🔴 ۳۰۰ هزار نفر آواره شدند
▪️استاندار بیروت:
نگهداری این حجم مواد قابل انفجار در یک انبار در بندر بیروت مانند «بمب اتمی» است.
این اقدام با تصمیم دستگاه قضایی انجام شده و نیمی از کشور به خاطر آن قربانی شده است.
بعد از انفجار روز سه شنبه در این شهر ۳۰۰ هزار شخص آواره شدهاند.
https://eitaa.com/mesagh
10.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴حضور ابوعزرائیل رزمنده حشد الشعبی در گلزار شهدای کرمان
▪️ابوعزرائیل رزمنده حشد الشعبی با حضور در گلزار شهدای کرمان مرقد شهید حاج قاسم سلیمانی را زیارت کرد.
https://eitaa.com/mesagh
🔴هشدار جدی روسیه به رژیم صهیونیستی درباره تداوم حملات به سوریه
▪️وزارت خارجه روسیه با هشدار به رژیم صهیونیستی درباره تداوم تجاوزهای هوایی به خاک سوریه، گفت: ما این اقدامات را قاطعانه محکوم میکنیم و نگرانی شدید خود را از وخیم شدن دوباره روابط بین سوریه و اسرائیل بیان میکنیم.
ما به سران اسرائیل درباره تکرار گامهایی که مملو از عواقب خطرناک برای تمام خاورمیانه است، هشدار میدهیم. ما از حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه حمایت کرده و از هر دو طرف میخواهیم از خود خویشتنداری نشان داده و مانع از افزایش بیشتر تنشها شوند.
https://eitaa.com/mesagh
🔴 شمار قربانیان انفجار بیروت به۱۳۵نفر رسید
▪️ حمد حسن وزیر بهداشت لبنان روز چهارشنبه اعلام کرد که شمار قربانیان انفجار دیروز بیروت به ۱۳۵ نفر رسیده و دهها تن نیز هنوز زیر آوارها هستند.
https://eitaa.com/mesagh
🔴بازداشت همه مسئولان بندر بیروت
▪️در پی وقوع انفجار مهیب در بندر بیروت، هیأت وزیران دولت لبنان تصمیم به بازداشت و حصر مسئولان این بندر گرفت.
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 آینده عربستان هرگز این اندازه مبهم نبود!/ کاخی که فرو می ریزد
♨️ «مضاوی الرشید» یکی از مخالفان سعودی که در خارج از عربستان اقامت دارد در مقالهای در سایت میدل ایست نوشت: میراث سلمان بن عبدالعزیز پادشاه سعودی -کاخ پادشاهی فرو ریخته- بدون اصلاحات است.
🔻 در این گزارش آمده است: محمد بن سلمان ولیعهد عربستان از روشهای بسیار توهین آمیزی در این کشور استفاده و علیه رقبای خود و عشایر آنها توطئه چینی کرده است. پیامدهای این اقدامات ممکن است در آینده با قدرت گرفتن او به عنوان پادشاه کشور، همچنان ادامه پیدا کند.
🔻 پیش از پادشاهی سلمان بن عبدالعزیز، بسیاری از کارشناسان معتقد بودند که حاکمان سعودی به دلیل وجود نفت و خدمات رفاهی در میان شاهزادگان و مردم این کشور از مشروعیت گستردهای برخوردار هستند اما به نظر میرسد اعضای مؤثر در خاندان حاکم به دشمنتبدیل شدهاند و عربستان، هم پیمانان اجتماعی خود یعنی گروههای دینی حامی حاکمیت را نیز از دست داده است. آنها کاملاً با سیاستهای بن سلمان مخالف هستند.
♨️ بعید است بن سلمان بعد از فوت پادشاه عربستان بتواند با بحرانهایی مانند کاهش درآمدهای نفتی، سرکوب مخالفان، گسترش ویروس کرونا و … مقابله کندبسیاری از قبایلی که همچنان سرسپرده پادشاه هستند مورد اهانت قرار گرفته و اموال آنها در معرض خطر قرار گرفته است. قبیله الحویطات در شمال و عتیبه در مرکز عربستان نمونه این قبایل هستند. با شیوخ آنها و افراد برجسته مانند کسانی رفتار میشود که دیگر تاریخ مصرفشان تمام شده و به گذشته پیوستهاند. معلوم نیست تا چه زمانی میتوان در برابر کنار زدن آنها سکوت کرد.
🔻پادشاه عربستان زمانی که فعالان زن سعودی خواهان تحقق حقوق واقعی خود نه فقط رانندگی یا رفتن به ورزشگاهها هستند، به خود می لرزد. زنانی که خواهان آزادی واقعی و نه آزادیهای سطحی بودند زندانی شدند. عربستان شاهد فرار تعداد زیادی از سعودیها در برابر چشمان پادشاه این کشور بوده است.
❌ مضاوی در پایان گفت : با کاهش درآمدهای نفتی تا خفه کردن صدای مخالفان و گسترش ویروس کرونا آینده عربستان بسیار مبهم است و بعید است بن سلمان بعد از فوت پادشاه عربستان بتواند با آنها مقابله کند.
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 سبقت لایکی از اینستاگرام !
🔴 همزمان با شروع موج دوم همهگیری ویروس کرونا در کشورمان، بسیاری از فیلسوفان و جامعهشناسان مطرح جهان در پژوهشها و مطالعات خود به این نکته اذعان کردند که کرونا به دلیل ماهیت ناشناخته و وحشتآفرین خود، ریتم عادی زندگی جوامع بشری را تغییر داده است، آن هم به گونهای که دیگر اداره جوامع بشری به شکل سنتی مقدور نیست؛ برای نمونه «یورگن هابرماس» نظریهپرداز معاصر در جایی میگوید:
🔻«کرونا سبب شد ما بفهمیم چقدر نفهمیم.» یا «ماتیاس هورکس» آیندهپژوه آلمانی مینویسد: «پشت ریزش جهانی که خیال میکردیم میشناسیم، جهان دیگری در حال جوش خوردن است.»
🔻در واقع، در پی گسترش جهانی ویروس کرونا و قرنطینه شدن میلیونها نفر در خانههایشان، نه تنها اقتصاد جهانی در شوک فرو رفت، بلکه عملاً شکل و کیفیت تعاملات و ارتباطات اجتماعی مردم نیز دستخوش نوعی تغییر کاتاستروفیک جدی شد، به طوری که برخی از این تغییرات ناخواسته با عنوان «انقلاب زیستی» یاد میکنند.
⭕️ این انقلاب زیستی به نوبه خود فرصتها و تهدیدات متعددی را برای جامعه بشری به همراه آورده است که برخی موارد ملموستر عبارتند از: تعلیق فرایند آموزش حضوری در نظام آموزشی و رایج شدن آموزش الکترونیک در مدارس و دانشگاهها، کاهش ساعات کاری ادارات و بانکها و رونق استفاده از خدمات دولت الکترونیکی، کاهش تردد و حملونقل عمومی غیرضروری، حتی شکلگیری کسبوکارهای جدید و رونق گرفتن تجارت الکترونیک.
♨️ همانگونه که از نمونههای فوق برمیآید، کرونا بیش از هر چیزی شکل و کیفیت روابط و تعاملات رایج در جامعه بشری را دستخوش تغییر کرده است و طبیعتاً غفلت از رصد و شناسایی این دست تغییرات میتواند چالشهای اجتماعی و فرهنگی عمیقی را برای هر جامعه، خصوصا جامعه اسلامی ما به همراه داشته باشد؛ برای نمونه در سایه شیوع کرونا و تعطیلی زودهنگام مدارس، والدین بیش از هر زمانی زمینه و بستر استفاده فرزندانشان از سرگرمیهای دیجیتال را مهیا کردند تا به زعم خود مانع خارج شدن فرزندانشان از منزل شوند؛ اما به این نکته توجه نداشتند که بازیهای الکترونیک امکان پر کردن خلأ روانی و عاطفی کودکان و نوجوانان را ندارند؛ از اینرو کودکان و نوجوانان از فرصت در دسترس بودن تلفن همراه هوشمند و تبلت استفاده میکنند و خودخواسته به عضویت شبکههای اجتماعی توصیهشده از سوی همسالانشان درمیآیند.
🔻شبکه اجتماعی لایکی (Likee) از جمله پلتفرمهای ارتباطی محبوبی است که در هفتههای اخیر و در سایه غفلت نهادهای مسئول و البته خانوادهها به یکی از شبکههای اجتماعی پرمخاطب کودکان و نوجوانان کشورمان بدل شده است.
❌ این شبکه اجتماعی سنگاپوری نخستین بار در سال 2017 با محوریت همرسانی ویدئوهای تولیدی کاربران معرفی شد؛ اما به دلیل قابلیتهای مخاطبپسند خود توانست در مدت زمان کوتاهی به یکی از شبکههای اجتماعی پرمخاطب جهان بدل شود، به طوری که بنا بر جدیدترین آمار منتشرشده گوگل پلی، نسخه اندرویدی این شبکه اجتماعی بیش از 500 میلیون بار دانلود شده است.
🔻کاربران لایکی پس از عضویت در این شبکه اجتماعی میتوانند با استفاده از خدمات رایگان و اختصاصی آن، ویدئوهای مختلفی را تولید و در صفحه اختصاصی خود منتشر کنند.
🔻 نکته مهم و قابل تأمل درباره این شبکه اجتماعی، محدوده سنی کاربران ایرانی آن است؛ به عبارت دقیقتر، طیف غالب کاربران ایرانی لایکی در رده سنی کودک و نوجوان قرار دارد؛ بنابراین عملاً شبکه اجتماعی لایکی در بین دانشآموزان کشورمان به عنوان محبوبترین شبکه اجتماعی همسالان مطرح است، آن هم در حالی که عمده محتواهای تولیدشده از سوی کاربران کودک و نوجوان فعال در این شبکه اجتماعی پرمخاطب، به تقلید از شاخهای فضای مجازی، دارای مضامین جنسی و غیراخلاقی است. در واقع کودکان و نوجوانان ایرانی فعال در لایکی که طیف سنی آنها عمدتا بین 7 تا 16 سال است، در سایه بیاطلاعی و ناآگاهی والدین و البته خواب خوش مسئولان فرهنگی کشور در مسیری گام بر میدارند که در معرض فضای آلوده اخلاقی است که میتواند آسیبهای جدی را به دنبال داشته باشد.
❌ خلاصه کلام اینکه اگر هنوز به عمق فاجعه پی نبردهاید، بد نیست نگاهی به اپلیکیشن لایکی تلفن همراه فرزند خود بیندازید.
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 ۲۰ حادثه بزرگ در ۲۰ روز از تابستان ۲۰۲۰ در آمریکا /قسمت اول
♨️ در سالهای اخیر مقامات آمریکایی گاهوبیگاه از پیشبینی تابستان داغ برای ایران سخن میگفتند؛ حالا اینطور شده که تابستان داغ در آمریکا رخ داده و مقامات مشغول «بررسی» دلایلش هستند!
🔻۲۲ تیرماه خبری فوری به تیتر یک اخبار رسانهای در آمریکا و سراسر دنیا تبدیل شد؛ آتشسوزی در عرشه یک کشتیجنگی در بندر سندیهگو.
🔻بروز حوادث کوچک در کشتیهای جنگی اتفاقی غریب نیست ولی شعلهها و دود ناشی از آتش در ناو هواپیمابر ۲۵۷ متری یواساس بونهام ریچارد(USS Bonhomme Richard)به قدری مهیب بود که از همان ساعات اولیه آتشسوزی گمان میرفت این ناو، دیگر برای آمریکا ناو نشود!این ناو تهاجمی که ظرفیت یک هزار خدمه را دارد و برای تعمیرات دورهای در اسکله پهلو گرفته بود ۴ روز در آتش سوخت و نزدیک بود، غرق شود.
🔻 فقط آتش نبود؛ انفجار هم بود و آخر سر یک کشتی سوخته باقی ماند و بهدلیل پنهانکاری همیشگی ارتش آمریکا «تعداد نامشخصی» مجروح؛ مجروحانی که حداقل بین ۲۱ تا ۵۷ نفر بیان شد. پس از مهار آتش، وقتی ماجرا به نظر تمام شده میآمد تازه معلوم شد این آغاز یک تابستان داغ در آمریکاست.
✳️ انفجارهای سریالی!
‼️ درباره حادثه ناو بونهام ریچارد گمانهزنی بسیار است. نشریه اقتصادی فوربز (forbes)نیز نابودی این ناو را یک مشکل جدی برای نیروی دریایی آمریکا معرفی میکند و میافزاید ضعف ناشی از نابودی این ناو چند میلیارد دلاری از نظر قدرت تهاجمی و دفاعی در کل ناوگان احساس خواهد شد. مقامات ارتش هم از زمانی که آتش ناو بونهام ریچارد خاموش شد، رفتهاند که علت حادثه را بررسی کنند و هنوز نیامدهاند!به جایش رسانهها شروع کردند به گزارش سریالهای حوادث و آتشسوزیهای جدید در آمریکا.
🔅روز ۲۷ تیر خبر انفجاری مهیب در کارخانه فولاد آرسلورمیتال (ArcelorMittal)در ایالت ایندیانا رسانهای شد. آرسلورمیتال بزرگترین تولیدکننده فولاد در جهان و معروف به «سلطان فولاد» است؛ به تنهایی ۱۰ درصد کل فولاد مصرفی دنیا را تولید میکند. این حادثه که به گفته مدیران کارخانه تلفات نداشت به علت شکستن گنبد اجاق گاز کوره اصلی ذوب فلز رخ داد و باعث تخریب ساختمان کارخانه شد. سخنگوی کارخانه نیز اعلام کرد که علت دقیق حادثه «در دست بررسی» است و البته هنوز هم در دست بررسی است.
💢 خبر انفجار کارخانه فولاد خیلی زود در میان اخبار یک حادثه دیگر، گم شد؛ انفجار و حریق در نیروگاه برق شافر (Schahfer)در ایالت ایندیانا که اعلام نشد که تلفات نداشته اما از میزان خسارات و تلفات نیز آماری اعلام نشد. فقط مقامات ایالتی و مدیران نیروگاه اعلام کردند به دلیل خسارات وارده، کل نیروگاه تخلیه شده و دلیل حادثه و میزان خسارات «در حال بررسی» است. در نخستین ساعات صبح روز بعد، خبرهای جدیدی از حوادث دیگر آمد؛ از جمله انفجار و حریق در یک کارخانه مواد شیمیایی در ایالت جورجیا و آتشسوزی در کارخانه تولید فولاد ایالت پنسیلوانیا.
✳️ آیا به آمریکا حمله شده است؟
❌ حوادث پشت سر هم در تاسیسات صنعتی و نظامی آمریکا خیلی زود سوال برانگیز شد و بسیاری دنبال دلیلی احتمالی برای این اتفاقات سریالی میگشتند. بهویژه آنکه معلوم شد روز ۲۷ تیرماه حادثهای دیگر برای کشتی نظامی یواساس کرسارج (USS Kearsarge)در بندر نورفولک رخ داده و به توقف عملیات تعمیرات کشتی به دستور مقامات ارتش منجر شده است. شرکتی که این کشتی را تعمیر میکرد همان شرکت تعمیرکار ناو یواساس بونهام ریچارد بود.
‼️ تعدد حوادث موجب شد در شبکه های اجتماعی و برخی رسانهها ایده احتمال حمله سایبری به تاسیسات صنعتی و نظامی آمریکا مطرح شود. البته پنهانکاری مقامات آمریکایی درباره این حوادث و اطلاعرسانی ناچیز و غیرمعمول شرکتهای خسارتدیده نیز بر احتمال صحت فرضیه حمله افزود.
❌ سریال انفجارها و تخریبها که تمام شد تازه داستان دنبالهدار آتشسوزیها شروع شد تا تابستان داغ آمریکا بخشهای وسیعی از این کشور را بسوزاند.
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 ۲۰ حادثه بزرگ در ۲۰ روز از تابستان ۲۰۲۰ در آمریکا / قسمت دوم
♨️ ابتدا در ۳۱ تیر خبر حریق گسترده در یک مزرعه بزرگ دامپروری که به پرورش مرغ اختصاص داشت از راه رسید. آتش به مزارع و مرغداریهای مجاور در محدوده پیلسگروو (Pilesgrove) ایالت نیوجرسی هم رسید و آن قدر گسترده شد که بیش از ۲۸۰ هزار مرغ تلف شدند و چندین ساختمان نیز تخریب شد. در این حادثه آنچه انتقادها را برانگیخت نبود امکانات برای اطفای حریق بود. بنا به گزارش شبکه ایبیسی نیوز، رئیس آتشنشانی منطقه درباره مشکلات اطفای حریق گفت: «بزرگترین مشکل این بود که ما اینجا به آبرسانی از طریق شیرهای هیدرانت دسترسی نداشتیم. باید آب را با تانکر میآوردیم.»
🔻همانروز آتشسوزیهای گسترده در شمال شرقی کالیفرنیا نیز توجه رسانهها را جلب کرد؛ روزهای بد کالیفرنیا از راه رسیده بود. نشریه گاردین در این باره گزارش داد که در شهرستان لاسن وسعت آتش به چندصد هکتار رسیده، منازل تخلیه شده و ۲ آتشنشان نیز مجروح شدهاند. گاردین همچنین از آتشسوزیهای دیگری در ایالت کالیفرنیا خبر داد؛ آتشسوزی ۲۳ کیلومترمربعی در غرب منطقه سوزانویل (Susanville) که با تخلیه اضطراری ساکنان منطقه و ایجاد تهدید یا آسیب کلی و جزئی برای حدود ۱۷۰ ساختمان همراه بود، آتشسوزی ۱۱۴ کیلومترمربعی در منطقه فرسنو(Fresno county) که به تخلیه اضطراری ساکنان و تخریب ۷ ساختمان و ایجاد خسارت برای ۶۰ ساختمان منجر شد و مجموعهای از آتشسوزیهای پراکنده از جمله حریق ۴۵۰ هکتاری در منطقه سیسکیو(Siskiyou county) که تخلیه اضطراری اهالی شهر هاوکینزویل (Hawkinsville) را در پی داشت.
💢 «گلد فایر» (Gold fire) و «هاگ فایر» (Hog Fire) نامهایی هستند که آتشنشانها به حریقهای گسترده در ایالت کالیفرنیا داده بودند. حالا آتشسوزی اپل فایر (Apple Fire) نیز از راه رسیده است و طبق اعلام در مرحله اول حدود ۸ هزار نفر از ساکنان بیش از ۲۵۰۰ خانه در محدوده ریورساید (Riverside) تخلیه اضطراری شدهاند. وسعت این آتشسوزی ها به بیش از ۲۰ هزار هکتار رسیده است.
✳️ خسارات تجاری و تفریحی!
🔻چند روز بعد در ۴ مرداد آتش دوباره به تاسیسات و ساختمانها بازگشت! حدود ساعت ۱۰ صبح یک مرکز تجاری در بلوار پیکو شهر لسآنجلس در ایالت کالیفرنیا آتش گرفت.
🔻هنوز چند ساعت از این ماجرا نگذشته بود که اتفاق دیگری در شهر وست جردن ایالت یوتا به تیتر یک رسانهها تبدیل شد: سقوط یک هواپیما با 6 سرنشین در یک منزل مسکونی. هرچند اخبار رسمی از زخمی شدن چند نفر خبر میداد اما پلیس اعلام کرد که احتمال میدهد چند نفر کشته شده باشند!
🔻روز بعد شبکه ایبیسی نیوز از تخریب ۴ قایق تفریحی بزرگ در اسکله منطقه برانکس(The Bronx) شهر نیویورک بر اثر آتشسوزی خبر داد و افزود خبری از جراحت افراد منتشر نشده و دلیل حادثه «در دست بررسی» است.
✳️ کلانتری سوخت، پل ریخت!
🔻روز ۷ مرداد نشریه نیویورک تایمز از آتشسوزی مهیب در محدوده خیابان مارکت (Market Street) سانفرانسیسکو خبر داد که ۶ ساختمان تجاری و اداری از جمله مراکز خرید، کارگاهها، انبارها و حتی بخشی از کلانتری این شهر را تخریب کرد. بنا به این گزارش واحد عملیات کلانتری سانفرانسیسکو در آتش سوخت و فقط ماموران توانستند مهمات انبارشده در کلانتری را از محل حریق دور کنند. ۱۶۰ آتشنشان در عملیاتی طولانی و خطرناک حریق را خاموش کردند و یک نفرشان هم مجروح شد.
🔻در همین روز، یک خبر تلخ دیگر هم برای تجهیزات پیشرفته آمریکا منتشر شد، اما این بار در ژاپن. یک فروند هواپیمای جاسوسی «پوسیدان-۸» آمریکا به علت نقص فنی در یک پایگاه هوایی در ژاپن فرود اضطراری انجام داده بود. هرچند نیروی دریایی آمریکا مدعی شد در این سانحه هوایی هیچکدام از خدمه این هواپیما مجروح نشدند اما نوع این حادثه را «سانحه کلاس A» توصیف کرد که معنای آن، دستکم ۲میلیون دلار خسارت، مرگ نظامیان یا معلولیت آنهاست.
🔻روز بعد حادثه بزرگتری رخ داد؛ یک پل ریخت و یک قطار باری از ریل خارج شد و در آتش سوخت. فاکسنیوز گزارش داد حوالی ساعت ۶ صبح هنگام عبور قطار باری از پل دریاچه «تمپ تاون» ایالت آریزونا بخشی از پل فرو ریخت و حادثه در نهایت منجر به آتشسوزی بزرگ شد. هنوز گزارشی از میزان خسارات و تلفات احتمالی این حادثه نیز منتشر نشده و دلیل واقعه «در دست بررسی» است!
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 ۲۰ حادثه بزرگ در ۲۰ روز از تابستان ۲۰۲۰ در آمریکا / قسمت سوم
♨️ گاز ترکید، کشتی آبی-خاکی غرق شد!
🔻 روز ۹ مرداد رسانهها از انفجاری مهیب در یک تاسیسات گازطبیعی در مجموعه صنعتی مونت بلویو (Mont Belvieu) در ایالت تگزاس خبر دادند. درباره علت حادثه نیز انگار دیگر کسی در آمریکا و دنیا چیزی نمیپرسد چون عادت شده است که خبری اعلام نشود!
🔻روز بعد حادثه دیگری رخ داد و ایبیسی نیوز از کشتهشدن یک تفنگدار دریایی ارتش و مفقود شدن ۸ نظامی در «حادثهای مرگبار» در یک تمرین نظامی خبر داد. رسانهها میگویند منظور از حادثه مرگبار، در واقع غرق شدن یک کشتی آبی-خاکی ۲۶ تنی در سواحل کالیفرنیا است ولی ارتش آمریکا از دلیل حادثه و حتی جزئیات آن خبری منتشر نمیکند. فقط اعلام شد که استفاده از وسایل حملونقل آبی-خاکی در تمرینات معمول نظامی فعلا ممنوع است. بعد از ۳ روز هم اعلام شد عملیات نجات برای یافتن مفقودها بدون نتیجه پایان یافته است و بالاخره حاضر به پذیرش کشته شدن هر ۹ تفنگدار در این حادثه شدند.
❌ تابستان ۲۰۲۰ طی ۲۰ روز با ۲۰ حادثه بزرگ همراه شد و تا همینجا هم برای آمریکا زیادی داغ بوده؛ حالا باید دید حرارت این تابستان در آمریکا باز هم بیشتر میشود؟!
https://eitaa.com/mesagh
🔴 مخاطب بایدهای شاه داماد آقای روحانی کیست؟
♨️ کامبیز مهدیزاده در مقاله روزنامه آرمان که با عنوان «مشاور عالی معاون علمی و فناوری رئیسجمهور» امضا کرده، مینویسد: باید یک تجدیدحیات در جریانهای سیاسی در کشور به وجود آید و آن جریان اعتلاطلبی است. اصولگرایی و اصلاحطلبی، دستهبندیهای سیاسی نامآشنایی است که نزدیک ماههای انتخابات بیشتر به گوش میرسد، باید با نگاهی عمیق به این دو جریان سیاسی کشور نگاه کنیم، بهراستی راهبرد این دو جریان سیاسی چیست؟ این دو جریان تا به امروز کدام برنامه مدون و عملیاتی را ارائه کردهاند؟ چه دستاوردهایی داشتهاند؟
🔻 وی میافزاید: باید روشها را اصلاح کنیم، به مرحلهای رسیدیم که دیگر روشهای قدیمی جواب نمیدهد، باید مرحله دیگری شروع کنیم با این شیوه نمیتوان به اوج رسید. چقدر چهرههای تکراری از دو جریان ببینیم، باید میدان را باز کنیم. چقدر مردم باید تاوان این تقسیمبندیها را بدهند؟ با حرف نمیتوانت پیشرفت کرد. باید همه شرمنده باشیم سر خود را پایین بگیریم و پاسخگوی این مردم باشیم اما باید بدانیم تا ابد وقت نداریم، زیرساختهای کشور نیاز به یک برنامهریزی اساسی و علمی دارد، جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی همانند کشتی به گل نشسته و در حال فرسودن است، باید این بدنه را از نو ساخت و به اصطلاح اورهال کرد. اعتلای سیاسی کشور در گرو توسعه سازندگی است و باید زیرساختهای قوی در کشور ایجاد کنیم که این باعث استحکام سیاسی میشود. باید از خامفروشی در حوزه معدن و نفت فاصله بگیریم و به سمت صدور فناوری و تکنولوژی پیش برویم و با پشتسر گذاشتن رویکردهای سنتی چپ و راست نیاز است به سمت گفتمان جدید حرکت کنیم. چرا که مردم عزیز از شعارهای تکراری غیرعملیاتی به تنگ آمدهاند و بایستی خون تازهای به جان نخبگی سیاسی کشور تزریق شود. در این مسیر، گفتمان جدید اعتلاطلبی نیازمند مدیریت علمی مبتنی بر دانش روز، اقتصاد بدون نفت، استفاده از ظرفیت منابع انسانی جوان کارآمد، داشتن روحیه جانشینپروری و بهرهگیری از دیپلماسی اقتصادی است.
♨️ ادبیات داماد آقای رئیسجمهور فارغ از اینکه معلوم نمیکند مخاطب بایدهای مدنظر او در هشتمین سال دولت کیست، از ناکامیهای متعدد دولت نیز حکایت میکند.
💢 گفتنی است مهدیزاده که متولد 1364 است، آذر 97 با حکم وزیر صمت بهعنوان معاون این وزارت منصوب شد اما در پی اعتراضهای گسترده رسانهها و کارشناسان، این حکم لغو شد.
https://eitaa.com/mesagh
🔴📢 "القای ناکارآمدی دولت" زیر عبای روحانی! / چرا دستور رئیسجمهور، یک و نیم ماه بر زمین مانده است؟
♨️ رئیسجمهور حسن روحانی روز سهشنبه گذشته در یکصد و پنجاه و هفتمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، با اشاره به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در زمینه اهداف شوم کوتاه مدت و بلند مدت دشمنان دیرینه ملت ایران برای جلوگیری از پیشرفت اقتصادی کشور، گفت: بر این مبنا دو جریان تحریف و تحریم همزمان به دنبال محقق کردن این هدف از طریق توقف حرکت اقتصادی کشور و "سیاهنمایی" نسبت به دستاوردها و یأس نسبت به آینده هستند.
💢 به گزارش ایلنا، رئیس جمهور ناامید کردن مردم و تضعیف رزمندگان خط مقدم جبهه نبرد اقتصادی را از نمونههای عملکرد جریان تحریف در یک جنگ فرساینده، هوشمند و سخت اقتصادی به عنوان ستون پنجم دشمن دانست و افزود: با توجه به آشکار شدن نشانههای شکست و عدم موفقیت دشمن در تحقق اهداف اساسی جنگ اقتصادی، القای ناکارآمدی دولت و نظام و تحریف تواناییها و انکار یا ضعیف جلوه دادن موفقیتهای بزرگ کشور و ملت، محور اصلی جنگ روانی دشمنان است.
🔻 آقای روحانی با اشاره به تلاش جریان مرموز ناامید ساز و تحریف برای مانعتراشیهای اقتصادی در دوران تحریم و ترسیم آینده مبهم و غیرواقعی از وضعیت کشور، تصریح کرد: در حالی که تحریم کنندگان و دشمنان این ملت و سرزمین بیش از همه شکست خود را شاهدند، ترویج پیدرپی شایعات، سیاه نمایی از طریق ارائه آمار و اطلاعات نادرست و القاء ناتوانی و ناکارآمدی و شکاف میان مسوولان و قوای کشور و مهمتر از همه ایجاد فاصله میان مردم و مسوولان، به نوعی حرکت در راستای تحقق توطئه دشمنان علیه کشور و نظام است.
🔅 ما نمیدانیم اینکه آقای روحانی در سال هفتم صدارتش بالاخره متوجه خطر سیاهنمایی، ناامیدسازی و ناکارآمدی شده است، جای خشنودی دارد یا تأسف!
🔻خشنودی از این باب که معلوم شد هشدارهای چندین ساله ما به فضل الهی درست بوده است و تأسف از این باب که تمام این رخدادها درست در زیر عبای آقای روحانی رخ داده و همچنان نیز ادامه دارند...
🔻ما به رئیسجمهور محترم عرض میکنیم اگر میخواهند دقیقا و عمیقا با سیاهنمایان و ناامیدسازان آشنا شوند؛ نگاهی به اظهارات اطرافیان خود طی سالهای گذشته تا امروز بیاندازند و ببینند که معاون اول ایشان چگونه کشور را در "شرایط ته درّه" توصیف کرد، سخنگوی دولت ایشان چگونه از احتمال شکست ایران از کرونا حرف میزند، در مرکز بررسیهای استراتژیک ایشان چطور پیرامون اغتشاش میلیونی علیه نظام اسلامی تئوریپردازی میشود، مقام منصوب ایشان در وزارت کشور که در "ستاد تبلیغات اقتصادی" مسئولیت داشت چگونه خود تندتر از دیگران از گرسنگی و غیر قابل قبول بودن شاخصها حرف میزد و رسانههای منتسب به دولت نیز چگونه بر طبل ناامیدی کوفتند...
⭕️ ما از باب ارائه کارنامه به آقای روحانی عرض میکنیم که بارها و بارها این سؤال را پرسیدیم که "چرا لیست بلندبالایی از مقامات و رسانههای دولت در صف اول سیاهنمایی و دعوت مردم به آشوب دیده میشود؟!"
❌ و این سؤال ظاهرا غامض ما آنقدر بیپاسخ ماند تا اینکه امروز شاهدیم مقام دوم کشور پس از برخورد با آسیبها؛ پیرامون آنها هشدار میدهد...
‼️در بحث "ناکارآمدی دولت مشترک اعتدالیون و اصلاحطلبان" هم سخن و شکوه بسیار است!
🔻تا آنجا که ما میدانیم، از بین منتقدان مشفق کسی قصد القای یک مفهوم غلط علیه دولت محترم را ندارد اما بایستی این یک نکته را به رئیسجمهور محترم معروض داشت که از دستور صریح اولیه شخص ایشان پیرامون لزوم نظارت بر قیمتها "بیش از یک ماه و نیم" گذشته است.
🔻پس چرا هیچ اتفاقی و دقیقا هیچ اتفاقی رخ نداده؟! و آیا این مصداق بارز ناکارآمدی هست یا خیر؟!
‼️ جالب آنکه در زمینه نظارت بر قیمتها تجربیاتی وجود دارد که نشان میدهد در یک فرایند درست و با معاضدت قوه قضائیه؛ حتی شاهد کنترل قیمت تنها در ظرف چند روز هم بودهایم...اما گویا در پیرامون آقای روحانی آنقدر که تلاش و تقلا برای تئوریپردازی برای اغتشاش میلیونی علیه نظام وجود دارد؛ عزمی برای نظارت بر قیمتها و اجرای دستور رئیسجمهور وجود ندارد!
https://eitaa.com/mesagh