هدایت شده از mesaghمیثاق
☝👈منظور از اتاق های فکر در ایالات متحده درواقع همان موسساتی هستند که به ارائه ی مشاوره و ایده به دولت های آمریکا برای حل مسائل مختلف و متفاوت ملی،سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی می پردازند.
👈دامنه و گستره ی عملکرد اتاق های فکر دربرگیرنده ی موضوعات متعدد و متنوع است اما بیشترین فعالیت ها و کنشگری های آنها در حوزه سیاست خارجی و روابط بین الملل است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🇺🇸بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران ساختار تصمیمگیری در آمریکا بر این عقیده میباشند که سیستم تصمیمگیری و قدرت در آمریکا برپایه سه ضلع قرار دارد که عبارتند از:
1- سرمایهداران بزرگ و لابیهای قدرتمندمثل لابی صهیونیستی آیپک
2- اتاقهای فکر(موسسات و اندیشکده های آمریکایی)
3- نهادهای رسمی تصمیمگیر همچون دولت و کنگره
👈پس بررسی نقش این اتاق فکرها در سیاست خارجی آمریکا بسیار با اهمیت است....
هدایت شده از mesaghمیثاق
👈این نهادها نوعاً به مدیران اجرایی و دستگاههای تصمیمگیری مثل دولت و کنگره متصل هستند و بعضاً هم افرادی که عضو یک اتاق فکر هستند، در هیئت حاکمه نیز حضور داشته و عنصر تاثیرگذاری در ساختار تصمیمگیری نظام آمریکا میباشند.
🇺🇸اماشیوه عملی آنها👇
شیوه عملی این اتاقهای فکر به روال معمول بدین صورت است که با انجام پژوهشها و ارائه پیشنهاداتی در خصوص مسائل مهم، به انتشار آنها از طریق کتاب یا مقاله و رسانههای مجازی اقدام کرده و آنگاه به دولتها کمک میکنند تا نسبت به جلب نظر نهادهای تصمیمگیر به ویژه کنگره اقدام کنند.
در این حال اعضای اتاقهای فکر به عنوان کارشناس حوزههای گوناگون وارد شده و مطالب مورد نظر خود و یا دولتهای حاکم را در کنگره جا میاندازند.....
هدایت شده از mesaghمیثاق
با همه این احوالات اما باید گفت نظرات کارشناسان هر کدام از این موسسات باهمدیگر متفاوت است به ویژه مثلا در تقابل با ایران!
👈مثلا در دولت اوباما، تصمیم بر مذاکره وعقد توافق برجام میشود ولی در دولت ترامپ تصمیم بر خروج از برجام و ایجاد محدودیت های سخت تر میشود...
که همه این تصمیمات برگرفته از تزهای اتاق های فکر پرنفوذ هستند!
هدایت شده از mesaghمیثاق
موضوع ایران همیشه یکی از دغدغه های اصلی سیاست خارجی و امنیتی آمریکا بوده است.
که مقابله با ایران نیازمند تولید اندیشه و سازوکارهای راهبردی است که از سوی اتاق های فکر تولید میشود.
درواقع رویکرد سیاست خارجی ایران از تحریم تا مذاکرات نشات گرفته از تصمیمات همین اتاق فکر ها در آمریکاست.
👈تفکر اندیشمندان این اتاق ها در برابر ایران مختلف و متفاوتند :👇
1️⃣عده ای از آنها معتقدند که باید روابط با ایران گسترش یابد....
2️⃣ عده ای دیگر معتقدند باید تحریم ها و محدودیت های بیشتری علیه ایران برای تغییر رفتار این کشور اعمال شود...
3️⃣دسته ای دیگر هم معتقدند که باید به رویایی و مقابله سخت با ایران پرداخت ولو حمله نظامی و....
هدایت شده از mesaghمیثاق
1️⃣بنیاد دفاع از دمکراسی:
بنیاد دفاع از دموکراسی یاFDD یک اندیشکده نومحافظهکار مستقر در واشینگتن، دی.سی. است که تمرکز آن بر امنیت ملی و سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا است.
این موسسه توسط مارک دوبوویتز در سال ۲۰۰۱پایه گذاری شده است.
بنیاد دفاع از دمکراسیها یکی از بزرگترین منتقدان جمهوری اسلامی ایران است و بیشترین جهت گیری این اتاق فکر برپایه ی تحریم های بیشتر بر ایران با هدف تغییر رفتارو تغییر نظام آن میباشد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
☝👈یکی از شخصیت های برجسته این نهاد استوارت لوی معاون وزیر خزانه داری در امور تروریسم و اطلاعات ملی در دولت اوباما بودکه از وی به عنوان سرمعمار تحریم های بانکی ایران نام میبرند.
وی یکی از هواداران اسرائیل بود که نقش زیادی در اعمال تحریم های سخت در اوایل دولت اوباما برعلیه ایران داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹 پلیس آذربایجان علیه زنان شیعه که به مناسبت عید غدیر خم در باکو به پیاده روی رفته بودند به خشونت پرداخت و آنها را مورد ضرب و شتم و بازداشت موقت قرار داد.
#سیده_شهلا فرجوا که همراه با فرزندان خردسال خود و چندی از دیگر بانوان شیعه به مناسبت عید غدیر خم برای پیاده روی و برگزاری جشن ولایت به پارک رفته بودند مورد حمله خشونت آمیز پلیس قرار گرفتند.
از این رو پلیس به بانوانی که در حال فیلمبرداری از شعرخوانی بچه ها به مناسبت عید از حضرت علی (ع) بودند اجازه فیلمبرداری به آنها نداد و آن خانم ها را از پارک اخراج کرد.
🔷در حمله پلیس به زنان و کودکان چندین زن و کودک مورد ضرب باتوم و لگد قرار گرفتن و دختر خردسال سیده شهلا (کوثر) شدیداً از طرف پلیس کتک خورده است.
در حالی که همین وضعیت در منطقه دیگری تکرار شد، چند زن معترض به پلیس وحشیانه مورد بازداشت نیروهای امنیتی قرار گرفتند و به مناطق مختلف اعزام شدند.
مرکز مطالعات آذربایجان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴عـمـل صـالـح | مدافعان هـویـت ایـران
▪️ اعتراض جمعی از مؤمنان به وضعیت بد حجاب | مقابل حوزه ریاست قوه قضاییه | تلاشی برای حفظ کرامت و عفت مردم ایران | دلواپستان آینده کودکان این سرزمین | مدافعان حریم زن مسلمان | مرزبانان ارزشها
▪️بعید نیست عدهای از سر دلسوزی، این اقدامات را کم فایده یا حتی منفی، تلقی کنند، اما واقعیت این است که بخشی از مسئولان خوب ما، در باتلاق رودربایستی و سکوت غلطیدهاند و نخبگانی هم که دل به اقدامات تحقیقاتی و علمی خوش کردهاند، عمق و گستره خطر هجوم غرب علیه ارزشهای اسلامی را درک نکردهاند.
#عمل_به_هنگام
#آمران_به_معروف
#مدافعان_هویت_ایران
👆مطالبه گری #حجاب