هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺گویا جناب ظریف اخیرا گفتهاند که ایران بازی شماتت را در زمان ترامپ (شما بخوانید دوره صدارت خودش) برد اما در زمان بایدن (شما بخوانید در دولت جدید) باخته است...
➕ هرچند این ادعا (درصورت صحت داشتن) میتواند به نوعی در تکمیل پازل طرف مقابل (انداختن توپ در زمین کشورمان) محسوب شود اما گویا از منظر جناب ظریف هدف از برجام (پذیرش کلی محدودیت و چوب حراج زدن به داشتههای هستهای کشور)، کسب جام اخلاق بوده است، نه لغو واقعی تحریمها و انتفاع اقتصادی کشورمان؛ دقیقا همین نگاه و آسوده شدنِ طرف مقابل (بابت پایبند ماندنِ کشورمان به تعهداتش، در هر صورت)، باعث وقیح تر شدن و حتی خروج آمریکا از برجام شد!
#مهدی_قاسم_زاده
هدایت شده از mesaghمیثاق
مسئول بسیج دانشآموزی استان قم:
اجرای طرح یاوران ولایت در راستای تزکیه نفس دانش آموزان است
مسئول سازمان بسیج دانشآموزی سپاه استان قم گفت: طرح یاوران ولایت به گونهای طراحی شده است که دانشآموزان نقش خود را در فضای فرهنگی مدرسه به خوبی پیدا کنند و امور فرهنگی مدرسه ساماندهی شود.
به گزارش خبرگزاری بسیج از قم، سرهنگ علی اکبر شفیعی در همایش یاوران ولایت حوزه سه شهید فهمیده آموزش و پرورش ناحیه سه به جایگاه نعمت جوانی در کلام امام علی(ع) پرداخت و گفت: جوانی بهار عمر هر انسان محسوب می شود و در ردیف بزرگترین نعمت های الهی قرار دارد. از این رو کسانی که می گویند جوانی فقط برای تفریح و خوشگذرانی است سخن آنها بیهوده و بی اساس است.
وی جوانی را به میوه رسیده تشبیه کرد و گفت: جوانی میوه ای است رسیده ، در هر سرزمینی فرود بیاید باید آنجا را به بارگاه الهی و مدینه فاضله تبدیل کرد و جامعه انسانی را متحول ساخت.
وی گفت: حضرت امام علی علیه السلام می فرمایید که دل نوجوان مانند زمین خالی است و هر آنچه در آن انداخته شود می پذیرد، حضرت در جایی دیگر می فرمایند ذهن جوان مانند زمین کشتزار می ماند که هرچی در آن بکارید درو خواهید کرد.
شفیعی گفت: رهبر حکیم و فرزانه انقلاب در یکی از خطبههای نماز جمعه تهران، از جوانان بعد از انقلاب به عنوان "نسل اسلام" یاد کردند. از قشرى که رهبر عادل, دیندار و دین شناس, از وى به عنوان " نسل اسلام " یاد مى کند چه انتظار مى رود؟
🔰 ادامه مطلب در لینک زیر 👇👇
https://basijnews.ir/fa/news/9446450/
هدایت شده از mesaghمیثاق
✳ چگونه مهیای محرم شوم؟
🔻 گفتم: آقا، #محرم دارد میآید و من یک ماه برای تبلیغ میروم. سفارشی کنید که آویزهی گوشم کنم. همانجور که وضو میگرفت، تکیه داد به دیوار و آهسته گفت: آسید! سعی کن هر شبانهروزی یک مرتبه برای #امام_حسین علیه السلام گریه کنی...
👤 راوی: آیت الله سیدمحسن خرازی
📚 برگرفته از کتاب «ردپای سپید»؛ خاطراتی کوتاه از سیره و سبک زندگی #آیت_الله_بهجت
🖤 #محرم_در_راه_است
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴نشست آستانه کمک کرد مشکل سوریه از راه جنگی به سیاسی تغییر یابد
🔸امیرعبداللهیان در نشست خبری مشترک با وزیر خارجه سوریه:
🔹با توجه به احتمال وقوع درگیری جدید در مرزهای سوریه نشست آستانه کمک کرد مشکل این کشور از راه جنگی به سیاسی تغییر یابد.
🔹امیدواریم نشست آستانه در عبور مشکل میان سوریه و ترکیه کمک کند.
🔹رژیم صهیونیستی فقط زبان زور را میفهمد و عادی سازی روابط با آن خیانت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 اژهای: وزیر کار هر چه سریعتر معرفی شود
رئیس دستگاه قضا:
🔹با توجه به مسئولیت وزارت کار، تنوع ماموریت و کثرت جامعه هدف این وزارتخانه، امیدواریم وزیر مربوطه هرچه سریعتر معرفی شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سیانجی گران نمیشود
🔹براساس اعلام اعضای انجمن صنفی سی ان جی کشور، افزایش حقالعمل جایگاههای سیانجی باعث افزایش قیمت این سوخت برای مصرفکنندهها نمیشود و دولت این مابهالتفاوت را پرداخت خواهد کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آمریکا باید شرق فرات را تَرک کند چون از تروریستها حمایت میکند
🔹 «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه: آمریکا باید همین حالا شرق فرات را تَرک کند. این موضوع دستاورد روند آستانه است؛ زیرا آمریکا گروه های تروریستی را در آنجا (شرق فرات) تقویت می کند.
🔺 وی در اشاره به نشست دیروز روند آستانه در تهران با حضور رؤسای جمهور ایران و روسیه نیز گفت: خواهان حمایت تهران و مسکو از مبارزه ما با گروه های تروریستی تا عمق ۳۰ کیلومتری از مرز سوریه هستیم. از این کشورها می خواهیم تا حمایت لازم را انجام دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴سه شرط عبور از مرز برای زائرین اربعین
میراحمدی، رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع):
🔹️مهمترین توافق با ستاد اربعین عراق بازگشایی مرز خسروی و استفاده زائران حسینی از این مرز برای زیارت عتبات عالیات است.
🔹️در خصوص مرز تمرچین و باشماق با مقامات عراقی توافق کردیم و به دنبال آن هستیم که بازگشایی این مرزها را برای اربعین عملیاتی کنیم.
🔹️همچنین با مقامات عراقی توافق شد که از مرز سومار برای انتقال موکبها و امکانات آن استفاده کنیم.
🔹️افزایش گیتهای طرف عراقی مورد توافق قرار گرفت تا کمترین توافق را در گذرگاه های مرزی داشته باشیم.
🔹️شرط عبور زائران ما از مرزها، ثبتنام در سامانه سماح، داشتن گذرنامه رسمی و تزریق دو دوز واکسن کرونا است.
🔹️برای افرادی که ۶ ماه از آخرین زمان تزریق واکسن آنها گذشته، باید دوز یادآور تزریق کنند و در این خصوص باید توجه داشت که سامانه «ایران من» به سامانه سماح متصل است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴احضار کاردار موقت سفارت آرژانتین به وزارت خارجه
🔹به دنبال اعمال محدودیت برای خروج ۵ نفر از اتباع ایرانی خدمه هواپیمای باری ونزوئلا در آرژانتین، کاردار موقت سفارت آرژانتین در تهران روز گذشته از سوی رئیس اداره دوم آمریکا وزارت خارجه احضار و مراتب اعتراض شدید دولت ایران به دولت آرژانتین، به وی ابلاغ شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 حمله عراقیهای خشمگین به دفتر صدور روادید ترکیه در نجف
🔹 شهروندان خشمگین عراقی با حمله به دفتر صدور روادید ترکیه در نجف، آن را تعطیل کردند و پرچم ترکیه را پایین کشیدند.
🔸 حمله توپخانهای ارتش ترکیه به مرکز گردشگری «په رخ» از منطقه «باتیفا» اقلیم کردستان عراق تاکنون باعث مرگ دستکم ۱۱ زن و کودک شده است و همه کشتهشدگان نیز عرب عراقی (از جنوب و مرکز عراق و عمدتا بغداد) و گردشگر هستند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴رسانهها در مذاکرات لغو تحریمها
🔶این روزها که اداره کشور معطوف و محدود به مذاکرات با چند کشور غربی نیست و از طرفی حساسیت جامعه نیز به این موضوع کاهش پیدا کرده است، میتوان امیدوار بود که ارائه یک دستهبندی از رسانههای داخلی، خارج از تعصبات جناحی مورد ارزیابی قرار میگیرد؛ لذا این فرصت را غنیمت شمرده و سه دسته از رسانه های فعال در این موضوع را معرفی می کنیم، بخوانید؛
1⃣این گروه طبق اظهارات صریح خود #اصل توافق را بر #متن توافق ترجیح داده و با قطع نظر از آنچه که توافق شده است، از امضاکنندگان توافق به عنوان قهرمان ملی یاد میکنند؛ جمله معروف «هر توافقی بهتر از توافق نکردن است» از جملات پرتکرار این رسانهها می باشد؛ این گروه عدم امضای توافق یا تأخیر در آن را نشانه ضعف تیم مذاکرهکننده پنداشته و پیشنهاد تغییر چنین تیمی را ارائه میدهند! از دیگر ویژگی های این گروه این است که مقصر هر گونه تأخیری در توافق را ایران معرفی کرده و مدعی میشوند زیادهخواهیهای ایران مانع از رسیدن به توافق است؛ به زعم این رسانه ها حتی مقصر خروج آمریکا از برجام نیز ایران است! چرا که مانع استفاده آمریکا از آثار اقتصادی برجام شده است! البته ناگفته نماند این گروه پیش از توافق تنها ایران را نیازمند مذاکره و توافق می دانستند و مدعی بودند آمریکا هیچ نیازی به این توافق ندارد! این گروه در موضوعات خارج از مذاکرات نیز دیدگاههای خاصی دارند؛ به عنوان مثال شعارنویسی روی موشک در رزمایش نظامی را سنگ اندازیِ ایران در مسیر مذاکرات معرفی کرده و به آن اعتراض میکنند و یا به عنوان مثال دیگر به شهادت رساندن دانشمند هستهای را تله ترور نامیده و نسخه خویشتنداری می پیچند؛ این گروه حتی تعبیر مذاکرات به «مذاکرات لغو تحریمها» را نیز نمیپسندند و عنوان «مذاکرات هسته ای» را مناسب تر می دانند و با این رویکرد این تلقی را به وجود میآورند که حتی با عدم لغو تحریمها نیز باید به توافق گردن نهاد! موضوعی که البته صراحتاً توسط مسئولین کشور رد شده است.
2⃣ این گروه ابتدا متن توافق را محور ارزیابی خود قرار میدادند و صرف توافق یا عدم توافق را به معنی شکست یا پیروزی نمیدانستند لکن پس از تجربه برجام به راهبرد «عدم مذاکره بهتر از توافق بد است» متمایل شدند؛ این رسانهها به حکم «مار گزیده از ریسمان سیاه و سفید می ترسد» حتی با تغییر تیم مذاکره کننده و جایگزینی تیم متخصص و کاربلد به جای تیم قبلی، همچنان از تکرار تجربه برجام واهمه دارند؛ اگر چه موضعگیری این رسانه ها در فضای بینالمللی قدرت چانهزنی تیم مذاکره کننده را بالا میبرد لکن در فضای داخلی موجب سلب اعتماد مردم نسبت به مسئولینی میشود که بیشترین حساسیت را نسبت به منافع ملی دارند؛ به عبارتی این رسانهها عمده انتقادات خود را نه متوجه طرف مقابل که متوجه تیم مذاکره کننده داخلی می کنند.
3⃣ اگر بخواهیم در یک جمله راهبرد این دسته از رسانه ها را تشریح کنیم می توانیم بگوییم: «توافق خوب بهتر از توافق نکردن است و توافق نکردن بهتر از توافق بد است»؛ به اعتقاد این دسته از رسانه ها، اگرچه پس از تجربه برجام، رسیدن به توافق خوب دشوار است ولی با این حال اصل مذاکره نفی نمیشود؛ این رسانهها در دورانی که مذاکرات توسط افراد متمایل به دیدگاه اول اداره میشد تلاش میکرد مواجهه مستقیم با مذاکره کنندگان در حین مذاکره را به حداقل برساند لکن مواردی نیز بود که این رسانهها سکوت را جایز نمیدانستند؛ به عنوان مثال زمانی که قدرت دفاعی کشور زیر سوال برده میشد یا قبل از مذاکره از خزانه خالی صحبت به میان می آمد، علیه این اظهارات، موضعگیری میکردند؛ با استقرار دیدگاه متفاوت در تیم مذاکره کننده، طبیعتا واکنش این رسانهها نیز دچار تغییر میشد؛
وجه تمایز این دسته با دسته دوم نیز همین جا بروز پیدا میکرد؛ این رسانهها توانسته بودند میان «افزایش قدرت چانهزنی در صحنه بینالملل» و «اعتمادآفرینی نسبت به تیم مذاکره کننده در داخل کشور» جمع کنند؛ به عبارتی عمده انتقادات خود را نه به تیم مذاکره کننده که متوجه طرف مقابل میکردند.
✍ادمین عقال