eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.2هزار دنبال‌کننده
186.8هزار عکس
169.4هزار ویدیو
2هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف سردبیر ارشد شبکه سلطنت‌طلب من‌وتو به منفور بودن ربع پهلوی! 🔺تینا قاضی‌مراد: هیچگاه فکر نمی‌کردم دوباره سال ۵۷ تکرار شود! تمام نیرویی که باید بر ضد جمهوری اسلامی متحد شود حالا علیه شاهزاده بسیج شده است! هیچ وقت فکر نمی‌کردم اینطور سال ۵۷ را لمس کنم!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 جنگ کریدورها و بنادر؛ پکن و واشنگتن شمشیر را از رو بستند 🔻 برجسته‌ترین اقدام اجلاس سران گروه ۲۰ در پایتخت هند، اجماع برای ایجاد کریدور اقتصادی متصل کننده هند از طریق خاورمیانه به اروپاست که تحکیم عادی سازی بین دولت اشغالگر و كشورهای عربی خلیج فارس، به حاشیه راندن کانال سوئز و تضعیف و حتی شاید حذف جاده ابریشم چین باشد. 1️⃣ این نتایج اقتصادی و سیاسی که از قبل بین بایدن و متحدان قدیمی او درباره آنها توافق شده بود، به نفع واشنگتن و تلاشی برای نجات سلطه آن بر جهان، اقدامی برای مهار چینی‌ها و نوعی حواس‌پرتی برای روس‌ها با تهدید مسیر شمال به جنوب است. 2️⃣ در خصوص سوریه، نمی‌توان برخی از اهداف اساسی سفر پیش روی بشار اسد به چین را دور از رسیدگی به این کریدور متصور شد زیرا این کریدور تهدیدی برای پروژه عظیم جاده ابریشم چینی که با عبور از افغانستان، ایران، عراق و سوریه به فکر طی مسیر دریایی به اروپاست. 3️⃣ البته نبود ایران در این کریدور به دلیل سابقه عمیق در خصومت با غرب و جایگاه استراتژیک ایران در جغرافیای منطقه و حضور در کریدورهای شرق به غرب و شمال به جنوب طبیعی به نظر می‌رسد اما دور زدن مصر و ترکیه از نکات جالب این طرح است. 4️⃣ آیا تصادفی است عراق، سوریه، مصر و ترکیه از این کریدور حذف شوند و رژیم اشغالگر اسرائیل که مساحت آن از یک استان مصر، ترکیه یا عراق فراتر نمی‌رود، در این پروژه گنجانده شود؟ ◽️ پس یکی از اهداف این کریدور را باید تلاش برای خارج کردن تل‌آویو از بحران‌هایش دانست زیرا نقطه انتهایی بخش آسیایی این کریدور بندر حیفاست جایی که قرار است مبدأ حرکت دریایی به سوی یونان باشد. 5️⃣ پروژه آمریکایی که در اجلاس اخیر گروه ۲۰ برای آن هدف‌گذاری شد، تلاش خواهد کرد تا نقشه جدیدی از جهان ترسیم کند که در آن حضور گسترده‌تری از ناتو، چه از نظر سیاسی، اقتصادی و شاید نظامی نیز به همراه خواهد داشت.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑تعداد زنانی که در خیابان‌های آمریکا به دست پلیس کشته می‌شوند سوال ندارد اما از یک دختر خانمی که بررسی شد که زمینه مریضی قبلی داشته و ثابت شد هیچ تعرضی از سوی پلیس به او نشده است برای مسئله ایجاد کردن علیه جمهوری استفاده کردند رئیس‌جمهور در دیدار جمعی از اندیشمندان سیاست خارجی آمریکا: 🔹پلیس آمریکا جلوی چشم مردم یک زن که به سرقت مشکوک بود را به قتل رساند. 🔹سال گذشته بیش از ۱۲۰۰ نفر به دست پلیس آمریکا گشته شدند! 🔹 چرا شما خبرنگاران در آمریکا بررسی نکردید این ۱۲۰۰ نفر که به دست پلیس کشته شدند چه وضعیتی دارند؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
💠 مبارزه با ولنگاری؛ نمی‌شود یا نمی‌خواهیم؟! 🔸در سال های گذشته و مخصوصاً در سال های اخیر به مرور شاهد رشد و بی بند و باری در سطح جامعه بوده ایم؛ به گونه ای که عملاً از برخی اهداف انقلاب و نظام دور شده ایم. 🔸حال سوال این است که آیا این امکان وجود نداشته و نمی توانستیم این موضوع را حل کنیم یا اینکه اساساً اراده جدی برای این موضوع نداشتیم و اگر اقداماتی هم صورت گرفته، به صورت گزینشی یا رفع تکلیفی بوده است؟ ⚠️ آنچه که بعد از بررسی و مشاهده واقعیت های میدانی به دست می آید این است که این موضوع جزو مسائل اصلی ما نبوده است. اگر این مقولات را جزو مسائل اصلی می دانستیم، این نوع موضوعات، موضوعاتی نبودند که قابل حل نباشند. به تعبیر دیگر، برای حل این موضوعات نداشتیم و فاجعه همین جاست که چرا اراده جدی نداشتیم و نداریم؟!
هدایت شده از mesaghمیثاق
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از عدم موافقت شهید حاج قاسم سلیمانی برای سفر شهید فخری‌زاده، از شهدای هسته‌ای به کربلا
هدایت شده از mesaghمیثاق
قرارداد ۱۹۷۵ الجزاير چیست؟ قرارداد الجزایر، پیمانی میان ایران و عراق با وساطت الجزایر است که خط مرزی دو کشور در آب‌های اروند رود را تعیین می‌کند که یک بار، در سال ۱۳۵۹ توسط صدام، جلوی چشم رسانه‌ها پاره شد. 🔹در شامگاه ۱۷ ام سپتامبر ۱۹۸۰ برابر با ۲۶ ام شهریور ۱۳۵۹ و درست پنج روز پیش از آنکه جنگ تمام عیار عراق علیه ایران آغاز شود، نمایندگان مجمع ملی عراق برای تشکیل جلسه‌ای فوق‌العاده دعوت می‌شوند. 🔹صدام‌حسین، رئیس جمهور عراق خود را برای ایراد یک سخنرانی طولانی و تاریخی آماده می‌کند و چنان با غرور و نخوت سخن می‌گوید که گویی جمال عبدالناصر رهبر مصر است و ملی شدن کانال سوئز را اعلام می‌کند. 🔹صدام با برگزاری جلسه‌ی فوق‌العاده مجمع ملی عراق از همان ابتدا مشخص می‌کند که اعلان جنگی در راه است؛ جنگی که وی باوری قاطع داشت بر شکوه و قدرتش در چشم ملت‌های عرب و جهان غرب و نامش را در فهرست فاتحان بزرگ تاریخ قرار می‌دهد. 🔹صدام در این سخنرانی، با متهم کردن ایران به همدستی با امپریالیسم و صهیونیسم به دلایل انعقاد موافقتنامه الجزایر در ۶ مارس ۱۹۷۵ و نقش آن در حفظ استقلال و امنیت عراق اشاره می‌کند و شرایط نامناسب ارتش در دسترسی به تسلیحات و تجهیزات را خاطر نشان می‌کند و سپ قرارداد الجزایر که پنج سال پیش از آن، یعنی در سال ۱۹۷۵ در حضور شاه ایران و "هواری بومدین" رئیس جمهور وقت الجزایر امضا کرده بود را در دست می‌گیرد و در برابر دوربین‌های فیلمبرداری و عکاسی پاره می‌کند. 🔹وی پس از لغو این قرارداد، تاکید می‌کند که حاکمیت عراق بر "شط العرب" قطعی و انحصاری است و ادامه می‌دهد که مردم عراق و ارتش آن آماده هستند تا در اجرای این تصمیم تاریخی سرسختانه بجنگند؛ وی رسماً ایران را تهدید می‌کند که هرکس بخواهد با این تصمیم مشروع عراق مخالفت کند، ملت این کشور آن را با تمام قدرت و امکانات خود سرکوب خواهند کرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
46.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 | روایتی متفاوت از سازمان تروریستی منافقین 🔻 جعل هویت منافقین ؛ منافقین چگونه در پوشش سپاهی عملیات انجام میدادند؟ 🔹مجاهدین برای اینکه بتوانند نظام جمهوری اسلامی را سرنگون کنند به ترور شخصیت های مهم روی آوردند
هدایت شده از mesaghمیثاق
واقعیت ماجرا این بود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حاکمان عراق به این برداشت رسیده بودند که موقعیت سیاسی و نظامی ایران بی ثبات و شکننده شده و با این تصور که ارتش ایران سازماندهی خود را از دست داده و نیروهای متحد و انقلابی جدید هنوز به درستی در چهار چوب‌های سازمانی خود جای نگرفته‌اند، از آموزش‌های کافی و تجربه‌های نظامی لازم برخوردار نیستند. عراقی‌ها فرصت را برای توسعه طلبی ارضی مناسب دیده و برای توجیه رفتار تجاوزگرایانه و زیاده خواهانه خود به دروغ‌های حقوقی تاریخی و جغرافیایی روی آوردند. 🔹نبرد با ایرانی که آن روزها، ضعیف و متزلزل به نظر می‌رسید برای صدام‌حسین که خود را در اوج قدرت می‌دید بسیار فریبنده و یک پیروزی ساده و در دسترس بود. آن زمان هیچکس نمی‌توانست پیش‌بینی کند که ستاره اقبال صدام پس از آغاز این نبرد، رو به افول خواهد گذاشت. رئیس جمهور عراق که در جنگ با ایران متحدان قدرتمندی در جهان عرب و غرب داشت، یک دهه‌، بعد یعنی سال ۱۹۹۰ ناچار به پذیرش مجدد قرارداد الجزایر که زمانی با غرور و نخوت پاره‌اش کرده بود، شد. 🔹پس از این جنگ، صدام روز به روز پله‌های سقوط را طی کرد تا سرانجام در جریان اشغال یک قدرت خارجی، از قدرت برکنار شد و توسط مردم خود به طناب دار سپرده شد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔻جنگ ترکیبی، یک مفهوم استراتژیک بسیار مبهم و پیچیده است که با وجود این، برای توصیف موقعیت های مختلف درگیری که شامل (بازیگران دولتی و غیر دولتی، عملیات جنبشی ، مخفیانه و غیر جنبشی) است، کارکرد پیدا می کند. این حوزه‌ای آشکار و پنهان طیف بسیار وسیعی از گزینه ها و تلاش های استراتژیک را نشان می دهند که گنجاندن آنها در یک تعریف واحد دشوار و حتی غیر ممکن است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
12.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺مرحوم ابومحمد عسگرخانی استاد روابط بین‌الملل و حقوق بین‌الملل بزرگ مرد رئالیسم ایران پدر ادبیات علم کنترل تسلیحات و رژيم های امنیتی بین الملل در ایران ... منافع ملی را تعریف میکند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
متن کامل قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر، امضا شده در سال ۱۹۷۵ در الجزایر بین محمدرضاشاه پهلوی و صدام حسين به وساطت هواری بومدین رئیس جمهور دقت الجزایر متن کامل توافقنامه الجزایر به این شرح است: با رعایت اصول احترام به تمامیت ارضی و تجاوز ناپذیری مرزها و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر، طرفین تصمیم گرفتند: ماده ۱: طرفین تأیید می‌نمایند که مرز زمینی دولتی بین ایران و عراق همان است که علامت‌گذاری مجدد آن بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربوط به علامت گذاری مجدد مرز زمینی و ضمائم پروتکل مذکور که به این عهدنامه ملحق می‌باشند انجام یافته است. ماده ۲: طرفین تأیید می‌نمایندکه مرز دولتی در "شط العرب" همان است که تحدید آن بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربوط به تحدید مرز رودخانه‌ای و ضمائم پروتکل مذکور که به عهدنامه حاضر ملحق می‌باشند، انجام یافته است. ماده ۳: طرفین متعهد می‌شوند که بر اساس و طبق مقررات مندرج در پروتکل مربوط به امنیت در مرز و ضمائم آنکه ملحق به این عهدنامه می‌باشند، در طول مرز به طور مداوم کنترل دقیق و مؤثر به منظور پایان دادن به هر نوع رخنه اخلال‌گرانه، صرف نظر از منشأ آن، اعمال دارند. ماده ۴: طرفین تأیید می‌نمایندکه مقررات سه پروتکل و ضمائم آنها، مذکور در مواد ۱،۲ و۳ عهدنامه حاضر که پروتکل‌های فوق‌الذکر بدان ملحق و جز لایتجزای آن می‌باشند، مقرراتی قطعی و دائمی و غیر قابل نقض بوده و عناصر غیر قابل تجزیه یک راه حل کلی را تشکیل می‌دهند. نتیجتاً، خدشه به هر یک از عناصر متشکله این راه حل کلی اصولاً مغایر با روح توافق الجزیره خواهد بود. ماده ۵: در قالب غیر قابل تغییر بودن مرزها و احترام کامل به تمامیت ارضی دو دولت، طرفین تأیید می‌نمایند که خط مرز زمینی و رودخانه‌ای آنان لایتغیر و دائمی و قطعی می‌باشد. ماده ۶: ۱- در صورت اختلاف درباره تفسیر یا اجرای عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها، این اختلاف با رعایت کامل مسیر خط مرز ایران و عراق، مندرج در مواد ۱ و ۲ فوق‌الاشعار و نیز با رعایت حفظ امنیت در مرز ایران و عراق، طبق ماده (۳) فوق‌الذکر، حل و فصل خواهد شد. ۲ - این اختلاف در مرحله اول طی مهلت دو ماه از تاریخ درخواست یکی از طرفین از طریق مذاکرات مستقیم دو جانبه بین طرفین، حل و فصل خواهد شد. ۳- در صورت عدم توافق، طرفین ظرف مدت سه ماه، به مساعی جمیله یک دولت ثالث دوست توسل خواهند جست. ۴- در صورت خودداری هر یک از طرفین از توسل به مساعی جمیله یا عدم موافقیت مساعی جمیله، اختلاف طی مدت یک ماه از تاریخ رد مساعی جمیله یا عدم موفقیت آن، از طریق داوری حل و فصل خواهد شد. ۵- در صورت عدم توافق بین طرفین نسبت به آئین و یا نحوه داوری، هر یک از طرفین می‌تواند ظرف پانزده روز از تاریخ احراز عدم توافق، به یک دادگاه داوری مراجعه نماید. برای تشکیل دادگاه داوری و برای حل و فصل هر یک از اختلافات، هر یک از طرفین یکی از اتباع خود را به عنوان داور تعیین خواهد نمود و دو داور یک سرداور انتخاب خواهند نمود. اگر طرفین ظرف مدت یک ماه پس از وصول درخواست داوری از جانب یکی از طرفین از دیگری به تعیین داور مبادرت نمایند و یا چنانچه دوران قبل از انقضای همین مدت در انتخاب سرداور به توافق نرسند طرف معظم متعاهدی که داوری را درخواست نموده است حق خواهد داشت از رئیس دیوان بین‌المللی دادگستری تقاضا نماید. تا طبق مقررات دیوان دائمی داوری داورها یا سرداور را تعیین نماید. ۶- تصمیم دادگاه داوری برای طرفین الزام‌آور و لازم‌الاجرا خواهد بود. طرفین هر کدام نصف هزینه داوری را به عهده خواهند گرفت. ماده ۷: این عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم انها طبق ماده (۱۰۲) منشور ملل متحد به ثبت خواهد رسید. ماده ۸: عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها، طبق مقررات داخلی به وسیله هر یک از طرفین به تصویب خواهد رسید. عهدنامه حاضر و سه پروتکل و ضمائم آنها از تاریخ مبادله اسناد تصویب که در تهران انجام خواهد شد، به موقع اجرا در خواهند آمد. بنا به مراتب، نمایندگان تام‌الاختیار طرفین عهدنامه حاضر و سه پروتکل، و ضمائم آنها را امضا نمودند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
17.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
- قسمت چهارم 🔹پیام انگلیس به شاه ایران درباره نفوذ 🔸به روایت اسناد کشف شده از سفارت انگلستان 🔺تهیه شده در رسانه اینترنتی TVتاریخ