هدایت شده از mesaghمیثاق
🖼فایل با کیفیت شهید شاخصِ
بسیج دانش آموزی در سال ۱۴۰۱
#شهیدشاخص1401
#شهید_علی_عرب
هدایت شده از mesaghمیثاق
6.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ | تلاش غرب برای ایجاد یک رهبر برانداز
🍃🌹🍃
❌فوت مهسا امینی جرقهای برای حامد اسماعیلیون بود تا بتواند خود را به عنوان یک رهبر پارسی زبان اسلام ستیز در خارج از کشور عرضه کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر منتشرنشده از اغتشاشات بجنورد
🔹دستگیر شدگان و لیدرهای اصلی اغتشاشات اخیر در اعترافات خود به دستور داشتن برای حمله مستقیم و ایجاد جرح و حتی قتل مردم عادی اقرار میکنند.
🔹در این اعترافات مشخص است که آشوبگران برای همراه داشتن سلاح، به آتش کشیدن بانکها و ضربه زدن به مردم، آموزش دیده بودند.
#ایران
هدایت شده از mesaghمیثاق
📸 #گزارش_تصویری/ برگزاری مسابقات فوتسال به مناسبت گرامی داشت هفته تربیت بدنی در هنرستان #شهید_رجایی و به همت واحد مقاومت بسیج دانش آموزی این دبیرستان برگزار شد .
🇮🇷 #نسل_امیدوار
🤝 #کارباید_تشکیلاتی_باشد
#سازمان_بسیج_دانش_آموزی_استان_قم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌟پای این نظام ایستاده ایم... ✊🏻
📸پویش #لبیک_یا_خامنه_ای در دبیرستان متوسطه اول پویندگان #امیرکبیر
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 امیرآبادی فراهانی، نماینده مجلس: اولین عکسی که از مهسا امینی در بیمارستان کسری گرفته شد و منتشر شد را ۲ نفر از اعضای سرویس جاسوسی آمریکا گرفتند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
44.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
موشن گرافیک سوگند خیانت
🌺 وقتی برخی از سلبریتی ها و ضد انقلاب برای کسب پناهندگی اروپا و امریکا بر مساله تحریم مردم ایران با غربی ها متحد می شوند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🛑مخالفتعجیبدانشگاه مفید قم با اجراییکقانون، ۲۴سالهشد‼️
🔹باوجودگذشت ۳۴سال از فرمان مهم و تاریخی مورخ ۱۳۶۷/۹/۲ حضرت امامره مبنی بر تشکیل بسیج دانشجویی و ۲۴سال از تصویب قانون تشکیل بسیج دانشجویی توسط مجلس شورای اسلامی در تاریخ ۱۳۷۷/۹/۲۲ ، دانشگاه مفید قم همچنان بر عدم اجرای این قانون در دانشگاه مذکور پافشاری میکند. این درحالیاستکه برخلاف همه دانشگاههای کشور نهاد نمایندگی رهبری نیز در این دانشگاه ایجاد نشده است.🤔
🔹جمعی از دانشجویان استان قم با ایجاد یک پویش مطالبهگرانه در بخش فارس من خبرگزاری فارس، مطالبه اجرایاینقانون را از وزارت علوم و استانداریقمپیگیریکردهاند.
🔹شما هم میتوانید از طریق لینک زیر به این پویش که تاکنون بیش از ۴۰۰۰نفر آنرا امضاکردهاند،بپیوندید:
💢درخواست تأسیس نهاد نمایندگی ولیفقیه و بسیج دانشجویی در دانشگاه مفید قم:👇
https://farsnews.ir/my/c/167819
•••••✾•🍃🌺🍃•✾••••
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش سخنگوی دولت به شعار «مرگ بر دیکتاتور» برخی دانشجویان؛
یکی از ویژگیهای دیکتاتور این است که اجازه شنیدن صدای مخالفش را نمیدهد
هدایت شده از mesaghمیثاق
نفوذ تا بالاترین سطوح آکادمیک کشور؛
مهماننوازی دانشگاههای ایران برای جاسوسان ارشد آمریکا +تصاویر
«آلن گودمن» که سابقه جاسوسی علمی در سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) را دارد پس از سفر به ایران و بازدید از پژوهشگاههای و دانشگاههای کشورمان گفت:«حسننیت بهشدت زیادی در فضای آموزشی ایران نسبت به آمریکا موج میزند! این وضعیت، سنگ بنایی است که میتوان همکاریهای جدید آموزشی را بر آن استوار کرد.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ نخبگان و آینده ایران
🔺دکتر محسن محمدی الموتی
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هفته گذشته با نخبگان با اشاره به اقدامات و دستاوردهای نخبگان ایرانی در حوزه سلولهای بنیادی، شبیهسازی حیوان زنده، بیوشیمی، انتقال ماهواره به فضا، صنعت هستهای، موشکی و… از نسل جوان نخبه به منزله ثروت عظیم انسانی و رکن پیشرفت کشور و مایه آبروی ایران یاد کردند و در تشریح انتظارات از نخبگان و مسئولان دستگاهها، فرمودند: «نخبگان توانایی شخصی خود را در خدمت حل مسائل کشور قرار دهند و دستگاههای مسئول ضمن دلگرم نمودن و حمایت از نخبگان، شاخص ارزیابی آنها را حل مسئله قرار دهند.»
🔹نگاهی گذرا به بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی، بهداشتی، فرهنگی، اجتماعی و… در کشور نشان میدهد، امروز در دستگاههای اجرایی با وجود پیشرفتهای قابل توجه، مسائل عدیده و حل نشده فراوانی وجود دارد و اگر قرار باشد تنها به توان کارشناسی دستگاههای مربوطه برای حل این مسائل اکتفا شود، حرکت تحولی و شایستهای در کشور اتفاق نخواهد افتاد.از این منظر، نقش و جایگاه نخبگان کشور و میزان سهم آنها برای حل مسائل اهمیت مییابد.
🔹واقعیت این است که نیروی انسانی مستعد و نخبه مهمترین دارایی و ثروت یک ملت برای توسعه و پیشرفت است و چنانچه از نخبگان برای رفع نیازها و حل مسائل دستگاهها استفاده شود، بخش عمدهای از مشکلات جامعه برطرف شده و به تبع آن توسعه و پیشرفت کشور رقم خواهد خورد؛ اما چرا با وجود این مهم و به ویژه تأکیدات چندباره رهبر معظم انقلاب مبنی بر بهرهگیری از ظرفیت نخبگان به منظور حل مسائل اساسی کشور، آن طور که باید و شاید این مهم تاکنون حاصل نشده است؟
🔹 به نظر میرسد، اشکال اصلی را باید در مدل ارتباطی حکمرانی در کشور با بدنه نخبگان جامعه جستوجو کرد؛ به گونهای که موجب شده است نخبگان به صورت شایستهای در مسیر عملیاتی رفع مسائل کشور قرار نگیرند. نظام تصمیمگیری و اداری کشور باید جایگاه مناسبی برای بهرهگیری از نخبگان تعبیه کرده و ضمن همسوسازی نیازمندیهای دستگاهها با تخصص نخبگان از ایدههای آنها استقبال و حمایت کند؛ از این رو لازم است مدل عملیاتی و اثربخش، برای انطباق بخشیدن و همسوسازی نیازمندیها و مسائل حل نشده دستگاههای اجرایی با نخبگان و نیروهای فکری طراحی و اجرایی شود.
🔹 در این الگو باید بنیاد ملی نخبگان در تعامل با دانشگاههای کشور مأموریتهای پژوهشی هر دانشگاه را در زیست بوم آن دانشگاه و در قالب مشکلات دستگاههای اجرایی استان و منطقه محل استقرار آن دانشگاه اختصاص دهد و مأموریتهای نخبگان را برای منطقه خودشان تعریف کند.
🔹بدون شک، تحقق سرفصل علم و پژوهش مندرج در بیانیه گام دوم نیازمند ترسیم نقشه راه عملیاتی است که در آن نحوه به کارگیری نخبگان در جهت رفع تقاضا و نیازهایی که از طریق دستگاههای اجرایی شناسایی و اولویتبندی شده، مشخص شده باشد و فهم مشترک نخبگان و کارشناسان آن دستگاه نیز حاصل شده باشد.
منبع:( سرمقاله هفته نامه صبح صادق ۱۴۰۱/۸/۲)
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
هدایت شده از mesaghمیثاق
«مرگهای دیجیتالی» ارمغان برخی بازیهای آنلاین/اثرات بازیهای آنلاین خشن بر روی برخی دههی هشتادی ها در کف خیابان خودش را نشان داد
✍ سید علیرضا آلداود
🔴ترویج رفتار مجرمانه، بیاحترامی به قانون و استثمار جنسی در برخی بازیهای آنلاین
⭕️در بازیهای آنلاین که اکثر آنان دارای محتوای منفی هستند، میتوان موضوعاتی نظیر کشتن افراد یا حیوانات، استفاده و سوءاستفاده از مواد مخدر و الکل، رفتار مجرمانه و بیاحترامی به قدرت و قانون، استثمار جنسی و خشونت در برابر زنان، کلیشههای نژادی، جنسی و جنسیتی، زبان ناپاک و حرکات زشت و ناپسند، تشویق به خودآزاری یا دیگرآزاری و درخواست برای خودکشی در انتهای بازی را مشاهده کرد که هریک از موضوعات اشاره شده میتواند فرد را دچار اختلالات و مشکلات روانی حادی کند تا جائیکه در برابر فرمانهای بازی تسلیم شده و در نهایت خودکشی کند.
⭕️بسیاری از تحقیقات تجربی نشان داده که بسیاری از بازیهای رایانهای و اینترنتی القاکننده تخیلات پرخاشگرانه، رفتارهای توأم با خشونت، پرخاشگری، عادی شدن پرخاشگری در ذهن کودک و نوجوان، الگوگیری از بازیگران خشن بازیهای رایانهای، انتخاب ستیزهجویی به عنوان راه حل امور، افزایش جرم و بزهکاری و سرانجام، تربیت شخصیتهای خشن و کینهجوست که باید خانوادهها با مدنظر داشتن این مسائل برای فرزندانشان بازیهای مناسب و غیرخشونتآمیز تهیه کنند.
⭕️ بر اساس مطالعات متعدد همچنین نظریه آموزش اجتماعی، کودکان ممکن است اعمال تهاجمی و پرخاشگرانه را همانگونه که در رسانههای الکترونیکی مشاهده میکنند، تقلید کنند و در آینده رفتار متجاوزانهتری از خود نشان دهند.
⭕️آسیبهای بازیهای آنلاین، آسیبهای جسمانی شامل سندرم عصبی دست، خشکی چشم، درد پشت، سردردهای میگرنی، بینظمی در غذا خوردن، بیتوجّهی یا کمتوجّهی به بهداشت شخصی، تغییر در الگوی خواب و در نتیجه اختلال شدید در پروسه رشد و تکامل مغز و اختلال در تصمیمگیری بر مبنای انگارههای عقلی از جمله این آسیبها هستند.
⭕️مسئولان امر باید با سالمسازی فضای مجازی و اینکه این فضا با انگارههای اسلامی ایرانی و قوانین کشورما قابل مدیریت باشد از چنین تهدیداتی جلوگیری کنند تا مردم و نوجوانان نیز با خیال آسوده بتوانند از فواید بیشمار فضای مجازی بهرهمند شوند.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱