وارد دومینوی دشمن نشویم
♦️دوستی در توییتر نوشته "ما با جماعتی روبرو هستیم که هنوز فرق مهدی طائب با حسین طائب را نمیدانند. اما چند ساعت در کلاب هوس در این مورد ویس مهدی طائب به اسم حسین طائب صحبت میکنند" و دیگری پاسخ داده "وقتی مهدی طائب فرق میثم نیلی رو با مقداد نیلی نمیدونه، حرجی بر جماعتی که فرق مهدی طائب و حسین طائب رو ندونن هم نیست".
🔹چرا باید آقای مهدی طائب، حرف هایی بی سند، خلاف واقع و ناروا را علیه فلان فعال یا مجموعه سیاسی درون جبهه انقلاب بگوید؟ این سخنان نادرست که در یک جمع کوچک بیان شده، با چه انگیزه ای و از سوی چه کسانی در فضای مجازی توزیع و ضریب داده می شود؟! که برخی افراد دارای دغدغه هم برای پاسخ دادن و اعتراض کردن، احساس مسئولیت کنند؟
♦️چرا باید وقت محدود و فرصت مغتنم نیروهای انقلابی، به جای تمرکز روی اولویت های انقلاب و تحرکات جبهه دشمن، صرف خراشیدن و بر چسب زدن به همدیگر شود؟ آیا تکرار این خطاها، و ضریب یافتن آنها در فضای مجازی، اتفاقی عادی است؟
🔹کاش اولا مراقب باشم سوء ظن و مجادله و اختلاف را به درون جبهه انقلاب نکشانیم، ثانیا با کیفیت و کمیت واکنش، اجازه ندهیم مجادله ضریب پیدا کند، تبدیل به دومینو شود و به ماندن کدورت ها در درون جبهه انقلاب بینجامد.
♦️می گویند چند نفر داشتند نماز می خواندند. یکی از آن میان، لابه لای نمازش، حرف هایی غیر از اذکار نماز گفت. دومی، رو به اولی کرد و گفت نمازت باطل شد! سومی رو به دومی کرد و گفت تو هم حرف زدی و نمازت باطل شد! چهارمی گفت خوبه که من حرف نزدم و نمازم باطل نشد!
🔹واقعا با ادامه دلخوری های گذشته، یا اولویت دادن به مسائل فرعی و مشغول کردن خود یا دیگران ، جایی برای اقامه جهاد تبیین و مواجهه با جنگ ترکیبی دشمن باقی می ماند؟! آیا جهاد، جبهه نمی خواهد؟ و جبهه بدون الفت، حسن ظن، همدلی و هم افزایی، و اصلی- فرعی کردن مسائل محقق می شود؟!
♦️هیچ کدام ما حق نداریم کمترین مجال و امکانی برای تسهیل نقشه دشمن در زمینه اختلاف افکنی فراهم کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 بازخوانی
در این کشور، جریانی با لوگوی اصلاح طلبی، خیانتهایی مرتکب شده که گذر زمان هم درمانی برای داغ و درد آن نیست ...
مصاحبه مرحوم نادر طالب زاده چهره دردمند انقلاب با نخبه ایرانی طراح خودروی هیبریدی
💢 ناگفتههای قصه گندم
و ارز ۴۲۰۰ تومانی - ۳
۸- علت را باید در فقدان سامانهها و ساز و کارهای شفافیت آفرین در عرصههایی مثل شناسایی دقیق «دهکهای درآمدی و میزان برخورداری»، «تولید و تجارت و صادرات و واردات» و همچنین «سرنوشت تسهیلات و یارانههای کلان اختصاص یافته» جست و جو کرد. شرط نزدیک شدن به عدالت، صرفا عادلانه کردن یارانه پرداختی به مصرف کنندگان و طبقات پایین نیست -که در جای خود، ضرورت دارد- بلکه از آن مهم تر، سرنوشت منابع کلان ارزی و تسهیلات ریالی اختصاص یافته به نام حمایت از تولید و صادرات، و یا واردات کالاست. و در کنار آن، مطالبهگری و مواخذه مدیران دولتی و مسئولان بانکی که اهتمامی به سرنوشت تسهیلات کلان واگذار شده نداشتهاند.
۹- ما مجبور نیستیم بین دو رویکرد غلط، یکی را انتخاب کنیم. هم باید قاطعانه، با واگذاری غیرهدفمند و ناهوشمندانه ارز دولتی و انواع یارانهها که جیب رانت خواران را در ازای تحمیل فشار به مردم پر میکند، مخالفت کرد و نقطه پایان بر آن گذاشت؛ و هم از نتیجه گیری غلط و مغالطه بعدی، مبنی بر اینکه «چاره کار، حذف بدون جبران یارانهها و ارز اختصاصی برای واردات کالاهای اساسی است»، اجتناب کرد. این مغالطه هم، نوعا از سوی لیبرالهای اقتصادی دوآتشه عنوان میشود، و حال آنکه حتی در غرب هم، دولتهای لیبرال مجبور شدند به دولت رفاهی میل کنند و برخی از حمایتها را در نظام تامین اجتماعی احیا کنند. (هر چند که به دلیل انحراف بنیادین آن نظامهای سیاسی- اقتصادی، موجب رفع بیعدالتی و شکاف طبقاتی نشد).
۱۰- فهرست طولانی بیتدبیری و سوء تدبیرهای دولت گذشته، چیزی از مسئولیت دولت مستقر نمیکاهد. اولا رفتار دولتمردان، باید در قالب یک کل به هم پیوسته باشد و پازل راهبرد کلان دولت را تکمیل کند. ثانیا بدون روشنگری و تبیین لازم، و در شرایط بمباران رسانهای سنگین از سوی جریان تحریف، نمیتوان مردم را به عنوان پیشران اصلاحات ضروری اقتصادی بسیج و همراه کرد. ثالثا، باید به موازات اصلاحات، و پیش از آن، تدابیر لازم برای جبران فشارها به مردم، اجرا شود. از طرف دیگر، در کنار اصلاح روندهای اقتصادی، نباید از مبارزه قاطع و هوشمندانه و بیامان با مفسدان اقتصادی و سیاسی که در هم تابیده شدهاند، غفلت کرد. غدههای چرکین اقتصادی که در قالب محرومیت معیشتی و فشار اقتصادی بر طبقات پایین خودنمایی کرده، غالبا در اثر مماشات با مفسدان و سود جویان و زالو صفتان پدید میآید.
از دو حال خارج نیست. یا باید بر مردم سخت گرفت، یا بر رانت جویان و مفسدان و اخلالگران. بیان امیر مومنان(ع) درباره سیره پیامبر اعظم (ص)، برای بازشناسی مسئولیت دوگانه مسئولان بسیار گویاست: «طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَهًْ إِلَيْهِ». پيامبر(ص) طبيبى سیّار براى درمان بيماران بود. مرهمهایی که برای تسکین و شفای دردها میگذاشت، محکم و استوار بود؛ اما به این بسنده نمیکرد و هر جا که نیاز به داغ نهادن بر زخم و عفونت بود، از گذاشتن داغهای سوزان بر موضع عفونت دریغ نمیکرد. باید در کنار اصلاح روندهای غلط اقتصادی که موجب رانت خواری و قاچاق و... میشود، ارتکاب جرائم بزرگ اقتصادی را برای مرتکبان، بسیار پر هزینه کرد.
🎞 "دهه هشتادیا" ساخت سازمان های پرطمطراق حزب اللهی با پشتیبانی های فراوان بیش از یک هفته دوام نیاورد؛ اما "سلام فرمانده" از متن جامعه و خودجوش رویید و سرود ملی شد!
این یک اتفاق نیست و مثل دو سبک معماری در متصدیان فرهنگی است و جای تامل بسیار دارد:
• دهه هشتادیا، نماد:
- طبقه مرفه حزب اللهی و لاکچری لایف آنور آبی!
- با پذیرش "دین عصری": با لوکیشن گیم نت و دیگر نمادهای جهانی سازی آمریکایی، صرفاً با چاشنی تمِ محرمی! تزریق شهوت شهرت و سلبریتی بازی و...!
- تنزّل از تشیع نهضتی به تشیع لمپنی: استفاده از تمِ امام حسین(ع) برای حال کردن! تولّی در حد پروفایل و تبری در حد بلاک! حتی تنزل دادن "انتقام سخت" به گل جبرانی فوتبال!
• سلام فرمانده، نماد:
- متن مردم و اکثریت شهر و روستای ایران!
- دنبال "عصر دینی": لوکیشن جمکران و انتظار امامی که بدون او "دنیا معنایی نداره" و با او "دنیامون بهاره"! ارزش "مثل سربازای گمنام خادمت بشم"! و...
- تشیع نهضتی، با زبان فطرتی که کهنه نمی شود. سخن از "عهد"، "قیام"، "تفدیه"، آرزوی سرداری و سربازی و علی بن مهزیارِ قدیمی!
#سلام_فرمانده
#دهه_هشتادیا
محسن قنبریان
🔴رانت یک واردکننده با ارز ۴۲۰۰ به اندازه یارانه کل مردم ایران
🔹شمسالدین حسینی وزیر اسبق اقتصاد: فقط یک واردکننده با ارز ۴۲۰۰ به اندازه کل مردم ایران یارانه گرفته است.
🔹دولت قبل در بازار آزاد ارز ۲۵ هزار تومانی خرید و به واردکننده ۴۲۰۰ تومان داد یعنی به ازای هر یک دلار ۲۱ هزار تومان پول چاپ کرد که تأثیر مستقیم بر افزایش نقدینگی و تورم داشت.
🔹ارسال نرخ تورم نقطه به نقطه تولیدکننده برای اولین بار به ۱۰۰ درصد در اقتصاد ایران رسید و نرخ تورم مصرفکننده نیز، به ۶۵ درصد افزایش یافت که نشان میدهد سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی به نفع تولیدکننده و مردم نبوده است.
🔹البته اصلاح نظام ارزی هم نباید موجب افزایش فشار بر مردم شود و منابعی که از این اصلاح به دست میآید، باید صرف مردم شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞ببینید آقای #رئیسی چه ها کرده؟
🔴رئیسی: حمایت از منافع و معیشت مردم خط قرمز دولت است
رئیسجمهور در حاشیه جلسه شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا:
🔹دولت در کنار مردم است و حمایت از منافع و معیشت آنها را خط قرمز خود میداند.
🔹هماهنگونه که وعده داده بودم، مردم را در جریان تصمیمات دولت قرار خواهیم داد و به همکارانم در دولت هم گفتهام مردم را در جریان تصمیمات دولت قرار دهند.
🔹 به زودی با مردم درباره اجرای طرح مردمی سازی نظام پرداخت یارانهها سخن خواهم گفت.
🔹طرح «مردمی سازی» یارانههای ارزی پرداختی به کالاهای اساسی، باتوجه به الزام قانونی بودجه ۱۴۰۱ و شرایط ویژه جهانی، یک اقدام ضروری است.
🔹پس از هفت ماه کار کارشناسی متراکم و مشورت با نخبگان، تصمیماتی به نفع اقتصاد ملی گرفته شده است که به زودی در این باره با مردم صحبت خواهم کرد.
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴یکی از نکاتی که رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ رئیسی فرمودن این بود که از جنگ نظامی و اقتصادی مهمتر ، جنگ نرم و تبلیغاتیه.
لازمه دولت در مواقع اصلاح ساختار اقتصادی کشور بیشتر به این نکته توجه کنه..
🔴 ذخایر آب سدهای کشور به کمتر از ۲۷ میلیارد مترمکعب رسید
🔸️قاسمزاده، مدیرکل دفتر اطلاعات و دادههای آب کشور:
🔹️با گذشت ۲۲۷ روز از سال آبی، تا ۱۷ اردیبهشت سال آبی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ میزان کل حجم آب در مخازن سدهای کشور ۲۶.۹۶ میلیارد مترمکعب است که نسبت به مدت مشابه سال آبی گذشته ۹ درصد کاهش نشان میدهد.
🔹️میزان پرشدگی سدهای استان تهران، سد زاینده رود در استان اصفهان، سدهای استان خوزستان و سدهای حوضه آبریز دریاچه ارومیه به ترتیب حدود ۲۹ درصد، ۳۲ درصد، ۵۸ درصد و ۷۵ درصد است.
2-مهارت امیدبانی.mp3
21.37M
🔆 #مهارت_امیدبانی در قرآن/ جلسه دوم
حجت الاسلام قنبریان/ رمضان ۱۴۰۱
• یک دهه جنگ برای شکست امید در جامعه/
وقتی افسردگی مانند سرماخوردگی شایع است لازمه اش سنجش میزان امید و امیدبانی و مهارت های آن است/
• امیدبانی رویا میخواهد؛ رویا خواب دیدن نیست بلکه تصویر روشن از آینده است/ رویا آرزو را میسازد!
•رویای آمریکایی(American Dream)
برای این رویا از تمامی ابزارهای جهان استفاده میکنند، هالیوود، موسیقی، ادبیات، فوتبال استفاده شد!/ رویای تشکیل اسرائیل بزرگ؛ از مسیحیان صهیونیست تا کلیساهای فوتبال!
• رویای ایرانی اسلامی/ حق ما اینست که از چنین رویایی پرده برداریم/ آنگاه که سخن از رویای ایرانی اسلامی می شود، مخالفت ها میشود!
• رویا و آرزو(اَمل و اَمانی) باید درست و صحیح باشد نه باطل:
۱. مطابق قواعد عالَم باشد/ واقعی باشد نه خرافی (۷۸ سوره بقره پیرامون یهود و امانی باطل)/ قابل استدلال و برهان منطقی باشد (۱۱۱بقره، مثال ۷۸ بقره؛ نژادپرستی یهودیان و نداشتن برهان برای آن و امانی باطل)
۲. کشش و جاذبه داشته باشد
• وصف امام زمان و تعابیر پیرامون حضرت در ادعیه:
- أَيُّهَا الْمُقَدَّمُ الْمَأْمُولُ: ای پیشنهاده آرزو شده و رویایی!
- المُوَمَّل: آرزوی وعده داده شده!
برای کل جهان است نه یک منجی شیعی و یک مذهب/ نژاد پرستانه نیست برا تمام عالم است و مطابق قواعد عالم است.
* اگر پسندیدید با دیگران به اشتراک بگذارید
🔴 افزایش اختیارات سازمان تعزیرات برای مقابله موثر با پدیدههای بیثباتکننده بازار
🔸️در جلسه شورایعالی هماهنگی سران قوا مقرر شد:
🔹️اختیارات سازمان تعزیرات برای مقابله موثر با پدیدههای بیثبات کننده بازار افزایش پیداکرد.
🔹️هماهنگی همه ارکان نظام و اقناعسازی افکارعمومی از سوی مسئولان و رسانهها برای اجرای دقیق طرح مردمی سازی یارانه ضرورت دارد.
🔹️شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با پیشنهاد افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی برای مقابله اثرگذار با پدیدههای بیثبات کننده بازار و پایمال کردن حقوق مردم موافقت کرد.
3-مهارت امیدبانی.mp3
18.53M
🔆 #مهارت_امیدبانی در قرآن/ جلسه سوم
حجت الاسلام قنبریان/ رمضان ۱۴۰۱
❓ با وجود انشائی بودن امید و آرزو چگونه قابل صدق و کذب، فیک و باطل و فریب میشود؟(اتقوا خداع الآمال/باطل الامل)
• رجاء کاذب از آرزوی کاذب، از رویای کاذب شکل می گیرد/
قواعد عالم براساس تمایلات انسان تغییر نمیکند! رویای یهود باطل بود چون با قواعد عالم سازگار نبود/ الامانی تخدعک و عند الحقائق تدعک!/ اگر مطابق با حقائق عالم باشد تربیت کننده هم هست: الشیعه تُربَّی بالامانی
•قاعده سوم: اَجل فیلتر آرزوهای فردی است/ آرزو با اجل گره خورده است./ آفات الامال حضور الاجال/ آرزو بدون مرگ اندیشی باطل است/
• رویای اجتماعی!
ما زندگی جمعی داریم/رویای مطلقا فردی نداریم و رویای شما لاجرم به دیگران مرتبط است/ رویای اجتماعی هم خداع دارد و نیاز به فیلتر دارد فیلترش: "اَمَد" است!
• از درک و میل مشترک به رویای مشترک آرزوی مشترک و امید مشترک نیز میتوان رسید!
• امام(ره) و رویای ایرانی اسلامی: ان شاءالله عمل به آن(قانون اساسی) آرمانهای انقلاب(رویای ایرانی اسلامی) تا ظهور حضرت بقیه الله باقی بماند/ بازنگری نیز از اصول قانون است/ رئوس رویای ایرانی اسلامی توازن اینهاست
استقلال_آزادی/ مردم_ولایت/ پیشرفت_عدالت و... میباشد.
* اگر پسندیدید با دیگران به اشتراک بگذارید