eitaa logo
#کانال_میثاق♥🇮🇷🇮🇷🇮🇷 ♥mesahg@🇮🇷🇮🇷🇮🇷
1.3هزار دنبال‌کننده
204.4هزار عکس
190.6هزار ویدیو
2.1هزار فایل
استقرار اسلام اصیل، دفاع از انقلاب اسلامی وحفظ ارزش های آن تااستقرار عدل و قسطmesahg@
مشاهده در ایتا
دانلود
2.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏅تاریخ‌سازی بانوی اسکیت‌باز ایرانی؛ رکورد اسکیت جهان شکسته شد «رومینا سالک» بازیکن اسکیت فری استایل کشورمان با ثبت رکورد ۴/۲۵۴ صدم ثانیه توانست رکورد انفرادی جهان را بشکند.
🔴 ۵ دروغ بزرگ درباره مهاجران افغانستانی
‼️قیمت سیامک نمازی ۱۲ برابر قیمت رونالدو ! 🔸️شاید براتون جالب باشه سیامک نمازی که چند روز پیش به همراه 4 جاسوس دیگه با 6 میلیارد دلار تبادل شد، پولیه که میشه باهاش 12 بار رونالدو رو خرید❗️ 🤔 در واقع باید بهتون بگم تیم : رونالدو، بنزما، نیمار، سادیو مانه ارزون تر از تیم 5 نفره جاسوس هایی بودن که تبادل کردیم! اگر میخواین داستان تیم سیامک نمازی رو بدونید مستند شب نامه رو ببینید تماشای مستند شبنامه👇🏻👇🏻 ✅️ B2n.ir/shabnameh
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
در نامه رسمی به AFC دلیل عدم ورود به زمین خطرات آتش بازی و هجوم تماشا گران به عنوان دلیل اصلی ذکر شده است. از آنجایی که نماینده حقوقی الاتحاد اطمینان داشت با مطرح کردن موضوع تندیس نتیجه نمیگیرد موضوع امنیت ورزشگاه را پیش کشید.
⭕️ «روح‌الله کاظمی» کوه‌نورد قمی در یک رکورد بی‌نظیر طی24 ساعت موفق به فتح قله لوتسه و بعد قله اورست شد و نامش را در صدر کوهنوردان دنیا نشاند. بربام جهان ایستاد و مقتدرانه عکس حاج‌قاسم را روی دستانش بالا برد.
چرا آرمیتا گراوند به بیمارستان فجر ارتش منتقل شد؟ 🔹معاون عملیات اورژانس استان تهران در خصوص پروتکل اعزام آمبولانس به بیمارستان می‌گوید: پس از دریافت تماس توسط پرسنل ۱۱۵ کارشناس مربوطه شرح حال بیمار را گرفته و متناسب با آن نوع وسیله نقلیه مناسب (موتورلانس، آمبولانس، اتوبوس، بالگرد) را به محل اعزام می‌کند. 🔹نیروی اورژانس پس از انجام اقدامات اولیه درمانی، شرح حال را بیان می‌کنند و «مناسب‌ترین» مرکز درمانی به او اعلام می‌شود. مناسب‌ترین مرکز درمانی لزوماً نزدیکترین بیمارستان نیست بلکه یکی از پارامترها است. تجهیزات بیمارستان مقصد و ظرفیت پذیرش نیز جزو عوامل تعیین کننده در اعزام افراد است. 🔹ابهام دیگر در خصوص انتقال آرمیتا به بیمارستان فجر است، اساساً چرا باید او را از ایستگاه متروی شهدا به بیمارستان فجر وابسته به دانشگاه علوم پزشکی ارتش در خیابان پیروزی ببرند درحالی که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان در نزدیکی میدان شهدا قرار دارد. 🔹 اطلاعات از مراکز درمانی نشان می‌دهد که دو بیمارستان معیری و شفایحیاییان بیمارستان تخصصی ارتوپدی هستند اما بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی فجر دارای بخش‌های جراحی عمومی، جراحی مغز و اعصاب، درمانگاه داخلی، قلب و ریه است.
رئیس یک کلانتری در زاهدان برکنار شد 🔹در پی انتشار کلیپی از رفتار غیرقانونی یک سرباز وظیفه در یک کلانتری شهرستان زاهدان و صدور دستور ویژه فرمانده انتظامی استان، رئیس وقت این کلانتری به‌دلیل نظارت نکردن و کوتاهی در انجام وظایف قانونی از سِمت خود برکنار شد.
انحصار و احتکار دو بازوی آشفتگی بازار لاستیک
منبعی در اینترنشنال به ما گفته سیما ثابت در تلویزیون اینترنشنال توسط ۷ نفر از اعضای این شبکه مورد تعرض قرار گرفته! سیما ثابت اگه راست میگی فیلم تعرض نشدن رو منتشر کن :)
🔹️به خون خواهی مرگ کاملا طبیعی یک دختر معیوب (مهسا امینی) که حتی یک قطره خون هم از او‌ نریخته بود!!! و یا آن دختر هرزه که خودکشی اش را به گردن نظام انداختند!!! (صدها نفر را کشتن و یا به طرز فجیع، به شهادت رساندن)، (هزاران نفر را مجروح) و (میلیاردها تومان به کشور و مردم خسارت زدند) و همچنان هم طلبکارند🤯 و ما صرفا نظاره گر توحشات ناتمام این جماعت هستیم😡 👈 این روند غلط باید تغییر کند 👉 🔸️با توهم رافت اسلامی، این وحوش جسور تر میشوند