هدایت شده از mesaghمیثاق
روسیه ریاست شورای امنیت را بر عهده گرفت
🔹هر یک از ۱۵ کشور عضو شورای امنیت سازمان ملل، به مدت یک ماه به صورت چرخشی ریاست شورا را بر عهده میگیرند. آخرین باری که روسیه به ریاست شورای امنیت رسید، فوریه ۲۰۲۲ تقریبا همزمان با آغاز جنگ اوکراین بود.
🔹با وجود تلاشهای اوکراین، آمریکاییها اعلام کردند که نمیتوانند روسیه را از تصدی ریاست شورا منع کند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
#جمهوری_اسلامی و همهپرسی مجدد!!
✍ حجتالاسلام دکتر قربانی مقدم
عده ای در فضای مجازی همواره بر طبل رفراندوم می کوبند و ادعا می کنند مردم نظام را نمی خواهند. البته حضور قاطع مردم در همایش هایی مانند راهپیمایی 22 بهمن و به ویژه انتخابات مکرر و پر شور، خنثی کننده این عملیات روانی آنها بوده است. پاسخهای متعددی هم در این باره داده شده از جمله اینکه هیچ جای دنیا با سخن چهار نفر در فضای مجازی رفراندوم نمیشود.
اما در انتخابات اخیر که مشارکت مردم حدود یک درصد کمتر از 50 درصد بود، زبان شبهه پردازان دراز شده و میگویند:
ببنید اکثر مردم در انتخابات شرکت نکردند پس نظام را قبول ندارند.
اما این موضوع نیز دستاویزی خوبی نیست، چرا؟
اولاً میزان 49 درصدی شرکت در انتخابات، در مقایسه با بسیاری از کشورهای جهان حتی اروپایی، مقیاس مناسبی از مشارکت مردم به شمار می رود.
ثانیاً یک دوره انتخابات آن هم در شرایط خاص یعنی اپیدمی کرونا و همچنین گرانی افسار گسیخته ای که دولت غربگرا بر مردم تحمیل کرد، هیچگاه نمی تواند ملاک قضاوت صحیح باشد. مخصوصاً در کشوری که همواره در آن انتخابات برگزار می شود و معمولاً پرشور و بالاتر از استاندارد جهانی.
اما نکته مهم آن است که فرض کنید اصلا جمهوری اسلامی همین 49 درصد طرفدار را دارد و بلکه کمتر مثلاً 40 درصد. 60 درصد بقیه چه نوع حکومتی را خواستارند؟ اگر مدل های مختلف حکومتی پیشنهاد و به همه پرسی گذاشته شود، حدود 20 درصد که به احتمال زیاد اهمیتی به این گونه مباحث نمی دهند و اصلا در همه پرسی شرکت نمی کنند، 40 درصد هم طرفدار جمهوری اسلامی هستند، می ماند 40 درصد دیگر که شامل طرفداران حکومت مد نظر سلطنت طلبان، سازمان منافقین، ملی مذهبی ها، لائیک ها، اهل سنت، تجزیه طلبان و ... می شود. سهم هر کدام چقدر است؟ یعنی آیا یک اپوزیسیون قدرتمندی که جایگزین جمهوری اسلامی شود و حمایت نسبی داشته باشد، وجود دارد؟ هرگز. هیچ کدام از گروه های نامبرده در خوش بینانه ترین حالت، یک دهم حمایت مردمی جمهوری اسلامی را هم ندارند. خب نتیجه حذف جمهوری اسلامی و واگذاری حکومت به مخالفان چه خواهد شد؟ واضح است: جنگ داخلی، خرابی و ویرانی، بدبختی، عزت بین المللی از دست رفته، نابود شدن پیشرفت های به دست آمده و ...
هر وقت به پیامدهای این پیشنهاد خائنانه که توسط عده ای مزدور تکرار می شود فکر می کنم یاد آن لطیفه ای می افتم که «پسری به پدرش سلام کرد، پدر گفت: پسرم! سلام سلامتی میاره، سلامتی نشاط میاره، نشاط شادابی میاره، شادابی زندگی میاره، زندگی عشق میاره، عشق ازدواج میاره، ازدواج بچه میاره، بچه دردسر میاره، دردسر بدبختی میاره پس :سلامو کوفت، سلامو زهر مار، سلامو ... !!»
البته این قضیه، جوک است، اما یک نکته لطیفی دارد و آن اینکه در پس برخی کلمات زیبا، تبعات ویرانگری نهفته است که شاید برخی ندانسته آن را تکرار می کنند، اما قطعاً طراحی آن آگاهانه و خائنانه است. هرکس خواست با این واژه زیبا شما را فریب دهد، جملات پدر داستان فوق را برایش تکرار کنید و بگویید: .... پس رفراندومو کوفت، رفراندومو زهرمار، رفراندومو ... !!
🌺 روز #جمهوری_اسلامی گرامی باد
#جهاد_تبیین
هدایت شده از mesaghمیثاق
#انتخابات_ترکیه
دو نامزد اصلی و قدرتمند و دو نامزد ضعیف در اردیبهشت ماه پیش رو، در یکی از سرنوشت سازترین انتخابات های تاریخ ترکیه به مصاف هم می روند.
نامزدهای مهم و تعیین کننده عبارتند از:
🔻رجب طیب اردوغان رهبر حزب عدالت و توسعه و نامزد مشترک ائتلاف جمهور.
🔻کمال کلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق و نامزد مشترک 6 حزب مخالف اردوغان موسوم به ائتلاف ملت.
🔹کمال کلیچدار اوغلو چه میگوید؟
نامزد ریاست جمهوری ائتلاف ملت، پیش از این فقط درباره مسائل داخلی ترکیه حرف می زد و به موضوعاتی همچون فساد مالی، ندانم کاری های اردوغان، تورم، بیکاری و مشکلات زنان و جوانان اشاره می کرد اما او حالا، رفته رفته پوشه مسائل منطقه ای را نیز گشوده است.
کلیچدار اوغلو دو روز پیش در یک سخنرانی عمومی در برنامه گردهمایی ملی در قونیه گفت: «ترکیه اکنون باید با جهان رقابت کند. ترکیه اکنون باید رهبر منطقه خود باشد. مشکلات ترکیه خیلی بزرگ است، اما باید پیشرفت کند و باید با جهان رقابت کند. شما این وضعیت را تغییر می دهید نه من. شما اراده آزادی را به قدرت خواهید رساند نه من. در این کشور 5.5 میلیون جوان برای اولین بار رای خواهند داد و هدیه زیبایی برای تاریخ سیاست جهان خواهند گذاشت. شما خواهید گفت، ما یک حکومت استبدادی را از راه های دموکراتیک تغییر دادیم».
🔹اردوغان چه می گوید؟
در دوره های پیشین انتخابات، دست اردوغان پر بود و هر جا که می رفت با دادن وعده وعیدهای اقتصادی و تولیدی، امتیاز جمع می کرد. اما حالا کفگیر به تهِ دیگ رسیده و او راهی برای جذب آرای مردم ندارد. بنابراین اردوغان ناچار است صرفاً به سیاست دیگری سازی و حمله به مخالفین ادامه دهد و کلیچدار اوغلو را به عنوان مظهر و نماد خیانت و وابستگی معرفی کند.
سیاستمدار قد بلند بزرگ شده محله قاسم پاشای استانبول و زاده شده استان ریزه در منطقه دریای سیاه که از مسئولیت شاخه جوانان حزب رفاه اربکان رفته رفته بالا آمد و سپس شهردار استانبول، موسس و رهبر آکپارتی و نخست وزیر و رئیس جمهور ترکیه شد، حالا حرف خاصی برای گفتن ندارد و سیمای خسته و صدای گرفته او، رونق و شور و هیجان پیشین را ندارد. او در سخنرانی های خود، تنها به گفتن این جمله اکتفا می کند: به ما رای بدهید و نگذارید ترکیه به دست اینها بیفتد.
در پایان باید گفت، تا اینجای کار کمال کلیچدار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق با فاصله ای قابل توجه از رجب طیب اردوغان پیشی گرفته و انتظار می رود در مصاف پیش رو، به پیروزی دست پیدا کند. در نظرسنجیها کمال اوغلو حدود ۵۲ درصد و اردوغان حدود ۴۲ درصد رأی داشته است.
اما با این حال، صحنه سیاست و رقابت های حزبی در ترکیه، گاهی توام با اتفاقات پیش بینی نشده و شگرف است و ممکن است تا روز آخر هم امکان پیش بینی قاطعانه وجود نداشته باشد. بنابراین می توان گفت، اگر اتفاق غریبی روی ندهد، رهبر حزب کمالیست و لاییک ج.ه.پ یعنی کلیچدار اوغلو، رئیس جمهور بعدی ترکیه خواهد بود.
ــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
شماها خواهشاً حرف از رفراندوم نزنید
رفراندوم اونه که بیشتر از ۹۸ درصد بهش رای مثبت #آری بدن،نه اینکه کل وکالت دهنده هاتون به ۵۰۰هزار نفر نرسه👌
#حمایت_انقلاب
🗣محمد 🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ به رفراندوم گذاشتن جمهوری اسلامی بی معنی است/ کسانی که حرف از رفراندوم میزنند احتمالا یک برداشت فانتزی از مردم دارند که چون از برخی مسوولین گلایه دارند از اصل نظام برگشتند
✍️ محسن مهدیان، مدیرعامل موسسه همشهری
🔹چرا رفراندوم نمی گذارید؟
🔹بعد از بی اعتنایی مردم به اغتشاشات و راهپیمایی میلیونی 22بهمن انتظار می رود کمتر ادعای رفراندوم مطرح شود. خاصه که این روزها ادعای چند ساله ضدانقلاب درباره رفراندوم حجاب هم نتیجه نگرفته و برخلاف تصویرها مردم حجاب برنداشتند.
🔹اما ازین عبور کنیم.
🔹واقعا چرا مجدد برای تایید جمهوری اسلامی رفراندوم نمی گذاریم؟
🔹پاسخ اولیه این است: شما در کجای دنیا تجربه ای داشته اید که به خاطر گمانه زنی عده ای اصل حکومت را مجدد به رفراندوم بگذارند؟
🔹اما تجربه دنیا هم هیچ؛
🔹ادعای رفراندوم مجدد خطای روشی دارد
🔹فرض کنیم رفراندوم برگزار شود؛ اگر گروه دیگری تشکیک کرد چه؟ این زنجیره کجا متوقف می شود؟ فردا یکی بگوید رای دیروز برای دیروزی هاست، امروز رای گیری مجدد، قبول می کنید؟
🔹اما خطای روشی هم هیچ؛
🔹سوال کننده احتمالا می داند که تنها حکومتی که در عالم رای مردم برایش حیثیتی است جمهوری اسلامی است.
🔹لذا سوال عمیقترش اینست: "مگر امام نگفت انتخاب پدران ما در زمان طاغوت انتخاب ما نیست؟ پس نسل جدید هم انتخاب پدران خود را نمی خواهند و لذا رفراندوم".
🔹اولا از کجا به این شناخت از نسل جدید رسیدید؟ ولی قبول؛ جمهوری اسلامی را نخواهند. بازهم رفراندوم چرا؟
🔹پاسخ در تفاوت بین قانون اساسی طاغوت با قانون اساسی جمهوری اسلامی است. در گذشته راه بر هرگونه اصلاح بسته بود. لذا فرزند حق نداشت خلاف انتخاب پدر انتخاب کند.
🔹اما در قانون اساسی ما همه چیز دست خود مردم است. حتا انتخاب رهبری نیز غیر مستقیم دست مردم است و این یعنی در این کشور انتخاب هیچ پدری انتخاب نهایی نیست.
🔹تحول که رهبری می گوید برای همینست. آنهم تحول مردمی.
🔹لذا رفراندوم بی معنی است، چون هر آنچه قرار باشد تغییر کند مسیرش مهیاست.
🔹ممکن است سوال شود که تغییر از طریق انتخابات زمانبر است. صدالبته چنین است. زمانبرست چون نیاز به فرهنگ سازی و اقناع افکار عمومی و کار تشکیلاتی و غیره دارد تا تغییرات هیجانی و ناشی از القائات و اغواگری های رسانه ای نباشد.
🔹درنهایت
🔹کسانی که حرف از رفراندوم میزنند احتمالا یک برداشت فانتزی از مردم دارند که چون از برخی مسوولین گلایه دارند از اصل نظام برگشتند
🔹این نیز خطای فاحشی است. چرا؟
🔹اصل نظام چیست؟ اسلامیت وجمهوریت
🔹یعنی ممکن است ازایندو برگردند؟
🔹یعنی ازعدالت وآزادی ومعنویت و مردمسالاری برگردند؟
🔹جامعه ای که عالم شد دیگر به جاهلیت بازنخواهد گشت
🔹مثل اینکه آدمی که دکتراگرفت دوباره دبستان رود
🔹خلاصه چراباید نشانه های قطعی دلبستگی ملت به نظام را در رویدادهای مختلف رها کنیم وبه کری خوانی ناشی از توهم که هم اشکال منطقی دارد و هم روشی و هم در هیچ کجای عالم تجربه نشده بها دهیم؟
🔹اهل تغییرید؟ بسم الله. تغییر از دالان بینش ها و گرایش هاست و نه سطل آشغال آتش زدن و برهنگی و البته آدم کشی./ صفحه توییتری محسن مهدیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمونه ای موفق از اجرای طرح تبیینی عفاف و حجاب در یکی از مراکز بهداشتی استان قم
يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم
هدایت شده از mesaghمیثاق
✅ وعده ای که عملی شد
💢 دکتر علیرضا عباسی از همان ابتدای حضورش در مجلس شورای اسلامی به دنبال #شفافیت_آراء بود. او اعتقاد دارد که نمایندگان مجلس می بایست هر آنچه را که در مجلس شورای اسلامی انجام می دهند، به اطلاع موکلان خود برسانند.
💢 شفافیت آراء نیز از جمله شعارهایی بود که نمایندگان انقلابی این دوره به آن اعتقاد داشته و تلاش کردند تا در سالهای گذشته این مطالبهی مردم تحقق یابد، اما هر بار با کارشکنی هایی همراه بود.
💢 با شروع سال ۱۴۰۲ این وعده ای که مهمترین خواسته انقلابیون از نمایندگان خود بود، محقق شد و سامانه ای جهت دسترسی مردم به آرای نمایندگان خود راه اندازی شد.
در این سامانه نمایندگان به صورت افتخاری می توانند آرای موافق و مخالف خود را به صورت لحظه ای به مردم گزارش دهند، و مردم نظر نمایندگان را در خصوص طرح و لایحهی مورد بررسی ملاحظه کنند.
💢 دکتر علیرضا عباسی از جمله اولین نمایندگانی بود که با ثبت نام در این سامانه، آرای خود را به اطلاع مردم رساند.
شما می توانید با حضور در این سامانه به آدرس trvotes.parliran.ir همه نظرات دکتر علیرضا عباسی در خصوص طرح ها و لوایح را مشاهده نمایید.
💢 این مهمترین وعده ای بود که دکتر عباسی به مردم داده بود و اکنون آن را عملیاتی و اجرایی نموده است.
#شفافیت #شفافیت_آراء
#مجلس_یازدهم
#دکتر_علیرضا_عباسی🇮🇷
دانشیار دانشگاه تهران و نماینده مردم شریف کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فتنه جدید! عنکبوت مقدس
قرار است بعد از عید چه اتفاقی بیفتد؟
بررسی روند اتفاقات اخیر و تحرکات دشمن، نشان میدهد در ادامه جنبش زن، زندگی، آزادی اکنون نوبت عنکبوت مقدس است؛
⚠️پ ن حوزه انقلابی: #آدرس_غلط❗️
با شدت پیدا کردن برنامه گسترش برهنگی در پایان زمستان و آغاز نوروز، فتنه بعدی تحریک برخی افراد متدین و عصبانی کردن آنها برای اقدامات خودسرانه در تنبیه بی حجاب ها و تکرار اقدامات افراطی امثال اکبر گنجی ( اکبر پونس) در اوایل انقلاب بود تا بتواند بهانه اغتشاشات بعدی باشد که خوشبختانه موفق نشدند،
اکنون گام بعدی این است که خود دشمن اقداماتی از قبیل اسیدپاشی انجام دهد و به جریان حزب اللهی منتسب کند و آنها را متهم کند، و برخی به اصطلاح تحلیلگر درون جبهه خودی را هم در این اتهام زنی پیش قدم کند،
پس هم متدینین مراقب باشند و هم برخی تحلیلگران( مثل همین شیخ)که راه جاهلانه صراط اقای رضوی را نروند و همگام با اصلاح طلبان و ضد انقلاب هرچیزی را به انقلابی ها ربط ندهند
جبهه خودی کاملا نسبت به فتنه آگاه است و در ضمن مطالبه گری از مسؤلان و أمربه معروف اقناعی و بی حاشیه، توجه دارد که هم فریضه الهی تعطیل نشود و هم خوراک برای دشمن فراهم نکند و هم دشمن با برخی از این تحلیلها مقاومت نسبت به شکستن حریم حرام الهی را نشکند...
از همین رو دیدن روش و شنیدن سخنرانی إغنائی حجة الاسلام دشتی مقابل باغ دولت آباد نمونه خوبی است در به کاربردن در أمر به معروف حجاب...