل سید عبدالمجيد خویی فرزند ارشد سید ابوالقاسم خویی ام المراجع عراق و محاصره 48 ساعته بیت آیت الله سیستانی شد
در بسته صوتی جریان شناسی توصیفی غرب آسیا و در فصل اختصاصی عراق این موضوع را به شکل وسیع توضیح داده ام
اسناد دست داشتن آقای مقتدی صدر و طرفدارانش در قتل سید عبدالمجيد خویی را به استناد به شاهد عینی شرح داده ام