هدایت شده از mesaghمیثاق
هدایت شده از mesaghمیثاق
😡 حقوق ۲۰۰ کارگر ایرانی، برای هر کارشناس آمریکایی
🔻طبق اعلام محمد رضا پهلوی، در سال ۵۵ برخی کارشناسان غیرنظامی آمریکایی سالانه ۱۵۰ هزار دلار دریافت میکردند که این مقدار، معادل حقوق ۲۰۰ کارگر ایرانی در آن سال بود.
🔻😳 هزینه مستشاران آمریکایی، دو برابر بودجه آموزش و پرورش و بهداشت و درمان!
🔻 در دوران پهلوی، بیش از ۳ میلیارد دلار در سال هزینه حضور ۴۵ هزار مستشار آمریکایی در ایران میشد.
حضوری که منجر به قرارداد ننگین کاپیتولاسیون نیز شد.
🗞 روزنامۀ اطلاعات، ۲۱ آذر ۱۳۵۵
#استعمار #خیانت
#پهلوی_به_نقل_روزنامه_ها
#پهلوی_بدون_روتوش
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😡 ارتشی سوراخ سوراخ، مانند پنیر سوئیسی
🔻 ارتشی که از نظر هزینه، پنجمین ارتش دنیا به حساب میآمد ولی به دلیل طراحی و خواست آمریکا، جزء ارتشهای ناکارآمد بود.
#استعمار #خیانت
#پهلوی_بدون_روتوش
هدایت شده از mesaghمیثاق
#پهلوی_به_نقل_روزنامه_ها (۲۱): فرار پزشکان از ایران
🔹با وجود درآمدهای نفتی هنگفت، کمبود شدید امکانات درمانی و پزشک، یکی از مشکلات جدی مردم در رژیم پهلوی بود که مهاجرت پزشکان از ایران این مشکلات را دو چندان کرده بود. این امر سبب میشد که بسیاری از مردم بخصوص در شهرستانها در درمان بیماریشان دچار مشکل شوند.
منبع: روزنامه اطلاعات ۳ خرداد ۱۳۵۶، صفحه۵
#پهلوی_بدون_روتوش
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 گفت چرا انقلاب کردید؟🤔
✔️ گفتم: انقلاب کردیم برای حتی سلامتی و بهداشتمان. از عصری که اغلب مردم ما درگیر شپش بودند، حتی فرح همسر شاه را پشۀ سالک گزید، و برایمان از هند و بنگلادش و پاکستان پزشک و پرستار میآوردند. از عصری که سن امید به زندگی فقط ۵۴ سال بود!
تا برسیم به عصری که سن امید به زندگیمان به بالای ۷۵ سال رسیده و جزء ۱۰ کشور دارای بهترین سیستم پزشکی هستیم.💪🏻🇮🇷☺️📿🌹🍃
🌐 mshrgh.ir/926800
#چی_دادیم_چی_گرفتیم
#چی_بودیم_چی_شدیم
#پهلوی_بدون_روتوش
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌐 آخرین و مهمترین #اخبار سرزمینهای اشغالی
📌 منابع عبری: "شهرکنشینان سدیروت از دولت خشمگین هستند" ما قولهایی برای بازگرداندن امنیت و اجرای یک پاسخ سخت علیه غزه دریافت کردیم اما در واقع هیچ اتفاقی نیفتاد.
📌 شهردار شهرک سدیروت، آلون داویدی: اسرائیل افتخار می کند که می داند چگونه به ایران و سوریه ضربه بزند، اما در دو متری ما ارتشی از رزمندگان مقاومت حضور دارد و اسرائیل جرأت هدف قرار دادن آنها را ندارد.
📌 شبکه فلسطینی قدس: آمادگی آمریکا برای برگزاری سومین اجلاس تکمیلی اجلاس عقبه با مشارکت مصر و اردن، اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین!
📌 محمد اشتیه، نخست وزیر هلند در مراسم جشن "روز پادشاه" گفت: "دولت اسرائیل جنایتکار است و بزرگترین چالشش این است که چگونه راه حل دو دولتی را حفظ کند.
📌 منابع عبری: بیش از 200 سرباز اسرائیلی در عملیات نظامی امروز در نابلس شرکت کردند.
📌سخنگوی ارتش اسرائیل: نیروهای ارتش شب گذشته 15 فلسطینی را از سراسر کرانه باختری دستگیر کردند
📌 اسرائیل هیوم: سیستم امنیتی در حال بررسی امکان انجام عملیات نظامی گسترده در کرانه باختری است.