هدایت شده از mesaghمیثاق
✔️دولت سیزدهم با خزانه و سیلوی خالی آغاز به کار کرد
🔺ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی:
🔸در شروع دولت فقط ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی کشور دارای سند بودند که امروزه به یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است.
🔹دولت سیزدهم با خزانه و سیلوی خالی آغاز به کار کرده و تلاشهای موفقی داشته است، ایجاد شرایط مثبت بین المللی در بخشهایی مانند شانگ های، اوراسیا، ایجاد ظرفیت در حوزه امنیت غذایی کشور، تولید غلات مورد نیاز، ایجاد ثبات داخلی و پیشرفت در حوزه اقتدار نظامی و علم و فناوری باعث نگرانی دشمنان نظام و ایجاد اغتشاش در کشور شده است.
🔸علی رغم تغییر اقلیم جهانی، امروز ظرفیت تولید در ایران در جنوب غرب آسیا نظیر ندارد، اگر ما شاخص قدرت غذا را در غرب آسیا مورد بررسی قرار دهیم، ایران مقام اول را در جنوب غرب آسیا دارد.
🔹در شروع دولت فقط ۲۸۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی دارای سند بودند که امروزه به یک میلیون و ۸۰۰ هزار هکتار رسیده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کشمکش دربارہ عکس شھید سلیمانی و شھید المھندس
پلیس گفته که این عکس را باید برداریم و گرنه به زور متوسل می شویم؛ مردم در سرمای شدید جلوی عکس کاملا ایستادند تا جلوی پلیس مقاومت کنند.
کاش قدر این علاقه ها را بیشتر میدانستیم.
عمق استراتژیک جمهوری اسلامی همین علاقه ملتهای منطقه است.
ایالت خیبر پختونخواہ ۔استان کوھات ۔منطقہ کچاپکا
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 نقل قول کیسینجر از سخنرانی در شورای اصلاح نژاد سازمان جهانی بهداشت در ۲۵ فوریه 2009:
زمانی که مردم واکسیناسیون اجباری را بپذیرند، بازی تمام میشود.آنها هر چیزی را میپذیرند؛ شامل اهدای اجباری خون یا اعضای بدن "برای منافع عمومی "
ما میتوانیم کودکان را بهطور ژنتیکی اصلاح و یا آنها را عقیم کنیم - "برای منافع عمومی" ! ... تولید کنندگان واکسن میلیاردها دلار درآمد خواهند داشت و بسیاری از شما در این اتاق سرمایهگذاران آینده هستید. این یک معامله بزرگ برد-برد است. ما گله را از بین میبریم و گله برای خدماتی که به نابودی آنها میانجامد به ما پول میدهد ! »
⚠️ به تاریخ توجه کنید؛ حدود ۱۲ سال پیش این بیانات با این صراحت اعلام شده بود!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴جزییات حوادث سمیرم و شهادت یک مدافع امنیت
🔹رئیس کل دادگستری استان اصفهان گفت:برای برگزاری مراسم چهلم فردی به نام علی عباسی، فراخوانی برای دهم دی ماه جلوی درب دادگستری و فرمانداری شهرستان سمیرم اعلام شد.
🔹از ساعت 17 تجمعاتی با حدود 50 نفر در سه تا چهار نقطه شهر تشکیل شد که اقدام به آتش زدن چند حلقه لاستیک و درگیری با مأموران حاضر در صحنه کردند.
🔹در پی این اقدام، درگیری در برخی مناطق شهر رخ داد و یک نفر از نیروهای سپاه پاسداران به نام محسن رضایی به شهادت رسید و سه نفر نیز از نیروهای سپاه زخمی شدند.
🔹بر اساس گزارشها هیچ یک از تجمع کنندگان زخمی یا کشته نشدهاند و دستورات ویژه قضایی جهت شناسایی و دستگیری عوامل شهادت و مجروحیت حافظان امنیت و نیز تعدادی از سرکردگان و افراد مخل نظم و امنیت، صادر شد که توسط نیروهای امنیتی و انتظامی در حال انجام است./ایرنا
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺 دم شهروند عراقی گرم، کارشناس سعودی را با خاک یکسان کرد
کارشناس سعودی از حکومت های سرکوبگر میگوید. بعد ایران را مثال میزند. شهروند عراقی در پاسخ میگوید: طوری از ایران حرف میزنی انگار خودت از سوئیس تماس گرفته ای ، چه کسی عراق و سوریه و یمن و لبنان را نابود کرد؟ شماها بودید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
احتمالا اولین بار دبستان یا راهنمایی بودم که نامش به گوشم خورد، آن موقع خیلی از مسایل سیاسی سر در نمی آوردم. هیچ وقت آن موقع تصور نمی کردم که «علامه محمد تقی مصباح یزدی» یکی از معدود نفرات موثر در زندگی ام شود، فقط همینقدر می دانستم که یک نفری هست که هرچه شبهه اعتقای و سیاسی وجود دارد را پاسخ می دهد و البته سخت مورد هجمه و تخریب است.
بعدها که بزرگتر شدم و به قول معروف کمی وارد گود شدم، فهمیدم جنسش با بقیه خیلی فرق دارد. شجاعت و صراحت کلامش به شدت جذبم کرد، شیفته این روحیه اش شده بودم که از «هزینه دادن» باکی نداشت و مثل کوه در برابر تخریب ها استوار بود. وقتی که وارد دانشگاه شدم با خودم عهد کردم بیشتر درباره اش بخوانم، لذا متن بسیاری از سخنرانی هایش را به دقت خواندم. هر چه بیشتر خواندم بیشتر شیفته اش شدم. از منطق، قدرت استدلال، صراحت، شجاعت و هزینه دادنهایش لذت می بردم و البته درک مظلومیتش برایم مضاعف می شد.
وقتی با افکارش مانوس شدم، به طور محسوسی احساس کردم خیلی از شبهات دیگر برایم معنا ندارد. پاسخ خیلی از سوالاتم را گرفته بودم و شبهات دیگران را هم در حد خودم پاسخ می دادم. «مصباح» به معنی واقعی کلمه مثل چراغ بود و «فرمول» فکر کردن، استدلال کردن و پاسخ دادن به خیلی از شبهات را برای من و بسیاری از هم نسلانم ارائه می داد.
در فتنه سال 88 نیز مثل همیشه یک تنه به میدان آمد، هزینه داد و علیه جریان هاشمی و التقاط سنگ تمام گذاشت. بعد از آن نیز شجاعانه با "اصولگرایان مدعی و قلابی" مرزگذاری کرد و به ما آموخت افراد و جریان های سیاسی را نه با برچسب هایشان بلکه با مواضع و عملکردشان بشناسیم.
حتی زمانی که احمدی نژاد به آرمانها و شعارهای اولیه اش پشت کرد، هیچگاه به خاطر اینکه قبلا از او حمایت کرده بود با او از در تسامح و تساهل وارد نشد، اشتباهات او را توجیه نکرد و با همان شجاعت، صراحت و آزادگی خاص خودش با او مرزگذاری کرد و خطر انحرافات او را بیان کرد.
بعدها نیز که دولت روحانی سر کار آمد، یک پای ثابت افشاگری علیه بنیان های فکری التقاطی او و دولتش بود، با هیچ کس و در هیچ سطحی تعارف نداشت، "اسلام" برایش مهمترین چیز بود و در این مسیر همه زندگی و آبروی خود را فدا کرد، هرچند دشمنان مغرض و مخالفان کم مایه اش با کلیشه های دروغین مانند "مصباح گفته اطاعت از احمدی نژاد اطاعت از خداست!" یا "مصباح با رای مردم مخالف است!" تمام تلاش شان را کردند تا نور او را خاموش کنند، اما "والله متم نوره ولو كره الكافرون..."
خدایش بیامرزد که یک الگوی واقعی برای سیاست ورزی مومنانه بود...
امیر حسین ثابتی
🦊 آنتی روباه
🦊 آنتی روباه
هدایت شده از mesaghمیثاق
دعایی که از جیب شهید ابومهدی المهندس بیرون آورده شد:
یا مَن یَقبَلُ الیَسیرَ وَ یَعفُو عَن الكَثیر، اِقبَل مِنّى الیَسیرَ وَ اعفُو عَنى الكَثیر، اِنّكَ اَنتَ الغَفورُ الرّحیم
اى خداوندى كه عمل اندك را مىپذیرى و از گناه بسیار مىگذرى، عمل نیكِ اندكم را بپذیر و گناه بسیارم را ببخش، همانا كه تو آمرزنده مهربان هستی
🦊 آنتی روباه
🦊 آنتی روباه
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ماجرای پیشخور کردن دلارهای بلوکه شده ایران در دولت روحانی/ خیانت بزرگی کردند
👤 #ابوترابی، عضو شورای مرکزی فراکسیون انقلاب اسلامی:
🔹 دولت روحانی تمام شاخص های اقتصادی را با قمار برجام باخت و فرصتهای اقتصادی را سوزاند و عملاً هیچ پیشرفتی در کشور حاصل نشد.
🔸 روحانی دولت را با کسری بودجه ۵۴۰ هزار میلیارد تومانی به رئیسی تحویل داد.در سال۱۴۰۰ ، هم زمان با انتقال دولت، در شش ماهه اول سال دولت اعتدال ۹۰ درصد بودجه را پیشخور کرد و برای شش ماه دوم سال در زمان دولت رئیسی فقط ۱۰ درصد بودجه باقی مانده بود. رئیسی با هنرمندی توانست بودجه را تامین کرده و حقوق کارمندان را پرداخت کند.
✅ معادل ریالیِ دلارهای بلوکه شده ایران در خارج از کشور در دولت روحانی پیشخور شد این خیانت و ظلم بزرگ به دولتهای بعدی بود.
🔹 به عبارت دیگر به طلبهای ایران در خارج از کشور که در بانک های مختلف بلوکه شده است تبدیل به ریال شده و دولت قبل آن را پیشخور کرد.
🔸 آخوندی وزیر راه و شهرسازی ۱۵ آپارتمان به نمایندگان مجلس داد تا استیضاحش در مجلس رای نیاورد و بعد هم در بیانیه که برای استعفایش منتشر کرد، با افتخار اعلام کرد که حتی یک واحد مسکن نساخته است، کارنامه دولت روحانی در ایجاد بحران مسکن کاملا روشن است.
💢 بحران برق در دولت روحانی در کشور ایجاد شد و برق منازل مسکونی در ساعت های طولانی روز قطع میشد و دولت هیچ اقدامی برای حل مشکل انجام نداد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 بانکها باید از بنگاهداری خارج شوند/سیاستها و مقررات باید مو به مو اجرا شود.
👤 #محمدرضا_فرزین؛ رئیس کل بانک مرکزی
🔹 مساله اساسی ما عدم نظارت دقیق و عدم پایبندی به مقررات در نظام بانکی است.
🔸 سیاستها و مقررات باید مو به مو اجرا شود.
✅ ما باید نظام بانکی را به سمت تخصصی شدن پیش ببریم.
🔹 تفکیک دقیقی به عنوان تجاری، سرمایهای و توسعه ای نداریم که باید این اتفاق بیفتد و براساس حوزه تخصصی خودشان کار کنند.
🔸 یکی از مشکلات دیگر عدم کنترل لازم بر مصارف بانکی است که ما حتما برای تحقق بانکداری اسلامی و کنترل تورم انجام میدهیم.
✅ بانکها باید از بنگاهداری هم خارج شوند.
🔹 گسترش قرضالحسنه و تسهیلات خرد در دستور کار جدی ما است.
🔲 بانکهای مشکل دار تعیین تکلیف میشوند.
🔸 تسهیل وثایق برای مردم در دستور کار جدی ما قرار خواهد گرفت.
✅ تعیین تکلیف ناترازی برخی بانکها که برای نظام بانکی مشکل ایجاد شده حتما رسیدگی خواهد شد
🔹 بانک مرکزی چندین سال است که طرف دارایی را کنترل میکند اما ما هر دو سمت ترازنامه را کنترل خواهیم کرد.
🔲 سیاستهای جدید پولی به زودی اعلام میشوند.
🔹 سیاستهای جدید پولی به زودی اعلام میشوند و قطعا با بانکهای متخلف بعداز گرفتن اختیارات لازم برخورد میشود.
🔸 وظیفه بانک مرکزی حفظ ارزش پول و کنترل تورم است اما امروزه فقط توسط بانک مرکزی و سیاستهای پولی امکانپذیر نیست.
✅ اگر بخواهیم تورم را کنترل کنیم نیاز به یک هیات هماهنگی داریم؛ درواقع به همکاری تمام دستگاههای اقتصادی نیاز داریم؛ سیاستهای پولی و مالی باید با یکدیگر همسو اعمال شود تا نتیجه دهد.
🔹 از سیاستهای پولی که میتوان کوتاه مدت هم باشد باید استفاده بیشتری شود.
🔸 نرخ بهره مصوبه شورای پول و اعتبار دارد و اخیرا هم گواهی سپرده با سود بالاتر منتشر شده است اما در آینده نزدیک از سایر ابزارهای پولی نیز استفاده خواهد شد.
🔲 سیاستهای فعلی کنترل نقدینگی را دنبال میکنیم.
✅ معتقدم در حساب شرکتهای دولتی در بانک مرکزی باید بازنگری صورت گیرد.
🔹 باید ببینیم اگر شرکت دولتی کل منابعش در بانک مرکزی است و از بانک تجاری تامین مالی میکند به هدف سیاستگذار برای کنترل تورم کمک نمیکند.
🔸 سیاستهای کنترل نقدینگی بانک مرکزی را فعلا دنبال میکنیم تا سال به پایان برسد.
✅ البته ماه پایانی سال تقاضای نقدینگی افزایش پیدا میکند و نباید کاری کنیم که انسداد پولی ایجاد شود و کسبوکارها و تولید به مشکل بخورد.
💢 قرضالحسنه در سالهای اخیر رو به توسعه بوده است؛ مثلا در بانک ملی ۱۰۲ درصد افزایش یافت و هرچه بتوانیم آن را توسعه دهیم باعث رضایت بیشتر مردم خواهد شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مکانیسم قیمت و مسئله عدالت ارزی
👤 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 منابع عمومی باید به چه کسانی تخصیص داده شده و به چه مصارفی برسد؟ اقتصاد سیاسی نئولیبرال، عادلانهترین روش توزیع منابع را «مکانیسم قیمت» میداند و معتقد است در این روش، منابع به بهترین مصرف ممکن نیز خواهد رسید.
🔸 بر اساس نگرش پیروان این مکتب، منابع محدود عمومی باید به بالاترین قیمت پیشنهادی در بازار واگذار شود و دولت نیز در نحوه مصرف، مداخلهای نکند؛ چه، باور این است که دست نامرئی بازار این منابع را به مطلوبترین نقطه ممکن خواهد رساند.
✅ اما نتیجه توزیع منابع عمومی بر اساس مکانیسم قیمت این است که صرفاً ثروتمندان میتوانند از این منابع محدود بهره ببرند. یعنی در چنین نظام توزیعی، این منابع عمومی، منافع عمومی را تأمین نمیکند، بلکه به مصارف اختصاصی میرسد و همین «مصرف اختصاصی منابع عمومی» است که در جامعه شکاف طبقاتی ایجاد میکند.
🔹 این همان فرآیندی است که حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) در حدیث معروف «ما رایت نعمه موفوره الا و فی جانبها حق مضیع» از آن به «پایمال شدن حق» یاد میکنند. دریافت مشهور از این حدیث این است که هرجا نعمت زیادی هست، نتیجه دزدی و غصب از یک عده است، اما معنای حدیث این نیست.
🔸 حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تفسیر دقیقی از این حدیث دارند. ایشان میفرمایند معنای حدیث این است که آنجایی که ثروت زیادی هست، خود این ثروت، فرصت بهرهمندی از امکانات را برای صاحب ثروت ایجاد میکند و این فرصت از اکثریت مردم که این ثروت را ندارند، دریغ میشود.
✅ یعنی وقتی شما منابع عمومی را با مکانیسم قیمت توزیع کنید، تنها ثروتمندان قادر به بهرهمندی از این منابع خواهند بود و اکثریت مردم از این موهبت محروم خواهند شد؛ به عبارت دیگر، نظام توزیع منابع، به بیعدالتی و شکاف طبقاتی دامن خواهد زد.
💢 لذا یکی از وظایف حاکمیت در زمینه صیانت از عدالت این است که اجازه ندهد منابع عمومی به شکلی عرضه شود که اکثریت مردم از فرصت بهره مندی از آن محروم شوند، و صرفاً صاحبان ثروت چنین فرصتی را داشته باشند.