هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜سلوک حسینی : سلام بعد از نوشیدن آب
✅ دو حدیث معتبر و حکمت سلام به امام حسین(علیه السلام) بعد از نوشیدن آب
🎙 سخنران:حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌷 #هر_روز_با_شهدا_🌷
#اذان_سيصد_نفرى!
🌷در عمليات والفجر هشت وقتى دشمن را در پايگاه موشكى به محاصره در آورديم، حجم آتش توپخانهى دشمن به روى ما زياد شد. از طرفى هم آنهايى كه در محاصره به سر میبردند با حمايتى كه آتش توپخانه از آنها میکرد، پررو شده بودند! بچههاى ما ـ گردان سيف الله ـ به خاطر اينكه به بعثىها بفهمانند كه از آتش تهيه آنها هراسى ندارند؛ دسته جمعى....
🌷دسته جمعی به بالاى خاكريز میرفتند و با صداى بلند اذان میگفتند. وقتى صداى سيصد نفر در بالاى خاكريز بلند میشد، عراقیها مثل موش به داخل سوراخهاى سنگر میخزيدند. اينجا بود كه ما فهميدم تنها چيزى كه ما را میتواند در مقابل دشمن حفظ كند ذكر خدا و معنويات است.
#راوی: رزمنده دلاور سيد مجيد كريمى فارسى
#شهدا_را_ياد_كنيم_با_ذكر_صلوات
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : چرا خدا از ما تقوا می خواهد؟
👤 #حجت_الاسلام_والمسلمین_پناهیان
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥دل آدم اگر زنگ بزنه شما دوایی دارید؟!
👤 #مرحوم_آیت_الله_مجتهدی_تهرانی_ره :
هدایت شده از mesaghمیثاق
2527.mp3
14.33M
📻معنویت سکولار، اخلاق سکولار
🎙استاد حسن رحیمپور ازغدی
با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مذهبیهای سکولار یک قرن پیش
وقتی روسها عالمان دینی رو در تبریز به دار آویخته بودند، یه عده اونور داشتند برا امام حسین قمه میزدن
میگفتن ما کاری به اونا نداریم، امام حسین رو سیاسی نکنید
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 هیأت بهانه است، جامعه نشانه است...
🔹سکولاریسم می کوشد که زندگی زیر سایه گناه را برای دینداران، عادی جلوه دهد. یعنی بگوید که تو قرآن و نمازت را بخوان و کاری به کار گنهکار و فاحشه نداشته باش.
تو به عنوان دیندار باید برایت عادی شود که در جامعه ای زندگی کنی که همزمان تو نماز بخوانی و بغل دستی تو، شیشه شراب سر بکشد و دیگری با لباس زیر کنار هر دوی شما بایستد و همه به یکدیگر لبخند بزنید و یا حداقل، کاری به کار هم نداشته باشید❗️
🔹امر به معروف و نهی از منکر و یا اجرای احکام_اسلام در جامعه اسلامی را «دو قطبی ایجاد کردن»، «تفرقه»، «دخالت در کار دیگران»، «تشنج اجتماعی» و مانند آن تفسیر می کند.
🔹جمهوری اسلامی از اصل و اساس با این تفکر_شیطانی و ادبیات فریبنده آن مقابله کرده است. اما حال که جمهوری اسلامی محکم ایستاد، چه راهی مناسب بود که همان تفکر، پیاده شود⁉️
🔹حسین! بله؛ حسین (ع) و مجلس حسین (ع) بهترین راه است. چون در میان حزب اللهی ها برخی ساده اندیش ها هستند که مقداری جو زده اند. شور مبتنی بر شعور حقیقی ندارند. با کمک اینها می توان در هیأت ها نفوذ کرد و راه عادی سازی و توجیه تراشی برای گناه را در پیش گرفت.
🔹مثلاً بگوییم ما حق نداریم جلوی بی حجاب ها بایستیم؛ ما حق نداریم جلوی مهمان امام_حسین (ع) را بگیریم! بعد از مدتی چشم ها به دختران و زنان #بد_حجاب و بی_حجاب عادت می کند. بعد از مدتی چشم ها به گناه و ناهنجاری های اجتماعی و اخلاقی عادت می کند.
🔹بعد که محرم و صفر گذشت، سکولارها می گویند که با این دختران و زنان مکشفه و بی بند و بار برخورد نکنید.
اینها امام حسینی هستند. اینها مشکلی با ما ندارند و ... .
🔹اینگونه در دل سایر حزب اللهی ها تردید ایجاد می کنند. اینگونه مانع اقدام قانونی قاطع علیه هنجارشکنان می شوند. و از این طریق کلاه گشادی سر ما می گذارند و خودمان هم متوجه نمی شویم.
⚠️ اینگونه زندگی مثلاً مسالمت آمیز با گناه و فحشاء را برای جامعه ما عادی سازی می کنند.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️ انتهای مسیر برنامه مهلا و تفکر پویانفر و هلالی را ببینید.
🔹تصاویر متعلق به مسجد «ابن رشد» در آلمان است . موسس مسجد ( سیران آتیس) گفته : ما می خواهیم هر مسلمانی بدون تبعیض و بر اساس باور و درک خود از اسلام بتواند در این مسجد رفت و آمد و عبادت کند . در این مسجد زنان بی حجاب ، همجنسگرایان و سکولارها در کنار مسلمانان سنتی حاضر می شوند و نماز جماعت می خوانند!
🔹در چند سال اخیر تعدادی از این نوع مساجد با شعار معنویت برای همه در اروپا و آمریکای شمالی تاسیس شده که از آنها با عنوان مساجد مدرن و آزاد یاد می شود . ویژگی این مساجد احترام به عقاید افراد ،قضاوت نکردن آنها و رعایت حقوق بشر است !
▪️تفکری که برنامه اینترنتی جنجالی این روزها آن را نمایندگی می کند و از خانم «چادر گل گلی» تا مداح «عاشق لاک سیاه» و خواننده «علاقمند به معین» در آن به نظریه پردازی درباره دین مشغولند، دقیقا به ساخت چنین مساجدی ختم می شود ، مساجدی بدتر از مسجد ضرار ! ( هر چند که ممکن است برخی از مهمانان این برنامه متوجه نتایج فرمایشاتشان نباشند و....)
▪️این که چرا در ج.ا.ا چنین برنامه هایی( که مصادیق امروزین «کتب ضلال» اند) اجازه تولید و پخش پیدا می کند را باید از مسئولان ساترا و شورای عالی انقلاب فرهنگی پرسید و مسئولیت انحراف فکری و اعتقادی تماشاچیان احتمالی این برنامه بر عهده این دو نهاد است!
کوشکی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
18.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نخستین هیئت سکولار را یزید برگزار کرد!
استاد رحیمپور ازغدی:
نخستین هیات سکولار را یزید برگزار کرد و اولین شخصی که بر امام حسین(علیه السلام) اشک ریخت عمر سعد بود!
یزید دستور داد برای امام حسین (علیه السلام) مجلس ختم قرآن بگیرند ولی هیچکس نباید سخنی بگوید!
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚫️ هیات سکولار و دستمریزاد به دشمن
✔️ دقت کردید؟ از ابتدای محرم، ضدانقلاب با همه توان به خط شده است تا هیات و عزاداری را به حاشیه ببرد. بله خاک به چهره خورشید می پاشند؛ اما اجازه دهید از کنار این موضوع بسادگی عبور نکنیم.
▪️ پروژه ضدانقلاب پیشتر در مواجهه با مناسبات آئینی چه بود؟ مصادره به مطلوب. تلاش می کردند از محبت مردم به اهل بیت علیه جمهوری اسلامی استفاده کنند. اما امروز ماجرا تغییر کرده است. ضدانقلاب صریح و عیان به دنبال حذف هیات و مراسم مذهبی در جامعه ایران است.
✖️ اما این تغییر استراتژی به چه دلیل رخ داده است؟
از ابتدای محرم مردم را به کهنه پرستی و خرافه پرستی متهم کردند و بعد هم نوشتند عزاداران حسینی به دنبال غذای رایگان هستند و در نهایت هم وقتی دیدند جواب نمی گیرند، خبیثانه در صحنه عمل دست به آتش زدن خیمه و پرچم امام حسین زدند و بین مردم ایجاد اختلاف کردند.
✔️ دشمن امروز به درستی فهمیده است که امام حسین و هیات و عزاداری را نمی شود از سیاست و جهاد و مبارزه با ظلم و عدالتخواهی و در یک کلمه انقلاب اسلامی جدا کرد لذا با اصلش مبارزه می کند. دستمریزاد به دشمن.
▪️ تشخیصش درستی است اما باز هم به نتیجه نمی رسند چون هنوز نمی فهمند ریشه محبت این مردم به اهل بیت عمیق تر از خرابکاری های مذبوحانه ودست و پا زدن های سایبری است. نمونه آشکارش نیز ایران عزادار امروز. ایران سراسر اشک و ندبه؛ ایران یک پارچه هیات.
✖️ روزگاری دشمن خیال می کرد اگر هیات را سکولار کند اتصالش به انقلاب اسلامی از بین می رود. خطای آشکاری بود؛ چرا که اساسا هیات نمی تواند از سیاست خالی شود. چطور ممکن است سیدالشهدا را از مبارزه با ظلم و امر به معروف و نهی از منکر و از اسلام عزیز جدا کرد؟ همه کربلا برای برقراری حکومت سیاسی شیعی بوده است تا در تاریخ ثبت شود حق کیست و کدام سو است. دشمن امروز فهمیده است که ثمره هیات و اشک و عزاداری تنها و تنها قیام است. قیام برای نصرت امام، برای نصرت دین، برای تجلی اسم الله در همه عالم.
✔️ مردم ایران رشد کرده اند؛ به موازات این رشد آگاهی و معنوی، نفاق ها از بین رفته است. روزگاری عمرو عاص و معاویه هم مدح امام معصوم می کردند و در غم شان غصه می خوردند تا مردم را دچار خطای محاسباتی کنند، اما امروز نقاب ها افتاده است و دشمن می داند با نفاق نمی تواند حقیقت اهل بیت را از این مردم بگیرد، بنابراین مقابل اصل آن آرایش گرفته است.
محسن مهدیان
🔚 بله خروجی اشک و عزاداری و هیات جز قیام و انقلاب نیست؛ جز حاکمیت اسلام نیست.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
همزیستی مادر محجبه با دختر بی حجاب در خیابان یعنی حجاب از " ارزش آبرو" تبدیل به " پدیده اعتقاد فردی" شده است.
نوعی از سکولاریسم خانوادگی که ریشه در سبک زندگی مسئولین غربگرا دارد و مردم همواره از این سبک زندگی مشمئز بوده اند
یعنی دین حداقلی برای خود و خانواده و دین حداکثری برای مردم!
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
14.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سکولاریسم عمیقی که گرفتارش شدیم
👤مرحوم استاد_فرج_نژاد
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
22.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هیات سکولار، مداح سکولار ، بازیگر سکولار و .....
در این دهه محرم دست از تحریف و کم اثر کردن خون امام_حسین علیه السلام بردارید!
سخنان روشنگرانه و صریح حاجاحمد_پناهیان در خصوص انحرافات برنامهی مهلا !!!
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
♻️ سکولاریسم در هیأت یعنی چه؟!
🔰 سکولاریسم میکوشد که زندگی بیتفاوت، زندگی غیرسیاسی (که در حقیقت زندگی سیاسی همراهی با ظلم است) زندگی زیر سایه گناه را برای دینداران، عادی جلوه دهد. یعنی بگوید که تو قرآن و نمازت را بخوان و کاری به کار گناه و گنهکار و فحشا و فااحشه نداشته باش.
از نگاه سکولاریسم، زندگی در جامعهای که همزمان تو نماز بخوانی و بغل دستیات، شیشه شراب سر بکشد و دیگری با لباس زیر کنار هر دوی شما بایستد و همه به یکدیگر لبخند بزنید و کاری به کار هم نداشته باشید، باید برای تو معتقد به اسلام عادی باشد.
سکولاریسم، امر به معروف و نهی از منکر و یا اجرای احکام اسلام در جامعه اسلامی را «دو قطبی ایجاد کردن»، «تفرقه»، «دخالت در کار دیگران»، «تشنج اجتماعی» و مانند آن تفسیر میکند.
وقتی جمهوری اسلامی حدود نیم قرن است که از اصل و اساس با این تفکر شیطانی و ادبیات فریبنده آن مقابله کرده است. چگونه باید آن را متوقف کرد؟ سکولاریسم از چه جایی باید ورود کند تا جلوی این حرکت را بگیردو جامعه را به سمتی که نخواهد ببرد؟
از راه حسین! بله؛ اسم حسین (ع) و مجلس حسین (ع) بهترین راه است.
چون در میان حزب اللهیها برخی ساده اندیشها هستند که جو زدهاند.
شور دارند ولی شعور فهمیدن این خط انحرافی را ندارند. با کمک اینها میتوان در هیأتها نفوذ کرد و راه عادیسازی و توجیهتراشی برای گناه را در پیش گرفت.
مثلاً بگوییم ما حق نداریم جلوی ورود به هیأت کسی را در هر حالتی که هست بگیریم! مشروبخورده و مست و لایعقل تلو تلو میخورد ولی میخواهد بیاید در مجلس حسین، تو حق نداری مانعش شوی! کشف حجاب کزده، لباس نامناسب دارد، ما حق نداریم جلوی مهمان امام حسین (ع) را بگیریم! وقتی این مدل باب شد، بعد از مدتی چشمها به دختران و زنان بدحجاب و بیحجاب عادت میکند. چهارتا محرم و صفر که تمام شد، کم کم همه چیز عادی میشود. بعد از مدتی چشم مردان به دیدن گناه و بدن زنان به گناه کردن و ناهنجاریهای اجتماعی و اخلاقی عادت میکند.
از باب حسین که وارد شوید، کم کم در دل سایر حزباللهیها تردید ایجاد میکنید. اینگونه مانع اقدام قانونی قاطع علیه هنجارشکنان میشوید و از این طریق، کلاه گشادی سر همه میگذارید بدون اینکه خودشان هم متوجه شوند.
سکولاریسم اینگونه زندگی مثلاً مسالمت آمیز با گناه و فحشاء را برای جامعه ما عادی سازی میکند.
حالا بهتر متوجه میشوید که چرا رهبری میفرمایند ما هیأتها سکولار نداریم. زندگی و هیأت سکولار نه کاری به سیاست دارد نه کاری به گناه ...
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 سکولاریسم؛ جدایی دین از دنیا
🔻 امام خمينی (ره) : اگر جلوی دین ما بایستید جلوی تمام دنیای شما میایستیم.
🔻سکولاریسم جدایی دین از سیاست نیست بلکه جدایی دين از دنیاست.
حجت الاسلام ماهری
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
جایگاه و کارویژههای سکولاریسم در غرب و جهان اسلام-۱
پیدایش و پایداری پدیده سکولاریسم در غرب و نظام های سیاسی آن محصول عوامل ونتایج متعدد مدرنیته بود. تحولات در غرب از دوره رنسانس تا سکولاریسم باعث گردید تا غرب بتدریج سلطه و استعمار فرهنگی، اقتصادی و سیاسی خود را بر سایر نقاط جهان بگستراند. از آنجائیکه مبانی فکری غرب مسئله مسیحیت و معرفت مدرنیته بود، توانست به پیشرفت های زیادی نائل گردد. بهطور کلی مسئله جدایی دین از سیاست از سوی دو طیف در غرب دنبال میشد.
طیف اول اندیشمندانی مانند دورکیم، شاینر، ولتر، روسو، منتسکیو، دیدرو، آدام اسمیت، لاک، جیمز بورک، ماکس وبر و سیاستمدارانی چون جمیزمدیسون1 تاماس جفر سون، جان آدمز و هامیلتون بودند.
طیف دوم روشنفکران مذهبی و رهبران دینی مانند راجر ویلیامز، آن هوستن، جان لولند، سامویل لانگ دون معتقد بودند که دخالت دین در حکومت هیچ کمکی به رشد و گسترش دین نمیکند و دخالت باورهای دینی مردم به آلودگی های جهان سیاست اجتناب ناپذیر و نتیجه آن سقوط ارزش های اخلاقی خواهد بود.
به هر روی سکولاریسم از زمان رنسانس تا به امروز در جهان غرب رویش طبیعی پیدا کرده و تبدیل به درخت تنومندی شده که بر سر تمام تمدن غرب سایه افکنده است.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
جایگاه و کارویژههای سکولاریسم در غرب و جهان اسلام-۲
بیشتر متفکرین جهان اسلام از سده نوزدهم به این نتیجه رسیدند که برای رهایی از عقب ماندگی و استعمار غرب باید به دانش و آگاهی جدید تجهیز شد و از برخی جنبه های مدرنیته غرب راز تفوق و برتری را آموخت و البته رسیدن به این هدف مستلزم یک نوزایی دینی است. در نوزایی اسلامی، تعدادی از اندیشمندان اسلامی برخی از تحولات مدرنیته مانند اندیشه های ناسیونالیسم، پارلمانتاریسم، دموکراسی و بسیاری پدیده های دیگر را مورد پذیرش قرار دادند و همزمان با برخی از پدیده های غربی مانند استعمار و سکولاریسم به مقابله برخاستند.
نتیجه آنکه پدیده سکولاریسم نتوانست آنچنان که در اروپا مورد قبول واقع گردید، در جهان اسلام و بخصوص در خاورمیانه شناخته و پذیرفته شود. بدین سبب، سکولاریسم در سرزمین های اسلامی مورد توجه قرار نگرفت و حرکت های مهمی را در این کشورها (بهجز ترکیه) بهوجود نیاورد. سکولاریسم فقط دریک بخش از خاورمیانه یعنی کشور ترکیه توانست شکل گیرد. کشوری که بیش از 97 درصد آن را مسلمانان تشکیل می دهند و بیشترین مساجد (در قیاس با وسعت ترکیه) را در خود دارد.
لائیسیسم یا سکولاریسم در ترکیه همانند غرب از بطن جامعه رُشد و نمو پیدا نکرد بلکه از بالا و فقط از طریق رهبران تاثیر یافته از مدرنیسم غرب شکل گرفت.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
جایگاه و کارویژههای سکولاریسم در غرب و جهان اسلام-۳
عدم اشاعه سکولاریسم در جهان اسلام
بهطور اعم و خاورمیانه بهطور اخص دلایل مختلفی دارد، برای نمونه شهرنشینی آنگونه که در غرب شکل گرفت در خاورمیانه بهوجود نیامد، و یا مدرنیته از سوی اندیشمندان اسلامی (بر خلاف عالمان مسیحیت) فقط آن مقدار پذیرفته شد که بتواند در راستای خدمت به اسلام قرار گیرد.
در مدرنیتۀ غربی، قدرت و منزلت با محوریت انسان مورد توجه قرار میگیرد، ولی در اسلام قدرت متعلق به خداوند است و انسان محور نمی باشد.
بنابراین، جهان اسلام برای رسیدن به پیشرفت و تعالی و برای اجتناب از سکولاریسم و همچنین رهایی از وابستگی به غرب می بایست هویت اسلامی خود را دنبال کند و با احیای تمدن اسلامی، دین اسلام را به عنوان پیشرفته ترین تمدن بازشناسایی و به جهانیان شناسانده و راه نجات و سعادت مسلمانان را هموار سازد. و این به معنی بازگشت مجدد به عزت و افتخار اسلامیخواهد بود.
در این راستا، عالمان و متفکران دین اسلام با تکیه بر هویت اسلامی و نشان دادن اسلام واقعی، برای برون رفت از بحرانی که در جوامع اسلامی بهوجود آمده، میباید بر تلاشهای خود بیفزایند. چراکه آنها ایفاگر نقش اصلی و در جبهه مقدم تقابل با سکولاریسم قرار دارند.
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سکولاریسم در حوزه و دانشگاه
دکتر جبراییلی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگیزه های ترویج سکولاریسم
مرحوم آیت الله مصباح یزدی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
موشن گرافیک؛
ترویج نگاه سکولاریستی در حوزه و دانشگاه
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
19.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
(بدون تعارف)
جریان های سکولار و مدرن زده در دانشگاه ها
استاد رحیم پور ازغدی
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دین از سیاست جدا نیست؛ از منظر امام و رهبری
🌎 با_انتشار_مطالب_از_ما_حمایت_کنید
هدایت شده از mesaghمیثاق
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مستند در_برابر_طوفان
🎬 قسمت_نهم
✍ مجموعه مستند "در برابر طوفان" روایتگر تاریخ سیاسی و اجتماعی پهلوی دوم از زمان پادشاهی محمدرضا پهلوی تا انقلاب اسلامی است. در این مجموعه صداها و تصاویر دیده نشده از تاریخ معاصر کشور نمایش داده می شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
پنج نقد شایع از آنارشیسم
قسمت اول
۱. آنارشیسم نیهیلیستی و ویرانگر است:
این نقد بیان میدارد که آنارشیسم صرفاً نام دیگری برای هرج و مرج و رد نظم است. این نقد میگوید که آنارشیست ها خشن و مخرب هستند و قصد دارند همه چیز از جمله خود اخلاق را از بین ببرند.
۲. هرج و مرج همیشه به دولت تبدیل خواهد شد:
این نقد میگوید که آنارشیسم ذاتاً ناپایدار است. هابز و دیگر نظریه های قرارداد اجتماعی مدرن اولیه معتقدند که دولت به عنوان یک واکنش ضروری به هرج و مرج طبیعی که نظم را حفظ می کند و از منافع ما محافظت می کند، ظاهر می شود. نظریه متفاوتی از نوزیک در کتاب آنارشی، دولت، آرمان شهر استدلال میکند چنین آنارشیسمی به یک سیستم بی ثبات تبدیل می شود که در دنیای واقعی دوام نمی آورد. در نهایت "دولت نگهبان شب" از هرج و مرج و با یک فرآیند دست نامرئی پدید می آید: همانطور که مردم از آزادی خود استفاده می کنند و حفاظت از یک آژانس حفاظتی را خریداری می کنند، که در نهایت به چیزی مثل دولت حداقلی تبدیل می شود.
۳.آنارشیسم اتوپیایی است:
این نقد بیان می دارد که هیچ راه ساده ای برای از بین بردن یا نابودی ساختار دولت وجود ندارد! بنابراین تلاش برای بهره برداری از نظریه سیاسی آنارشیستی بی نتیجه است. بهتر است در نقد سلسله مراتب، نابرابری و تهدید آزادی از درون خود تئوری سیاسی لیبرال یا لیبرتارین تمرکز کنیم – و درگیر اصلاحاتی باشیم که در وضعیت موجود و سازمان های سیاسی جریان اصلی رخ می دهد.
ادامه دارد
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید سلیمانی: بی شهادت، مرگ با خسران چه فرقی می کند؟
🔺به مناسبت ایام سالروز بازگشت پیکر مطهر شهدای خانطومان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺منطقه گرایی در نظریه های روابط بین الملل :
🔸منطقه گرایی در نظریات بین الملل بیشتر در قالب اهمیت و جایگاه سازمانهای بین المللی اعم از منطقه ای و جهانی در عرصه روابط بین الملل و نظریات مربوط به همکاری بین المللی در قالب نهادهای بین المللی مورد بررسی قرار گرفته است .
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺چند تکنیکی که دولت ها با آن افکار عمومی را مدیریت می کنند!
🎥ویدیویی از #ادوارد_برنیز، نویسنده کتاب #پروپاگاندا و پدر علم تبلیغات روانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺تأثیرگذاری به معنای بیثباتی در محیط جنگ هیبریدی -شناختی
🔸هنگامیکه بخشهای خاصی از جامعه ترغیب یاوادار به پذیرش و ترویج دیدگاههای تعیینشده،بهویژه در مقابل دیدگاههای گروههای دیگر می شوند، این امکان وجود دارد از تأثیرگذاری بهعنوان ابزاری مؤثر برای بیثباتی استفاده شود.
🔸 نمونه بارز جنگ شناختی؛ دخالت روسیه در انتخابات مردمی در سراسر جهان است. چنین حملاتی درواقع بخشی از یک کارزار بزرگ در راستای کاهش اعتماد به ملّتهای دموکراتیک در سطح بین المللی و همچنین تضعیف دنیای غرب بهویژه ایالاتمتحده است.
🔸اولین بار در کشورهای منطقه بالتیک ازجمله؛ {استونی، لتونی و لیتوانی} اتهامات و هشدارهایی مبنی بر گسترش تلاشهای روسیه مطرح شد و سپس به قدرتهای غربی مانند ایالاتمتحده، انگلستان و آلمان نیز تسری پیدا کرد.
🔸فرض بر این است که هدف نهایی روسیه ناتوانی دشمنانش باشد و با این رویکرد این کشور اجازه پیدا میکند تا دامنه جهانی خود را به طرز غافلگیرانهای گسترش دهد. با فریب و دوقطبی سازی افکار عمومی در جامعه قدرتهای غربی، آن کشورها مجبور میشوند برای رفع نابسامانی ناشی از اتهامات مداخله خارجی یا تبانی در انتخابات خود، به داخل توجه بیشتری کنند.
🔸با توجه به اقدامات صورت گرفته و دیگر تحولات ، چنین کشورهایی ممکن است "اقتدار پایدار" خود را درصحنه جهانی از دست بدهند و یا نتوانند از خود و متحدانشان در برابر تجاوزهای پیدرپی روسیه دفاع کنند.
🔸برای تحقق چنین هدفی، مسکو باید مردم جوامع دموکراتیک را متقاعد سازد که دولتها و نظامهای انتخاباتی آنها غیرقابلاعتماد و نامشروع هستند؛ بنابراین، بیثباتی با استفاده از نفوذ و تأثیرگذاری به مرور زمان آغاز میشود.
کشورهای منطقه بالتیک به دلیل عوامل مختلف در معرض تلاشهای جنگ شناختی روسیه قرار دارند.
🔸 استونی، لتونی و لیتوانی به دلیل همسایگی جغرافیایی آنها با روسیه، روابط تاریخی، جمعیت های قومی روسیه و دسترسی "ساکنان" به رسانههای تحت کنترل دولت روسیه تحتالشعاع چنین کارزاری قرار دارند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
تحلیل اوضاع منطقه ای اسرائیلmp3.mp3
8.1M
📢#صدای_انقلاب شماره۷۸۴
💠پنجره
💠 آخرین تحلیلهای روز در رادیو صدای انقلاب
موضوع: تحلیل اوضاع داخلی و منطقه ای رژیم صهیونسیتی
مهمان برنامه:دکتر غلامرضا کریمی، کارشناس و مدرس علوم سیاسی
#تحلیل_منطقه
#پنجره
#رژیم_صهیونیستی
#صدای_انقلاب