هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه وجودمان فدای این غیرت دینی امام
پاسخ امام به زنی که بیحجاب به ملاقات امام رفته بود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
اتاق جنگ دشمن.mp3
2.28M
🎙#دادکست | قسمت بیست و هشتم
🗂موضوع: اتاق جنگ دشمن
مقام معظم رهبری
هدایت شده از mesaghمیثاق
مسعود نیلی اقتصاددان و استاد برجسته دانشگاه هم بازنشسته شد
♦️ مسعود نیلی اقتصاددان مطرح ایرانی با انتشار مطلب کوتاهی در کانال رسمی خود، شایعات مربوط به بازنشست شدن خود از فعالیت در دانشگاه را تایید کرد:
♦️ ظرف چند روز اخیر مطالبی پیرامون بازنشستگی من انتشار پیدا کرده است که متعاقب آن، لازم دیدم نکاتی را به اطلاع برسانم.
♦️ با توجه به اینکه از نظر سنّی در مقطع بازنشستگی بودم و برایناساس انتظار میرفت که در تاریخ ۲۵ دی سال گذشته بازنشسته شوم، دانشگاه درصدد آن بوده که برای من و تعداد دیگری از همکاران، از هیئتامنا اجازۀ تمدید دریافت کند، اما با این درخواست موافقت نشده است.
♦️ طبیعی است دلبستگی و علاقۀ وافر من به علم اقتصاد تحتتأثیر این نوع تحولات اداری قرار نمیگیرد و تا روزی که توانی داشته باشم به فعالیتهای علمیِ خود ادامه خواهم داد./اصلاحات نیوز
یکی نیست بگه تو دوران تدریس و مسئولیت و مشاور و دستیار رئیسجمهورهای مختلف بودن، چه گلی به سر مملکت زدی که تو دوران بازنشستگی بزنی؟
جز بدبخت کردن مردم چه کردید که با افتخار میخواهید همان مسیر فاجعهبار را ادامه دهید.
بهتر نیست سر پیری به فکر آخر عاقبت خود باشید و توبه کنید از فریب خوردن و فریب دادن جوانان و دانشجوهای بیچاره؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
مقام معظم رهبری:
در مقابل سترون و نازا بودن غرب در برونزائی اندیشههای نو - که بعد از اومانیسم و مکتبهائی که متکی به اومانیسم هستند و فلسفههای زائیده و منشأ گرفتهی از اومانیسم غربی، دیگر غرب زایش فکری نداشته و ایدهی نو برای بشر و حیات انسان ارائه نداده - جمهوری اسلامی دارای زایش فکری است. ما برای مسائل روحی انسان، برای مسائل اجتماعی انسان، برای مسائل حکومتی انسان، حرفهای تازهای داریم. حرف تازه معنایش این نیست که اگر گفته شد، همهی دنیا آن را قبول خواهند کرد؛ معنایش این است که یک جریان جدیدی را در دریاچهی عظیم فکر بشری به وجود میآورد؛ موجآفرینی میکند. ما امروز در زمینهی مسائل سیاسی، «مردمسالاری دینی» را عرضه میکنیم؛ در زمینهی مسائل عمومىِ اجتماعی، «ابتناء تمدن بر معنویت» را ارائه میکنیم؛ در زمینههای گوناگون، «کرامت انسان» را مطرح میکنیم؛ «آمیختگی دین و زندگی» را مطرح میکنیم. اینها حرف نوئی است؛ اینها هیچ وقت در دنیا وجود نداشته؛ حتّی قبل از دوران مادیگری و اومانیسم غرب و روی کار آمدن اندیشههای سکولار هم اینجور نبود که دین با زندگی توأم و همراه باشد؛ ابداً. بله، در یک بخشهائی از دنیا روحانیون حکومت داشتند؛ حکومت کلیسا. حالا با تاریخ پیچیده و طولانیای که اروپا دارد، بین دستگاههای کلیسائی و حکومتها یک جنگی بود؛ اما به هر حال دستگاههای کلیسائی هم حکومت داشتند. این معنایش این نبود که زندگی مردم آمیختهی با دین است؛ دین منشأ مقررات و قوانین زندگی برای مردم است؛ بههیچوجه چنین چیزی در غرب وجود نداشته؛ در کشورهای اسلامی هم هرگز وجود نداشته، جز در صدر اسلام. این حرف نوئی است که امروز ما داریم مطرح میکنیم و میگوئیم دین با زندگی یکی است. زندگی چیست؟ زندگی یعنی سیاست، فعالیت، تجارت، اقتصاد و همه چیز؛ این حرف نوئی است که دارد مطرح میشود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
دانشمندان مضر!!
اساتیدی هستند که فرآورده های اندیشه های غربی در علوم انسانی، بت آنهاست. در مقابل خدا می گویند سجده نکنید؛ اما در مقابل بت ها به راحتی سجده می کنند؛ دانشجوی جوان را دست او بدهی، بافت و ساخت فکری او را همان طوری که متناسب با آن بت خود او است، می سازد؛ این ارزشی ندارد و درست نیست. بنده به این طور افراد، هیچ اعتقادی ندارم. این استاد هر چه هم دانشمند باشد، وجودش نافع نیست، مضرّ است...
مقام معظم رهبری
هدایت شده از mesaghمیثاق
خوشبختانه ما دانشمندان جوانِ مؤمن و تحصیلکردهی باایمان داریم که میتوانند یک حرکت علمىِ فراگیر و به معنای واقعی کلمه، در عرصهی علوم انسانی به وجود آورند؛ از اینها باید استفاده بشود. مواظب باشید دچار آن بتپرستی نشوید؛ آن کسی که در فلسفه، اقتصاد، علوم ارتباطات و سیاست، همان حرفی که از دهن یک متفکر غربی درآمده، آن را حجت میداند؛ حالا گاهی اوقات آن حرف هم در خود غرب نسخ شده! از این نمونهها ما زیاد هم داریم. یک مطلبی را چهل، پنجاه سال پیش، یک فیلسوف اجتماعی یا سیاسی در غرب گفته و بعد آمدند ده تا نقد بر آن نوشتهاند؛ این آقا تازه به حرف آن پنجاه سال قبل دست یافته و به عنوان حرف نو، به داخل کشور میآورد و با بَهبَه و چَهچَه آن را به خوردِ دانشجو و شاگرد و محیط خودش میدهد؛ از این قبیل هم داریم. چقدر براساس همین نظرات اقتصادی غربی، بانک جهانی و مجامع پولی و مالی جهانی به ملتها و دولتها برنامهها دادند و چقدر از طرف خود غربیها علیه آنها موارد نقض نوشته شده! باز هم کسانی را داریم که همان توصیهها را میآیند عیناً تکرار میکنند و عیناً همان نسخهها را مینویسند. این غلط است. تحقیق علمی به معنای فقط فراگیری و تقلید نیست؛ تحقیق، ضد تقلید است. این کار، کار شماست.
#آقا
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دولت سیزدهم چگونه استقراض از بانک مرکزی را صفر کرد؟!
🔹 یکی از آرزوهای نه چندان دور اقتصاد ایران در سالهای قبل، کاهش استقراض دولت از بانک مرکزی بود.
🔸 اما دولت سیزدهم دو سال پس از آغاز فعالیت خود اعلام کرد که استقراض از بانک مرکزی را بالاخره به صفر رسانده.
✅ در این ویدیو مشاهده خواهید کرد که چگونه دولت این آرزو را محقق کرده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بیا عاشقی را رعایت کنیم/ ز یاران عاشق حکایت کنیم
✅ روایت تکاندهنده شهید حاج قاسم سلیمانی از فرمانده شهید لشکر ۴۱ ثارالله در عملیات والفجر هشت
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به جنایات غرب بی ربطه ولی خودم کیف کردم گفتم شما رو هم شریک کنم😍
▫️جلوه های زیبای طبیعت ؛ وقتی که در خواب زمستانی به سر می برد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔵یادآوریهای قرآن دربارهی جایگاه تفکر عقلی؛
یک: نهی از پیروی علم غیریقینی
دو: تفصیل نهی پیشین؛پرداختن به تصدیق و اثبات و نیز تکذیب و نفی چیزی که با برهان قطعی همراه نباشد.این درحقیقت پیروی از چیزی است که به آن علم نداریم و قرآن از این عمل نهی کردهاست.چنانکه حضرت صادق (ع) فرمود: "خداوند، بندگان را با دو آیه از کتاب خود در امان داشتهاست: نادانستهها را نگویند و به انکار آنها نپردازند.
سوم: نهی از تقلید فرد هدایت نایافته و غیرعاقل...
چهارم: استقرار دین الهی بر پایهی علم، که قرآن به آن ترغیب میکند و استقرار دین شیطانی بر پایهی جهل، که قرآن از آن برحذر میدارد.
📚قرآن حکیم از منظر امام رضا(ع)، آیتالله جوادی آملی
⚠️متن را بهشکل تفصیلی در تصویر بخوانید.