eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
188.2هزار عکس
170.7هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻اگر به اعتراضات به حق صنفی کارگری در چهارچوب قانون اساسی اهمیت میدادید و با ایشان برخورد امنیتی نمیکردید، الان شاهد اینگونه اعتصابات نبودیم. اتفاقا به خاطر مرزبندی شفاف با دشمن میتوانست یک نقطه عطف و برجسته برای جمهوری اسلامی شود. 🔺ای کاش مسئولینی که با اقداماتشان سبب سواستفاده دشمن میشوند هم دستگیر میشدند! ⭕️ضدانقلاب فقط بی بی سی و اینترنشنال نیست، اتفاقا اینها هیچ غلطی نمیتوانند بکنند، غلط را آن مسئول ضدانقلابی میکند که حقوق مستضعفین را به نام انقلاب زیر پا میگذارد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸بخشی از اعترافات مجيد كاظمى از عوامل تیراندازی و به شهادت رساندن چند مامور نیروی انتظامی در خانه اصفهان 🔹این فیلم بعد از شب حادثه در یک کله‌پزی گرفته شده «کشتم مثل سگ» پی‌نوشت: سلبریتی های بی وطن برای این تروریست هم شروع به هشتگ زدن کرده اند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵👈 سکوت محض در اردوگاه اصلاح طلبان پس از یک گاف تاریخی درباره انتخابات ترکیه 🔹اصلاح طلبان در چند روز گذشته از درصد مشارکت در انتخابات ترکیه چنان ذوق زده شده بودند که بدون بررسی قانون انتخابات این کشور آنرا نسخه نجات بخش برای ایران دانستند. 🔹در صورتی که طبق ماده ۲۵ قانون شماره ۲۹۸ احکام اساسی انتخابات، جریمه مالی رای ندادن در ترکیه ۳۰۰ لیر به همراه محرومیت از خدمات عمومی می‌باشد. 🔹بعد از روشن شدن این موضوع که این یک گاف تاریخی بوده است چنان سکوتی اردوگاه آنها را فرا گرفته است که بی سابقه می‌باشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
24.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥آقای رئیسی! شما "لا اله" گفته‌اید اما "الا الله" را هنوز نگفته‌اید...
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سران قوا و مسئولان سپاه و تبلیغات و ... بیان پای درس آقا موضوع درس: معنای جذب حداکثری
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵 پارک‌های وحشت قم (۹) 🏷 همانطور که در مطلب قبل گفتیم مسئول اصلی در وضعیت فرهنگی پارک‌ها ، شهرداری است و مسئول نظارت بر عملکرد شهرداری ، شورای شهر است. 🏷 در رأس شورای شهر آقای اسلامی که از مدافعان سرسخت آقای سقائیان‌نژاد شهردار قم (که قبلاً شهردار اصفهان بوده و از شورای شهر آنجا کارت قرمز گرفته ) است و متاسفانه تا این افراد هستند نباید منتظر اتفاق خاصی در مدیریت و رویکرد شهرداری باشیم که برای آن دلایلی داریم که به برخی اشاره می‌کنیم : ➖آقای اسلامی می‌گوید همه پرونده آقای سقائیان‌نژاد را در اصفهان بررسی کردم و هیچ تخلفی نداشت‼️ ➖ باز می‌گوید اینکه فرزندان شهردار در آمریکا هستند چه ربطی به ایشان دارد (در حالی که تا به حال شهردار حتی این عمل فرزندانش را هم تقبیح نکرده است) ‼️ ➖باز می‌گوید ما از دور نظارت بر امور شهرداری نداریم و در دل کار هستیم و ارتباط نزدیکی بین شورا و شهرداری وجود دارد ، یعنی اعتراف می‌کند که مقصر اصلی خودشان هستند. ➖‌رئیس شورا می‌گوید دلیل بر تغییر شهردار نیست و شهردار قصد شرکت در انتخابات مجلس را ندارد چون فردی اجرایی است ➖حال آقای اسلامی (قاضی سابق دادگاه ویژه ) خود قصد شرکت در انتخابات مجلس را دارد و استعفای آن امروز با ۱۱ رأی موافق و یک رأی مخالف توسط شورای شهر پذیرفته شد. 📌 پی‌نوشت : 🔹حال به نظر شما از این افراد که دغدغهٔ آنها مسائل دیگری است ، می‌شود توقع داشت که به فکر وضعیت فرهنگی شهر و بخصوص پارک‌ها باشند ⁉️ 🔹 برای تغییر وضعیت فرهنگی شهر و حتی کشور اول باید تکلیف این افراد را مشخص کنیم . حجاب قـــم
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جهاد تبیین به این میگن نه سخنرانی‌های همه‌پسند بی‌هزینه «دلسوزان عزیز؛ به داد اسلام و انقلاب برسید از شر این آخوندنماهای فاسد » 🎙حسین جلالی نماینده مردم رفسنجان 📌 مسئولان امنیتی و دادگاه ویژه که از بس مشغول تعقیب طلاب و نیروهای انقلابی و حزب‌اللهی کف میدان هستند، وقت نمیکنند سراغ آخوندهای فاسد ضد انقلاب بروند‼️
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 کی گفته جمع نقیضین محاله⁉️ همین یه تصویر از نمایشگاه کتاب تهران، ثابت میکنه جمع نقیضین نه تنها محال نیست که واجب است‼️ اینکه داخل مصلا و محل نماز عبادی-سیاسی، زن مکشفه راحت عرض اندام کند❗️ اینکه زن محجبه، در کنار زن مکشفه لبخند بزند❗️ اینکه بالای سرشان آیه‌ی قرآن و درست کنار زن مکشفه، پرچم خونین با آرم مقدس الله باشد❗️ اینها هم مدعای ما را ثابت میکند و هم بی‌عرضگی و بی‌غیرتی مسئولان را.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻این درد را کجا باید گفت؛ کجا باید شکایت کرد؟! ✍🏻واکنش کاربران فضای‌مجازی به ارسال پروندۀ شکایت حسن‎روحانی از حسن رحیم‎پور ازغدی، از قوۀ‌قضائیه به دادگاه‌ویژۀ‌روحانیت: 😔استاندارد دوگانۀ دادگاه‌ویژه! دادگاه‌ویژه‌ چطور می‌خواهد به این شکایت رسیدگی کند وقتی به شکایت هفتصد هزار نفر از روحانی، رسیدگی نکرده‌است؟ 😏میشود این مطالبه را از ‎دادگاه‎ویژه‎ داشته‎باشیم که مردانگی به خرج داده و جلسه‌دادگاه را بصورت علنی با حضور رسانه‌ها برگزار‌کند، چه اشکال داره دادگاه‌ویژه‌ یکبار در عمر خود، یه کار اینجوری انجام بده؟ 😡این همه شکایت از روحانی ثبت شده، کدومش رسیدگی شد؟! ولی تا روحانی یک شکایت ثبت کرد، سریع دارن رسیدگی میکنن! 😶 روحانی با کوچک‌ترین بهانه‌ای از منتقدین شکایت‌کرده و دهان آن‌ها را می‌بندد، هشت‌سال مملکت را نابود کرد و بیش از ۵۰۰هزار نفر از او شکایت‌کردند، هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده! 🤔مگر رئیس‌جمهور‌سابق مصونیت قضایی دارد؟ 😔اگه همون اول محاکمه شده‌بود اینقدر وقیح نمی‌شد! 😡 باید محاکمۀ روحانی را مطالبه‌کنیم. 😶 رحیم‌پور‌ازغدی خُبره‎تر از این حرفاس و این دادگاه زمینه‌ای خواهد شد برای افشاگری علیه ترک فعل‌ها و... ۸ سالۀ دولت قبل. نگرانی این است که آیا شکایت صدها هزار نفری مردم از روحانی هم رسیدگی خواهد شد یا نه؟ 😔سارکوزی، رئیس‌جمهور اسبق فرانسه به اتهام فساد مالی به زندان محکوم‌شد اما در ایران بیش از ۵۰۰هزار نفر از روحانی شکایت کردند، هیچ اتفاقی نیفتاد، حالا هم رفته از رحیم‌پور‌ازغدی شکایت‌کرده!
هدایت شده از mesaghمیثاق
📌 مدرسه علوم انسانی اسلامی آیه 💢 به نظرتون ظرفیت به وجود آوردن در رو داره؟ ⭕️ وظیفه دانش پژوه مسلمان نسبت به چی می تونه باشه؟ ⭕️ به جمع ما بپیوندید تا به تماشاگری اندیشه ها در حوزه ی علوم انسانی و تمدن سازی بپردازیم لینک کانال ↙️↙️
هدایت شده از mesaghمیثاق
35.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🎥 ببینید| کار تمیز فرهنگی اجرای بسیار خوب سرود تهیه شده در واحد شعر، موسیقی و سرود صدا و سیمای مازندران با موضوع عفاف و حجاب ضمن قدردانی، اهتمامِ مستمرِ مدیرکل محترم صدا و سیمای مازندران در فرهنگسازی عفاف و حجاب در رسانه‌ی استانی جزو مطالبات تشکل‌های احیاگر امر به معروف و نهی از منکر مازنداران می‌باشد. 📌 ستاد امر به معروف و نهی از منکر مازندران