هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺«ابن شحنه» قاضی مشهور حنفی مذهب شهر حلب در کتاب خویش «روض المناظر» آورده است:
▪️«بدین جهت که علی [علیه السلام] و عده ای با خلیفه اول بیعت نکردند عمر به سوی خانه علی [علیه السلام] شتافت تا خانه را با هر آنکه در آن است بسوزاند و هنگامی که با فاطمه [سلام الله علیها] مواجه شد، گفت: باید با مردم همراه شوید.
برخی گفته اند از خانه خارج شدند تا بیعت کنند، اما عایشه می گوید: تا فاطمه [سلام الله علیها] زنده بود، علی [علیه السلام] بیعت نکرد».
📚سند کتاب در تصویر دیده میشود | دست کم این اقدام قطعا ایذاء به شمار میرود و شامل من آذاها فقد آذانی.
هدایت شده از mesaghمیثاق
📚 سند مهم شهادت حضرت زهرا (س) در منابع اهل تسنّن
1⃣ راوی کیست؟
👈 راوی: صدر الدین إبراهیم بن محمد بن المؤید بن حمویه الخراسانی الجوینی است. جوینی به قدری اهمیت دارد که شمس الدین محمد ذهبی، نقاد بزرگ حدیث در بین اهل تسنّن تصریح میکند که امام جوینی، استاد من، محدث، فخر اسلام، شدید الاعتناء بالروایه و شیخ المشایخ است. (تعبیر امام و محدث و شیخ المشایخ، هرگونه تضعیف را بیاثر میکند).
🔻سند:
۱. تذکرة الحفاظ، الذهبی، دار النشر: دار الکتب العلمیة - بیروت، چ۱، ج 4، ص 1500، باب شیوخ صاحب التذکرة
۲. المعجم المختص بالمحدثین، ذهبی، تحقیق: د. محمد الحبیب الهیلة، : مکتبة الصدیق، الطائف، چ۱:، 1408 هـ، ج 1، ص 65
2⃣ متن روایت جوینی:
پیامبر فرمودند: زمانی که فاطمه (س) را دیدم، به یاد صحنهای افتادم که بعد من برای او رخ میدهد، میبينم ذلت وارد خانه او شده، حرمتش پايمال وحقش غصب شده، از ارث خود ممنوع گشته، پهلوی او شكسته و فرزندی را که در رحم دارد، سقط شده؛ در حالی که پیوسته فریاد میزند: وا محمداه؛ ولی کسی به او پاسخ نمیدهد، کمک میخواهد؛ اما کسی به فريادش نمیرسد. او اول کسی است كه از خاندانم به من ملحق میشود؛ و در حالی بر من وارد میشود که محزون، گرفتار و غمگین و کشته (شهید) شده و من در اينجا میگویم: خدايا لعنت كن هر که به او ظلم كرده، کيفر ده هر که حقش را غصب كرده، خوار كن هر كه خوارش كرده و در دوزخ مخلد كن هر که به پهلويش زده تا فرزندش را سقط كرده و ملائكه آمین گویند.
📚منبع: فرائد السمطين، جوینی:
۱. چاپ دار الحبیب، ج ۲، ص ۳۵.
۲. چاپ مؤسسة المحمود، بيروت، چ۱، 1400 هـ. ج 2، ص ۳۶
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آثار باستانی غارت شده
💥 افسوس هر ایرانی در موزه لوور!
👈 حدود ۲۵۰۰ اثر تاریخی به تاراج رفته از ایران در موزه لوور پاریس وجود دارد که از با ارزشترین آثار باستانی جهان است. فرانسویها سالها حق انحصار کاوش در آثار باستانی ما را از دولت ایران در اختیار داشتند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 انحراف خطرناک
🔰 شیوه عزاداری طرفداران صرخی
👈 ببینید انکار حضرت محسن (ع) و انکار شهادت حضرت زهرا (س) را با استناد دروغین به شیخ مفید
👈 طرح تضعیف شیعه و عزاداری از طریق رواج عزاداری ساختارشکن | متاسفانه این فرقه از سوی سازمانهای شیعه ستیز و بیگانه تقویت میشود | ما به تفصیل اسناد هجوم به بیت حضرت زهرا (س) و شهادت ایشان را در همین کانال کار کردیم. با هم مقایسه کنید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚫️ یک سند تاریخی
👈 سابقه عزاداری علمای شیعه و شیخ مفید برای حضرت زهرا و حصرت محسن (ع) حدود ۱۰۰۰ سال قبل
▪️قاضی عبدالجبار معتزلی از علمای اهل سنت در قرن چهارم و پنجم در کتاب "تثبیت دلائل النبوة":
▪️و در این زمان از جمله آنان (یعنی شیعیان) کسانی هستند مانند ابوجبله ابراهیم بن غسان و مانند جابر متوفی، ابوالفوارس حسن بن محمد میمدی، ابوالحسین احمد بن محمدبن کمیت، ابو محمد طبری، ابوالحسن حلبی، ابویتیم رلبای، ابوالقاسم نجاری، ابوالوفا دیلمی، و ابن ابی الدیس، و خزیمة، و ابی خزیمة و ابو عبدالله محمدبن نعمان (شیخ مفید)، که اینان در مصر و رمله و صور و عکّا و عسقلان و دمشق و بغداد، و جبل السماق ساکن هستند و همگی در این سرزمین، ادعای تشیع و دوستی محمد(ص) و اهل بیت او را دارند. سپس بر فاطمه و بر فرزندش محسن که عقیده دارند عمر او را کشته است گریه میکنند
📚تثبیت دلائل النبوة، ج۲، ص۵۹۴- ۵۹۵، ط دار العربیة
👈 نتیجه: آشکار بودن عزاداری حضرت زهرا (س) و گستره آن در جهان تشیع
هدایت شده از mesaghمیثاق
سلیمانی موسی:
درسهای بصیرتی و امید آفرینی نهم دی
🔹نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال 1388 بود، فتنه 88 فتنه¬ای با سابقه طراحی 10 ساله عوامل خارجی و نفوذی¬های داخلی بود که حدود 240 روز ایران اسلامی را درگیر خود کرده بود. فتنه ای سهمگین، کم¬سابقه یا حتی بی¬سابقه که می¬توانست هر حکومتی را به زانو در آورد؛ اما این فتنه با حضور مردم خاموش شد.
🔹جدای از خسارت¬های مادی و معنوی که این فتنه مانند فتنه شریعتمداری، قائم مقام رهبری و فتنه 78 کوی دانشگاه داشت. نوع مواجهه نظام و حضور پرشور مردم تجربه گرانسنگی را برای ادامه مسیر انقلاب در اختیار علاقمندان به انقلاب اسلامی قرار داد. باز خوانی فتنه 88 نیاز هر روز انقلاب است. برخی به دورغ بازخوانی فتنه 88 را باعث کاهش انسجام ملی می دانند؛ در حالی که اثبات مجدد جایگاه مردمی نظام و قدرت بسیج گری آن و نوع مواجهه با دشمنان، شاخصه نهم دی است که می تواند انسجام ملی را در برابر دشمنان در پی داشته باشد. از این رو تبیین خوب عوامل حماسه ساز نهم دی برای نسل جدید می¬ تواند بصیرت زا و امید آفرین باشد.
1.نقش بی نظیر ولایت فقیه
خطبه های مقام معظم رهبری در نماز جمعه 29 خرداد، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه 88 به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه 93).
2. بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.» عمل کردند.
عموم مردم در فتنه 88 با هوشیاری و بصیرت ،بر خلاف برخی خواص، اجازه موج سواری را به دشمنان داخلی و خارجی ندادند. مردم در این حماسه مصداق جمله شریف« لایحمل هذا العلم الا اهل البصر و الصبر» بودند.
3. روح دیانت ناب ملت
فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه¬ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال 57 و 88 بود. همانگونه که عاشورا خط تمایز بین حق و باطل است. فتنه 88 و حماسه نهم دی نیز معیار و ملاکی برای تشخیص و تمییز دو جبهه و جریان است. جریانی که مدافع انقلاب و مردم و قانون است و جریانی که در مقابل همه این ها می ایستد. تبیین این موضوع در چله دوم انقلاب برای نسل جدید در ادامه مسیر انقلاب بصیرت زا خواهد بود.
#نهم_دیماه
#بصیرت
✍ #موسی_سلیمانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔰برتری هوایی ایران در غرب آسیا
🎤سرلشکر باقری رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: «جوسازی امروز دنیای استکبار در حوزه استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین، بخشی از جنگ روانی دشمن است و جدای از اینکه بسیاری از این مطالب ممکن است دروغ باشد، اما بهواقع نشان از اثربخشی و اهمیت و رتبه بالای جمهوری اسلامی در حوزه پهپاد است.» فرمانده سابق سنتکام، تروریست آمریکایی بیان کرد: «برای نخستینبار در دوران بعد از جنگ جهانی دوم برتری هوایی آمریکا به هم خورده است و دیگر ما نمیتوانیم در صحنهای که ایرانیها حضور پهپادی دارند، برتری هوایی داشته باشیم.» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات فرمانده تازه کار نیروهای آمریکایی در غرب آسیا که از تأسیس نیروهای ضربت علیه قدرت پهپادی ایران خبر داده بود گفت: «با هرکس که بخواهیم مبتنی بر منافعمان در حوزه پهپادی همکاری میکنیم.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ دلائل افزایش نرخ ارز و دلار
🔰 عمده عامل اصلی برای افزایش نرخ ارز و دلار، 4 عامل هست:
1️⃣ خسارت های اقتصادی و دیپلماتیک سنگین اغتشاشات
2️⃣ خرابکاری اقتصادی و ارزی دلالان و سودجویان بازار
3️⃣ جنگ روانی کانال های دلار فردایی
4️⃣ رفتار اقتصادی غلط عموم مردم (حتی حضور زنان باردار در صف صرافی ها)
🔰 در کنار این عوامل میتوان به میراثداری نقدینگی ۴۰۰۰ همتی و بدهی ۶۴۷ همتی دولت قبل بر گُرده دولت انقلابی نیز اشاره کرد.
🔰 تورم، گرانی و کاهش ارزش پول ملی تبعات حتمی میراث شومی است که تا سالها گریبان این کشور و مردم را رها نخواهد کرد😔
◀️ وقتی میبینیم اینترنشنال تمام برنامههای اغتشاشاتش را تعطیل کرده و فقط لحظهای روی دلار و سکه متمرکز شده است باید متوجه شویم موضوع جنگ اقتصادی است.
◀️ این بهمعنای عدم مشکل جدی اقتصادی، یا عدم وجود اشتباه و خطا در تصمیمات مسئولین نیست، ما باید بدانیم میدان نبرد در کجاست و ناخواسته با دشمن همصدا نشویم.
✅ مقام معظم رهبری میفرمایند: "بنده در قضایاى تاریخ اسلام این مطلب را مکررا گفتهام که، چیزى که امام حسن مجتبى علیهالسلام را شکست داد، نبودن تحلیل سیاسى در مردم بود. مردم، تحلیل سیاسى نداشتند."
✅ مراقب باشیم تحلیل سیاسی ما را در جنگ شناختی دچار اختلال نکنند تا ناخواسته و نادانسته تکمیل کننده پازل دشمن نشویم.
✍️ #سید_احمد_رضوی