4_5944788487797476478.mp3
11.48M
پاسخ قاطع ورزشکار ایرانی به آمریکایی ها ؛ زورتان به ایران نمیرسد به تحریم ورزشکاران روی آورده اید
پس از عدم صدور روادید برای تنیسور ایران حالا آمریکایی ها هم ورزشکاران کاراته و موی تای ایران را ممنوع الورود کرده اند. این دیگر اسمش محدود کردن یک ورزشکار نیست و ورود رسمی به فاز تحریم ورزش ایران است. پروژه ای که از ماه ها قبل در حوزه رسانه توسط بی وطن ها استارت خورده بود...
آقای تحلیلگر
37.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لوموند فرانسه : این آمریکا در برابر ایران هیچ کاری نتوانسته انجام دهد
لوموند فرانسه به بهانه سفر بایدن به منطقه به تحلیل رفتار آمریکا در برابر ایران پرداخته است. لوموند در بخشی از گزارش جمله ای را گفته که شبیه به اظهارات رهبران ایران است : آمریکا در برابر ایران هیچ راهکاری نداشته است ....
🔴 آقای تحلیلگر
37.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوتیها و حاشیههای عجیب سفر بایدن به منطقه که سوژه شد / داد واشنگتن پست هم درآمد
#شبنامه / حاشیههای سفر جو بایدن به منطقه که سوژه شد / واشنگتن پست: این سفر در نهایت یک عکس شرم آور روی دست آمریکا خواهد گذاشت / از مستقر کردن سامانههای پدافندی جلویِ هواپیمای بایدن، تا خندههای مصنوعی لاپید/ قسمت ۹۰۵
🔴 👈 آقای تحلیلگر
shabnameh905.mp3
10.93M
سوتیها و حاشیههای عجیب سفر بایدن به منطقه که سوژه شد / داد واشنگتن پست هم درآمد
#شبنامه / حاشیههای سفر جو بایدن به منطقه که سوژه شد / واشنگتن پست: این سفر در نهایت یک عکس شرم آور روی دست آمریکا خواهد گذاشت / از مستقر کردن سامانههای پدافندی جلویِ هواپیمای بایدن، تا خندههای مصنوعی لاپید/ قسمت ۹۰۵
🔴 👈 آقای تحلیلگر
(گ
41.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناگفته هایی از احمد متوسلیان و آنهایی که گفتند : او دندان کرم خورده بود که باید دور انداخته میشد...
احمد متوسلیان را میتوان یکی از سرداران ایران دانست که هنوز هم از آمدن اسمش میترسند و می کوشند تا فضا را نسبت به او غبارآلود کنند. حالا حرفی را که قبلا مطرح شده به شکلی متقاوت در بی بی سی درباره او مطرح کرده اند که عده ای گفته بودند او دندانی کرم خورده بود که دور انداخته شد...
🔴 آقای تحلیلگر
🔥برجام، میوه فتنه۸۸❗️
🔻بهار ۸۸،آمریکا طوری در موضع ضعف قرار گرفت که اوباما به رهبرانقلاب، نامهی به تعبیر ایشان، «فدایت شوم» نوشت همراه با ابراز ارادت و امتیاز و بدون#برجام...
🔻اما وقتی غربگرایان با تبر #فتنه۸۸ به جان جمهوریت افتادند و ایران را به آتش کشیدند،کشور ضعیف شد و اوباما به حالت کارخانه بازگشت!
🔻اوباما یکماه بعد نامه، خواستار سرنگونی نظام شد و با تحریمهای فلج کننده، بطور وحشیانه تحریم کرد.
🔻دردآورتر آنکه همانها که با فتنه۸۸ اقتصاد را در چاه تحریم انداختند؛ با گریم ناجی وارد شدند و به اکثریت ملت قبولاندند که فقط طناب پوسیده #برجام می تواند اقتصاد را از چاه تحریم خارج کند.
🔸پ.ن: کاش این روزها محتوای نامه آن روزهای اوباما منتشر شود تا...
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔥پنج گانه حجاب❗️
🔻از یک منظر می توان گفت در موضوع حجاب و پوشش پنج گروه اجتماعی وجود دارد که مواجهه با هر گروه نیازمند اقدامات متناسب و بعضا متفاوتی است:
🔸۱- افرادی که نسبت حجاب آگاهی و اعتقاد دارند و حجاب مناسبی دارند.
🔸۲- افرادی که اعتقاد و آگاهی کافی نسبت به حجاب ندارند اما حجاب شان قابل قبول است.
🔸۳- افرادی که اعتقاد و آگاهی کافی نسبت به حجاب دارند ولی حجاب مناسبی ندارند.
🔸۴- افرادی آگاهی و اعتقاد کافی نسبت به حجاب ندارند و حجاب مناسبی هم ندارند.
🔸۵- افرادی که با حجاب و عفت عمومی مبارزه می کنند.
🔻نسبت به گروه اول، سیاستهای تقویت مبانی علمی و ارتباطی، حمایت اجتماعی و تسهیل مشارکت در توسعه فرهنگ عفاف و الگو سازی اولویت دارد.
🔻در مورد گروه دوم که عمدتا شامل افرادی هستند که به دلیل ضوابط قانونی یا عرف محیطی و تشخص خانوادگی حجاب خوبی دارند؛ علاوه بر تقویت حمایت اجتماعی و حذف تشویق کنندههای منفی محیطی و رسانهای و تولید محتوای علمی و فرهنگی تاثیر گذار و متناسب با رده اجتماعی و سنی اولویت بیشتری دارد.
🔻گروه سوم عمدتا شامل افرادی هستند که فاقد مقاومت و اعتماد به نفس کافی در رعایت حجاب در محیط های ولنگار هستند یا افرادی هستند که در معرض تغییرات سبک زندگی به سمت غربی قرار دارند؛ تقویت خودباوری دینی، برجسته سازی ضوابط قانونی در محیط و تذکرهای دوستانه اولویت دارد.
🔻در مورد گروه چهارم، کار قدری پیچیده است. ایجاد زمینه عاطفی پیش از اقدامات معرفتی و فرهنگی، تولید محتواهای فرهنگی بنیادی ناظر به مزایای فردی عفاف و مبانی دینی، در کنار برجسته سازی ضوابط و تذکرهای صمیمانه اولویت دارد.
🔻در مورد گروه پنجم، عمدتا کار امنیتی در کشف ریشه ها و اقتدار حاکمیتی در برخورد و جلوگیری جدی از هنجارشکنی در محیط اجتماعی و رسانهای کاملا ضروری است و قطعا اقدامات فرهنگی چندان فایده بخش نیست.
🔻علاوه براین برخی اقدامات هم هستند که برای همه گروه ها لازم است مانند دسترسی آسان و و ارزان به چادر و لباس های متنوع و عفیفانه.
🔻 نکته کلیدی ایناست که در مواجهه با پدیده بدحجابی، اقدامات تک بعدی و نامتناسب با گروه اجتماعی مربوطه، نه تنها موثر نیست بلکه موجب تولید دوقطبی اجتماعی و تشدید بدحجابی می شود.
🔻بنابراین رفع معضل بد حجابی علاوه بر مجریان توانا و هوشمند و معتقد، نیازمند بستههای اجرایی است که وظایف روشنی را برای بخشهای انتظامی، امنیتی، نظارتی فرهنگی و علمی و حتی اقتصادی معین کند تا هر کدام به موقع وارد عمل شوند که شرح مفصلی دارد...
✍حمیدرضا ابراهیمی
🔴 بزرگداشت غدیر یا وجاهتبخشی به یک سکولار حوزوی!؟
🔻در آستانه عید غدیر بر در و دیوارهای شهر بنرهای کاروان شادی «حضرت آیت الله علوی بروجردی» نصب گردیده است.
🔻گفتنی است این چهره پیامبر را صرفا #مرشد_معنوی میداند و به هیئات مذهبی، عدم دخالت در سیاست را توصیه نموده است درحالیکه غدیر خم نشانه عظمت و جامعیت اسلام است. در واقع «غدیر» سیاسیترین اقدام پیامبر اکرم محسوب میشود و پاسخی است به افراد سکولاری که اسلام را در مسائل شخصی و خصوصی منحصر میدانند.
🔻رسالت و نحوه برخورد نهادهای ذی ربط و مسئول همچون دفتر سیاسی اجتماعی حوزه علمیه در مواجهه با چنین اقدامات و ترویج آنتی تز انقلاب اسلامی در قم به چه نحو خواهد بود؟
🦊 آنتی روباه
🦊 آنتی روباه
🔰اقامه دین شامل همه مکلفین میشود
🔺آیتالله سیفی مازندرانی:
🔻«شَرَعَ لَکُمْ مِنَ الدِّينِ ما وَصَّي بِهِ نُوحاً وَ الَّذي أَوْحَيْنا إِلَيْکَ وَ ما وَصَّيْنا بِهِ إِبْراهيمَ وَ مُوسي وَ عيسي أَنْ أَقيمُوا الدِّينَ وَ لا تَتَفَرَّقُوا فيهِ کَبُرَ عَلَي الْمُشْرِکينَ ما تَدْعُوهُمْ إِلَيْهِ اللَّهُ يَجْتَبي إِلَيْهِ مَنْ يَشاءُ وَ يَهْدي إِلَيْهِ مَنْ يُنيبُ» _ شوری/ آیه ۱۳
🔻اقامه دین شامل همه مکلفین میشود و همه بر اساس میزان توانایی خود مکلف به اقامه دین هستند. اقامه مختص به زمان انبیاء گذشته یا ائمه(ع) یا زمان نبی(ص) نیست، بلکه حتی بعد از ظهور امام عصر علیه السلام تا قیامت نیز جاری است.
🔻زمانی که همه تکلیف پیدا کردند و فقیه جامع شرائطِ فتوا و رهبری که منتخب امت است، بالوجدان توانایی اقامه دین را داشت، نصرت او واجب است. این وجوب شامل فقیهی که زمام حکومت را به دست دارد و مردم به او رأی دادهاند نیز میشود.
#حکمرانی_دینی
#اقامه_دین
دیروز ۲۳ تیرماه سالروز تشکیل مجلس خبرگان رهبری بر اساس اصل ۱۰۷ قانون اساسی در سال ۱۳۶۲ با پیام بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی است
✍️اين مجلس از نهادهاى ابتكارى در نظام سياسى جمهوری اسلامی ایران است كه براى اوّلين بار، با تدوين قانون اساسىِ جمهورى اسلامى، در حقوق اساسى مطرح شد.
🔹نقش مجلسِ خبرگان هر چند در فعاليتهاى خُرد كشور، محسوس نيست، ولى حضور فعّال آن، پشتوانه اطمينانبخشى در جهت صيانتِ نظام است.
🔹اين مجلس، از بحران خلأ رهبرى در نظام پيشگيرى مىكند و نگاه هوشمندانهاش بر شيوه اداره كشور، سلامت نظام را تأمين مىكند؛ از يك سو بر عدالت، فقاهت، شجاعت و تدبيرِ «رهبرى امروز» اِشراف دارد و از طرف ديگر هوشيارانه، در انديشه رهبرى فردا است.
💠بخشی از پیام حضرت امام(ره) به نخستین دوره مجلس خبرگان:
🔸«اى فقهاى شوراى خبرگان و اى برگزيدگان ملّت ستمديده در طول تاريخ شاهنشاهى! - مسئوليتى را قبول فرموديد كه در رأس همه مسئوليت هاست و آغاز به كارى كرديد كه سرنوشت اسلام و ملّت رنج كشيده و شهيد داده و داغ ديده، گرو آن است... راه خود را با قدرت الهى و تعهّد به اسلامِ بزرگ و قوّت ايمانى و روحى ادامه دهيد و به هيچ چيز الاّ مصالح اسلام و مسلمين فكر نكنيد! و در اين صورت، خداوند متعال، پشت و پناه شماست».
💠بخشی از پیام رهبر معظم انقلاب درباره مجلس خبرگان:
🔸«اين مجلس محترم كه مجمع گروهى از علماى بزرگ و مجتهدين و برجستگان در آگاهى و تعهد اسلامى و انقلابى است، حساس ترين وظايف را، در نظام جمهورى اسلامى بر عهده دارد و ضامن بقاء و استمرار نظام اسلامى در خطيرترين لحظات است و طبيعى است كه محل اميد ملت و همه دوستداران انقلاب و نيز مورد بغض و طمع دشمنان و بدخواهان باشد. اين معنى، بايد موجب شود كه منتخبينِ محترمِ ملّت و قبول كنندگان اين امانت عظيم، در نهايت هوشيارى و آمادگى و با اعتماد به وعدههاى الهى، در اين سنگرِ مقدس به وظيفه مهمّ خود پرداخته و كيد دشمنان و وسوسه خنّاسان را باطل سازند».
#حکمرانی_دینی
#مجلس_خبرگان
🔰باید برای نهی از منکر به میدان آمد
🔺آیت الله مصباح یزدی (قدس سره):
🔻در مقام عمل اینگونه نیاندیشیم كه مثلاً اگر كسی بیحجاب یا باحجاب باشد، به ما ربطی ندارد؛ بلكه باید بدانیم بعضی از مسائل امربهمعروف و نهیازمنکر به ما هم مربوط میشود و این موضوع همه را درگیر میکند؛ حتی اگر این موضوع درست و شفاف بیان شود، برای خود ما هم تکالیفی را معین خواهد کرد که چهبسا خیلی با مزاجمان سازگار نباشد.
🔻ما دوست داریم همه چیز را توجیه كنیم، با همه رفیق باشیم، وضعیت آرام باشد و سروصدایی ایجاد نشود و به كارمان برسیم؛ اما در برخی موارد امربهمعروف و نهیازمنکر با این مسائل سازگاری ندارد؛ بلكه باید به میدان آمد و مبارزه کرد و سختیها، محرومیتها، فحشها، و تهمتهایش را هم تحمل كرد.
۱۳۹۳/۰۲/۱۸
#حکمرانی_دینی