هدایت شده از mesaghمیثاق
گاردیوم با انتشار چت گروه خصوصی داعش در تلگرام به عربی و انگلیسی نوشت : انتقام نزدیک است.
🦂#گاردیوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔺 جمع آوری امضا برای برخورد قاطع با هتاکان به شهدای کرمان در فارس من - لطفا همه شرکت کنید تا یکبار برای همیشه این قضایا رو تموم کنیم .
https://www.farsnews.ir/my/c/226205
🦂#گاردیوم
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مهم ترین هدف کمیته مقاومت نازعات نا امن کردن فضای مجازی برای ضد انقلاب هست.
شخص هتاک به راه راست هدایت شد و عذرخواهی کرد ، بدونن سراغ تک تک شون میایم.
⚖ #کمیته_نازعات
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️تسلیت تلفنی امیر قطر به رئیس جمهور ایران
🔺شبکه الجزیره قطر به نقل از دیوان امیری این کشور از تماس شیخ تمیم با حجت الاسلام رئیسی و ابراز مراتب تسلیت و همدردی با بازماندگان حادثه خبر داد.
🔺همچنین وزارت خارجه قطر در بیانیه ای انفجارهای شدید در شهر کرمان را به شدت محکوم کرده و بر موضع دولت قطر در رد هرگونه خشونت، تروریسم و جنایت با هر انگیزه و دلیلی تاکید کرد.
🔺در پایان این بیانیه به بازماندگان این حادثه، ملت و دولت ایران تسلیت و برای زخمی ها شفای عاجل درخواست شده است.
#قطر
🔹مطالعات خلیج فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️بازی دو سرباخت سعودی و امارات با کارت اسرائیل
✍️درحالی که خاورمیانه یکی پرتنش ترین فصل های خود را می گذراند، صدها بانکدار و مدیر اجرایی در کنفرانس پر زرق و برق "داووس صحرا" در ریاض گرد هم آمدند. نمایندگان پول تلاش داشتند وانمود کنند این نشست به طور معمول و در شرایط عادی برگزار می شود. یکی از مهمترین دلایل این عادی انگاری وضعیت منطقه بازی دوگانه حکومت های عرب خلیج فارس است که تلاش دارند علیرغم شرایط بغرنج منطقه، رابطه مخفیانه خود با اسرائیل را حفظ کنند، استراتژیای که اکونومیست از آن به بازی دو سر باخت تعبیر کرده و معتقد است می تواند برای آنان پر هزینه باشد.
🔺اکونومیست می نویسد، جنگ اسرائیل و حماس تهدیدی برای اقتصادهای کشورهای حاشیه خلیج فارس که کلید بازارهای جهانی نفت و گاز را در اختیار دارند، به شمار می آید. کشورهای حاشیه خلیج فارس امیدوار بودند که سال جاری شاهد کاهش تنش در منطقه باشند. آنها آرامش را می خواستند تا بر برنامه های بلندپروازانه شان جهت تنوع بخشیدن به اقتصادشان متمرکز شوند. اما اکنون زخم قدیمیترین درگیری منطقه دوباره باز شده و سه کشور قطر، امارات و سعودی در برابر آن مواضع متفاوتی اتخاذ کرده اند.
🔺در میان کشورهای حاشیه خلیج فارس، قطر آسیب پذیرتر به نظر می رسد و مسئله این کشور حفظ موجودیت است. این بازیگر هم متحد آمریکاست و هم حامی حماس. از 7 اکتبر، زمانی که حماس به اسرائیل حمله کرد، دوحه در شرایط سختی قرار گرفت. برخی از رهبران حماس در دوحه، پایتخت قطر زندگی می کنند. دوحه سالها است که به متحدانش گفته روابطش با حماس براساس اصل منفعت دو جانبه تعریف شده است.
🔺در حال حاضر قطر در تلاش است تا نشان دهد که هنوز هم می تواند برای آمریکا مفید باشد. 20 اکتبر، حماس دو شهروند دوتابعیتی آمریکایی-اسرائیلی را از میان بیش از 200 اسیر، در معامله ای که قطر واسطه اش بود، آزاد کرد. اما نشانه هایی از انکار و وحشت نیز در این کشور کوچک و ثروتمند دیده می شود.
🔺14 اکتبر، یک دیپلمات قطری مدعی شد که اسماعیل هنیه، رهبر حماس، در دوحه نیست، بلکه در ترکیه است. ساعاتی بعد امیر عبداللهیان، در دوحه با هنیه دیداری تلویزیونی داشت. روابط قطر با حماس یکی از دلایلی تحریم دوحه از سوی سعودی و متحدینش در سال 2017 بود. از همین رو ناظران مدعی اند، وقتی گرد و غبار جنگ فرو نشست، این کشور ممکن است تحت فشار بیشتر آمریکا برای قطع ارتباط خود با حماس قرار بگیرد.
🔺امارات که در سال 2020 اولین کشور خلیج فارس بود که اسرائیل را به رسمیت شناخت، موضع متفاوتی اتخاذ کرده است.این بازیگر بر خلاف بسیاری از همسایگان خود، با انتشار بیانیه اول با اسرائیل همدردی کرد. اما پس از انفجار در بیمارستان غزه در 17 اکتبر، امارات برای محکومیت اسرائیل به سایر کشورهای عربی پیوست. چنین مواضعی نشان از یک تصوری هولناک است.
🔺اما سعودی سعی کرده مسیری میانه را ترسیم کند. این بازیگر در واکنش به حمله حماس فهرستی از بدعهدیهای گذشته اسرائیل را متذکر شد و بر برقراری آتشبس فوری تاکید کرد. 17 اکتبر، ترکی بن فیصل آل سعود، با یک اندیشکده آمریکایی صحبت کرد و در بازی دوگانه در دو زمین، همزمان هم حماس را مورد انتقاد قرار داد و هم اسرائیل را به چالش کشید.
🔺ناظران در مورد نیات سعودی معتقدند، اول، این کشور می خواهد حماس را کنار بگذارد. دوم، تلاش دارد از رویارویی احتمالی با ایران بپرهیزد. به همین دلیل شاهزاده ترکی تلویحا گفت که توافق سعودی و ایران هنوز زنده است. سعودیها نگران هستند که یک جنگ منطقهای منافع پادشاهی را به خطر بیاندازد. با این حال سعودی درهای عادی سازی با اسرائیل را نبسته است.
🔺آمریکا بخش زیادی از این سال را صرف فشار برای دستیابی به توافقی عادی سازی میان سعودی و اسرائیل کرد. اکنون محمد بن سلمان، خواستار ایجاد یک کشور فلسطینی شده است. گفتوگوها با اسرائیل ادامه خواهد یافت، هرچند آرامتر از گذشته، اما اسرائیل امروز باید بهای بیشتری بپردازد.
🔺در حال حاضر بسیاری از تحولات به ماهیت تهاجم زمینی احتمالی اسرائیل به غزه بستگی دارد؛ با افزایش تلفات غیرنظامیان، کشورهای خلیج فارس برای محکوم کردن اسرائیل و قطع روابط تحت فشار فزاینده در داخل و در سراسر جهان عرب قرار گرفته اند. هنوز هم یک چیز وجود دارد که رهبران خلیج فارس می توانند روی آن اتفاق نظر داشته باشند؛ آنها می خواهند جنگ پایان یابد.
🔺سرمایهدارانی که در ریاض گرد هم آمدند، میخواهند درباره ایدههای میلیارد دلاری برای سفر، تجارت و گردشگری صحبت کنند. در صورت وجود خطر پرواز موشک ها بر فراز خاک این سرزمین، هیچ یک از آنها احتمالا به نتیجه نمی رسند و این چیزی است که پادشاهی از آن فراری است.
#عربستان
🔹مطالعات خلیج فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چرخش مواضع ترکی الفیصل پیرامون حماس و عملیات طوفان الاقصی
🔺ترکی الفیصل، مسؤول پیشین سازمان امنیت سعودی که ماه اکتبر و پس از حمله اسرائیل به غزه، حماس را سازمانی دردساز ساز برای مردم فلسطین و یکی از پایههای ناآرامی فلسطین در کنار رژیم صهیونیستی خواند بوده، روز گذشته و در اظهاراتی متفاوت حمله حماس به قلعه مستحکم رژیم صهیونیستی را باعث زنده شدن مجدد آرمان فلسطین و از بین رفتن اعتقاد به شکست ناپذیری اسرائیل خواند.
🔺وی در بخشی از سخنان خود گفت، الحمدلله اکنون موضوع فلسطین به کانون توجه جهانیان و نه تنها پادشاهی سعودی تبدیل شده است! حمله حماس به قلعه مستحکمی که اسرائیل پیرامون غزه ایجاد کرده بود، پیامدهای بزرگی داشت که از جمله آن نابودی انگاره شکست ناپذیری اسرائیل در نزد بسیاری از مردم جهان بود.
🔺پیامد دوم طوفان الاقصی، اثبات زنده بودن آرمان فلسطین بود و اینکه برخلاف ادعای برخی به فراموشی سپرده نشده است. طوفان الاقصی جهانیان را بیدار و آنان را نسبت به ستمی مشابه با ستم اشغالگران استعمارگر اروپایی در قرن نوزدهم در مناطق مختلف آسیا، آفریقا و امریکای لاتین هوشیار کرد.
#عربستان
🔹مطالعات خلیج فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️لیگ حرفه ای فوتبال سعودی یکسال پس از جذب ستارگان فوتبال جهان به کجا رسید؟
🔺فرانس اینفو یک سال پس از اینکه سعودی با هزینه کردن میلیون ها دلار ستارههای فوتبال جهان را در عربستان گرد هم آورد در گزارشی به ارزیابی لیگ حرفهای عربستان پرداخت.
🔺در بخشی از این گزارش آمده، باشگاه الاتحاد به عنوان یکی از تیمهایی که به جذب این ستارگان پرداخته توسط یک تیم مصری از دور دوم جام باشگاه های جهان حذف شد. افزون بر این مصدومیت نیمار و سطح ضعیف بازی کریم بنرما انتقادات فراوانی را به عملکرد این تیم وارد کرده است.
🔺در مورد استقبال از تماشای لیگ سعودی نیز آمده، درصد هواداران حاضر در استادیومها متفاوت است، اما برخی از مسابقات کمتر از 700 تماشاگر را به استادیوم کشانده و این اعداد کاملاً ناامید کننده است. همچنانکه مسابقات لیگ سعودی در آمریکا و آفریقا تماشاگری ندارد.
🔺این گزارش در پایان می افزاید، با وجود این هزینه هنگفت، لیگ باشگاههای سعودی نتوانسته جایگزین لیگ برتر انگلیس، لیگ اسپانیا، لیگ ایتالیا، لیگ آلمان و نه حتی لیگ فرانسه شود.
#عربستان
🔹مطالعات خلیج فارس
هدایت شده از mesaghمیثاق
♨️خطر جنگ غزه بر توافق جدید الاحداث تهران-ریاض
🔺رابطه دیپلماتیک ایران و سعودی در ماه های اخیر روند رو به رشدی را تجریه کرده و در مسیر تقویت به پیش می رود. رئیس جمهور ایران پس از سالها به عربستان سفر کرده و با ولیعهد سعودی دیدار کرد. پس از آن نیز خالد بن سلمان، وزیر دفاع سعودی اولین گفتگوی مستقیم خود را با رئیس ستاد کل نیروی مسلح ایران انجام داد.
🔺درحالیکه به نظر میرسد فضای همکاری میان دو طرف مساعد است این آشتی دیپلماتیک با شروع جنگ غزه در خطر قرار گرفته است. چرا که ایران و سعودی خود را در طرف های مختلف معرکه غزه می بینند. درگیری های غزه احساسات را در جهان شلعه ور کرده و این موضوع به طور بالقوه می تواند دور جدیدی از خشونت ها میان تهران و ریاض را تحریک کند.
🔺اسرائیل جنگ حماس علیه خود را بخشی از استراتژی جنگ هیبریدی نیابتی ایران علیه خود تلقی می کرده و متعهد شده است که آن را پاسخ دهد. از سوی دیگر با وجود آنکه پادشاهی های خلیج فارس مستقیما ایران را به ارائه برنامه ریزی و کمک به حماس متهم نکرده اند اما اجرای موفقیت آمیز حمله 7 اکتبر پیش از آنکه ارتش اسرائیل را مورد هدف قرار دهد، حساسیت عربستان سعودی را برانگیخته است.
🔺سعودی این بار اما تلاش کرد با این موضوع به صورت دیپلماتیک تر و بدون شعله ور ساختن اوضاع و شرایط روبرو شود. پس از حمله زمینی اسرائیل به غزه منابع خبری مدعی پیشنهاد همکاری و سرمایه گذاری سعودی در ایران در مقابل خویشتن داری شبه نظامیان وابسته به ایران از گسترده تر کردن دامنه جنگ شدند.
🔺ریاض پیشتر گفته بود میتواند پس از توافق، سرمایه گذاری خود را در ایران به سرعت آغاز کند اما وقوع جنگ در غزه بر اهمیت همکاری اقتصادی دو جانبه به عنوان ابزاری برای حل مناقشات و جلوگیری از تشدید بیشتر وخامت اوضاع منطقه، تاکید دارد. از دیدگاه ریاض همکاری اقتصادی با ایران منطقی به نظر می رسد، زیرا سود اقتصادی سرمایه گذاری دوجانبه مستلزم حفظ صلح پایدار و ثبات در منطقه است.
🔺از هنگام آغاز جنگ در غزه، منطقه خلیج فارس شاهد یک سری درگیری های خشونت آمیز بوده است. از جمله این درگیری ها، تنش میان حوثی های تحت حمایت ایران در یمن و نیروهای ائتلاف عربی به رهبری سعودی است که بر لزوم تضمین همکاری ایران در تلاش کاهش تنش تاکید می کند.
🔺این کمک اقتصادی سعودی به رقیب منطقه ای را نباید کمکی خیرخواهانه تلقی کرد، چراکه یک تلاش حساب شده برای خنثی کردن جاه طلبی های ایران در خاورمیانه است. از سوی دیگر ایران نیز به سعودی اعتماد ندارد و جنگ غزه نشان داد، تهران بر تقویت روابط خود با نیروهای نیابتی در لبنان، کرانه باختری، عراق، سوریه و یمن اصرار دارد. سعودی نیز برای محافظت از خود در برابر برنامه های منطقه ای ایران، به همکاری با شرکای خود یعنی ایالات متحده پرداخته است. بنابراین حتی تجدید گفتگو میان تهران و ریاض، مشارکت طولانی مدت قابل توجهی میان دو کشور در افق قابل تصور نیست.
🔺اما روابط نزدیکتر اقتصادی ریاض با تهران، به این پادشاهی کمک می کند تا به توأمان به منافع امنیتی و اقتصادی برسد. با برقراری امنیت و ثبات در منطقه از یک سو متنوع سازی اقتصادی را با اجرای چشم انداز 2030 پیگیری کند و از سوی دیگر تهدیداتی همچون حوثی و قاچاق غیر قانونی اسلحه در خلیج فارس را کم رنگ کند. به این ترتیب یک مشارکت عملگرایانه می تواند هزینه دفاعی سعودی را نیز کاهش دهد.
🔺با این وجود هنوز مشخص نیست سعودی چگونه میخواهد بدون نقض تحریم های بین المللی در اقتصاد ایران سرمایه گذاری کند. ریاض تاکنون شرکای غربی خود را برای کاهش تحریم های اقتصادی ایران تحت فشار قرار نداده است. در عین حال اختلافات اساسی سعودی با ایران حل نشده باقی مانده و این تلاش برای گسترش روابط و تسری دادن آن به حوزه تجارت و سرمایه گذاری را پیچیده می کند.
🔺در مقابل، ایران حتی اگر موافقت کند اوضاع در غزه را تشدید نکند، حفظ نبض امور در منطقه برای تهران بسیار مهم است و استراتژی جنگ ترکیبی را تنها عامل بازدارنده در برابر قدرت های خارجی که سعی در کوچک کردن حوزه نفوذ تهران دارند، می داند و محدود کردن حمایت از نیروهای نیابتی با توجه به روابط پیچیده میان تهران و ریاض سناریویی چندان قطعی به نظر نمیرسد.
🌐Gulf International Forum
#عربستان
هدایت شده از mesaghمیثاق
سلام دوستان
این مجموعه اطلاعات 🔰
به مناسبت سالروز شهادت سردار بزرگمان حاج قاسم سلیمانی است حاج قاسم سلیمانی که فرمانده جبهه مقاومت بود. او امان استکبار رو بریده بود به طوری که جبهه غرب حتی از بردن اسمش هراس داشت بنابراین هر لحظه سعی در ترور و حذفش را داشت....
👇👇👇👇👇👇👇👇