eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
185.7هزار عکس
167.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
💠 کاهش سرعت اینترنت به‌علت توقف توسعه شبکه سازمان ارتباطات رادیویی: 🔹گزارش یک ساله عملکرد اپراتورها نشان می‌دهد اثرگذاری مستقیم افزایش مصرف بر روی سرعت به دلیل کمبود منابع مورد نیاز شبکه است. 🔹 در واقع علت اصلی شرایط موجود در حوزه کیفیت اینترنت، توسعه ندادن شبکه اپراتورها متناسب با افزایش مصرف کاربران است.
💠 اروپایی باید به زودی بهای گزافی برای گاز بپردازند ♨️ دیمیتری مدودف در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی تویئتر نوشت: اولاف شولتز صدراعظم آلمان در دستوری روند مجوز واردات گاز به خط لوله نورد استریم۲ را به حال تعلیق درآورد. 🔸 وی ادامه داد: بسیار خوب؛ به دنیای جدید و شجاعی خوش آمدید که در آن اروپایی‌ها به زودی باید ۲ هزار یورو به ازای (مصرف) هر متر مکعب گاز پرداخت کنند. 💢 منابع خبری غربی امروز اعلام کردند صدراعظم آلمان در واکنش به تحولات اخیر شرق اوکراین صدور مجوز پروژه واردات گاز از روسیه از طریق خط لوله نورد استریم ۲ را متوقف کرد. 🔻وی در برلین به خبرنگاران گفت که دولتش این اقدام را در واکنش به اقدام های روسیه در اوکراین اتخاذ کرده است. 💢 به گفته شولتس، برلین تصمیم گرفته تا تائید این خط لوله را مورد «ارزیابی مجدد» قرار دهد. 🔻وی افزود: شرایط اکنون دچار تغییرات اساسی شده است و این اقدام (صدور مجوز برای نورد استریم ۲) قطعاً زمانبر خواهد بود. 🔹اولاف شولتس همچنین اعلام کرد که موضع آلمان در خصوص صادرات سلاح به اوکراین تغییری نکرده است. 🔸در همین حال، کشورهای اروپایی اعلام کرده اند که تصمیم آلمان مبنی بر متوقف کردن روند صدور مجوز برای اغاز فعالیت پروژه نورد استریم ۲، تاثیری بر تامین گاز اروپا نخواهد داشت. 🔻کاخ سفید هم از این تصمیم آلمان استقبال کرد.
202030_1765637018.mp3
5.56M
💠 سه دقیقه در قیامت - جلسه ۱ 🎙 حجت الاسلام امینی خواه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر متفاوت استقبال امیر قطر از رئیس‌جمهور ایران از دریچه لنز رسانه‌های قطری
💠 «هیلاریا بالدوین» نویسنده آمریکایی با انتشار این عکس تو اینستاگرامش بعد از ۶ تا بچه گفته بازم بچه می‌خوام! 💢 مادر بودن چیزی از ارزش‌های یک زن کم نمی‌کنه ...
💠 رضاشاه حامی واقعی ! جان گونتر، خبرنگار و نویسنده آمریکایی در خاطراتش می‌نویسد: در سفرهایش، در هر روستایی که شب را می‌خوابید؛ دستور می‌داد سگ‌ها را بکشند. چون با صدای سگ‌ها از خواب می‌پرید... 📚 منبع: کتاب Inside Asia ، نوشته john gunther ،صفحه 532
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 فخرفروشی و بی احترامی نماینده استان تهران به ۸۰ میلیون ایرانی که خبرنگاران رو شوکه کرد! ایشان آقای قانبیلی هستند و خبرنگار از او می پرسد برای هر جلسه (شورای عالی استانها) مجمع چقدر پول می گیرید! 🔹 او با تمسخر می گوید برای ده ، پانزده میلیون پول این جلسات در آنها شرکت نمی کنم و من به این پولها احتیاج ندارم! بعد تصویر یک چک ۶.۵ میلیارد تومنی را نشان می دهد و می گوید من اینگونه لاکچری و میلیاردی زندگی می کنم! در ادامه که خبرنگار می گوید این پولها را از کجا آورده اید و شغل تان چیست؟ ببینید چی در جواب گفت! واقعا این پولها را از کجا می آورند که اینگونه با فخرفروشی آن را به رخ ملت می کشند و آیا اینها درد مستضعفین را می فهمند!؟ پ ن: محمد قانبیلی دارای دکترای حقوق است و سالهاست که در سمت های مختلف مشغول به کار بوده است او علاوه بر نمایندگی مجلس و ریاست شورای عالی استانها همچنین به عنوان یکی از اعضای کمیته انطباق مصوبات شوراهای شهرستان پردیس منصوب شده و فعالیت دارد
💠اختلاف خونین ۲ نویسنده و کارگردان 🚨۲۰ ضربه چاقو کارگردان معروف را تا پای مرگ برد!! ۲ نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون مدت‌ها بود که با یکدیگر بر سر مسائل خصوصی و کاری دچار اختلاف شده بودند.تا جایی‌که یکی از آنها برای انتقام از دیگری ۲ شرور اجیر کرد و آنها با ۲۰ضربه چاقو آقای کارگردان را تا پرتگاه مرگ پیش بردند تا اینکه دستگیر شدند./ مشرق نیوز ✍سلبریتی‌های گرامی، هشتگهاتونو آماده کنید، ! !
💠 اطلاعاتی دقیقتر از طرح صیانت که رسانه ها به مردم نمیگویند آزیتا همتیان ♦️از دیروز که بررسی طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی در مجلس مطرح شد بخشی از مردم و نخبگان به خاطر نتایج حاصل از بی کفایتی دولت روحانی که منجر به بروز بحران های این روزهای کشور شده است ،دچار نگرانی و نوعی باورپذیری در اظهار نظرهای مخالفان و شانتاژهای رسانه ای شده اند . که متاسفانه وجود چنین فضایی ؛ ناشی از عدم اقناع سازی مردم و گفتگوی صریح و مستقیم نمایندگان مجلس قبل از رونمایی از چنین طرحی می باشد . 👇اما آنچه از این طرح باید بدانیم : 1️⃣طرح صیانت از فضای مجازی به دنبال رفع تبعیض بین پلتفرم‌های داخلی و خارجی است. تا امروز برای پهنای باند به طرف خارجی پول پرداخت می‌کردیم اما طبق این طرح، به تولیدکننده محتوای داخلی حق‌السهم خواهیم داد و اعتبار این کار از محل صندوق تأمین می‌شود. 2️⃣طبق این طرح تا زمانی که نرم‌افزارها و پلتفرم‌های داخلی رشد نکرده و نتوانند تمام سرویس‌های مورد نظر را ارائه دهند، هیچکدام از پلتفرمهای خارجی، فیلتر و یا متوقف نمی شوند . 3️⃣ این طرح دست مسوولان را باز می‌کند تا با پلتفرم‌های خارجی رایزنی کنند که در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی فعالیت کنند. 4️⃣ طرح صیانت از فضای مجازی درواقع آغاز قانونمند شدن فضای مجازی برای حمایت از کاربران است.صاحبان پلتفرم‌ها و اپراتورها و کسانی که دوست ندارند فضای مجازی قانونمند باشد، با این طرح مخالف هستند. پلتفرم‌های خارجی درآمد بالایی از کشور ما دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمی‌کنند. 5️⃣ در صورت تصویب نهایی این طرح، اختصاص امکانات خدمات پرداخت الکترونیک، حق‌السهم پهنای باند برای تولیدکنندگان محتوای داخلی و معافیت‌های مالیاتی از ابزارهای حمایتی ما برای پلتفرم‌های داخلی است. 6️⃣ در این طرح حق مالکیت معنوی افراد کاملاً مورد توجه قرار گرفته، و به هیچ‌وجه قرار نیست هیچ شبکه‌ای در فضای مجازی مسدود شود. تا زمانی که پلتفرم‌های داخلی ما نتوانند با نمونه خارجی رقابت کنند، پلتفرم‌های خارجی به کار خود ادامه خواهند داد و مسدودسازی نیست. ⬅️در پایان با وجود همه نگرانی ها ؛ این طرح در مرحله بررسی است و در فاز اجرایی قرار نگرفته است . اما فضای مجازی کشور نیاز به ساماندهی دارد تا نااهلان دیگر نتوانند ملت را فریب دهند و معیشت و فرهنگ و هویت مردم را تباه کنند و مملکت را به آشوب بکشانند.
💠 برقراری ۳۶ پرواز باری بین ایران و قطر به صورت هفتگی 🔸️محمدی بخش، رئیس سازمان هواپیمایی کشور: 🔹️پیرو مذاکرات رئیس جمهور با امیر قطر برای توسعه همکاری‌های دو جانبه، درباره فاز نخست برای برقراری ۳۶ پرواز باری هفتگی به صورت دو طرفه و بدون محدودیت توافق شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅💡طرح صیانت از فضای مجازی به زبان ساده حتماً بادقت ببینیم و در حد توان نشر دهیم. علی زکریایی
💢‌‏طی روزهای اخیر اخباری مبنی بر سفر قریب الوقوعِ "امیرعبداللهیان" به وین همراه با خبرنگاران رسانه ها منتشر شد که از نهایی شدن توافق خبر میداد؛ اما "علی باقری" از سوی شمخانی _مدیر پرونده مذاکرات_ به تهران فراخوانده شده و فعلا خبری از سفر وزیر خارجه به وین نیست.
💢بهای پیامک سال آینده ۳۰ ریال (۳ تومان) گران می‌شود ♦نمایندگان مجلس در بررسی‌های بودجه‌ای خود مصوب کردند بهاء پیامک برای سال آینده ۳۰ ریال افزایش پیدا کند.
💢مخبر: تولیدکنندگان داخلی همکاری نکنند، واردات لوازم‌خانگی آزاد می‌شود ♦براساس تصمیمات جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد چنانچه تولیدکنندگان داخلی لوازم‌خانگی قیمت‌های خود را در بازار واقعی نکنند، برنامه‌ریزی لازم برای آزادسازی واردات متناسب با نیاز مردم انجام شود.
💢جلسه هیات رئیسه مجلس درباره طرح صیانت ♦برخی شنید‌ه‌ها حاکی از آن است که جلسه هیات رئیسه مجلس درباره بررسی مصوبه کمیسیون طرح حمایت از کاربران فضای مجازی (طرح صیانت) امشب برگزار می‌شود.
⭕️زارع‎پور: وزارت ارتباطات در جلسه اخیر شورا، درخواست خود برای برای افزایش پهنای باند بین‎الملل را ارائه داده است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات: 🔹بر خلاف اخبار منتشر شده در رسانه‌ها، در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی، درخواست این وزارتخانه برای افزایش پهنای باند بین الملل مطرح شده است. 🔹با توجه به مباحث مطرح شده در این جلسه، پیشنهاد وزارت ارتباطات برای بررسی بیشتر به مرکز ملی فضای مجازی ارجاع شد تا در جلسه آتی شورا مورد بررسی قرار گیرد. 🔹تبیان، رسانه‌های متعلق به سازمان تبلیغات - از اعضای شورای عالی فضای مجازی- با انتشار اخباری مدعی درخواست دولت برای کاهش پهنای باند بین الملل اینترنت در جلسه اخیر شورای عالی فضای مجازی شد که پس از ساعتی خبر کذب خود علیه دولت را اصلاح کرد.
▪️آفتاب آمد دلیل آفتاب! آقای قمی اخطار دادم که جریان مشکوکی در بدنه سازمان تبلیغات نفوذ کرده! امشب که آرامش روانی مردم بخاطر عملیات روانی اصلاح‌طلبان در مورد بهم ریخته، تبیان اینطور دروغ پراکنی میکند و بعد از وایرال شدن بی سرو صدا آن را تکذیب! تا دیر نشده به فکر باشید! "سیدعلی عابدی"
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕دولت سیزدهم و خسارات خلاء گفتمانی 🔹معمولا دولت ها به گفتمان‌شان شناخته می‌شوند. اما رواج عبارت «دولت سیزدهم» در ارجاعات به دولت در رسانه‌ها، نشان می‌دهد دولت نتوانسته خود را پرچم‌دار یک گفتمان به جامعه معرفی کند. یکی از دلایل اینکه این دولت از همین آغاز کار زیر ضرب رفته، همین خلا گفتمانی است. گفتمان، قدرت نرم ایجاد می‌کند. دولت فاقد گفتمان، از قدرت نرم محروم است و لذا در عرصه جنگ نرم، اولا توان حمله ندارد، ثانیا در برابر حملات نرم بی سلاح و سپر است. 🔹گفتمان است که در قول و فعل کارگزاران، در رویکرد و عملکرد آنان، انسجام ایجاد می‌کند. گفتمان، عینک آسیب‌شناسانه‌ای است که دولت به چشم می‌زند، مشکلات را از زاویه این گفتمان می‌بیند و از همین زاویه راهکارش را ارائه می‌دهد و اجرا می‌کند. دولت فاقد گفتمان به شهرداری تقلیل پیدا می کند و این یکی از جدی ترین خطراتی است که دولت سیزدهم را تهدید می‌کند. 🔹دولتی که ناکارآمدی گفتمانش عیان شود، گرفتار رکود می شود، اما دولت فاقد گفتمان، گرفتار روزمرگی می‌شود و خسارت این روزمرگی از رکود بیشتر است؛ چه، رکود با یک موفقیت گفتمانی -ولو کوچک- شکسته می‌شود، اما بدون گفتمان از روزمرگی نمی‌توان خلاص شد. گفتمان یک شاخص برای انتخاب و ارزیابی مدیران نیز هست. در خلاء گفتمان، تیم دولت با بازیکنان قرضی از تیم‌های دیگر شکل می‌گیرد و روشن نیست این تیم، به کدام اصول باید متعهد باشد و بر اساس کدام معیارها ارزیابی می‌شود. 🔹دولت حتی وقتی پیامی به کشور خارجی می‌دهد باید محور آن، گفتمان‌ش باشد. باید این خلا گفتمانی برطرف شود. اگر تلقی این است که «مردمی بودن» گفتمان دولت است، این سوال مطرح است که آیا اساسا مردمی بودن می‌تواند گفتمان باشد؟ گفتمان، یک دال مرکزی دارد که در حوزه ها و عرصه های مختلف تجلی و امتداد پیدا می کند. بر مبنای گفتمان می شود یک کلان پروژه تعریف کرد و پیش برد و پیشرفتش را سنجید. بر مبنای این کلان پروژه است که در سطوح میانی، پروژه‌های خردتر تعریف می‌شود. آیا «مردمی بودن» این ظرفیت را دارد که برای مثال در حوزه مالیات، در سیاست خارجی، در آموزش و پرورش، در بهداشت و درمان، در کشاورزی و... تجلی و امتداد پیدا کند؟ آیا می‌توان مسائل این حوزه‌ها را از زاویه «مردمی نبودن» آسیب‌شناسی کرد و از زاویه «مردمی شدن» برایشان راهکار ارائه داد؟ پاسخ بلاتردید خیر است، چون این مفهوم اساسا چنان عمقی ندارد؛ هرچند می‌تواند یکی از اجزاء و امتدادهای یک گفتمان باشد. اما راهکار، تمرکز و تکیه بر روی عدالت به عنوان گفتمان دولت سیزدهم است که هم واجد مشخصات فوق است و هم با شخصیت آیت‌الله رئیسی تناسب و همخوانی دارد. 🔹گفتمان عدالت نباید به لفظ عدالت محدود شده و تقلیل یابد. با صرف تکرار کلمه عدالت، گفتمان ایجاد نمی شود. مراکز فکری و دانشگاهی کشور و مشخصا مراکز فکری در دولت باید بسیج شوند و درباره عدالت ادبیات تولید کنند. رئیس جمهور درباره هر موضوعی و در هر زمان و مکانی صحبت و سخنرانی دارد، باید بتواند اولا بی‌عدالتی‌های منجر به وضع موجود را بیان کند، ثانیا وضع مطلوب را از منظر عدالت توصیف کند، ثالثا اقدامات عادلانه‌ای که دولت می‌خواهد برای گذار از وضع موجود به وضع مطلوب انجام دهد را شرح دهد. این اقدامات، همان پروژه‌های خُرد هستند که ذیل کلان پروژه عدالت، تعریف می‌شوند و باید نظام رصد و پایش و ارزیابی و گزارش‌دهی برایشان ایجاد شود. 🔹هرچقدر ادبیات رئیس جمهور در این سه مرحله، اختصاصی و بدیع و دارای کلیدواژه‌های منحصر بفرد باشد، موفق‌تر خواهد بود؛ و البته بزرگترین تهدید برای گفتمان، این است که به ادبیات‌های وام گرفته شده از منابع دیگر، یا به اقدامات معمول و رایج، بخواهیم رنگ گفتمان خودمان را بزنیم. دولت زمانی توانسته پرچم گفتمان عدالت را بلند کند که مخالفان اقدامات دولت را بتوان مخالفان عدالت توصیف کرد. باید در پایان چهار سال اول دولت، کتاب عدالت آیت‌الله رئیسی برگرفته از مجموعه سخنرانی‌های این چهار سال منتشر شود. همچنین دولت در پایان چهار سال باید بتواند گزارش دهد که چگونه با برقراری عدالت مشکلات را برطرف کرده است. https://eitaa.com/mesagh @mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تحلیل کارشناس‌ارشد مسائل بین‌الملل از پشت پرده‌ی تنش میان : 📺 دولت روسیه به دنبال مدیریت عاقلانه‌ی چالش پیش‌ روی خود است اما اقدامات تحریک‌آمیز ، مانع این مسأله است. 📺 آمریکا، انگلیس و برخی از کشورهای عضو که به جنگ می‌اندیشند، به دنبال ایجاد تنش بین روسیه و اتحادیه‌ اروپا هستند. 📺 روسیه و بدون دخالت کشورهای‌ خارجی می‌بایست با هم مذاکره کرده و اختلاف موجود در مورد سرنوشت روس‌تباران‌ اوکراین را بدون در نظر گرفتن نقشه‌های بدخواهان حل کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
/ بخش دوم 🔰مساله جمعیت باید با نگاه حکمرانی حل شود 🎙حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی 👇👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
/ بخش دوم 🔰مساله جمعیت باید با نگاه حکمرانی حل شود 🎙حجت‌الاسلام والمسلمین خسروپناه مدیر گروه فلسفه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی 🔹حکمرانی عبارت است از سیاست گذاری، تنظیم‌گری و خدمات عمومی؛ ما این سه حوزه را نداریم. 🔹حتی در مسئله اشتغال که عده‌ای آن را در بحث جمعیت به عنوان عامل مهم مطرح می‌کنند 🔹مثلاً اگر فردی مجموعه‌ای تولیدی راه اندازی کرد و قصد جذب کارگر را داشت، قانون کار مشخص می‌کند که چه میزان حقوق باید به کارگر پرداخت شود 🔹و اگر کارفرما مدعی شود که با وضع تولید فعلی نمی‌تواند این حقوق را پرداخت کند قانون به او می‌گوید که کارگر و کارمند نگیر؛ 🔹این یعنی تولیدی را تعطیل کن. یعنی نتیجه قانون کار تعطیل کردن کارخانه و تعطیلی اشتغال و بیکاری بیشتر است. 🔹در حالی که در برخی کشورها مانند کشور آلمان اگر کارخانه‌ای میزان حقوق تعیین شده توسط دولت را نتواند پرداخت کند، در این صورت دولت اجازه شروع کار را می دهد و مابقی مبلغ حقوق کارگر را خود پرداخت می‌کند. 🔹به این دلیل که هم کارفرما تولید کار داشته باشد و هم کارگر منبع درآمد. 🔹این مثالها نشان دهنده‌ نداشتن حکمرانی مناسب در برخی زمینه‌ها در کشور ماست؛ 🔹بنابراین به نظر بنده بحث جمعیت باید با نگاه حکمرانی حل شود. ➡️https://t.me/hokmrani_dini ➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰منظومه فکری انقلاب اسلامی 💠امام خامنه‌ای (مدظله العالی): 🔸اهمّیّت این انقلاب و علّت اینکه این انقلاب زلزله در دنیا ایجاد کرد، این نبود که یک حکومتی را سرنگون کرد؛ نه، علّت این بود که یک را به دنیا عرضه کرد 🔸و امروز هم همچنان در اکناف عالم، این منظومه‌ی فکری در حال پیشرفت است. ✍بیانات در دیدار رئیس و اعضاى مجلس خبرگان رهبرى ۱۳۹۴/۶/۱۲ ➡️https://t.me/hokmrani_dini ➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰اصل‌وفرع طرح صیانت چیست؟ 🔺مصوبه دیروز کمیسیون مشترک مجلس در مورد تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی به جهت برداشت عمومی و روایت‌سازی اجتماعی دچار تشویش است. چگونه می‌توان این روایت‌ها را به اصل‌وفرع ماجرا تبدیل کرد؟ 🔺اول پاسخ به یک سوال: آیا ‌کشور برای ایجاد محدودیت یا فیلترینگ قانون کم دارد؟ اگر پاسختان مثبت است به این سوال جواب دهید که چطور تا کنون فیلترینگ اعمال می‌شد؟ مگر توییتر یا تلگرام فیلتر نشد؟ شد، آنهم زمانی که صیانتی در کار نبود. تعریف چنین کارکردی برای طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی چندان آورده‌ای برای نظام و حاکمیت ندارد. 🔺اختیارات و ضوابطی که از قبل هم بود چنین امکانی را به حاکم می‌دهد که شیر فلکه اینترنت را کم و زیاد کند و هیچ نیازی به صیانت و حمایت نداشته باشد. اما ماجرای طرح صیانت به این سادگی نیست که بخواهیم حمل بر فیلترینگ یا محدودسازی‌اش کنیم. 🔺برداشت‌ها و روایت‌سازی‌ها از طرح صیانت مشوش است. این روایت‌سازی‌ها علاوه‌بر آنکه معمولا دقیق یا کامل نیست، مردم را هم دچار نگرانی می‌کند. 🔺تمام قاعده‌گذاری‌ها حتی سیاستگذاری تشویقی و تنبیهی، همه باید واجد عقلانیت باشند. از توجه به تک‌تک مفاد قانون تا نحوه مدیریت افکار عمومی تا ملاحظات و مناسبات اجرایی آن، همه و همه باید در چارچوب یک عقلانیت و منطق قابل دفاع پیش برود. 🔺هیچ عقل سلیمی تدبیر و مدیریت بخشی از جامعه خود را به حاکمیت غیر حواله نمی‌دهد. شاید در چنین اعمال حاکمیتی ضعف و قوتی باشد، اشکالی ندارد باید مطالبه کرد تا اصلاح شود. اما خط اصلی گم نشود. نباید دولت و نظام در برابر فضای مجازی بی‌غیرت باشد. 🔺ترجمه این حرفها در مصداق صیانت یک جمله است: نمی‌توان نخ حاکمیت فضای مجازی کشور را به خارج از کشور سپرد. اینکه دولت و نظام نظاره‌گر حضور و حاکمیت دیگران در جامعه خود باشد و هیچ نکند دقیقا مصداق عجز حاکمیتی و وابستگی است. نهادهای نظام باید از ترک فعل دست بردارند. ➡️https://t.me/hokmrani_dini ➡️https://twitter.com/hokmrani_dini
🔴مخبر: تولیدکنندگان داخلی همکاری نکنند، واردات لوازم‌خانگی آزاد می‌شود 🔹براساس تصمیمات جلسه ستاد تنظیم بازار مقرر شد چنانچه تولیدکنندگان داخلی لوازم‌خانگی قیمت‌های خود را در بازار واقعی نکنند، برنامه‌ریزی لازم برای آزادسازی واردات متناسب با نیاز مردم انجام شود.