4_5931708285156592693.pdf
4.02M
🔻 رصد اخبار اندیشکده ها، خبرگزاری ها و مجلات آمریکا مختص مطالعه نخبگان
✅ مجله خبری و تحلیلی سورین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 شورش و فریادهای نارضایتی مردم اروپا در خیابانها
🔻 تظاهرات ها در آلبانی، مقدونیه و بلغارستان همزمان با تظاهرات سراسری در ایتالیا و حمله مردم به پارلمان این کشور... .
12.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پروژه "صهیونیستی، لبنانی و ایرانی-کُردی" ربایش حاج احمد متوسلیان
🔻 علی عبدی، پژوهشگر حوزه رژیم صهیونیستی: ربایش حاج احمد متوسلیان، یک پروژهای با سه ضلع "رژیم صهیونیستی"، "فالانژهای لبنانی" و برخی "افراد ایرانی و کُرد" بود.
👈 حاج احمد متوسلیان به همراه سه نفر دیگر از همراهانش در حالی که عازم محل کار خود در سفارت ایران بودند، در مسیر طرابلس به بیروت به دست نیروهای فالانژ لبنانی ربوده شدند و تا کنون خبر موثقی از سرنوشت آنان در دست نیست.
#نکات
❌ تو پارک کردی؛ او به تو میزند!
🔸امام (ره) فرمود: مساجد سنگرند.* آدم از سنگر که بیرون برود، تیر میخورد. "به مسجد نمیخواهم بیایم، اما میخواهم آدم خوبی باشم؛ چه اشکالی دارد؟" عقلاً حرف درستی است، اما واقعیت ندارد
🔹از مسجد که بیرون آمد، افکارش عوض میشوند، دوستانش عوض میشوند. ذره ذره خراب میشود... آن حرف عقلاً درست است، اما عملاً اینطور نمیشود! جایی نیست که به آن پناه ببرد، هنوز هم که انسان کامل نشده و ضعیف است
🔸لذا از مسجد که بیرون میرود، یک تیر به چشمش، یک تیر به گوشش، دوستانش خراب میشوند، افکارش خراب میشود، به خوبها سوءظن پیدا میکند، به بدها حسنظن پیدا میکند، و... منحرف میشود!
🔹بین بیلیارد و مسجد هیچ فرقی وجود ندارد؟! جو غالب، مدل آدمها، شوخیها، و... خیلی فرق میکند. ما الآن در جنگ فرهنگی هستیم؛ حتی اگر بیحرکت هم باشی، دشمن وِلَت نمیکند. تو پارک کردی، او به تو میزند!
* 《جمهوری اسلامی باید همه چیزش اسلامی باشد. این مساجد سنگرهای اسلام است. محراب محل حرب است. اینها سنگرند برای اسلام. حفظ کنید اینها را》
🔺سخنرانی در جمع روحانیون تهران [۱۰ تیر ۶۰]
📚 صحیفه امام، جلد ۱۵، صفحه ۱۳
#مسجد #زنجیره_تواصی
معادن طلا و نقره! .mp3
2.88M
🔉 #بشنوید
❗️دین به چه دردی میخوره❓
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 «اریک پرینس» کیست؟ / مزدور ارشد آمریکایی و طراح ترور شهید سلیمانی
🔹🔸«اریک پرینس» نظامی سابق آمریکایی و بنیانگذار شرکت نظامی خصوصی «بلکواتر» (که امروزه «آکادمی» نامیده میشود)، یکی از بازیگران برجسته در شکلگیری سیاستهای خصمانهی دولت آمریکا در قبال ایران و به طور خاص، ترور شهید سلیمانی است.
در گزارش پیش رو بیشتر با پرینس آشنا خواهید شد.
♦اغلب شهرت «اریک پرینس» به خاطر تأسیس شرکت نظامی خصوصی «بلکواتر» است که اکنون با تغییر نام به «آکادمی»، بزرگترین ارتش خصوصی جهان است. این شرکت مخوف جنایتهای کلانی در سرتاسر دنیا انجام داده و مسئولیت مستقیم آنها به عهدهی اریک پرینس، بنیانگذار و مدیرعامل سابق آن، است. این عملیاتها در سودان، یمن، عراق، لیبی، افغانستان و دیگر نقاط دنیا انجام شده است. اگرچه عملیاتهای امنیتی و نظامی بلکواتر اغلب مرگبار هستند، اما کشتار مردم عراق در میدان «نسور» (سپتامبر ۲۰۰۷) به دست نیروهای بلکواتر بیشتر از بقیهی عملیاتهای این شرکت، رسانهای شد.
♦در این عملیات حداقل ۱۷ غیرنظامی کشته و ۲۰ نفر زخمی شدند. چند نفر از اعضای این شرکت به خاطر این کشتار به قتل عمد یا غیرعمد محکوم شدند، اما دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق آمریکا، آنها را مورد عفو قرار داد.
♦اریک پرینس طی سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ حامی جدی ریاستجمهوری دونالد ترامپ بود. او کمکهای مالی بسیاری به کارزار تبلیغاتی ترامپ کرد و با برگزاری جلسات متعدد با مسئولین انتخاباتی ترامپ، در شکلدهی به سیاستهای خارجی و نظامی آمریکا مشارکت داشت. سال ۲۰۱۸، پس از تحقیق و تفحصی که دربارهی دخالت روسیه در نتایج انتخابات ریاستجمهوری آمریکا انجام شد، اطلاعات زیادی درباره لابی پرینس فاش شد که برخی از آنها مربوط به ایران و ترور سردار قاسم سلیمانی بود.
♦این گزارش، اگرچه با حفظ مراتب امنیتی، به دست رسانهها رسید و سروصدای زیادی به پا کرد. با این وجود، سال ۲۰۱۸، کسی به تأثیر پرینس در ترور شهید سلیمانی توجه نکرد؛ تا بامداد سوم ژانویهی ۲۰۲۰، وقتی این اتفاق به انجام رسید.
♦یکی از اسناد فاش شده، ایمیل اریک پرینس به «استیو بنون» مدیر وقت وبسایت محافظهکار و تندروی «بریتبارت»، بود که پرینس در آن، سردار سلیمانی و سپاه قدس را عاملان خشونت منطقه و مانع تحقق منافع آمریکا خوانده و خواستار ترور شهید سلیمانی شده بود.
♦سوابق:
👈افسر یگان ویژهی نیروی دریایی آمریکا (۱۹۹۵-۱۹۹۲)
👈تأسیس شرکت نظامی خصوصی بلکواتر، ۱۹۹۷
👈کارآموز کاخ سفید
👈کارآموز «دینا روراباکر» نمایندهی کنگره و حامی تجزیه و حملهی نظامی به ایران
♦مسئولیتها:
👈بنیانگذار دو مؤسسهی دینی و کاتولیک محافظهکار
👈مدیرعامل و یکی از مؤسسان بلکواتر (۲۰۰۹-۱۹۹۷)
👈افسر آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیآیای)
👈مسئول آموزش و تجهیز ارتش نیروهای خارجی امارات (۲۰۱۱-۲۰۱۰)
👈مشاور امارات در امور نظامی غرب آسیا و آفریقا
👈ریاست شرکت ترابری-امنیتی گروه «فرانتیر سرویسز» هنگکنگ
♦شهرت:
👈تأسیس بزرگترین ارتش خصوصی جهان و حمایت از جلب مزدور برای جنگ
👈حمایت از کارزار انتخاباتی ترامپ و تقلب برای پیروزی او
👈طرح نظریهی ترور شخصیتها با پهپاد
☑️وزارت امور خارجه ایران: ترکیب نیروهای پدافند هوایی اسرائیل با کشورهای عربی، امنیت ملی و منطقه ای ما را تهدید می کند - آمریکا واقعیت منطقه را درک نمی کند و فقط به منافع اسرائیل می اندیشد.
ـــــــــــــــــــــ
🔻اینم از کارت عروسی آقای تاجزاده و فخرالسادات محتشمی پور...
از قدیم میگفتند:
تب داغ ، زود عرق میکنه...
#کلید_بنفش
ــــــــــــــــــــــ
⭕️ مجلس میخواهد با استیضاح و عزل وزرا دامن خود را پاک کند
👤 علی صوفی، فعال سیاسی اصلاح طلب:
🔹وقتی آقای رئیسی در انتخابات شرکت کرد، با وضعیت بررسی صلاحیتها، طیف اصولگرا احساس کرد نیاز چندانی به جلب نظر مردم ندارد چراکه اگر کسی نیاز به رای بالا داشته باشد، باید در درجه اول برنامهمحور باشد، با مردمی که مشکلات و گرفتاری دارند صحبت کند و درباره برنامهریزیهایی که تا چه مدت میتواند از مشکلات عبور کند آنها را مطلع کند. اما آقای رئیسی با مردم صحبت چندانی نکرد و از مجلس هم مطمئن بود که هر کسی را معرفی کند، میتواند رای بگیرد.
🔹اصل بر این است هر وزیری که به مجلس معرفی میشود باید برنامههای خود را تشریح و از آن دفاع کند و بعد نمایندگان مجلس با تشخیص خود بتوانند به آن فرد صلاحیت حضور در تصدی وزارتخانه را بدهند
🔹در ارتباط با تیم اقتصادی دولت، کدام یک از وزرا برنامه و هدف مشخصی دارند، وزیر اقتصاد و دارایی یک روز هم مدیرکل نبوده امت وزارتخانه مهمی را به او دادند. وزیر کار خودش احساس کرد که ناکارآمدی دارد و مجبور شد استعفا دهد.
🔹به نظر میرسد رئیسجمهور هیچ ساز و کاری برای سنجش عمل به وعدههای انتخاباتی خود و عملکرد کابینهاش را فراهم نکرده و نمیداند وعدهای که داده است را به چه کسی بسپارد که توانایی انجام دادن آن را داشته باشد.
🔹آقای رئیسی اصلا یک صفحه برنامه هم ندارد. مقام معظم رهبری در دیداری که در ماه رمضان با مسئولان داشتند اعلام کردند که برنامه هفتم توسعه در سال ۱۴۰۰ تهیه و در سال ۱۴۰۱ اجرا شود. اما دولت حالا برنامه پنج ساله توسعه را هم ندارد. در حالی که مجلس از خودشان است و دولت هم از خرداد ماه انتخاب شده باید به فکر برنامه پنجم میافتاد اما با گذشت یک سال این برنامه مشخص نیست.
🔹حداقل انتظار از آقای رئیسی این است، حال که قدرت یکدست شده از همه منابع و قوا برای ثبات اقتصادی استفاده کند
🔹(وزیر کار استعفا داده و وزیر صمت تا نزدیکی استیضاح رفت چه دلایلی باعث شده تا مجلس که به همه وزرای آقای رئیسی با رای بالا اعتماد کرده بود امروز دست به استیضاح بزند) دلیل فقط دعوای قدرت است. سال آینده انتخابات مجلس است و نمایندگان فعلی که خیالشان بابت تایید صلاحیتها راحت است باید با اطرافیان خود درباره عملکردشان صحبت کنند. وقتی نارضایتی و گرانیها به جایی میرسد که مردم هر روز صبح که بیدار میشوند با وضعیت جدیدی مواجه میشوند آنها هم به فکر میافتند که باید کاری انجام دهند.
🔹آقای قالیباف که به کابینه آقای رئیسی رای داد رسما گفت که نمیشود از گرانیها دفاع کرد و مردم بین دولت مجلس تفکیک قائل نیستند و ما باید راه خودمان را جدا کرده و کارمان را انجام دهیم. بنابراین از آن حرف مشخص بود که چقدر فشار روی مجلس است و هرکس میخواهد دامن خود را از مشکلات موجود پاک کند. مجلس هم میخواهد با استیضاح و عزل وزرا دامن خود را پاک کند و در نهایت به مردم بگوید ما دیدیم که وزرا کارآمد نیستند و سریع آنها را کنار گذاشتیم./ ایلنا