هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلیلشو میدونستی!؟😂
هدایت شده از mesaghمیثاق
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📜 تاریخ ایران باستان و اسلام (۲)
📎 آیا در حمله اعراب، به کتابخانه دانشگاه جندی شاپور حمله شد؟
📎 آیا شکوه و عظمتِ هخامنشیان، یک عظمتِ تمدنی بوده و مرتبط با تمام ایرانیها بوده یا صرفاً مربوط به طبقه حاکم و اشراف بوده ؟
📎 چرا شکوه و عظمت شاخص های تمدنیِ ایران باستان به دست ما نرسیده؟
📎 نظر ابوریحان بیرونی دربارهی زبان فارسی در ایران قبل از اسلام
📎 نظر دکتر احمد تفضلی دربارهی وضعیت علم در ایران باستان
📎 نظر شهرزوری (شاگرد شیخ اشراق) دربارهی وضعیت علم در ایران باستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
*خدمات ویژه به مهمانان خارجی و دولتمردان در زمان پهلوی*
سردستههای فواحش و اعضای مافیای محلههای فحشا که تحت حمایت مقامات رژیم بودند، زنان این محلهها را به منظور سوءاستفاده و دادن خدمات به مهمانان خارجی و دولتمردان در جشنها و کابارهها و... معامله میکردند.
*📚منبع:* من و فرح پهلوی، اسکندر دلدم، ج۱، صص۱۹۸_۱۹۷ و ۴۸
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖤 دستخط رهبر انقلاب بر تصویر شهید محسن حججی
بسمهتعالی
▪️ سلام و درود حق بر این شهید پرافتخار و سرافراز که در حساسترین و خطیرترین لحظهی زندگی، نماد حق پیروز و آشکار در برابر باطل رو به زوال شد.
▪️سلام خدا بر او که با جهاد مخلصانه و شهادت مظلومانه، خود را و همهی ملت خود را عزیز کرد.
سید علی خامنهای
۱۳۹۶/۰۷/۱۱
هدایت شده از mesaghمیثاق
#اولین
دوره مسابقه کتابخوانی در حوزه رسانه
#عنوان_کتاب
(سواد رسانهای، مفاهیم و کلیات)
مهلت شرکت در مسابقه تا ۳۱ مرداد ماه
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱۰ تومن کمک هزینه سفر اربعین بدن اونم با سود ۲۸ درصد 😐
هدایت شده از mesaghمیثاق
☺️بجای اینکه وقتی چیزی به نظرمون میاد، با یه حالتی و یه حسرتی بگیم که: خوش بحالت!!! ،
♦️بجاش ، ۳ بار بگیم
ما شاء اللّه لاحَولَ ولا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظيم.
تا از چشم زخم ما در امان باشه.
و هیچ وقت ،از ظاهر زندگی ها، قضاوت نکنیم که فلانی چقدر خوشبخته!
بارها و بارها دیدیم که طبق قاعده ی این دنیا،هیچ خوشی ،ابدی نیست یا هیچ چیزِ حسرت برانگیزی، دور از چندین مشکل ، در زندگی ها جوونه نمیزنه!
با الفاظی نظیرِ (#خوش_به_حالت) که بارِ منفی خیلی بدی داره و البته این لفظ،گوینده رو حقیر میکنه در چشم بقیه،
بدخواهِ دیگران و خودمون نباشیم.✓
#سبک_زندگی_اسلامی شامل همین ریزه کاری ها هم هست...
ولی مواردی میشه گفت!
مثلا نسبت به مقام اهل بیت و شهدا ...
که بگیم خوش به سعادتتون...
و در خودمون،شبیه شدن به این بزرگواران رو تقویت کنیم.
در احادیثی هم عبارتِ( خوشا به حالِ...) اومده که اشاره به شخص خاص نداره و به صاحب فضائل اخلاقی پرداخته میشه:
در «نهج البلاغه، حکمت 123»اومده:
خوشا به حال آن کس که خود را کوچک می شمارد، و کسب و کار او پاکیزه است، و جانش پاک، و اخلاقش نیکوست، که ما زاد بر مصرف زندگی را در راه خدا بخشش می کند، و زبان را از زیاده گویی باز می دارد و آزار او به مردم نمی رسد، و سنّت پیامبر صلّی اللّه علیه و آله و سلّم او را کفایت کرده، بدعتی در دین خدا نمی گذارد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🌱.۰🌱
"ذکرُنا اهلُ البیتْ هو نورٌ و شِفاء "
ذکر و یاد ما اهل البیت ، نور و شفای دردها و (ناخوشیهاست)
#حضرتعلےعلیه السلام 🌱
جانم حسین 💔
هدایت شده از mesaghمیثاق
🖌🖌🖌 #حیات_اسلام( ۱۳)
* امام بزرگوار ما، محرّم را به عنوان ماهی که در آن، خون بر شمشیر پیروز میشود، مطرح نمود و به برکت محرّم، با همین تحلیل و منطق، خون را بر شمشیر پیروز کرد. این، یک نمونه از جلوههای نعمت ماه محرّم و مجالس ذکر و یاد امام حسین علیهالسّلام است که شما دیدید.
🎙بیانات مقام معظم رهبری ۱۳۷۳/۰۳/۱۷
#امام_حسین_علیه_السلام
#محرم
هدایت شده از mesaghمیثاق
♦️سینمای غرب زده و ارزش های زنانه...
یادداشت سوم
یکم:
در دنیای مدرن و عصر جهانی شدن، رسانهها مهمترین و با نفوذترین ابزار انتقال فرهنگ و شکل دهی به سبکهای زندگی میباشند. امروزه ديگر اين بشر نيست كه فكر ميكند چگونه بپوشد، چگونه بخوابد و چگونه زندگي كند؛ بلكه اين رسانههاي جهاني هستند كه اين برنامهريزيها را به عهده گرفتهاند. هم چنین گسترش تعاملات جهانی و برخورد فرهنگها با یکدیگر از یک سو، و تمرکز قدرتهای رسانهای و تبلیغاتی در دست متولیان و حامیان فرهنگ و تمدن غرب از سوی دیگر، باعث شده که سبک زندگی دنیای مدرن به فرهنگ غالب دنیا تبدیل شود. فرهنگی که پایه¬های اصلی آن بر تفکر اومانیستی و لیبرالیستی انسان مدرن بنا شده است و شاید ضرورتا سنخیتی با زمینههای اجتماعی و فرهنگی جوامع مختلف از جمله جامعه ما نداشته باشد.
دوم:
ارزش¬های زنانه آن دسته از مقولاتی است که در دین مبین اسلام وجود و رعایت آن¬ها برای زنان بسیار توصیه و تاکید شده است که از جمله آن¬ها می¬توان به ارزش حیا و عفاف، دلبستگی و تن ندادن به عشق¬های مجازی و علاقه و هوس زود گذر میان دو جنس مخالف، رعایت حدود و چارچوب شرعی و دینی در ارتباط با نامحرم، عدم بروز رفتارهای عاطفی آشکار در برابر جنس مخالف، وفاداری به همسر، رعایت حجاب در پوشش، خانواده گرایی، پذیرش قیومیت مرد در ساختار قدرت خانواده و تمکین در برابر او و مواردی از این قبیل میباشد. حیا به عنوان یکی از ارزشهای اساسی و مورد تاکید اسلام برای انسان به ویژه زنان میباشد که کارکرد تقویت و تحکیم پایههای روابط زوجین و خانواده را داشته و از بین رفتن و یا کمرنگ شدن آن در خانوادهها علی الخصوص در زنان باعث ایجاد آسیبهای جدی در مدیریت ارزشی و رفتاری اعضای خانواده میگردد.
سوم:
عشق میان دختر و پسر نامحرم در آثار سینمایی داخل کشور مقوله¬ای است که به شدت سخیف و سطحی ایجاد می¬شود و با دو بار گفتگوی کوتاه این دو به یکدیگر وابسته می¬شوند. گویا عشق سطحی و سست میان دختر و پسر که با یک نگاه و یک تعامل ساده اتفاق می¬افتد از مفروضات جریان حاکم بر سینماست. این مساله در واقع یکی از مهمترین نقاط آسیب زا در فیلم¬های سینمایی کشور ما است که به تایید و الغای یک بخش از سبک زندگی روشنفکری و مدرن در جامعه می¬پردازد. در حالی که واقعیات جامعه گواه بر این حقیقت است که عشق¬هایی که مبنایی چون شناخت و عقلانیت نداشته و مبتنی بر احساس و نشئت گرفته از یک نگاه زود گذر و یا خاطرات کودکی است چندان اساس محکمی برای تشکیل خانواده و ازدواج نبوده و نیست. با عنایت به این مساله، سریالهای پرمخاطب شبکههای ماهوارهای، با حذف و یا کمرنگ جلوه دادن ارزشهای زنانهای چون حیا در تعاملات میان افراد نامحرم و قبحزدایی از عشقهای خارج از چارچوب زن و مرد متاهل و نیز عادی جلوه دادن مفاهیمی چون خیانت به همسر، سعی در آسیب رساندن به رکن اساسی جامعه اسلامی ایران یعنی خانواده مینمایند. از سوی دیگر در سال¬های اخیر جریان حاکم بر سینمای کشور که متاثر از دیدگاه¬های روشنفکری و لیبرال هستند یک نوع هم صدایی با رسانه¬های غربی را در آثار و ساخته¬های خود صورت می¬دهند که نمونه¬هایی از این دست را می¬توان در آثار و فیلم¬های سینمایی کشور مشاهده نمود. یکی از مهمترین عناصر مشترک این دسته از آثار و فیلم¬ها با گفتمان اصلی حاکم بر رسانه¬های غربی، مقوله بازنمایی زنان و ارزش¬های مربوط به زنان است. مسائلی از قبیل عشق¬های مجازی و دوستی¬های قبل از ازدواج، روابط باز با جنس مخالف، استفاده ابزاری از زن در جهت ارتقاء جذابیت اثر، سبک مدرن پوشش و حجاب، خانواده ستیزی و... در این آثار به وفور به چشم می¬خورد.
✍ابوالفضل اقبالی