هدایت شده از mesaghمیثاق
🇮🇷بسم الله النّور علی نور🇮🇷
#از_عاشورا_تا_ظهور
#در_عصر_غیبت_هیچ_عذری_برای_انفعال
#سکوت_بی_عملی_سیاسی_پذیرفتنی_نیست
امام محمّد باقر علیه السلام فرمود:
هيچ عيدی(قربان و فطر) نمى آيد، مگر اينكه در آن روز غم و اندوه بر آل محمد صلی الله علیه و آله تازه مى شود/پرسيدند: چرا چنين مى شود؟!/حضرت فرمودند: زيرا آل محمد عليهم السلام مى بينند كه حقّشان در دست ديگران است و ايشان از حق مسلّم خود، محروم گرديده اند[۱]
اگر به فقرات زیارت عاشورا که نشان از غلبه تبلور روح اسلام سیاسی است با نگاه بصیرت و حکمت نگریسته شود این معنای یقینی را دریافت خواهیم کرد اینکه اسلام عبادی در بعد فردیِ صرف، در تضاد با اهداف الهیِ زیارت عاشوراست! اسلام منهای سیاست و دیانت منهای سیاست بر خلاف سیره سیاسی است که در زیارت عاشورا تبیین شده است! دینداری فردی، بی عملی، سکوت و سکون در قبال دشمنان خدا و عاملین مصیبت عظیم و اعظم در واقع همان اسلام آمریکایی و شیعه انگلیسی است! دین و مذهب و دینداری که خود را در قبال نقشه راه استکبار و اولیاء طاغوت که در آخرالزمان به مثلث غربی - عبری - عربی ختم میشود، راه بی عملی را در پیش گرفته و به بهانه ها و توجیهات واهی نظاره گر ظلم و ستم غاصبین حکومت الهی و خلافت امامام حق باشد، تکلیف را در کناری نشستن و به توسّل و دعای فرج و استغاثه و احکام عبادی و فروع دین مشغول شدن میدانند! به مثابه همان مردم عهد امام حسین علیه السلام در مدینه و مکه و کوفه و....هستند که کاروان الهی حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام بانک جرس را برآورد و ندای هل من ناصرینصرنی امام حق در شهر و بلاد اسلامی آنروز طنین انداز شد اما ارادتمندان و محبّین مدعی اهل بیت علیهماالسلام نیز با توجیهات موهومی نه تنها امام خویش را همراهی نکردند بلکه با نصیحت و خیرخواهی حضرت، ایشان را از رفتن در راهی که جز کشته شدن و شکست و اسارت نتیجه ای دیگر ندارد برهذر داشتند! و در نتیجه امام زمان خویش را در میان استکبار و اولیاء طاغوتِ مسلمان و امّت مسلمان تنها گذاشتند! انفعال، بی عملی، قشری نگری، سکوت و بی تفاوتی نسبت به امام حق، زمینه ساز غربت و مظلومیت و درنهایت منجر فاجعه جانسوز و خونبار و طاقت فرسای کربلا شد! همین اسلام عبادی و انفعالی که امّت مسلمان در پیش گرفتند زمینه ساز تسلط و نفوذ و گسترش امپراطوری حکومت طاغوت شد! موضوعی که با تضعیف و غربت و مهجوریت امامان حق منجر به مصیبت عظیم(هتک حرمت و جسارت و شهادت) و مصیبت اعظم(غصب خلافت و حکومت الهی) و در نهایت غیبت آخرین امام حق شد.
پی نوشت:
[۱] - من لا يحضره الفقيه؛ ج۱، ص۵۱۱
📍با انتشار مطالب در ترویج فرهنگ تمدّن سازی ما را یاری کنید امروز هم دیر است از همی اکنون شروع کن! امام زمان علیه السلام منتظر یاری ماست
هدایت شده از mesaghمیثاق
اینکه دولت و مجلس هر سال دم تابستان و نزدیک پایان قرارداد خانه ها بفکر مستاجران و فی المثل قانون مالیات بر خانه های خالی می افتند و یا شبکه ها مشغول تشویق صاحبخانه ها برای بالا نبردن اجاره بها هستند یعنی اوضاع همان آش و همان کاسه است. این معضل بزرگمسکن با توصیه و پاسکاری قانون حل نمیشود.
آن وزرایی هم که سالها مسکن نساختند راست راست می گردند!
مستاجر هم امروز از این بنگاه به آن بنگاه در گردش است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
خداوندا! تو می دانی که مذهبی بودن یعنی پایبندی به ارزش های #دین
پس ما را به عنوانِ یک مذهبی پایبند به "ارزش"های دینی بمیران در حالی که از دشمنانت بیزار و با دوستانت دوست هستیم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
در زمانه ای زندگی می کنیم که پیرمرد ساکن کاخ سفید دست چپ و راستش را گم می کند اما پیر فرزانه ی ساکن تهران مردمش را دعوت به آگاهی از طریق کتاب و کتابخوانی می کند👇
۴ کتابی که امروز آیت الله خامنهای از نشر معارف خریداری کردند:
«قاره ی سبز»
«ستارهها چیدنی نیستند»
«سواد مطالبه»
«داعشیهای کراواتی»
🔹«قاره سبز» نوشتهٔ مریم نقاشان،
🔹«ستارهها چیدنی نیستند» که برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی است به قلم محمدعلی حبیباللهیان،
🔹«سواد مطالبه» نوشتهٔ محسن مهدیان 🔹«داعشیهای کراواتی» نوشتهٔ سیدهاشم میرلوحی
کتابهایی بودند که رهبر انقلاب صبح امروز خریداری کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⭕️ ارزش های مکرون!
دفاع از نمایش عریان کودک آزاری
🔻در هفته گذشته در فرانسه نمایشگاهی با آثار کاملا مستهجن برگزار شد که جنجال های فراوانی را هم در پی داشت.
🔻یکی از این نقاشی ها، مرد بالغی را نشان می داد که به صورت علنی در حال تجاوز به دو کودک است. نمایش این نقاشی انتقاد و انزجار بسیاری از مردم فرانسه را در پی داشت، به طوری که یک شهروند با پاشیدن رنگ، آن را تخریب کرد.
🔻مسؤولان این گالری اعلام کردند که این شهروند توسط پلیس دستگیر شده است.
🔻بعد از این اتفاق، امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه در توئیتی، پاشیدن رنگ به این نقاشی را محکوم کرد. او در این توییت، این نقاشی را «خلاقیت فرهنگی» ، و پاشیدن رنگ به آن را «حمله به ارزش های ما» خواند.
✅ اینجا هم روی بناهای تاریخی هجو نویسی می کنند ، کسی هم کاریشون نداره ، مدعی هم هستن که حاکمیت ایران دیکتاتوریه.😒
هدایت شده از mesaghمیثاق
آقا نه نگاه می کنند نه تذکر می دهند...
همین رفتار، اگر بخواهد اثرگذار باشد ، کار خودش را می کند .
بعضی ها وقتی با این تصویر مواجه شدند تمام معادلاتشان به هم ریخت ، اگر می توانستند ، علنی همان توهین هایی که به رئیس جمهور و سرداران سپاه و نیروی انتظامی می کنند را به رهبر فرزانه ی کشور هم حواله می کردند.
آنها نه می خواهند نه می توانند ، چرا؟
زیرا اگر این کار را بکنند یا همه ی نقشه هایشان ، نقش بر آب می شود و یا مشخص می شود که از کدام طیف تبعیت می کنند .
تند روهای انقلابی نما از خودشان سوال کنند که این تصویر به چه معناست ؟
بعد از آن که به جواب رسیدند ، گمان نکنم دوباره تیترهای تند و توهین آمیز علیه مقامات دلسوز و انقلابی بنویسند و تهدید کنند که رفتن پای صندوق رای را بررسی می کنند .
هدایت شده از mesaghمیثاق
#تنهایی_راهبردی ایران به پایان رسید
این مقاله را «روئل مارک» گرشت مأمور پیشین سیا در زمینه ایران و «ری تکیه» عضو ارشد شورای روابط خارجی در مقاله ای برای وال استریت ژورنال نوشتند را حتماً بخوانید👌
(خوشتر آن باشد که سر دلبران
گفته آید در حدیث دیگران)
ایران برای نخستین بار در چهار دهه گذشته، از حمایت قدرت های بزرگ برخوردار شده است. تهران دارای سانتریفیوژهای پیشرفته، یک انباشت فزاینده از اورانیوم غنای بالا و کادری اصیل از فیزیکدانان و مهندسان هسته ای است. احتمالا هیچ مانع فنی چشمگیری هم پیش روی ایران، برای حرکت به سوی سلاح هسته ای وجود ندارد. اتحادهای رو به توسعه ایران با روسیه و چین نیز به پیشرفت هسته ای تهران یاری رسانده است.
در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما، همزمان با سرعت گرفتن برنامه هستهای ایران، آمریکا و اروپا تحریمهای فراوانی را بر ایران وضع کردند که گاه نیز با همراهی چین و روسیه انجام می شد.
امروز، شرایط ژئوپلیتیک - همچنین محاسبات هستهای رئالپلیتیک (سیاست واقع) – برای جمهوری اسلامی بسیار دوستانهتر است. تجاوز روسیه به اوکراین روشن کرد که ولادیمیر پوتین علاقهای به نظم جهانی تحت رهبری اروپا و آمریکا ندارد. چین نیز از موقعیت «سهامدار مسئول» در سامانه تجاری لیبرال و دموکراتیک، عقب نشینی کرده، تلاش دارد نسخه خود برای ایجاد محدوده همکاری و توسعه شرق آسیا را پیاده کند که تا حدود زیادی با هدف سلطه بر تایوان طراحی شده است.
این ائتلاف تجدیدنظرطلب، تنهایی راهبردی ایران را به پایان رسانده است. روسیه، چین و ایران همگی خواهان زایل کردن قدرت آمریکا هستند. آنها درک میکنند که برای دستیابی به اهداف مشترک، نیاز دارند به یکدیگر در بخشهای نظامی و اقتصادی کمک کنند. به همین دلیل، جمهوری اسلامی فن آوری پهپاد و توپخانه به روسیه می دهد تا در جنگی به کار گرفته شود که در نگاه نخست، هیچ منافع اسلامی انقلابی ای در آن نیست. به سختی میشود باور کرد که چنانچه تهران کاستی ای در مهندسی هسته ای داشته باشد، روسیه ای که آماده تحویل جنگنده های پیشرفته Su-35 و سامانههای دفاع هوایی پیشرفتهتر به ایران است، از ارائه تجارب و فن آوری هستهای به تهران رویگردان شود.
برای زمانی دراز، نهادهای سیاست خارجی غرب، این آرامش خاطر را داشتند که روسیه و چین خواهان یک ایران هستهای نیستند. اما ولادیمیر پوتین هیچ مشکلی با بروز یک بحران هستهای در خاورمیانه نخواهد داشت، اگر این مسئله موجب انحراف توجه از جنگ اوکراین بشود. روسیه هم به مانند آمریکا، دهههاست که با کشورهای مجهز به سلاح هستهای در نزدیکی خود زندگی کرده است. تنها نکته تازه این است که بمب اتمی ایران، ضربه شدیدی به منافع آمریکا در خاورمیانه و در سراسر جهان خواهد زد. بیست سال است که دولتهای آمریکا تاکید کرده اند که هیچگاه به ایران اجازه دستیابی به سلاح هستهای داده نخواهد شد. هنگامی که ایران این کار را انجام دهد، ته مانده هیبت آمریکا در خاورمیانه هم بخار خواهد شد.
نیاز چین به نفت خاورمیانه نیز منطقه را آشفته کرده است. شی جین پینگ تقریبا هیچ اشارهای به ناخرسندی از جنگ پوتین برای بلعیدن اوکراین نداشته، جنگی که موجب بی ثباتی دومین شریک تجاری چین یعنی اتحادیه اروپایی می شود. بمب هستهای ایران همچنین میتواند خروج آمریکا از خاورمیانه را سرعت دهد. طبقه سیاسی آمریکا همیشه نسبت به ایده حمله نظامی به تاسیسات هستهای ایران آلرژیک بوده است. تصورش دشوار نیست که چه بسا آنها به این استدلال برسند که بمب هسته ای ایران، چندان تاثیری بر موازنه کلی قدرت نخواهد داشت. یک منطق متعارف رو به رشد در واشنگتن، چرخش به آسیا را توصیه می کند.
محمد بن سلمان، ولیعهد سعودی، ممکن است انسان بیتدبیر و بیرحمی باشد اما در پذیرش آشتی با تهران که با میانجیگری چین ساخته و پرداخته شد، سنجش معقولی داشت. او متوجه است که رژیم ایران در حال دستیابی به سلاح هستهای است، بنابراین تلاش می کند با دوستان ایران نزدیک باشد. امیرنشین های کوچک خلیج فارس که همیشه تمایل به آرامش و آشتی داشته اند، احتمالاً همین راه را با امتیازدهی های خود دنبال خواهند کرد. خاورمیانه، بدون حضور آمریکا، خود را سروسامان می دهد.
در تمامی این مانورها، رهبر جمهوری اسلامی نقش دارد؛ فردی که کشور خود را در میان انبوه دشمنان رهبری کرد.
هنگامی که او اخیراً گفت که "آمریکا میخواست با استفاده از فشار تحریم، مسئله هستهای را آنطور که دلخواه خودش بود، خاتمه دهد اما شکست خورد"، همچون همیشه واقعگرا بود. این روحانی، کاری را کرد که تنها حکمرانان بزرگ میتوانند انجام دهند: اینکه با دستی ضعیف، بازی هوشمندانه ای انجام داد. خبر آنلاین
ــــــــــــــــ
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺️ داستان علامه امینی و مستجاب نشدن دعا