eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.4هزار دنبال‌کننده
199.6هزار عکس
184.5هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴حاجی بابایی: نگرانی شدیدی در جامعه برای حذف ارز ترجیحی وجود داشت/ ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای سال آینده مصوب شد 🔸رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۱ در نشست خبری: 🔹بودجه سال آینده هزار و ۳۷۲ هزار میلیارد تومان تقدیم مجلس شد. 🔹دولت موفق نشد برای رقم ۲۰ درصد برداشت از صندوق توسعه تاییدیه بگیرد. 🔹در نتیجه این اتفاق، ۱۳۷ هزار میلیارد تومان منابع دولت کاهش پیدا کرد و برای آن مصارف هم تعیین شده بود. 🔹 ۸۰ هزار میلیارد تومان به مبلغ دولت برای یارانه اضافه کردیم که به ۲۲۰ هزار میلیارد تومان رسید. 🔹نگرانی شدیدی در جامعه برای حذف ارز ترجیحی وجود داشت. 🔹کمیسیون تلفیق در کنار مردم قرار گرفت و ۹ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای سال آینده مصوب کرد. 🔹 ۴ میلیارد دلار ارز ترجیحی به صورت ریالی برای گندم اختصاص دادیم. 🔹یارانه کالا‌های اساسی، دارو و گندم حدود ۲۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود. 🔹دولت این رقم را ۱۷۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی کرده بود. 🔹قیمت گندم برای سال آینده ۹ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد.
🔴مرندی: هنوز برای نتیجه‌گیری در وین خیلی زود است مشاور رسانه‌ای هیات مذاکره‌کننده ایران در وین: 🔹با وجود این که احتمال قابل ملاحظه‌ای برای توافق در وین وجود دارد، برای نتیجه‌گیری مذاکرات زود است. 🔹احتمال قابل توجهی وجود دارد که توافقی انجام شود.چون ما شاهد حرکاتی از سوی آمریکا و اروپا هستیم. اما احتمال این هم وجود داد که [توافقی] در کار نباشد. همه چیز به واشنگتن و این که آیا واقعا آن [توافق] را می‌خواهند، بستگی خواهد داشت.
🔴توافق سازمان بسیج مستضعفین با وزارت نیرو برای آبرسانی به ۷۲۰۰ روستا 🔸سردار سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین: 🔹سازمان بسیج مستضعفین با وزارت نیرو توافق کرده تا ۳ سال آینده به ۷۲۰۰ روستای فاقد آب آشامیدنی با استفاده ار ظرفیت گروه‌های جهادی کار آبرسانی را به سرانجام برساند.
🔴واکنش تند سخنگوی وزارت امور خارجه به سخنان شنیع یمی از مقامات عربستانی 🔹 سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص اظهارات وزیر امور اسلامی عربستان گفت: این اظهارات بی ارزش و مهندسی شده هستند و با اهداف خاصی گفته میشوند. 🔹 این اظهارات حاکی از آن است که برخی در عربستان سعودی همچنان بر طبل نادانی خود میکوبند و تلاش میکنند با اهداف خاص از فضاهای بین المللی و جمع های مسلمانان برای فرافکنی و عقده گشایی استفاده بکنند. 🔹 آن چه امروز در یمن پس از هفت سال جنگ در حال رخ دادن است با چنین اظهاراتی قابل پوشاندن نیست.
🔴 واقعیت فایل صوتی سپاه چه بود؟ 🔹 شرکت یاس در بحبوحه درگیری میدانی نیروی قدس سپاه با تکفیری‌ها در شرایطی که دولت وقت حاضر به پشتیبانی از رزمندگان در میدان نبود باهدف اینکه از طریق اجرای پروژه‌های عمرانی منابع مالی لازم را برای پشتیبانی از جبهه مقاومت تأمین کند تأسیس می‌شود و چون بیرون از ساختار سپاه و شهرداری ایجادشده بود سیستم‌های نظارتی این دو نهاد نتوانسته بودند نظارت موثری را از فعالیت این شرکت داشته باشند 🔹 سردار جعفری به‌عنوان فرمانده وقت سپاه در یک جلسه، گزارش یک تخلف را در مورد این شرکت از سوی معاون اقتصادی وقت سپاه دریافت می‌کند و خواهان پیگیری و بررسی بدون ملاحظه، انحلال شرکت مذکور و نهایتاً ارجاع به دستگاه قضایی می‌شود و محمود سجادی‌نیا و عیسی شریفی دو نفر اصلی در تخلف صورت گرفته که افرادی از بیرون سپاه بودند با پیگیری‌های انجام‌گرفته توسط مسئولان ارشد سپاه، دادگاهی شده و محکوم می‌شوند 🔹 عیسی شریفی به ۲۰ سال حبس و رد مال ۴۸۰ میلیارد تومانی محکوم می‌شود و هم‌اکنون نیز در زندان دوران محکومیت خود را به سر می‌برد؛ محمود سیف نیز به ۳۰ سال زندان و رد مال محکوم می‌شود 🔹 نکته مهم در این ماجرا، تلاش فرماندهان سپاه از جمله عزیز جعفری، شهید قاسم سلیمانی و محمدباقر قالیباف برای روشن شدن تخلف و دادگاهی شدن متخلفان است. / فارس
🔴 استفاده عجیب از برق در برخی سفارتخانه‌ها 🔹وزارت نیرو به دولت نامه زده است به دلیل حجم بالای استفاده برق در برخی از سفارتخانه‌ها قیمت برق آنها به نرخ آزاد محاسبه خواهد شد. 🔹وزارت نیرو اخیراً به این نتیجه رسیده است که مصرف برق در برخی از سفارت‌خانه‌ها متعارف نیست و حجم بالایی برق در این سفارت‌خانه‌ها مصرف می‌شود به همین دلیل در نامه‌ای محرمانه از دولت درخواست کرده است قیمت برق سفارت‌خانه‌ها با قیمت برق صادراتی محاسبه شود.
🔴 حاجی بابایی: حامل‌های انرژی در سال آینده گران نمی‌شود رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در گفتگو با خبرگزاری دانشجو: 🔹آنچه که را دولت در لایحه بودجه برای حامل‌های انرژی در نظر گرفته بود، بدون هیچگونه دخل و تصرفی باقی ماند و لذا قیمت حامل‌های انرژی در سال آینده هیچ تغییری نمی‌کند.
🔴رئیسی: تحریم‌ها باید برداشته و حقوق ملت ایران محترم شمرده شود 🔹 رئیس جمهور در دیدار وزیر خارجه ایرلند، اولویت و محور اصلی سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در دوره جدید را حفظ منافع ملت‌ها و احترام متقابل دانست و خاطر نشان کرد: آنچه در مذاکرات جاری نیز بر آن تاکید داریم این است که تحریم‌ها باید به صورت واقعی برداشته شود و حقوق ملت ایران محترم شمرده شود. 🔹وزیر خارجه ایرلند: معتقدیم باید در جریان مذاکرات جاری ضمانت‌های لازم به ایران داده شود تا توافق دوباره برقرار شود.
🔴 برابری سرعت اینترنت ایران با افغانستان کذب است 🔹 عیسی زارع پور وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران درباره خبر کندی اینترنت ایران نسبت به افغانستان گفت: این خبر که امروز منتشر شده بود کذب است. 🔹 بر اساس سایتی که سرعت اینترنت کشورها را منتشر می کند، ایران ۱۰۰ پله از نظر سرعت اینترنت با کشور افغانستان تفاوت دارد؛ افغانستان رتبه ۱۸۳ و کشور ما رتبه ۷۷ را در زمینه سرعت اینترنت دارد.
🔴 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی: محتاطانه دهک‌بندی کرده‌ایم عبدالملکی: 🔹️بعضی از بانک‌های اطلاعاتی برای دهک‌بندی دقیق مردم و برای دریافت یارانه هنوز به سامانه رفاه متصل نشده‌اند. 🔹️با بخش‌های مختلف در دولت، قوه قضائیه و وزارت‌خانه‌ها در تعامل هستیم تا همه‌ی بانک‌های اطلاعاتی متصل شوند. 🔹️اطلاعات بانک‌های اطلاعاتی که به سامانه رفاه متصل نیستند را تا به حال در دهک بندی‌ها دخیل نکردیم و اگر این بانک‌های اطلاعاتی متصل شوند ممکن است با اطلاعات درآمدی جدیدی که به ما می‌دهند دهک‌های مردم جا به جا شود.
🔴 رویترز: ایران بر بقای سانتریفیوژهای پیشرفته در داخل کشور تأکید دارد 🔹خبرگزاری رویترز که معمولا به نقل از منابع گمنام درباره مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین فضاسازی می‌کند امروز به نقل از یک مقام ایرانی ادعا کرده تیم مذاکره کننده جمهوری اسلامی ایران بر مهر و موم کردن و انبار سانتریفیوژهای پیشرفته خود در داخل کشور به جای تخریب آنها اصرار دارد. 🔹رویترز همچنین مدعی شده تهران خواستار لغو تحریم‌ها علیه حدود ۳۰۰ فرد و نهادی است که ارتباطی با توافق هسته‌ای ندارند.
🔴ارسال اطلاعات حجاج ایرانی توسط گروهک تروریستی «حرکة النضال» برای مقامات عربستان نماینده دادستانی در چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده سرکرده گروهک تروریستی «حرکة النضال»: 🔸فرج‌الله چعب و همدستانش در این گروهک، اطلاعات حجاج ایرانی را به مدت ۱۰ سال برای مقامات اطلاعاتی عربستان ارسال کرده است. 🔹در قبال این ارتباطات، اخذ ماهیانه ۲۰ هزار دلار، اخذ یک کامپیوتر رمز دار از عربستان سعودی و تأسیس یک شبکه تلویزیونی مبنا قرار گرفته است. 🔸اعضای گروهک تروریستی حرکة النضال در زمان برگزاری مناسک حج در پوشش حجاج، وارد جمعیت حاجیان ایرانی شده و شخصیت‌های برجسته نظامی، انتظامی، امنیتی و روحانیون ایرانی را شناسایی و اطلاعات این افراد را از طریق رایانه رمزنگاری شده به سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی ارسال می‌کرده است. 🔹متهم درباره چت‌های خود با منال مسلمی که از وی کشف شده اقرار کرده که منال مسلمی همه ارتباط‌ها را با اسرائیل ترتیب می‌داده است. 🔸شخصی به نام امیرا که فردی صهیونیست ساکن آمریکا و اسرائیلی است، به عنوان وکیل، کارهای حقوق بشری گروهک تروریستی حرکة النضال را انجام می‌داد. 🔹چهار عضو اصلی گروهک تروریستی حرکة النضال در کشورهای بلژیک و هلند در حال فعالیت هستند اما تاکنون این کشورها اقدامی برای دستگیری و محاکمه این تروریست‌ها نکردند 🔸متهم اقرار داشته بعد از خروج از کشور چند عملیات در منطقه هفت تپه شهرستان شوش را هدایت و اجرا کرده است. 🔹متهم اقرار داشته عملیات‌هایی را اعم از ترور شخصیت‌ها در کشور و به ویژه خوزستان طراحی کرده که در دستور کار عناصر این گروهک بوده است./مشرق