SRQ_Volume 23_Issue 88_Pages 155-180.pdf
819.6K
● مقاله تکاندهنده / PDF
📚 آسیبشناسی تغییر مذهب در استان خوزستان (با تاکید بر وهابیشدگان)
✍ نویسنده دکتر علیرضا داودی | فصلنامه مطالعات راهبردی
@mesagh
4017413913906.pdf
3.22M
● نسخه PDF
📚 بررسي امنيتی گسلهای مذهبی در مرز ايران و ترکمنستان (مطالعه موردی استان گلستان)
✍ نویسندگان: عباسي سمناني عليرضا؛ معيني نعمت الله | فصلنامه امنيت پژوهی
@mesagh
📩 سخن گفتن با خدا
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: در وصیت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) به امام حسن مجتبی(علیهالسلام) این معنا وارد شده است: خدای متعال بین خودش و تو، واسطهای، فاصلهای و حجابی قرار نداده است. هر وقت با خدا شروع کنید به سخن گفتن و عرض نیاز کردن، خدای متعال صدا و درخواست شما را میشنود. با خدا همیشه میشود همزبان شد، و گفتگو کرد. ۱۳۸۵/۰۷/۲۱
عربستان تعداد حجاج امسال را به یک میلیون نفر افزایش داد
🔹در ۲ سال گذشته عربستان مراسم حج را بهطور محدود برای شماری از حجاج داخلی برگزار کرد، اما اکنون اعلام کرده امسال میزبان یک میلون حاجی از داخل و خارج عربستان خواهد بود.
🔹حج امسال برای افراد زیر ۶۵ سال است. افرادی که قصد حج دارند باید واکسینه شده باشند و مدرک مورد تایید وزارت بهداشت (کشور خود) را ارائه کنند. همچنین افراد قبل از ورود به عربستان باید تست منفی کرونا را که از آن بیش از ۷۲ ساعت نگذشته باشد، ارائه کنند.
ادعای مضحک منافقین علیه «حمید نوری»
🔹در جلسه هفتادم دادگاه حمید نوری، یکی از وکلای منافقین در این پرونده ادعا میکند، نوری فرد بسیار مهمی در ایران بوده و با مقامات عالیرتبه ایرانی ارتباط مستقیم داشته است.
🔹زمانی که قاضی دادگاه، از وکیل منافقین میپرسد دلیلتان برای این ادعا چیست؟ وکیل منافقین با اعتماد به نفس میگوید: رئیس جمهور ایران شخصا برای آقای نوری پیام تبریک سال نو ارسال کرده است!
🔹حمید نوری با خنده و البته تعجب توضیح میدهد، این پیامی است که در ایام سال نو به صورت سامانهای برای همه ایرانیان ارسال شده و ربطی به ارتباط شخصی حمید نوری با حسن روحانی رئیس جمهور سابق ایران ندارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
ICRA_Volume 12_Issue 46_Pages 73-90.pdf
363.1K
● نسخه PDF
📚 تأثیر فعالیت گروههای وهابی و تکفیری بر امنیت عمومی شهرستان سنندج
✍ نویسندگان: علیرضا ادیبی؛ ابراهیم داودی دهاقانی | فصلنامه پژوهشهای اطلاعاتی و جنایی
✨﷽✨
#یک_داستان_یک_پند
✍واعظی بر روی منبر از خدا میگفت؛ ولی کسی پای منبر او نمیرفت. روز بعد واعظ دیگری میرفت و منبر او شلوغ بود در حالی که هر دو واعظ دوست و اهل علم بودند. روزی واعظِ کمطالب به واعظِ پُرطالب گفت: راز این جمعیت شلوغ در پای منبر تو چیست؟
واعظ پُرطالب دست او را گرفت و به بازار بزازها رفتند. یک مغازه پارچهفروشی شلوغ و پارچهفروشیِ دیگر کنار او خلوت بود. دلیلش را پرسیدند: دیدند که مغازۀ پارچهفروشِ شلوغ برای خودش است ولی پارچهفروشِ خلوت، فروشنده است.
واعظ پُرطالب گفت: من همچون آن پارچهفروش که برای خود میفروشد، سخنم را خودم خریدارم، پس خدا نیز از من میخرد و مشتریان را به پای منبر من روانه میکند، ولی تو مانند آن فروشندهای هستی که برای دیگری میفروشد، هر چند جنس او با جنس مغازۀ همسایهاش فرقی ندارد. سخنان تو مانند سخنان من است، ولی تو برای کسب لذت از دیگران سخن میگویی نه برای کسب لذت خودت! سخنی را که میگویی نخست باید خودت خریدارش باشی.
در هر دو مغازه جنس یکی بود و قیمت هم یکی، ولی فروشندهها متفاوت بودند و اختلافنظر مشتری از نوع جنس پارچه نبود، از نوع جنس فروشنده بود.
✨﷽✨
🌼 فواید روزه داری
✍روزه آثار معنوی فراوانی به دنبال دارد که به برخی از آنها فهرست وار اشاره می شود:
🌸پارسایی🌸
مهم ترین رهاورد روزه، براساس آیه 183 بقره، رسیدن به گوهر پرارج تقواست. هدف از وجوب روزه، تربیت معنوی انسان و گذاشتن او در بزرگراهی است که به پارسایی منتهی می شود. تعبیر «لعلکم تتقون» در این آیه شریفه، پرده از رازی می گشاید که ملاک برتری آدمیان بر یکدیگر دانسته شده و فرجامی نیک به نام فلاح و رستگاری خواهد داشت.
🌸رهایی از بند تن🌸
با نگاهی به شرایط روزه داری، در می یابیم که این برنامه هدفی جز تربیت انسان و آسمانی کردن او ندارد. خداوند سبحان با دعوت به روزه، مقامی دیگر از انسانیت را پیشنهاد می دهد؛ انسانیتی رها از اسارت تن و خواهش های درونی. انسانیتی که با گذار از موانع ساده به دست می آید. چشم پوشی از آنچه تاکنون به راحتی بهره مند بوده آن هم برای مدتی معین. تلاش برای خدایی شدن. شکستن دیوار عادت هایی که مانع انس با معنویات است و انسان را از ترقی و تعالی باز می دارد.
🌸آرامش🌸
یکی از آثار معنوی روزه، آرامش قلبی است، در گران سنگی که بشریت امروز برای یافتن آن حاضر است از همه دارایی خویش بگذرد. درپرتو روزه داری، دل از هوی و هوس بریده و در دامن یاری که مبدأ و معدن آرامش است، پـناه می گیرد. روزه دار با توجه بیشتر به پروردگار و احساس نزدیکی به آن «قریب مجیب»، دل از اغیار بریده و سرشار از آرامش و طمأنینه می گردد. از این رو امام باقر(علیه السّلام) در سخنی کوتاه و زیبا فرمود: الصیام تسکین القلوب؛ روزه مایه آرامش دل هاست.»