فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برخی سوپر انقلابیها هیچ کاری برای انقلاب نکردهاند، ولی از همه طلبکارند
👤 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس:
🔹 حضرت امام فرموند بهشتی یک ملت بود. واقعاً این شخصیت بینظیر بود. فهمیدند چه کسی را از امام بگیرند. شهید بهشتی میگوید: «هیچ تبلیغی برای اسلام به اندازۀ ساختن یک جامعۀ کوچک نمونۀ اسلامی نمیتواند نافذ و مؤثر باشد. سخنگفتن بس است، عمل کنید.
🔹تنها سخنی بگویید که راهگشای عمل باشد. شعار و شعورمان باید با شعار راستین اسلام یعنی عمل صالح سازندۀ اسلامی مزین و آراسته باشد تا بتواند ما را به جلو ببرد.
🔹بنا نیست ما تنبلی کنیم، دهانمان را باز کنیم، هر حرف نپختهای را به زبان بیاوریم و اسم خودمان را بگذاریم انقلابی. به قول حضرت آقا، سوپرانقلابی. بعضیها را نگاه میکنیم، هر چه نگاه میاندازیم که چه کرده؟ هیچ نکرده. ولی از همه هم طلبکار است.
🔸هر کسی هم که یک دیکتهای نوشته، ممکن است غلطی هم نوشته، ایراد میگیرد که «آقا چرا یک غلط داری؟». خب، تو که هیچ غلطی نکردهای و عمر خودت را تباه کردهای! حداقل تو حق نداری به اسم انقلاب حرف بزنی.
⭕️ شفاف سازی بانک مرکزی از تورم در انتهای دولت قبل
🔹در حالی که حدود سه سال است، نرخ تورم بانک مرکزی منتشر نمی شود و فقط نرخ تورم مرکز آمار انتشار می یابد، بانک مرکزی، جزئیات آمار تورم 12 ماهه و نقطه ای کشور در مقطع تغییر دولت در سال 1400 تا اردیبهشت امسال را منتشر کرد.
🔹این آمارها نشان می دهد نرخ تورم متوسط 12 ماهه در پایان شهریور 1400، حدود 60 درصد بوده که طبق اظهارات بهادری جهرمی در 70 سال اخیر بی سابقه است. با این حال، این شاخص طبق آمار بانک مرکزی در اردیبهشت امسال به 42 درصد رسیده که نشانگر کاهش حدود 18 واحد درصدی است.
🔹انتشار این داده ها در حالی است که داده های مرکز آمار نیز روندی مشابه اما با ارقامی متفاوت را نشان می دهد. بر این اساس این رقم از 45.8 درصد در شهریور 1400 به 38.7 درصد در اردیبهشت کاهش یافته است./ خراسان
⭕️ برخی افراد تصور میکنند در دوران پهلوی همه چیز گل و بلبل بود/ حکومت پهلوی غرق در فساد و مزدوری بود
👤 محمد عباسی، معاون وزیر کشور:
🔹(با تاکید بر اینکه دشمنان اسلام از جمله شیطان همیشه تلاش کردند تا برای جمعیت های اجتماعی، حکمرانان بَدَلی بتراشند) در بین آنها ظالمانی که در طول تاریخ بر ملت ها تسلط یافتند از اولیای شیطان بودند، ظلم، گرفتاری و بدبختی های بشری به واسطه حکمرانی ظالمان و اولیای شیاطین بوده که به وسیله حیله های شیطانی بر جوامع مسلط شدند.
🔹قرار نیست بعد از انقلاب حضرت امام(ره) و تلاش های ارزشمند شهدا اجازه دهیم که شیاطین دوباره به نوعی دیگر بر جامعه ما مسلط شوند
🔹نگاه سیاستمدارانه و بابصیرت شهید بهشتی موجب شد تا در افشاکردن خط التقاط گام بردارد، در ابتدای انقلاب اسلامی نزدیک به ۲۴۵ گروه متفرقه در گوشه گوشه دانشگاه ها فعالیت می کردند و به دنبال ایجاد تفرقه و دسیسه بودند اما بصیرت مردم اجازه چنین فضایی را به آنان نداد.
🔹آنچه که بسیار مهم است آن است که عده ای در راه آرمان انقلاب اسلامی محکم ایستادند و جان خود را فدا کردند و در این مسیر شهیدان مطهری، بهشتی و سردار شهید سلیمانی و سایر سرداران بزرگ اسلام و دیگر شهدا توانستند با نثار خون خود انقلاب اسلامی را حفظ کنند.
🔹چرا در آن زمان انسانهای کثیفی همچون محمدرضا پهلوی بر ملت ایران تسلط یافتند/ در حالی که در سال ۱۳۲۰ و در دوران حکومت رضاخان بودجه کل کشور ۳۶۰ میلیون تومان بود وی بیش از این مقدار پول را در بانک های خارجی پسانداز کرد و ۶ هزار پارچه آبادی را به نام خود ثبت کرده بود و پس از رضاخان، فرد بیماری مثل محمدرضا پهلوی که جز مسائل جنسی و فسادانگیز به چیز دیگری نمیاندیشید به مسند نشست.
🔹جای تعجب است که امروز برخی افراد تصور میکنند در دوران پهلوی همه چیز گل و بلبل بوده/ در آن زمان جز فساد، ابتذال، مزدوری و کثافتکاری خبر دیگری نبود، البته نمی خواهیم بگوییم که امروز همه چیز در کشورمان عالی و مطلوب است و به جایگاه مورد انتظار امام(ره) و شهدا دست یافتیم اما دوران پس از پیروزی انقلاب اسلامی با دوران پهلوی قابل مقایسه نیست./ ایسنا
⭕️ 7هزار اکانت با بیش از نیم میلیون دنبالکننده در اینستاگرام
🔹طبق آمار مرکز پژوهشی بتا تعداد کاربران اینستاگرام از ۲۴ میلیون کاربر در سال ۹۶ به ۴۸ میلیون کاربر در سال ۱۴۰۰ رسیده است.
🔹بررسی های مرکز پژوهشی بتا نشان می دهد بیش از ۷ هزار اکانت ایرانی با بیش از ۵۰۰ هزار دنبال کننده فعالیت می کنند که در سطح اینفلوئنسرها در میان بقیه شبکه های اجتماعی مانند توئیتر یا تلگرام بی نظیر است./ فارس
⭕️ چرا دولت های درگیر ابر تورم به فکر تشکیل وزارت بازرگانی می افتند؟
✍️ ناصر باغستانی، کارشناس اقتصادی
🔹وقتی به دلایل متعدد تورم تولیدکننده بالا باشد ، توان تولیدکننده کاهش می یابد و قیمت افزایش و دولت ها نیاز به وزراتخانه ای می یابند که تامین کالای بازار را بر تقویت تولید داخل مقدم بدارد.
🔹این داستان مشترک سال ۹۷ روحانی و ۱۴۰۱ رئیسی است.
🔹سیاستگذاری که درگیر ابر تورم است و مجبور است اکثر توان خود را به جای برنامه ریزی آینده صرف مدیریت نیاز امروز مردمش بکند، مدیریت واردات را از تولید جدا می کند تا واردات تسهیل گردد. در نهایت تولید روز به روز ضعیفتر تر می شود و چرخه ابر تورم تکرار می گردد.
🔹آن زمان اگر خللی در تامین کالا ایجاد شود دو وزارتخانه مسئله را به هم پاس خواهند داد/ کانال ناصر باغستان
⁉️دیپلماسی معنادار!
🔻رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا در امور ایران در حساب توییتری خود ضمن قدردانی از انریکه مورا و جوزف بورل به خاطر ادامه همکاری نزدیک با آمریکا مدعی شد: «ما همچنان در مشورت با همکاران اروپایی، متعهد به مسیر دیپلماسی معنادار میمانیم.»
🔸 در این خصوص نکاتی وجود دارد که لازم است مدنظر قرار گیرد:
1⃣ نخست اینکه تاکتیک بازگشت پوچ به برجام یا احیای توافق هستهای بدون رفع عملیاتی تحریم های ضد ایرانی، اساسا قرابتی با دیپلماسی ندارد. مقامات آمریکایی و اروپایی از سال گذشته تا کنون، ریل گذاری تاکتیکی خود را در مذاکرات تغییر نداده اند. این موضوع در جریان ملاقات دوجانبه اخیر انریکه مورا، دبیر کل سرویس اقدام ویژه اتحادیه اروپا و رابرت مالی مشهود بود.
2⃣ بهتر است مقامات غربی به جای بررسی ابعاد فرامتنی و منطقهای #مذاکرات_وین و آینده پژوهی های تکراری و البته غیرمستند خود در خصوص تبعات احیا یا عدم احیای برجام، بر روی متن مذاکرات و ابعاد حقوقی آن متمرکز شوند. اگرچه مقامات و رسانه های غربی بر روی موضوع « تضمین های اعتباری»به عنوان اصلی ترین مطالبه ایران از واشنگتن مانور چندانی نمی دهند، اما واقعیت امر این است که بخش مهمی از گره خوردگی جاری در مذاکرات وین، مربوط به همین مسئله می باشد.
3⃣ عدم ارائه تضمین های اعتباری به شرکت های خارجی، منجر به تجارت «پروژه محور» و محدود آنها با کشورمان و حتی انصراف برخی از شرکتها جهت کلیت سرمایه گذاری در ایران خواهد شد. پاسخ آمریکا به این مطالبه بر حق ایران، سیاسی کاری و وارونه نمایی رسانه ای و تبلیغاتی بوده است! بهتر است در چنین شرایطی رابرت مالی و انریکه مورا به جای سخن گفتن از «دیپلماسی معنادار»، بیش از این فرصت را جهت پاسخدهی به مطالبه منطقی جمهوری اسلامی ایران از دست ندهند!
✍حنیف غفاری
♨️ جلسه آمریکایی ها برای مهار موشکی و پهپادی ایران
🔰 روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال امروز گزارش داد، مقامات ارشد آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای عربی طی نشستی محرمانه در ماه مارس آخرین دستاوردهای ایران در حوزه موشکی و پهپادی و چگونگی مهار پیشرفتهای ایران را بررسی کردند.
🔰 این مذاکرات که در شرم الشیخ مصر برگزار شد، اولین مذاکرات در این سطح بود که بین افسران عالی رتبه نظامی رژیم صهیونیستی، عربستان، قطر، مصر، امارات متحده عربی، بحرین و اردن، تحت نظارت ارتش ایالات متحده به منظور تقویت همکاریهای نظامی برگزار شد. ژنرال فرانک مکنزی، فرمانده وقت ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) به نمایندگی از آمریکا در این نشست شرکت کرده بود.
🔰 وال استریت ژورنال با اشاره به قدرت موشکی و پهبادی ایران، مقابله مشترک با قدرت موشکی و پهبادی ایران در شرایط خروج آمریکا از منطقه از جمله موضوع این نشست عنوان کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ اگر بایدن دنبال حل مسئله است، ظرف یک ماه آینده باید توافق منعقد شود/ مذاکرات در قطر می تواند سینگال مثبتی برای کشورهای عربی همسایه و پیامی منفی برای روسیه چین باشد
👤 رضا نصری، تحلیلگر مسائل بین الملل:
🔹اگر بنا باشد دولت بایدن مسئله را حل کند، باید در همین یک ماه آینده توافق منعقد شود؛ چراکه بعد از آن - اگر توافق صورت بگیرد - اجرای آن عملاً به بعد از انتخابات ماه نوامبر کنگره موکول خواهد شد و اگر در آن زمان جمهوریخواهان کنترل کنگره را در دست گرفته باشند، دولت بایدن با موانع حقوقی و سیاسی بسیار پیچیدهتری برای تایید و اجرای آن مواجه خواهد شد.
🔹اما اگر پیش از انتخابات کنگره توافق حاصل شود، برای کنگره جمهوریخواه محصول انتخابات از نظر سیاسی و حقوقی دشوارتر خواهد بود در مقابل سیاست خارجی مورد نظر قوه مجریه و موضع دولتهای غربی متحد آمریکا، کارشکنی کند. مضاف براینکه اگر پس از توافق احیای برجام، یک فرایند دیپلماتیک و مذاکراتی موازی یا جدید در منطقه میان ایران و همسایگان نیز در جریان باشد، باز هم هزینه برهم زدن این ابتکار دیپلماتیک برای جمهوریخواهان بالا خواهد بود. پس «زمان» عامل بسیار مهمی است که شاید حتی در روی خوش نشان دادن دولت بایدن هم موثر بوده است.
🔹(در پاسخ به سوالی در مورد انتخاب قطر به عنوان محل جدید مذاکرات) انتخاب مکان جدید مزایا و معایبی دارد. یکی از مزایای آن این است که به کشورهای عربی همسایه این پیام را میدهد که موفقیت در مذاکرات هستهای بنا نیست به زیان آنها تمام شود.
🔹برگزاری مذاکرات در قطر میتواند سینگال مثبتی برای این کشورها تلقی شود به نحوی که نیت ایران را ایجاد یک «منطقه قوی» و نه یک «کشور قوی در یک منطقه ضعیف» ارزیابی کنند.
🔹اما یکی از اشکالات برگزاری نشست در قطر میتواند پیامی منفیای باشد که ممکن است چین و روسیه از آن دریافت کنند. در واقع، اگر برگزاری نشست در قطر موجب شود چین و روسیه تصور کنند در فرایند مذاکرات به حاشیه رانده شدهاند، ممکن است در صورت شکست گفتوگوهای قطر با دولتهای غربی علیه ایران همکاری کنند.
🔹در گذشته، موردی بوده که دلخوری چین و روسیه از روند مذاکرات - و برداشت آنها از کاهش نقششان در این پروسه - باعث شده با غرب از جمله در مورد قطعنامه ۱۹۲۹ همراهی کنند. باید مواظب بود با برگزاری نشست در قطر چنین تصوری در چین و روسیه مجدداً تقویت نشود./ ایلنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این به نظر بعضی ها یک مسئله فرعی است، درحالی که اشتباه می کنند...