هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ گزارش ویژه
💢 درگیریهای پادشاهی سعودی با یک رسانه اجتماعی؛ از محدودیت ارائه اینترنت به نرمافزار «تیکتاک» تا تهدید استفاده از ویپیان
🔹 پس از آنکه پویشهای متعدد شبهحکومتی در پادشاهی سعودی برای تحریم رسانه اجتماعی تیکتاک مؤثر واقع نشد، برخی اپراتورهای تلفن همراه از جمله شرکت «زین» و «موبایلی» این رسانه اجتماعی را از لیست برنامههایی که مجاز به دریافت اینترنت هستند خارج کردند؛ این امر به معنای نوعی فیلترکردن غیررسمی تیکتاک از سوی ارائهدهندگان خدمات اینترنت سعودی است!
🔸 در پی این تصمیم فعالان این رسانه اجتماعی به مخاطبان توصیه کردند از برنامههای ویپیان برای ورود به تیکتاک استفاده کنند، اما طی روزهای اخیر برنامههای تلویزیونی پربازدید «یاهلا» در شبکه «روتانا» و «نشرة النهار» در شبکه «الإخباریه» با دعوت از برخی کارشناسان سایبری و حقوقی به بیان خطرات ویپیان و محکومیتهای قانونی استفاده از آن پرداختند.
🔹 این کارشناسان علاوه بر اینکه تأکید داشتند استفاده از ویپیان منجر به سرقت اطلاعات کاربران خواهد شد، با اشاره به بند 3 ماده سوم از «قانون جرائم اطلاعاتی» سعودی مدعی شدند، استفاده از این برنامهها به معنای ورود غیرقانونی به وبسایتها و مشمول جریمه تا 500 هزار ریال (6.5 میلیارد تومان) یا یکسال حبس خواهد بود.
🔸 «محمد الوهیبی» مشاور حقوقی در گفتگو با شبکه الإخباریه از این هم فراتر رفت و استفاده از ویپیان را نوعی «اقدام علیه امنیت ملی» و «همکاری با گروههای تروریستی» برشمرد.
🔹 در مقابل نیز برخی کارشناسان و کاربران به مخالفت و نقد این دیدگاهها پرداختند و ضمن رد خطرات امنیتی استفاده از ویپیان تأکید کردند، استفاده از این نوع برنامهها مشمول بند 3 ماده سوم نمیشود چرا که هیچگونه ورود غیرقانونی به وبسایتها و تلاش برای اختلال در آنها صورت نمیگیرد.
🔸 حامیان پادشاهی سعودی بر این باورند که رسانه اجتماعی تیکتاک و مدیران منطقهای آن با هدف ضربه به این کشور محتواهای همسو با دولت سعودی را حذف و محدود میکنند و در مقابل محتواهای ضدسعودی اقدامی نمیکنند. از همین رو طی یک ماه گذشته مستمراً خواستار تحریم این رسانه اجتماعی بودهاند.
🔗 منبع1 🔗 منبع2 🔗 منبع3 🔗 منبع4 🔗 منبع5
هدایت شده از mesaghمیثاق
🎙 راوی: در بستههای خدمات ارتباطی که اپراتورهای فعال در پادشاهی سعودی به شهروندان ارائه میدهند، اینترنت قابل استفاده برای فعالیت در رسانههای اجتماعی از اینترنت قابل استفاده در مرورگرها و وبگردی تفکیک شده است.
🔹 این بدان معناست که در هر بسته تنها بخش خاصی از اینترنت خریدهشده امکان دسترسی به نرمافزارهای رسانه اجتماعی را فراهم میکند و این بخش جدای از اینترنت عادی است.
🔸 نکته مهم آنجاست که با این تفکیک هر اپراتور لیستی از نرمافزارهای رسانه اجتماعی که به آنها خدمات اینترنت ارائه میدهد را اعلام میکند و به برنامههای خارج از این لیست اینترنت تعلق نمیگیرد.
🔹 اکنون اپراتورهای خدمات اینترنت در سعودی نرمافزار موبایلی رسانه اجتماعی «تیکتاک» را از لیست ارائه خدمات اینترنتشان خارج کرده و رسانه اجتماعی سعودی «جاکو» را جایگزین کردهاند و این امر اعتراض خریداران اینترنت را به دنبال داشته است.
🔸 خریداران معتقدند طبق قرارداد زمان خرید شرکتها متعهد شدهاند به تیکتاک نیز اینترنت بدهند و تا پیش از اتمام بسته فعال حق تغییر مفاد قرارداد را ندارند.
🔹 این شیوه محدودسازی اینترنت اگر چه فیلترینگ نام نمیگیرد و مسئولیت آن بر عهده دولت سعودی نیست، نوعی «فیلترسازی غیررسمی و خاموش» باید تلقی شود که احتمالاً برای فشار غیررسمی به مدیران تیکتاک اجرا شده است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 قیمت «آب زمزم» برای عربستانیها چقدر است؟!
🔹 «شرکت ملی آب» سعودی در پاسخ به سؤال کاربران توئیتری از طریق حساب «پاسخگویی به مشترکین» اعلام کرد، قیمت جدید هر بطری 5 لیتری آب زمزم برای مشترکین این شرکت با احتساب مالیات بر ارزش افزوده 9.75 ریال (حدود 130 هزار تومان) است.
🔸 این در حالی است که قیمت هر بطری 5 لیتری پیش از این 5.5 ریال بود و اکنون با افزایش 77 درصدی مواجه شده است.
🔹 همچنین طبق اعلام این شرکت، سهمیه هر مشترک در صورت خرید از مقر اصلی بستهبندی آب زمزم در منطقه «كدي» 20 بطری و در صورت خرید از نمایندگیهای مجاز 4 بطری در طی هر 15 روز خواهد بود.
🔸 در حال حاضر قیمت آزاد هر بطری آب زمزم در سایتهای فروش اینترنتی 19 ریال (حدود 253 هزار تومان) اعلام شده است.
🔗 منبع1 🔗 منبع2 🔗 منبع3
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ گزارش ویژه
💢 بومیسازی ناوچه جنگی در پادشاهی سعودی؛ از ادعا تا واقعیت
🔹 «خالد بن سلمان» وزیر دفاع سعودی امروز از رونمایی اولین کشتی این پادشاهی که سامانههای آن در داخل کشور ساخته شدهاند، خبر داد.
🔸 اما بررسیها نشان میدهد این کشتی با نام «جلالة الملک جازان» در واقع چهارمین ناوچه سری «آوانته 2200» و بخشی از پروژه «سروات» -قرارداد صنایع نظامی سعودی (سامی) با شرکت تسلیحاتی «نوانتیا» در اسپانیا برای ساخت پنج کشتی- است.
🔹 آوانته 2200 سری به روز آوانته 2000 است که در سال 2011 قرارداد ساخت آن بین شرکت نوانتیا و نیروی دریایی «ونزوئلا» منعقد شد و در سال 2018 سعودی نیز موفق شد قرارداد طراحی و ساخت پنج ناوچه از آن را با شرکت نوانتیا و به قیمت 1.8میلیارد یورو امضا کند.
🔸 پیش از این نیز سه کشتی از این مدل به نامهای جلالة الملک الجبیل، جلالة الملک الدرعیة و جلالة الملک الحائل ساخته و تحویل نیروی دریایی سعودی داده شده است اما منابع سعودی مدعیاند جلالة الملک جازان اولین کشتی است که تولید و مونتاژ سامانههای داخلی آن در داخل خود پادشاهی انجام شده است.
🔹 سرهنگ «عبدالله الشهری» مدیر پروژه السروات در گفتگو با شبکه الإخباریه بیان داشت، در این ناوچه «سامانه بومی مدیریت جنگ» موسوم به «حزم» بهکارگیری شده است. اما نکته جالب توجه آنست که حتی طراحی و ساخت این سامانه نیز با همکاری شرکت اسپانیایی نوانتیا صورت گرفته است و نمیتوان آن را تولید بومی سعودی دانست.
🔸 حال باید پرسید آیا واقعاً بومیسازی ساخت ناوچه جنگی در پادشاهی سعودی محقق شده است؟!
🔗 منبع1 🔗 منبع2 🔗 منبع3 🔗 منبع4
هدایت شده از mesaghمیثاق
🗞 خبرهای کوتاه امروز
💢 ولیعهد سعودی که برای شرکت در نشست چهلوچهارم سران شورای همکاری خلیجفارس به «قطر» رفته بود پس از پایان نشست «دوحه» را ترک کرد.
💢 مجلس مشورتی سعودی پیشنهاد گنجاندن «آزمایش اعتیاد به مواد مخدر» به بررسیهای قبل از ازدواج را مناسب دانست و برای بررسی بیشتر به کمیته تخصصی ارجاع داد.
💢 سخنگوی «کرملین» اعلام کرد، «پوتین» رئیسجمهور روسیه فردا در سفری یکروزه برای بحث در مورد روابط دوجانبه و مسائل منطقهای و بینالمللی خصوصاً جنگ غزه به سعودی سفر خواهد کرد.
💢 وزیر دارایی سعودی اعلام کرد، این پادشاهی قصد دارد با جایگزینکردن گاز به عنوان سوخت نیروگاههای تولید برق و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر روزانه یک میلیون بشکه مصرف داخلی نفت را کاهش و این میزان را به صادرات و پتروشیمی اختصاص دهد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا با خودت فكر كردى كه چطور ممکنه یک انسان ۱۴۰۰ سال پیش بدون امکانات علمی در ۴۱ سوره و ۷۶ آیه بصورت کامل و دقیق در مورد مراحل رشد جنین صحبت كنه؟
این اطلاعات از جزئیات آناتومی و نه فقط مطالب کلی از کجا اومده!؟ چون با باز کردن شـ.ـکم مادر باردار نمیشه بصورت جزئی لایه های محافظتی رو از هم تفکیک کرد یا مراحل نه ماهه رشد جنین رو تشخیص داد گاهی اوقات فقط باید یک دقیقه عمیقاً به بعضی از مطالب فکر کرد
هدایت شده از mesaghمیثاق
خرداد امسال رئیسی بعد از ۱۲ سال به کوبا سفر کرد و ۶ سند همکاری بین دو کشور امضا شد.
امروز هم رئیس جمهور کوبا به ایران اومده.
جالبه بدونید آخرین مقام کوبایی که به ایران اومده بود فیدل کاسترو در سال ۸۰ بوده!
ادعا میکردن زبان دنیا رو بلدن ولی جز ۱+۵ با بقیه دنیا قطع رابطه بودیم!
🗣 خانم فردوس
هدایت شده از mesaghمیثاق
با توطئههای برنامهٔ دیوار آشنا شوید، این برنامه به عنوان معرفی کالاهای مردم برای فروش، از عملکرد ضد فرهنگی خود توسط تصاویر نامناسب پرده برداشته است که نمونهای از آن را در زیر میبینید.👇👇👇
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دنیای گفتمان هاشمی رفسنجانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
«الدنیا مزرعة الآخرة»
دنیا جای کشت است. اینجا بکار؛ دروی آن، مال عالم برزخ است. خدا می داند، ما اینجا ماندنی نیستیم. خدا شاهد است. همه ما از اینجا رفتنی هستیم. حرفی هم در آن نیست.
پاسپورت همه ما برای رفتن به آن محله (برزخ) صادر شده است. حالا مرگ ناصری ممکن است دو روز زودتر از شما یا چهار روز دیرتر باشد؛ ولی به هرحال همه از اینجا باید برویم.
تا می توانی، فکر خودت باش. اگر خودت را دوست داری، به خودت و علاقه مند هستی، به فکر خودت باش.
آيت الله ناصری
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف کارشناسان شبکه صهیونیستی اینترنشنال به قدرت مطلق ایران در منطقه؛ جمهوری اسلامی یقه به یقه آمریکا ایستاده است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج قاسم سلیمانی: اومد جلوی جمع یقه منو گرفت، گفت فلانی همه رو فرستادی خودت موندی. من خیلی آتش گرفتم گفتم چکار کنم.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
"دیوید دی روشز" ، استاد مرکز مطالعات استراتژیک پنتاگون: نبوغ و خلاقیت سپاه پاسداران برای حفظ قدرت را نباید دست کم بگیریم
نفیسه کوهنورد، خبرنگار بیبیسی:
اکنون جمهوری اسلامی از طریق محور مقاومت با ارائه ماکتی از جنگ منطقهای میخواهد نشان دهد که اگر این درگیریها گسترده شود چه مشکلاتی برای آمریکا و اسرائیل به دنبال خواهد داشت!
حیرت کارشناسان بیبیسی از قدرت مانور یمنیها:
ما اصلا نمیدانستیم حوثیها پهپاد و موشکهای بالستیک با برد دوهزار کیلومتر دارند؛ این بیسابقه است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مقامات واشنگتن هم گاهی دچار عذاب وجدان میشوند؛ استعفای مقام آمریکایی بابت اعتراض به ارسال نامحدود سلاح به اسرائیل!
🔶 «جاش پل» یکی از مقامات وزارت امور خارجه آمریکا که به دلیل سیاستهای غلط کشورش در غزه استعفا کرد.