هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ خاندوزی وزیر اقتصاد: اگر دولت قبل هیچ کاری انجام نمیداد تورم در سال ۱۰ درصد کاهش پیدا میکرد.
یعنی یه مجسمه رو هم می گذاشتیم رئیس جمهور عملکردش بهتر بود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ با آقای کلاوس شواب رئیس مجمع جهانی اقتصاد آشنا شوید.او هرگز سعی نکرد قصد خود را در نابودی ملتها پنهان کند.
#Agenda2030 #ID2020
👤2جنيد
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕ سیدحسن نصرالله: در روز قیامت، دنیا عظمتِ کاری که رهبر انقلاب در قبال ما و مردم لبنان و جهان اسلام انجام دادند، خواهند فهمید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی عضو برجسته حزب دموکرات کردستان عراق ارتباط با اسرائیل را جار میزند!!
❌ «مریوان نقشبندی» عضو برجسته حزب دموکرات کردستان عراق در پخش زنده تلویزیونی:
🔺 "افتخار میکنم که به اسرائیل سفر کردم، آنجا 200 هزار کُرد یهودی ساکنند؛ اسرائیل خانه پنجم کُردهاست!"
🔺 "چنین نیست که با ترس درباره این موضوع صحبت کنیم یا آن را پنهان کنیم برعکس، من تصاویر سفرم به اسرائیل را با افتخار منتشر کردم!"
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اعلام آمادگی ایران برای تامین بخشی از کمبود انرژی در اروپا
🔹جواد اوجی، وزیر نفت:امسال زمستان سختی در انتظار کشورهای غربی خصوصا اروپاست؛ دولتهای اروپایی دارند با دست خودشان به مردمشان ظلم میکنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ببینید پاسخ به این شبهه که آیا دولت سیزدهم نفت را ارزان میفروشد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقش نیروهای مسلح ایران در افزایش فروش نفت
جواد اوجی، وزیر نفت دولت سیزدهم: در توقیف کشتیهایمان آوردند ولی نیروی دریایی سپاه و ارتش، امنیت انتقال نفت را تامین کرده و هر جا ندا میدهیم، مثل عقاب میرسند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناس آمریکایی | بخش اول:
📍ایران اعلام کرد در رابطه با توافق هستهای نگرانیهایی دارد که باید به آنها رسیدگی شود/نگرانیهای ایران کاملا منطقی است و واضح است که ایران طرفی نیست که معامله را بههم زده/برخی از رسانهها همچون وال استریت ژورنال علاقه دارند با تیترهایی خاص همه مشکلات را به گردن ایران بیاندازند/هیچ توجیهی وجود نداره که نسبت به این توافق با احتیاط عمل نکرد اونم درحالی که امکان داره ترامپ دوباره برگرده و از توافق بیرون بیاد/به ایران میگیم تضمین نمیکنیم که دوباره از این توافق خارج نشیم، خب کدوم عاقلی در دنیا چنین توافقی رو میپذیره؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
28.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس آمریکایی | بخش دوم:
📍هر مقدار جنگ اوکراین ادامه پیدا بکنه اروپاییها به نفت ایران محتاجتر میشن/یک بخش نظامیگرا در نهاد سیاست خارجی آمریکا مساله رو درک نکرده/فکر میکنن میتونن به ایران فشار حداکثری بیارن و اتفاقی هم نیافته/به تنگه هرمز که در اختیار ایرانه نگاه کنید، یک سوم از گاز مایع جهان از همین جا عبور میکنه/هر رخدادی در این تنگه میتونه اقتصاد و سیاست جهانی رو دگرگون کنه/پس اگه خاورمیانهای باثبات میخواید با کشورهای که اونجا هستند همکاری کنید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
نفت ایران و اژدهای نیمه جان
🔹آمریکا و برخی دولت های اروپایی، قافیه در جنگ اوکراین باخته و گرفتار بحران قیمت نفت و گاز شده اند. این بحران که از جهات مختلف، در چهل تا هفتاد سال گذشته بی سابقه است، در حالی رو به تصاعد گذاشته که هنوز تابستان است. اما یکی دو ماه دیگر که سرمای استخوان سوز آغاز شود، تازه بحران، روی واقعی خود را نشان می دهد.
♦️آنچه باز هم بحران را شدت می بخشد، کاهش بی اسبقه ذخائر استراتژیک نفت آمریکا در طول چهار دهه گذشته است. آمریکا ماه های آینده قادر نیست مثل شش ماه گذشته، بخشی از ذخائر خود را برای مهار قیمت نفت عرضه کند.عربستان و امارات هم نتوانستند تولید و عرضه را افزایش دهند.
🔹شاخص گاز در اروپا، فقط در هفته گذشته، 14 درصد افزایش یافت. گاز در این قاره نسبت به ماه دو ماه قبل، دو برابر گران تر شده است. اگر روسیه عرضه گاز خود را کاملاً متوقف کند، آلمان تنها برای دوماهو نیم مصرف، ذخایر گاز طبیعی دارد.
♦️دیروز در نخستین روز کاری هفته در کشورهای اروپایی، بهای گاز و برق در اروپا رکوردشکنی کرد. قیمت هر مگاوات ساعت برق در برخی کشورهای اروپایی، ۵۷۱ دلار تعیین شد. قیمت گاز هم دیروز بار دیگر شاهد جهش بود و با افزایش 15 درصدی به 2900 دلار در هر هزار لیتر مکعب رسید که بالاترین قیمت، ظرف 6 ماه اخیر است
🔹قیمت گاز در هلند به ۲۹۵ یورو (برای هر مگاواتساعت) رسیده و قیمت برق در فرانسه و آلمان هم به ترتیب به ۸۰۰ و ۷۰۰ یورو رسیده است. برخی منابع رسانه ای می گویند قیمت برق در آلمان ۱۴۰۰ درصد گران شده است
♦️«یواخیم ناگل» رئیس بانک مرکزی آلمان هشدار داده: "تورم احتمالاً برای اولین بار از سال ۱۹۵۱ دو رقمی میشود. قیمت گاز طبیعی و برق بیش از حد انتظار افزایش یافته و با عمیقتر شدن بحران انرژی، به نظر میرسد که در زمستان، رکود اقتصادی در پیش باشد".تاسیسات از کار افتاده زغال سنگ به بازار برق آلمان بر می گردد.
🔹شهردار لندن هم گفته؛ مردم انگلیسباید در زمستان، بین غذا و گرمشدن یکی را انتخاب کنند. تورم در انگلیس هم دو رقمی شده و عامل اصلی آن، صعود قیمت مواد غذایی است.
♦️بحران در ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا جدی است. وزارت انرژی اعلام کرد ذخایر استراتژیک نفت خام آمریکا، ۸.۱ میلیون بشکه طی یک هفته کاهشیافته و به ۴۵۳.۱ میلیون بشکه، یعنی پایینترین رقم طی ۳۵ سال گذشته رسیده است.
🔹بایدن ماه مارس (اواخر زمستان گذشته) تصمیم گرفت طی ۶ ماه، روزانه ۱ میلیون بشکه از این ذخایر را برای مقابله با افزایش قیمت سوخت برداشت کند. بالا رفتن قیمت سوخت در آمریکا تورم در این کشور را به اوج رسانده و موجب تشدید نارضایتی ها از دولت شده است.
♦️در چنین شرایطی، خبرگزاری بلومبرگ گزارشی داده: "احیای توافق با ایران، میتواند منجر به افزایش صادرات نفت و جبران کمبودها در بازار جهانی شود. ایران با برجام، طی ۱۲ ماه، صادرات خود را یک میلیون بشکه افزایش داد. با توافق جدید، ۱۰۰ میلیون بشکه نفت ذخیره شده ایران میتواند با سرعت زیادی وارد بازار شود".
🔹اما قرار نیست ایران برای چند ماه سخت زمستانی، تنفس مصنوعی به دشمنان خبیث خود بدهد، تا هنگامی که خرشان از پل شکسته گذشت، دوباره دشمنی های تحریمی و غیر تحریمی را از سر بگیرند. آورده توافق، بدون گرفتن تضمین های محکم و لغو پایدار تحریم ها، خسارت های راهبردی در شش ماه بعد است.
♦️مولوی در مثنوی معنوی، از مرد مارگیری حکایت می کند که در زمستان، به اژدهایی بزرگ رسید و او را مرده یافت. اژدها را به شهر آورد. غافل از اینکه در سرمای زمستان فسرده شده و تاباندن آفتاب و رساندن گرما، جان دوباره به اژدها می بخشد. همین هم شد و اژدهایی که جان خود را مدیون آن مرد بود، جان گرفت و حمله کرد.
✍ #محمد_ایمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌💠 هائیتی به مثابه گوشت قربانی!
🔻 #هائیتی از اولین سرزمینهایی است که توسط غارتگران اروپایی در سال ۱۴۹۲ و توسط #کربستف_کلمب اشغال شد. این کشور بازها توسط چپاولگران اروپایی دست بدست شده و در نهایت در اواخر قرن نوزدهم به اشغال آمریکاییها درآمد.
🔻 حضور قریب به پنج قرنی غارتگران اروپایی، چیزی از منابع اقتصادی و انسانی و هویتی این سرزمین باقی نگذاشته است.
❗️"نوام چامسکی" جامعه شناس آمریکایی در یکی از نوشتههای خود، تحلیلی در مورد حضور آمریکا در هائیتی ارائه داده و نوشته است:"
‼️ به هائیتی یکی از فقیرترین کشورهای جهان نظری میافکنیم. کشوری که از سوی فاتحان اروپائی در موقع ورودشان به این منطقه، نام بهشت گرفت و بعداً سرچشمه بخشی نه چندان ناچیز از ثروت اروپا شد، آنچنان شیرهاش کشیده شد که شاید دیگر هرگز نتواند روی پاهای خود بایستد. در سالهای اخیر دهقانان و کپرنشینان هائیتی در بدترین شرایط زندگی به سر بردهاند، زندگی که انسانهای کشورهای ثروتمند حتی نمیتوانند آن را تصور کنند.
‼️ هاییتی ای که خود گرسنه است امروز دارد به آمریکا غذا صادر میکند.
💠 Haiti, by Noam Chomsky (Excerpted from Secrets, Lies, and Democracy)
🌐 https://chomsky.info/secrets05/
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇫🇷آزادی بیان غربی قسمت اول
💠 جمجمه های خرد شده
⭕️ پس از سالها تلاش برای کسب استقلال ، الجزایر از ١٩۵۴ صحنه نبرد مسلحانه استقلال طلبان با اشغالگران فرانسوی شد . ٧ سال پس از آغاز نبرد ، در ١٧ اکتبر ١٩۶١ سی هزار الجزایری ساکن پاریس در یک راهپیمایی صلح آمیز برای حمایت از استقلال و در مخالفت با حکومت نظامی که بر الجزایری ها در پاریس اعمال شده بود شرکت کردند.
🔺نیروهای فرانسوی پلیس به تظاهر کنندگان حمله کردند و با خشونت بسیار تظاهرات را سرکوب کردند. ١۴٠٠٠ الجزایری دستگیر شدند و تخمین زده می شود در این روز بین ٢٠٠ تا ٣٠٠ الجزایری کشته شدند.
❌ماموران پاریسی جمجمه گروهی از قربانیان را خرد کردند ، گروهی دیگر را هدف فشنگ ساچمه ای قراردادند و عده ای دیگر را پس از کتک زدن با باتوم به رود سن انداختند تا غرق شوند. تا چند روز بعد جنازه قربانیان در سواحل رود سن پیدا می شد. کوچکترین قربانی این قتل عام دختری ١۵ ساله بود.
❗️دولت وقت فرانسه تعداد کشته شده ها را ٣ نفر اعلام کرد . در سال ٢٠١٩ شهرداری پلاک یادبودی برای کشته شدگان نصب کرد. ۶٠ سال پس از این حادثه دولت فرانسوی نه تنها اقدامی برای جبران این جنایت و یا عذرخواهی انجام نداده است بلکه هنوز حاضر به اعلام تعداد دقیق کشته شدگان نیست.
🖼 متن نوشته شده کنار رودخانه در تصویر : « اینجا الجزایری ها را غرق کردیم.»
🌐https://www.bbc.com/news/world-africa-58927939
🌐https://webdoc.france24.com/october-17-1961-massacre-algerians-paris-france-police-history
هدایت شده از mesaghمیثاق
خوش غیرت؛ از اون وری!
🔹دقت کردید؟!
♦️هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید! آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
🔹اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه ها، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است. هیچ وقت هم حقوق ایران را مطالبه نمی کنند
♦️خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است. شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
🔹صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد. سرویس های جاسوسی غرب، این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
✍ #محمد_ایمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جهاد_تبیین ؛ تحلیل یک انقلابی معقول سردار #حاجی_زاده : اقدام آمریکایی از خارج و امید آمریکایی در داخل ، دو تیغه قیچی تضعیف شرایط اقتصادی کشور بود . حل مشکل کشور هم عمل به شعار سال یعنی 《تولید ، دانش بنیان و اشتغالآفرینی 》است .
✍ #مهدی_جهان_تیغی
هدایت شده از mesaghمیثاق
نشنال اینترست در گزارشی تحلیلی نوشت: روسیه روابط نزدیکتری را با چین و سایر کشورهای منطقه اورآسیا از جمله هند، ایران، عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس برقرار کرده و به شکلی غیرقابل بازگشت، از اروپا و واشنگتن فاصله خواهد گرفت.
در ادامه این گزارش آمده است: همانطور که ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا و هنری کیسینجر وزیر وقت امور خارجه این کشور، در جنگ سرد با هدف منزوی کردن شوروی سابق، با «ورق چین» بازی کردند، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شیء جین پینگ» همتای چینی وی، برای تحدید هژمونی آمریکا، از فرصتهای خود استفاده خواهند کرد.
مسکو با آگاهی از اینکه دیگر نمیتواند اروپا را به عنوان بزرگترین مصرفکننده انرژی خود حفظ کند، به طور منطقی به سمت افزایش فروش سوختهای فسیلی به آسیا به ویژه چین و هند حرکت کرده است. روسیه از آغاز جنگ اوکراین، جایگزین عربستان شده و به فراهمکننده اصلی نفت چین بدل شده است.
بیشک در سالهای پیش رو، چین و روسیه سرمایهگذاریهای چشمگیری را در حوزه انتقال نفت و گاز بین دو کشور انجام خواهند داد و روابط نزدیکتر این دو کشور در حوزه انرژی، آنها را به متحدان استراتژیکی بدل خواهد کرد که در منطقه اوراسیا هیچ محدودیتی نخواهند داشت. در سوی دیگر، چین به پشتوانه روسیه به عنوان تأمینکننده متعهد انرژی خود، به طور اجتنابناپذیر انعطاف راهبردی بیشتری در قبال آمریکا خواهد داشت؛ موضوعی که از هر دو طرف به ضرر کشورهای غربی تمام خواهد شد.
روسیه همچنین از ابتدای جنگ اوکراین، تجارت انرژی خود با هند را به طور گسترده افزایش داده و بر اساس مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک هند که پیش از این تقریباً از مسکو نفت خریداری نمیکرد، حالا روزانه بیش از ۷۶۰ هزار بشکه نفت از این کشور وارد میکند. افزایش فروش سوخت مسکو به هند، به تلاشهای آمریکا، استرالیا و ژاپن برای نزدیکتر کردن دهلینو به دایره کشورهای دموکراتیک منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام لطمه زیادی وارد خواهد کرد.
داستان به همین جا ختم نمیشود؛ پس از حمله روسیه به اوکراین، کشورهای غربی بلافاصله با تشکیل ائتلاف، تحریمهای گستردهای را علیه مسکو وضع کردند؛ تحریمهایی که البته به نظر نتیجه عکس داشته و به تورم و اختلال در زنجیره عرضه در اروپا منجر شده و این معضلات به حدی بوده که بروکسل در حال حاضر برای مواجهه با عواقب اقتصادی آن، به شدت در تقلا است. اتحادیه اروپا حتی به طور چراغ خاموش و در راستای ثباتبخشی به بازار انرژی، از گامهایی در راستای تعدیل تحریمهای روسیه پرده برداشت.
در حالیکه غرب روسیه را به سوءاستفاده از صادرات نفت و گازش به عنوان یک سلاح متهم کرده، حقیقت این است که این بروکسل و واشنگتن بودند که بلافاصله پس از حمله مسکو به اوکراین، با اعلام تمایل برای قطع خرید سوخت از روسیه، شمشیر انرژی را از رو بستند.
و حالا گرچه یکی از رهاوردهای مثبت جنگ روسیه-اوکراین، جاری شدن خون تازه در رگهای ناتو و اتحاد این ائتلاف در حمایت از کییِف بوده و با پیوستن سوئد و فنلاند، بیش از پیش قدرت خواهد گرفت اما آمریکا در مقایسه با سایر متحدانش (البته به غیر از کشورهای حوزه بالتیک و لهستان)، بیشتر از سهم خودش، بار جنگ و حمایت از اوکراین را بر دوش کشیده است؛ به طوری که این کشور تا ۲۰ ماه مه ۲۰۲۲، در مجموع ۵۴ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی کرده و این در حالی است که انگلیس با تنها ۲.۵۰ میلیارد دلار کمک، در رده دوم قرار دارد.