هدایت شده از mesaghمیثاق
🇫🇷آزادی بیان غربی قسمت اول
💠 جمجمه های خرد شده
⭕️ پس از سالها تلاش برای کسب استقلال ، الجزایر از ١٩۵۴ صحنه نبرد مسلحانه استقلال طلبان با اشغالگران فرانسوی شد . ٧ سال پس از آغاز نبرد ، در ١٧ اکتبر ١٩۶١ سی هزار الجزایری ساکن پاریس در یک راهپیمایی صلح آمیز برای حمایت از استقلال و در مخالفت با حکومت نظامی که بر الجزایری ها در پاریس اعمال شده بود شرکت کردند.
🔺نیروهای فرانسوی پلیس به تظاهر کنندگان حمله کردند و با خشونت بسیار تظاهرات را سرکوب کردند. ١۴٠٠٠ الجزایری دستگیر شدند و تخمین زده می شود در این روز بین ٢٠٠ تا ٣٠٠ الجزایری کشته شدند.
❌ماموران پاریسی جمجمه گروهی از قربانیان را خرد کردند ، گروهی دیگر را هدف فشنگ ساچمه ای قراردادند و عده ای دیگر را پس از کتک زدن با باتوم به رود سن انداختند تا غرق شوند. تا چند روز بعد جنازه قربانیان در سواحل رود سن پیدا می شد. کوچکترین قربانی این قتل عام دختری ١۵ ساله بود.
❗️دولت وقت فرانسه تعداد کشته شده ها را ٣ نفر اعلام کرد . در سال ٢٠١٩ شهرداری پلاک یادبودی برای کشته شدگان نصب کرد. ۶٠ سال پس از این حادثه دولت فرانسوی نه تنها اقدامی برای جبران این جنایت و یا عذرخواهی انجام نداده است بلکه هنوز حاضر به اعلام تعداد دقیق کشته شدگان نیست.
🖼 متن نوشته شده کنار رودخانه در تصویر : « اینجا الجزایری ها را غرق کردیم.»
🌐https://www.bbc.com/news/world-africa-58927939
🌐https://webdoc.france24.com/october-17-1961-massacre-algerians-paris-france-police-history
هدایت شده از mesaghمیثاق
خوش غیرت؛ از اون وری!
🔹دقت کردید؟!
♦️هر وقت اروپا و آمریکا در جریان مذاکرات، پیشنهادی را روی میز می گذارند، بلافاصله برخی سیاسیون و رسانه ها، فضا سازی سنگینی انجام می دهند و به دولت فشار می آورند که زودتر بپذیرید! آنها در این مرحله، نظام و نیروهای انقلابی را متهم به کارشکنی برای به نتیجه نرسیدن توافق می کنند.
🔹اما هر بار که ایران، پیشنهاد های خود را روی میز مذاکرات می گذارد و توپ را به زمین غرب بر می گرداند، همین رسانه ها، نازک تر از گل به آمریکا و اروپا نمی گویند و هرگز بر زبان و قلم شان جاری نمی شود که کارشکنی، از جانب آمریکا یا تروئیکای اروپایی است. هیچ وقت هم حقوق ایران را مطالبه نمی کنند
♦️خوش غیرت ها (!) این همه به جبهه خودی بد گفتند؛ یک بار هم برای حفظ ظاهر و رد گم کنی، لااقل از طرف غربی گله می کردند تا کسی متوجه نشود ریگ به کفش شان است. شده حکایت آن آدم مریضی که خود را به غشی بودن زده بود، اما هر وقت در مجلس تعزیه غش می کرد، خود را سمت زنانه می انداخت!
🔹صد البته که چاقو، دسته خود را نمی بُرد. سرویس های جاسوسی غرب، این رسانه ها و سیاست بازان را فربه نمی کنند که گریبان خودشان را بگیرند.
✍ #محمد_ایمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جهاد_تبیین ؛ تحلیل یک انقلابی معقول سردار #حاجی_زاده : اقدام آمریکایی از خارج و امید آمریکایی در داخل ، دو تیغه قیچی تضعیف شرایط اقتصادی کشور بود . حل مشکل کشور هم عمل به شعار سال یعنی 《تولید ، دانش بنیان و اشتغالآفرینی 》است .
✍ #مهدی_جهان_تیغی
هدایت شده از mesaghمیثاق
نشنال اینترست در گزارشی تحلیلی نوشت: روسیه روابط نزدیکتری را با چین و سایر کشورهای منطقه اورآسیا از جمله هند، ایران، عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس برقرار کرده و به شکلی غیرقابل بازگشت، از اروپا و واشنگتن فاصله خواهد گرفت.
در ادامه این گزارش آمده است: همانطور که ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا و هنری کیسینجر وزیر وقت امور خارجه این کشور، در جنگ سرد با هدف منزوی کردن شوروی سابق، با «ورق چین» بازی کردند، «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه و «شیء جین پینگ» همتای چینی وی، برای تحدید هژمونی آمریکا، از فرصتهای خود استفاده خواهند کرد.
مسکو با آگاهی از اینکه دیگر نمیتواند اروپا را به عنوان بزرگترین مصرفکننده انرژی خود حفظ کند، به طور منطقی به سمت افزایش فروش سوختهای فسیلی به آسیا به ویژه چین و هند حرکت کرده است. روسیه از آغاز جنگ اوکراین، جایگزین عربستان شده و به فراهمکننده اصلی نفت چین بدل شده است.
بیشک در سالهای پیش رو، چین و روسیه سرمایهگذاریهای چشمگیری را در حوزه انتقال نفت و گاز بین دو کشور انجام خواهند داد و روابط نزدیکتر این دو کشور در حوزه انرژی، آنها را به متحدان استراتژیکی بدل خواهد کرد که در منطقه اوراسیا هیچ محدودیتی نخواهند داشت. در سوی دیگر، چین به پشتوانه روسیه به عنوان تأمینکننده متعهد انرژی خود، به طور اجتنابناپذیر انعطاف راهبردی بیشتری در قبال آمریکا خواهد داشت؛ موضوعی که از هر دو طرف به ضرر کشورهای غربی تمام خواهد شد.
روسیه همچنین از ابتدای جنگ اوکراین، تجارت انرژی خود با هند را به طور گسترده افزایش داده و بر اساس مرکز تحقیقات انرژی و هوای پاک هند که پیش از این تقریباً از مسکو نفت خریداری نمیکرد، حالا روزانه بیش از ۷۶۰ هزار بشکه نفت از این کشور وارد میکند. افزایش فروش سوخت مسکو به هند، به تلاشهای آمریکا، استرالیا و ژاپن برای نزدیکتر کردن دهلینو به دایره کشورهای دموکراتیک منطقه اقیانوس هند و اقیانوس آرام لطمه زیادی وارد خواهد کرد.
داستان به همین جا ختم نمیشود؛ پس از حمله روسیه به اوکراین، کشورهای غربی بلافاصله با تشکیل ائتلاف، تحریمهای گستردهای را علیه مسکو وضع کردند؛ تحریمهایی که البته به نظر نتیجه عکس داشته و به تورم و اختلال در زنجیره عرضه در اروپا منجر شده و این معضلات به حدی بوده که بروکسل در حال حاضر برای مواجهه با عواقب اقتصادی آن، به شدت در تقلا است. اتحادیه اروپا حتی به طور چراغ خاموش و در راستای ثباتبخشی به بازار انرژی، از گامهایی در راستای تعدیل تحریمهای روسیه پرده برداشت.
در حالیکه غرب روسیه را به سوءاستفاده از صادرات نفت و گازش به عنوان یک سلاح متهم کرده، حقیقت این است که این بروکسل و واشنگتن بودند که بلافاصله پس از حمله مسکو به اوکراین، با اعلام تمایل برای قطع خرید سوخت از روسیه، شمشیر انرژی را از رو بستند.
و حالا گرچه یکی از رهاوردهای مثبت جنگ روسیه-اوکراین، جاری شدن خون تازه در رگهای ناتو و اتحاد این ائتلاف در حمایت از کییِف بوده و با پیوستن سوئد و فنلاند، بیش از پیش قدرت خواهد گرفت اما آمریکا در مقایسه با سایر متحدانش (البته به غیر از کشورهای حوزه بالتیک و لهستان)، بیشتر از سهم خودش، بار جنگ و حمایت از اوکراین را بر دوش کشیده است؛ به طوری که این کشور تا ۲۰ ماه مه ۲۰۲۲، در مجموع ۵۴ میلیارد دلار به اوکراین کمک نظامی کرده و این در حالی است که انگلیس با تنها ۲.۵۰ میلیارد دلار کمک، در رده دوم قرار دارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
❗❗❗تسویه ۶۸ هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل در سال جاری
🔹خزانهداری کل کشور از تسویه ۶۸ هزار میلیارد تومان برای تسویه اصل و سود اوراق سالهای گذشته خبر داد و اعلام کرد: در جریان برگزاری حراج و اخذ سفارشهای خرید اوراق ۳۶۲۸ میلیارد تومان اوراق در سیزدهمین هفته عرضه منتهی به ۲۶ مردادماه امسال فروخته شد.