eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
193.7هزار عکس
177.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴عجیب بود واقعا! آدم نمیدونه چی بگه... ▪️علی علیزاده ای که معلوم نیست بیاد ایران تو فرودگاه باهاش چه برخوردی میشه معتقده رهبری دیکتاتور نیست و اتفاقا فکر باز داره، ولی مهدی نصیری که تو تهران و قم نشسته و هر چی از دهنش در میاد به رهبری میگه معتقده داره تو فضای دیکتاتوری زندگی میکنه! ✍رضا یزدان پرست
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☀️ در فضای مجازی هر چیزی را بدون تامل و جستجو باور نکنیم... 🔸 فقدان سواد رسانه‌ای موجب جولان فرقه‌ها، احزاب متخاصم و شبکه‌هایی مثل: بی‌بی‌سی فارسی و شبکه بهایی من و تو برای عوامفریبی، دروغ و هر نوع فضاسازی رسانه‌ای کاذب می‌گردد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 چالش مسکن قابل حل است!! این فیلم را ببینید تا معنای استفاده از ظرفیت های مردمی را دریابید. وظیفه دولت نه ساخت مسکن بلکه تحویل زمین (که کم هم نیست) به مردم و تامین زیرساخت ها و برداشتن موانع متعدد پیش روی ساخت و سر راه آوردن شهرداری ها برای اذیت نکردن و پیاده کردن بانک ها از خر شیطان می باشد. باور کنیم که چالش مسکن با کمک خود مردم قابل حل است ... ✍ "قاسم اکبری"
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 لیام نیسون : شاید اسلام پاسخ واقعی باشد ! 🔻صدای اذان تجربه‌‌ی شگفت‌انگیزی است که بسیاری از غیرمسلمانان دوست دارند درباره آن صحبت کنند، کلماتی که تا بحال نشنیده‌اند و احتمال بالا معنای دقیقی از الفاظ اذان نمی‌دانندولی به گفته‌ی اکثر ایشان این کلمات روح آنها را نوازش داده است.شاید بهمین دلیل است که پیامبر مهربانی صلی الله علیه وآله وسلم فرمود:همانا اهل آسمان از اهل زمين چيزى نمى‌شنوند مگر اذان !
هدایت شده از mesaghمیثاق
جلسه سران شیعهٔ انگلیسی = سنی انگلیسی وقتی روحانی ول ول بچرخه کم کم مدعی هم میشه حالا ببینید‼️ عدالت را سر نبرید‼
هدایت شده از mesaghمیثاق
و گور پدر بقیه مردم و آدمهای محروم و مستضعف که نانی برای خوردن ندارند.😳💥‼️
هدایت شده از mesaghمیثاق
این را مقایسه کنید با سفره شام رهبری با سردار رحیم صفوی که شامل دو تکه نان و دو بشقاب کوچک املت بود. 😭😭😭😭
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴معرفی رضا کیانیان از زبان ابوالقاسم طالبی سلبریتی‌هایی که فکر می‌کنند کسی گذشته‌شان را نمی‌داند ♦️ابوالقاسم طالبی (کارگردان سینما): سلبریتی‌ای داریم که خودش در گروه «پیکار» بوده و الان هم فرزندش در خارج از کشور است و حالا چپ و راست، علیه جمهوری اسلامی موضع می‌گیرد و خیال می‌کند کسی گذشته‌اش را نمی‌داند؛ مطبوعات انقلابی باید این موضوعات را شفاف‌ کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️ روایت قابل تامل طلبه‌ای که در بلوار مرزداران زیر گرفته شد از علت حادثه امیر قرقچی نام این طلبه است و درمورد روز حادثه به «فرهیختگان» گفت: 🔹«مثل هر روز به حوزه می‌رفتم و وقتی از ماشین خارج ‌شدم، بنده خدایی با ماشین به سمت من آمد و من هم با لبخند گفتم چه کار می‌کنید. بی‌توجه به من، چندبار ماشین را عقب و جلو کرد و روی ماشین افتادم و ۳۰-۲۰ متر آن‌طرف‌تر افتادم.» 🔹این طلبه درمورد حرف‌هایی که درخصوص ‌انگیزه‌های جوان ضارب گفت : اولش که می‌گفت حاج آقا خودش وسط خیابان بود (با خنده) و بعد دادستان گفت اگر همکاری کنید، کمک می‌کنم و او هم گفت قصدی نداشته و شیطنتی بود که ناشی از فضای مسموم تبلیغی بوده است. از حرف‌های او این‌طور استنباط کردم که ذهن او نسبت به طلبه‌ها و روحانیت بد شده است. ظاهرا جویای کار بوده اما کارش درست نشده است. خودش می‌گفت من را نخواستند و یک ریشو را برای کار قبول کردند. اینها را ‌گفت و از تصمیمی که در یک لحظه گرفته بود هم پشیمان بود.» 🔷قرقچی با اشاره به دیدارش با پدر آن ضارب هم گفت: «پدر همین جوان به من گفت ما مسلمان هستیم و اتفاقا در خانواده خود طلبه داریم. اما سوالم این است که چه شد که این بنده خدا این کار را کرد. 🔹فکر می‌کنم این آدم هیچ ملجایی برای خودش در قرائت‌های حال حاضر نمی‌بیند. هیچ جایی را برای خودش ندارد که صدایش شنیده شود. باید دست به عملی می‌زد که صدا، فکر و ایده او شنیده می‌شد. فکر او چیست؟ 🔷می‌گوید وقتی خواستم استخدام شوم، کسی من را آدم حساب نکرد اما کسی که ریش داشت و یقه‌اش بسته بود را به کار گرفتند. می‌گفت من هم فنی بودم و مهارت داشتم اما من را ندیدند. وقتی فریاد سکوت او شنیده نمی‌شود، مجبور است پای خود را روی پدال گاز فشار دهد و من طلبه را زیر بگیرد تا صدای فریادش به گوش همه برسد. واضح است که دشمن به دنبال تفرقه است و می‌خواهد بین مردم فاصله بیندازد اما ما چه کردیم؟ باید تلاش کنیم این فاصله‌ها کم شود و صداها شنیده شود و مجال گفت‌وگو باز شود.»
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اقدام انقلابی امام جمعه غیرت مند گیلان درپخش زنده تلویزیونی واعلام انزجار ازکاشفان حجاب ومتمردان از قانون دریک مراسم رسمی دولتی 🔻این که شما مبتنی بر سیره ائمه معصومین وبا اعلام‌ انزجار رسمی بار کم‌کاری‌ها وترک فعل های متراکم مسئولان بی لیاقت را به دوش می کشید قطعاً نتیجه‌اش غربت و مظلومیت و تحمل اهانت هاست. تذکر در چنین مراسمی باید توسط مدیران و مسئولانی که برنامه را ترتیب دادند صورت می گرفت که این روحانی انقلابی با به جان خریدن همه ی تهمت ها این اقدام را صورت داده است. 🔻استاد عزیز،فریب غوغاسالاری ها وجنگ روانی دشمن و جماعت صورتی را نخورید و در این جنگ شناختی سنگر را خالی نکنید. همچنانکه مفسر بزرگ قرآن آیت الله جوادی آملی اعلام کردند در برابر کسانی که حرام خدا را علنی ترویج می کنند اعلام انزجار کردید. ⚠️ قطعا رسانه‌های دشمن وجیره خواران داخلیشان و مذهبی های صورتی به شما هجمه خواهند کرد، عقب نشینی نکنید جبهه انقلاب قدردان حرکت انقلابی شماست ومردم متدین و خانواده های شهدایقینا دعاگوی شماهستند. اگرهمه ی سخنرانان وخطبا همین اندازه در برخوردباحرام شرعی بی حجابی با اراده وقوی واردمیشدند،بساط این ولنگاری ها جمع میشد. آقای استاندار، مسئولین استانی و کشوری، کوتاهی شما ومتولیان برگزاری این مراسم که می بایست فضای مراسم رابا دادن تذکربرای حضور علما ومردم مومن فراهم میکردند یقیناغیرقابل توجیه ومستلزم برخورد میباشد. 🌹روابط عمومی پلیس🌹