🔴📢 رئیس جمهور آمریکا در واکنش به انفجار مهیب بندر بیروت، آن را «حملهای وحشتناک» خواند. / مقامات آمریکایی اظهارات ترامپ را رد کردند...
♨️ «دونالد ترامپ» رییسجمهور آمریکا عصر روز سه شنبه به وقت واشنگتن در کنفرانس مطبوعاتی خود با اشاره به انفجار شدید بندر بیروت، به مردم لبنان تسلیت گفت و این حادثه را «حملهای وحشتناک» خواند.وی ضمن تاکید بر آمادگی آمریکا برای کمک به لبنان گفت که آنچه در بندر بیروت رخ داد، به نظر می رسد که یک حمله ترسناک باشد.ترامپ افزود: انفجار بیروت مثل یک بمب بود، گویا یک حمله رخ داد. ژنرالها اینگونه به من گفتند.
🔻شبکه سی.ان.ان بامداد چهارشنبه به نقل از «سه مقام وزارت دفاع آمریکا» که خواستند نامشان فاش نشود، اعلام کرد که نمیدانند ترامپ درباره چه چیزی حرف میزند.
ترامپ سهشنبه به وقت محلی آمریکا در کنفرانسی خبری در کاخ سفید با این پرسش روبرو شد که آیا وی «مطمئن» است که انفجار لبنان «یک حمله بوده و حادثه نیست؟»
وی پاسخ داد: با توجه به انفجار، به نظر میرسد که این گونه باشد.
🔻ترامپ همچنین با اشاره به اینکه با ژنرالهای آمریکایی تشکیل جلسه داده، افزود: به نظر میرسد که آنها احساس میکنند یک حمله باشد. بله، نوعی بمب بود.
💢 یکی از مقامهای وزارت دفاع آمریکا که سی.ان.ان با وی گفتوگو کرده است، اظهار کرد: اگر نشانهای وجود داشته باشد که کسی در منطقه چنین اقدامی انجام داده است، تدابیر حفاظتی برای نیروها و تجهیزات آمریکایی در منطقه به طور خودکار افزایش مییابد.
وی افزود که تاکنون چنین اتفاقی رخ نداده است.
در پی وقوع آتشسوزی گسترده عصر سهشنبه در یکی از انبارهای مواد محترقه واقع در بندر بیروت، انفجار مهیبی در انبارهای مجاور حاوی نیترات آمونیوم رخ داد.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت لبنان تاکنون در پی این انفجار دستکم ۷۳ نفر کشته و بیش از سه هزار و ۷۰۰ نفر زخمی شدند.
❌ شورای عالی دفاع لبنان بامداد چهارشنبه در جلسه فوق العاده خود به ریاست «میشل عون» سه روز عزای عمومی و تعطیلی ادارات دولتی را در این کشور اعلام کرد.
https://eitaa.com/mesagh
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جنگ در چهار جبهه👌👌👌
https://eitaa.com/mesagh
قدیری ابیانه: 👈وحدت حول محور ولایت کشور را از تحریف و تحریم دور میکند
یک دیپلمات پیشین کشورمان گفت: عمل به وظایف در هر یک از بخشهای کشور همزمان با وحدت حول محور ولایت و رهبری کشور را از افتادن در مسیر تحریف و تحریم دور خواهد کرد.
محمد حسن قدیری ابیانه در گفتوگو با ایسنا با اشاره به ضرورت مقابله با تحریف مسایل و حقایق ایران در بحبوحه مقابله با تحریم از سوی ایران که مقام معظم رهبری در سخنان اخیرشان بر آن تاکید داشتند، گفت: هرگونه نمایش عدم وحدت حول محور رهبری دشمن را برای فتنه انگیزی علیه ایران در شرایط فشار حداکثری و تحریم ها برانگیخته میکند تا با تشدید تحریمها هر چه بیشتر به ایران فشار آورد. از طرفی متاسفانه برخی هستند در داخل که به این فضا دامن می زنند و به دشمن گرا می دهند که با تشدید تحریمها ایران هر چه بیشتر ضعیفتر می شود و آمریکا باید به این فشار خود ادامه دهد.
وی ادامه داد: هر چند آمریکا و بدخواهان داخلی در این مسیر موفق نبودهاند و بعد از سه سال که از سیاستهای خصمانه ترامپ علیه ایران با تشدید تحریم ها میگذرد ایران هم چنان ایستاده است اما این رفتارها از سوی برخی گروهها و اشخاص سیاسی باید مورد توجه باشد و قوه قضاییه این حرکات را رصد کرده و برای آن مجازات شدید وضع کند.
این کارشناس مسایل بینالملل با بیان این که تحریف واقعیتهای ایران در شرایط کنونی چه به لحاظ بیرونی و چه داخلی به امنیت ملی کشور خدشه وارد می کند و باید مانع آن شد، اظهار کرد: اتفاقات و حوادثی مثل آن چه در سال ۸۸ و ۹۶ یا ۹۸ اتفاق افتاد از جمله تحولاتی هستند که به تحریف تاریخ و واقعیتهای ایران میانجامد و حتما با پشتوانههای خارجی و عناصر داخلی انجام میشود. بیشتر این اتفاقات در قالب اعتراض به وضع معیشتی و فشارهای اقتصادی اتفاق افتاده است که به نظر می آید با هدف ناکارآمد نشان دادن کشور در اداره امور است و باید مسئولان در تمامی حوزه ها و سطوح مراقب این فرافکنی و جوسازی باشند.
قدیری ابیانه گفت: عامل اصلی تحریف وقایع در بسیاری از مواقع ناشی از مواضع سیاسی و سیاسی کاری افراد و گروهها در حمایت از منافع شخصی و سیاسیشان است.
وی راه مقابله با این اقدامات را آگاه سازی مردم و افکار عمومی نسبت به اهداف و امیال دشمنان داخلی و خارجی دانست و افزود: اینکه افکار عمومی با انتشار هر خبر و گزارشی آنها را باور کنند و به حاکمیت و کشور بی اعتماد شوند خطرناک است. آنچه در مورد توافق ۲۵ ساله میان ایران و چین اتفاق افتاد و به فضا سازی علیه این توافق منجر شد حکایت از نبود سواد رسانه ای و هوشیاری و آگاهی در بخش هایی از جامعه است که متاسفانه هر حرف و گزارشی را باور می کنند. امروز مسلم شده است که توافق با چین به هیچ وجه جنبه هایی که از آن یاد می شد را ندارد. شبکه های اجتماعی معاند و ضد انقلاب در این رابطه بسیار فعال هستند از این رو رسانهها و دستگاه تبلیغاتی کشور نیز باید هوشیار و باهوش باشند تا در مقابله با این اقدامات رسانهای و تبلیغاتی موفق شوند.
وی ادامه داد: معتقدم دستگاه قضایی کشور باید نسبت به افراد و شخصیت های سیاسی و گروه های سیاسی که اقدام به تحریف وقایع و اتفاقات میکنند و دروغ پراکنی میکنند جدیتر برخورد کند چرا که این اقدامات می تواند خیانت علیه کشور و امنیت ملی تعریف شود. به ویژه کسانی که در این شرایط دشمن را چه در گذشته یا در زمان حال تشویق به تحریم بیشتر علیه ایران میکنند به این امید که بتوانند به این وسیله اهدافشان را پیاده کنند. کسانی که از ترامپ خواستند ایران را بیشتر تحریم کند باید محاکمه شوند نه این که در همین زمان به آنها پست و مقام داده شود.
قدیری ابیانه تصریح کرد: ما اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و نباید اجازه دهیم این افراد به راحتی و در فضایی باز دشمن را به تحریم و تحریف علیه ایران ترغیب کنند.
این دیپلمات پیشین کشورمان گفت: معتقدم با وحدت و همدلی می توانیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم. همان طور که رهبری گفتند ما توانستیم از محدودیت ها و تحریم در بخش موشکی به توانمندی در این عرصه برسیم از این رو در بخش های دیگر از جمله بخشهای سیاسی و اقتصادی نیز اگر هر یک از بخشهای مربوطه به وظایفشان به درستی عمل کنند میتوانیم در آنها هم به خودکفایی و استقلال برسیم.
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵پویش جهانی تجدید بیعت با امام خامنه ای در آستانه عید بزرگ غدیر
🔹با هشتگ #لبیک_یا_خامنه_ای در توییتر و اینستاگرام به این پویش جهانی بپیوندید.
🕙 زمان آغاز پنج شنبه ۱۶ مرداد ساعت ۱۰ صبح تا شامگاه شنبه مصادف با عید غدیر خم.
https://eitaa.com/mesagh
🔹 از نقش محوری بندر بیروت برای ورود مایحتاج عمومی مردم تا گشتزنی مشکوک ۴ هواپیمای شناسایی آمریکا بر فراز این بندر
▪️بندر بیروت اصلیترین بندر لبنان است که بیش از ۷۰ درصد #واردات این کشور و بخش قابل توجه مایحتاج عمومی مردم نظیر #گندم از این طریق وارد کشور می شود.
▪️پیشبینی ها حاکی است که لبنان درگیر بحران جدی در تامین مایحتاج عمومی خواهد شد.
▪️نکته قابل تامل عبور ۴ هواپیمای شناسایی آمریکایی بر فراز بندر بیروت یک روز قبل از این حادثه می باشد./نسیم آنلاین
"علی قلهکی"
https://eitaa.com/mesagh
قدیری ابیانه:👈با سپردن مسئولیت انتخاب و نصب و عزل رئیس قوه مجریه به دست رهبری، وضعیت اقتصادی را از ایشان مطالبه کنیم.
وقتی مردم رئیس جمهور را که رئیس قوه مجریه و رئیس هیات دولت و فرمانده اقتصادی کشور است انتخاب میکنند نمیتوان رهبری را مقصر وضعیت اقتصادی کشور معرفی کرد.
وقتیمیتوانیم وضعیت اقتصادی کشور را از رهبری مطالبه کنیم که ایشان خود مستقیما رئیس قوه مجریه را تعیین کرده و نیز خود بتوانند به صلاحدید، او را عزل کنند.
حال آنکه مردم رئیس جمهور را انتخاب میکنند و حق عزل او توسط رهبری در قانون اساسی پیش بینی نشده است، مگر اینکه مجلس شورای اسلامی رای به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور دهد.
بنده موافقم رهبر مسئولیت امور اقتصادی و اجرایی کشور را برعهده داشته باشند و بابت آن پاسخگو باشند ولی لازمه آن اصلاح قانون اساسی و واگذاری انتخاب رئیس قوه مجریه به رهبری است.
تا این اصلاح صورت نگیرد کسی نمیتواند نتیجه رای مردم را از رهبری مطالبه کند.
اگر این اصلاح صورت بگیرد اداره امور کشور به نحو بسیار بهتر و با ثباتتری انجام خواهد شد.
هر چهار سال یک بار یک ابوموسی اشعری به رهبری تحمیل میشود و عمرو عاصهای دوران سعی میکنند از پذیرش مسئولیتهای خود سرباز زده و گناه قصور و تقصیر خود را به گردن رهبری بیاندازند.
https://eitaa.com/mesagh
ادامه قدیری ابیانه: 👈3️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
✅مردم مسئولیت انتخاب خود را در انتخابات ریاست جمهوری بپذیرند
بنده امیدوارم اگر روزی تصمیم بر این شد که قانون اساسی در مسیر بازنگری قرار بگیرد، انتخاب شخص رئیس قوه مجریه نیز بر عهده رهبر انقلاب گذاشته شود. شاید برخی این ادعا را مطرح کنند که این کار خلاف روح جمهوریت است، اما در بسیاری از کشورها رئیس جمهور و نخست وزیر مستقیما توسط مردم انتخاب نمی شوند و حتی در ایالات متحده آمریکا نیز «مجلس الکترال» که تشکیل میشود از نمایندگان منتخب ایالتها در تعیین نفر اول حکومت یعنی رئیس جمهور تصمیم گیر است. باید توجه داشت وقتی مردم رئیس قوه مجریه را با آن همه اختیارات خودشان انتخاب میکنند، خودشان مسئول خوب و بد انتخابشان هستند.
متن کامل در👇
ghadiri.ir/post/7010
https://eitaa.com/mesagh
قدیری ابیانه: 👈1️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
به گزارش خبرآنلاین، تشویق مردم به مشارکت در تعیین سرنوشت خود از دریچه انتخابات موضوعی است که از سوی بسیاری از شخصیتها و جریانات سیاسی - اجتماعی دنبال میشود، اما هستند کسانی که مشارکت بالای مردم در پای صندوقهای رأی را برای خود یک خطر میدانند و تنها در فصول سرد انتخابات، فرصت ظهور و بروز پیدا میکنند.
محمدحسن قدیری ابیانه بر این باور است که «برگ رأی» به مثابه یک حق در جامعه است و هیچ کس نمیتواند با فشار کسی را مجبور به شرکت در انتخابات و استفاده از این حق کند. او حتی بر این امر تأکید میکند که یک انتخابات حداقلی به منزله از بین رفتن مشروعیت نظام نیست.
این فعال سیاسی اصولگرا با نقد جریانات عوام فریب در کشور، محمود احمدی نژاد را یک فرد «ساختارشکن» معرفی میکند و به خبرآنلاین میگوید: رئیس جمهور سابق ایران هیچ اعتقادی به «ولایت فقیه» ندارد و در انتخابات پیش رو نیز دوباره از سوی شورای نگهبان «رد صلاحیت» میشود.
او که زمانی در جایگاه سفیر جمهوری اسلامی ایران قرار داشته، با ارائه پیشنهادی در راستای بازنگری در قانون اساسی تأکید میکند؛ میتوان شرایطی را فراهم آورد که رهبر انقلاب به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور را تعیین کند.
👈آنچه در ادامه میخوانید؛ گفتگوی خبرآنلاین با محمدحسن قدیری ابیانه فعال سیاسی اصولگرا است:
******
👈* آقای قدیری ابیانه! از نگاه شما مردم در سال ۱۴۰۰ باید به دنبال رئیس جمهور فراجناحی باشند یا همچنان دو جناح سیاسی کشور این ظرفیت را دارند که یک کاندیدای شاخص به جریان انتخابات معرفی کنند؟
بنده معتقدم هر فردی که در مسند ریاست جمهوری قرار میگیرد، باید در موضع خدمت به صورت فراجناحی و بدون تبعیض کار خود را به پیش ببرد و حتی نگاه یکسان به جناحهای سیاسی مختلف را نیز به پیروان ادیان مختلف تسری دهد.
البته این سخن من نافی حضور جریانات سیاسی در عرصه انتخابات نیست، زیرا همواره شاهد هستیم که لیستهای مختلف انتخاباتی شانس خود را برای حضور در مجلس و دولت امتحان میکنند. البته گاهی نیز برخی از احزاب سر لیست مشترک معرفی میکنند که الزاما همین مسأله هم باعث پیروزی آنها در آوردگاه انتخابات نمیشود.
✅رئیس جمهور باید با شایسته سالاری کند
بنده پیشبینی میکنم که یک نیروی ولایتمدار در سال ۱۴۰۰ پیروز انتخابات شود. البته همین فرد ولایتمدار باید پس از حضور در دولت شایسته سالاری را در پیش بگیرد و در انتصاب افراد، تنها به حزب متبوع خود تأکید نکند. بسیار مهم است که دولت آینده موضع مبارزه با فساد را به صورت جدی دنبال کند و کسانی که سابقه فساد و استفاده از رانت را دارند در حیطه حاکمیت قرار ندهد.
نباید افرادی در مناصب مهم حاکمیتی قرار بگیرند که در شرایط حساس، کشور را تا لب پرتگاه ببرند و حتی دست به فتنه گری نیز بزنند. به همین دلیل لازم است رئیس جمهور بعدی افرادی را در کابینه خود به کار بگیرد که منافع ملی و جمهوری اسلامی را هیچ گاه فدای منافع حزبی و فردی نکنند.
✅معنای دولت جوان را نباید با ناپختگی یکسان دانست
👈* رهبر معظم انقلاب به موضوع «دولت جوان انقلابی» اشاراتی داشتهاند. شاخصههای این دولت از دیدگاه شما چیست؟
دولت جوان انقلابی به این معنا است که این جریان، توان انجام امور مختلف را داشته باشد. رهبر انقلاب در خصوص سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند؛ اگر ایشان به شهادت نرسیده بود، تا ۱۰ سال آینده نیز وی را در مقام فرماندهی نیروی قدس سپاه پاسداران حفظ میکردند. معنای حرف این است که افرادی باید در رأس امورات اجرایی قرار بگیرند که همچون حاج قاسم سلیمانی با قدرتی بیش از نیروی جوانان در میدان عمل حاضر شوند.
بنده معتقدم نباید معنای دولت جوان را با ناپختگی یکسان کرد. زیرا دولت قرار است در سطح اجرایی کشور تصمیمات مهم اتخاذ کند و نباید افراد در جایگاه مهمی همچون ریاست جمهوری به تجربه اندوزی بپردازند. باید توجه داشت که هر جایگاهی افراد مختلف با اقتضای سنی خود را میخواهد، گاهی فردی با ۷۵ سال سن هنوز برای مرجعیت جوان است و گاهی نیز یک ورزشکار با ۳۰ سال سن کارایی لازم را برای فعالیت حرفهای ندارد.
✅احمدی نژاد به دنبال پیادهسازی مدل «پوتین مدودف» بود
👈* برخی معتقدند که در فضای کاهش مشارکت مردم، برخی از جریانات عوام فریب میتوانند با یکسری شعارها خود را در عرصه انتخابات مطرح و حتی قدرت را نیز به دست بگیرند. به نظر شما چگونه میتوان جلوی این پدیدهها را گرفت؟
این افراد و جریانات همواره به دنبال فرصت هستند تا خود را عرضه کنند. برای مثال آقای احمدی نژاد همواره خرده میگرفت که چرا باید دو برادر در جایگاه سران قوا قرار بگیرند، باید توجه داشت که رئیس مجلس در کشور ابتدا توسط مردم منطقه به ..
https://eitaa.com/mesagh
ادامه قدیری ابیانه: 👈2️⃣پیشنهاد متفاوت برای انتخاب رئیسجمهور ۱۴۰۰/ احمدینژاد رد میشود؟
✅احمدی نژاد به دنبال پیادهسازی مدل «پوتین مدودف» بود
👈* برخی معتقدند که در فضای کاهش مشارکت مردم، برخی از جریانات عوام فریب میتوانند با یکسری شعارها خود را در عرصه انتخابات مطرح و حتی قدرت را نیز به دست بگیرند. به نظر شما چگونه میتوان جلوی این پدیدهها را گرفت؟
این افراد و جریانات همواره به دنبال فرصت هستند تا خود را عرضه کنند. برای مثال آقای احمدی نژاد همواره خرده میگرفت که چرا باید دو برادر در جایگاه سران قوا قرار بگیرند، باید توجه داشت که رئیس مجلس را در کشور ابتدا توسط مردم منطقه به نمایندگی انتخاب میشود و سپس از طریق نمایندگان مجلس به ریاست مجلس انتخاب میشود و رئیس دستگاه قضا نیز از سوی رهبر انقلاب انتخاب میشود. در حالی که شخص احمدی نژاد زمانی که رئیس جمهور بود به دنبال این بود که پدر عروس خود را در جایگاه معاون اولی بنشاند و بعدها بر اساس مدل ریاستی «پوتین و مدودف» او را رئیس جمهور کند و خود معاون اول شود و اینگونه قدرت را حفظ کند.
✅احمدی نژاد اعتقادی به ولایت فقیه ندارد
احمدی نژاد فردی است که همواره شعارهای عوام فریبانه میدهد و حتی هیچ اعتقادی نیز به «ولایت فقیه» ندارد. البته او دوباره برای انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری میکند و دوباره از سوی شواری نگهبان «رد صلاحیت» میشود. این فرد به دنبال این است اگر نتوانست در جایگاه ریاست جمهوری قرار بگیرد، فردی به مقام ریاست برسد که برای کشور هزینه ایجاد کند. زیرا در آن فضا میتواند ادعا کند که این شرایط به دلیل پیش آمده که نگذاشتهاند او وارد انتخابات شود.
✅احمدی نژاد در نامه به بن سلمان برای خود رسالت جهانی قائل شده است
رفتاری احمدی نژاد تنها معطوف به عوام فریبی نمیشود و شاهد هستیم که او دست به ساختارشکنی نیز میزند. برای مثال این فرد که دم از ولایتمداری میزد؛ گاهی پیروزی یک تیم «بیسبال آمریکایی» را تبریک میگوید، گاهی در سالروز تولد «مایکل جکسون» نامه تبریک مینویسد و حتی در نامه به «بن سلمان» که او را ب ادر خطاب میکند برای خود یک رسالت جهانی را قائل میشود.
👈* به نظر شما چگونه میتوان سطح مشارکت مردم را در انتخابات پیش رو بالا برد؟
نباید اینگونه القا کرد که با مشارکت پایین مردم در انتخابات، مشروعیت نظام زیر سوال میرود. شرکت در انتخابات یک حق برای مردم است و هیچ کس حق ندارد مردم را به شرکت در انتخابات مجبور کند. باید توجه داشته باشیم که اکثریت شرکت کنندگان در انتخابات سرنوشت کشور را رقم میزنند. گاهی برخی از افراد به هر دلیلی حق تصمیم گیری برای سرنوشت خود را عملا به دیگران یعنی رای دهندگان واگذار کرده و در پای صندوقهای رأی حاضر نمیشوند.
در کشورهای غربی گاهی مشارکت مردم حدود ۲۰ درصد است ولی کسی مشروعیت نظامشان را به آن مرتبط نمیکند. رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر حق انتخاب مردم تأکید داشته و فرمودهاند؛ مردم میتوانند با یک انتخاب درست از مزایای یک رئیس جمهور کاربلد بهرهمند شوند و با انتخاب غلط نیز خودشان متضرر خواهند شد.
✅نباید کسی بیش از ۸ سال رئیس جمهور شود
👈* برخی از کارشناسان این موضوع را مطرح میکنند که بهتر است دوره ریاست جمهوری در کشور محدود به یک زمان مشخص (تک دورهای) باشد و افراد نتوانند برای دومین دوره نیز خود را به عنوان کاندیدا معرفی کنند. آیا شما با این نظر موافق هستید؟
بنده فکر میکنم یکی از راهها این است که پس از دو دوره حضور یک فرد در جایگاه ریاست جمهوری، قانون اجازه کاندیداتوری برای سالهای بعد را از وی سلب کند تا در همان مدت معین شده فرد کارها را پیش ببرد و دوباره برای حضور در قدرت، اقدام نکند.
برخی از کشورها همانند «مکزیک» افراد را تنها برای یک دوره ۶ ساله در یک جایگاه سیاسی میپذیرد و فرد نمیتواند دوباره برای همان مقام اقدام به کاندیداتوری کند. اما من فکر میکنم در کشور ایران دو دوره ۴ ساله و غیرقابل تکرار برای افراد، امری مفید باشد.
✅موافقم که رهبری به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور باشند.
گاهی مشاهده میشود که برخی نابسامانی های پیش آمده را متوجه رهبری میکنند، در حالی که مردم رئیس جمهور را انتخاب کردهاند و طبق قانون رهبر انقلاب حتی حق ندارد رئیس قوه مجریه را برکنار کند و مقدمه لازم برای عزل او رای به عدم کفایت سیاسی رئیس جمهور توسط نمایندگان ملت در مجلس است.
بنده موافق این موضوع هستم که رهبر به صورت مستقیم مسئول امور اجرایی کشور باشند، اما به این شرط که ایشان؛ همانند رئیس قوه قضاییه، رئیس جمهور را نیز خود انتخاب و اختیار عزل وی را نیز داشته باشند.
✅مردم مسئولیت انتخاب خود را در انتخابات ریاست جمهوری بپذیرند
بنده امیدوارم اگرروزی تصمیم براین شدکه قانون اساسی درمسیر ...
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 بایدن درصورت پیروزی، با ترامپ فرقی نخواهد داشت.
💬 #محمد_جمشیدی
🔹 در صورت پيروزي احتمالي جو بايدن ، شايد برخي از تحريم هاي سمبليک برداشته شود ولي واقعيت اين است که سياست تحريم و فشار بر مردم ايران از سوي همه احزاب بخصوص دموکرات ها همواره مورد تاييد بوده است
https://eitaa.com/mesagh
🔴 انفجار بیروت
🔹انفجار بزرگ ۱۸۰۰ کیلوگرمی ۲۰۰۵ بیروت منشأ تحولات گسترده سیاسی “از جمله” خروج سوریه از لبنان شد؛ انفجار مهیب تر امروز قطعا بر اقتصاد فلج لبنان نتایج فاجعه بار و وخیمی بر جای میگذارد که بر حوزه پرتنش داخلی سیاسی نیز میتواند اثرگذار باشد!
💬 #رضا_الغرابی
🔸انفجار مهیب در بیروت را نباید صرف یک حادثه تحلیل کرد؛ در کنار فشارهای سیاسی و اقتصادی و طراحی اغتشاش و آشوب و عملیات روانی سنگین و همچنین تبعات بیماری کرونا، این انفجار معنی خاصی می دهد...
منطقه آبستن حوادث مهمی است!
💬 #سیدمهدی
✅ موج سواری رسانههای اسرائیلی و انتصاب علت انفجار بیروت به حزب الله لبنان و ایران آغاز جنگ روایت های این حادثه دلخراش است!
💬 #سیدعلی_موسوی
💢 میفهمم در داخل به اندازه کافی کمک احتیاج داریم، اما الان اون هنگامهای است که ایران به کمک لبنان همراه و زیبا بشتابد وظایف انسانی و اخلاقی به کنار؛ سرمایهای خواهد بود برای نام و آبروی ایران مهربان...
💬 #فرشاد
https://eitaa.com/mesagh
🔴 منتقدان دولت متهم به همکاری با ترامپ و نتانیاهو شدند!
💬 #جوان
🔹 روزنامه جمهوری اسلامی که بارها نشان داده در تندروی چیزی کم از رادیکالهای اصلاحطلب ندارد، در سرمقاله دیروز خود علاوه بر اینکه دلیل مشکلات اقتصادی کشور را منتقدان دولت دانست، آنان را حتی متهم به همکاری با ترامپ و آلسعود و نتانیاهو کرد!
🔸 این روزنامه در یادداشتی سراسر از توهین نسبت به مخالفان سیاسی خود، نمایندگان مجلس یازدهم را هم «تازه از راه رسیده «نامید: «تازه از راه رسیدگانی که با حداقل آرا بر کرسیهای سبز مجلس تکیه زدهاند، توجه داشته باشند که...
✅ مردم میدانند که عامل اصلی بحران اقتصادی کنونی کسانی هستند که برای ناکام شدن برجام با ترامپ و آلسعود و نتانیاهو همکاری کردند،
🔹 کسانی هستند که «افایتیاف» را با بهانهگیریهای بیهوده رد کردند و کسانی هستند که در دولتهای نهم و دهم اختلاس، دروغ و فساد اقتصادی را نهادینه کردند تا بتوانند زمینه را بهگونهای فراهم کنند که هیچ دولتی نتواند از پس بحران اقتصادی به وجود آمده از همین توطئهها برآید و سرانجام بار دیگر خودشان به قدرت برگردند.
🔸 به این میگویند بازگشت به قدرت به قیمت خرد کردن استخوانهای مردم. الآن هم گروهگروه همان اعضای جریان انحرافی درحال بازگشت به مناصب کلیدی هستند.»
1️⃣ فساد در دولت یازدهم و دوازدهم آنقدری بوده که فی الحال به دولتهای قبلی نرسیم.
2️⃣ برجام بود و نبودش گشایشی ایجاد نکرد. خروج امریکا از برجام از قضا به سود دولت روحانی شد تا بهانه ناکارآمدی را داشته باشد.
3️⃣ آنچه روزنامه جمهوری اسلامی برگشت به قدرت به قیمت استخوانهای مردم مینامد، گرفتن مسئولیت از مسیر انتخابات و رأی مردم است.
4️⃣ این رسانه هیچ دلیلی برای جریان انحرافی نامیدن نمایندگان مجلس یازدهم ندارد؛ و
5️⃣ از دست دادن کرسیهای مجلس اینقدر برای حامیان دولت سخت است که رو به توهین آوردهاند؟ بانیان وضع موجود اصلاحطلبان و همین روزنامه جمهوری اسلامی هستند که با بی اعتنایی به ظرفیت داخلی، اقتصاد کشور را به تعهد پوچ امریکا و غرب گره زدند و حالا منتقدان دولت را همکار ترامپ میدانند!
https://eitaa.com/mesagh