هدایت شده از mesaghمیثاق
بدون شرح ...
🔴شبکه اسرائیل فارسی: رای ندید
🔴شبکهصهیونیستیاینترنشنال:رای ندید
🔴شبکه رادیو فردای آمریکا: رای ندید
🔴شبکه سازمان مجاهدین: رای ندید
🔴شبکه سلطنت طلب خارج نشین: رای ندید
🔴شبکه تروریستی کوموله: رای ندید
🔴شبکه های وهابی: رای ندید
🔴شبکه جدایی طلب پان ترک: رای ندید
🔴شبکه پان کرد ها : رای ندید
🔴شبکه نفاق بی بی سی: رای ندید
🔴شبکه ووآ فارسی: رای ندید
👈 شهید همت: هر وقت در مناطق جنگی راه را گم کردید، به آتش دشمن نگاه کنید که کجا را می کوبد؛ همانجا جبهه ی خودیست!
#انتخابات
#انقلاب_اسلامی
#ایران_قوی
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب: مردم از ما اپوزیسیون متنفرند!
⭕️ شهادت میدهم آقای خمینی کاری کرد که بین مردم هماهنگی شگفتانگیزی به وجود آمد، به طوری که حکومتیهای زمان شاه هم جذب این رهبری شدند.
⭕️ در مقابل، اکنون بین اپوزیسیون آنقدر اختلافات عمیق است که خودمان ابزار شکنجه هم شدهایم؛ باید به جمهوری اسلامی جایزه داد!
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 چرا انقلاب کردیم؟ | ۱. برقراری حاکمیت اسلام
🎥 مجموعه نماهنگ درباره دلایل قیام ملت ایران
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «نگاه کنید این مسائل تکرار شوندهی در فرمایشات امام را پیدا کنید، مبانی انقلاب اینهاست؛ مسئلهی مردم، مسئلهی استقلال کشور، مسئلهی تدین، مسئلهی پایبندی به مبانی اسلامی، مسئلهی مبارزه با استکبار و با زورگویی، مسئلهی فلسطین؛ این مسائلی که زیاد تکرار شده، مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی مستضعفین، رفع فقر؛ مسائل اینجوری، اینها ستونهای انقلاب است، اینها خطوط اصلی ترسیم کنندهی انقلاب است، هندسهی انقلاب را با ترکیب این خطوط میتوانید شما به دست بیاورید.» ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
🌷 #عید_انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 چرایی هجمه به شورای نگهبان؟
🔹 مردم با اعتماد به شورای نگهبان، رأی میدهند. برای نمونه، کسی که در دوره مسئولیت خود نشان داده است به هر دلیل، تحت فشارها یا جریان نفوذ یا انگیزههای شخصی، حاضر است روی قدرت دفاعی کشور معامله کند و به خلع سلاح کشور تن بدهد.
🔸 شورای نگهبان قانون اساسی، از جمله نهادهای انقلابی است که از زمان شکلگیری تاکنون، مورد شدیدترین هجمهها قرار گرفته است. البته در این نوشتار، منظور از مهاجمان به شورای نگهبان، کسانی نیستند که در مواقعی به نقد عالمانه و منصفانه عملکرد این شورا در موضوع خاص به صورت دلسوزانه همت میگمارند؛ بلکه منظور کسانی هستند که به لحاظ جریانی، گروهی یا فردی، این نهاد نگهبان قانون اساسی را مانع اصلی سر راه مقاصد سیاسی خود میدانند. در تبارشناسی و ماهیتشناسی کسانی که شورای نگهبان را تخریب میکنند، یک نقطه مشترک وجود دارد. تخریبکنندگان نهاد محافظ قانون اساسی را میتوان در سه گروه دستهبندی کرد:
1️⃣ دشمنان و مخالفان نظام جمهوری اسلامی.
2️⃣ کسانی که از یکسو با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی فاصله داشته، اما از دیگر سو به ورود به ساختار قدرت در جمهوری اسلامی میل دارند.
3️⃣ دسته سوم از مهاجمان به شورای نگهبان، کسانی هستند که از ابتدا انقلابی یا انقلابینما بوده و چهبسا به دلیل همین ویژگیها، بارها با تأیید همین شورا و از طریق انتخابات به ساختار قدرت وارد شدهاند، اما در گذر زمان با آرمانها و ارزشهای انقلاب اسلامی فاصله گرفته یا فاصله آنان و بیاعتقادیشان به این ارزشها آشکار شده و صلاحیتهای خود را برای تصدی مسئولیت در جمهوری اسلامی از دست دادهاند.
✅ با توجه به رسالت ذاتی و جایگاه حساس و حیاتی این شورا در نگهبانی از قانون اساسی و حیات جمهوری اسلامی، چرایی هجمه و تخریب این شورا، بسیار روشن و قابل فهم است. طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی، احراز صلاحیت کسانی که میخواهند وارد عرصه رقابتهای انتخاباتی شوند، با شورای نگهبان است. بنابراین، کسانی که صلاحیت آنان تأیید نشود، نسبت به عمل شورای نگهبان به مخالفت دست زده، خود را محق دانسته و اقدام شورای نگهبان را خلاف قانون یا اقدامی جناحی و سیاسی توصیف میکنند. گروه سوم به دلیل سابقه خود، بیش از گروه اول و دوم قدرت به چالش کشیدن شورای نگهبان را دارند. البته کار شورای نگهبان در اقناع افکار عمومی، در قبال عملکردش در برابر اقدامات تخریبی گروه سوم، کاری بسیار دشوار است. برای نمونه، کسی که در چندین دوره از انتخابات، با تأیید همین شورا، به پستهای کلیدی نظام دست یافته و اکنون صلاحیتش از سوی همین شورا رد میشود، به راحتی میتواند موضع شورا را حداقل در ذهن بخشی از جامعه با چالش مواجه کند.
🔹 این چالشسازی برای شورای نگهبان و متهمسازی آن به رفتار جناحی و سیاسی حزبی، آنگاه جدیتر میشود که افراد ردّصلاحیت شده، با محدودیتهای شرعی و قانونی این شورا در انتشار اسناد و مدارک آشنا باشند. در چنین مواردی چه بسا افراد ردّصلاحیت شده، با اصرار و تأکید بر اینکه شورا دلایل ردش را به مردم بگوید، میخواهند خود را واجد صلاحیت دانسته و عملکرد شورا را فاقد وجاهت قانونی و شرعی معرفی کنند.
✅ در چنین مواردی، هم شورای نگهبان باید برای تنویر افکار عمومی نهایت تلاشش را داشته باشد و هم بر اصحاب رسانه و صاحبان قلم و جایگاه سخن، لازم است در این زمینه ورود کرده و نگذارند شورای نگهبان بیجهت در افکار عمومی تخریب شود.
💢 در این نوشتار، با توجه به فضا و شرایط انتخابات پیش رو و هجمهها به شورای نگهبان، دو نکته بیش از پیش باید مورد توجه قرار گیرد. نکته اول اینکه، هجمهها و فشارها بر شورای نگهبان برای گرفتن تأیید و مجوز ورود به انتخابات، خود دلیل و نشانه آن است که نظام رأی مردم را حقالناس دانسته و آن را محافظت کرده، مردم به هر شخصی رأی دهند، این رأی خوانده میشود و براساس قانون، افراد یا فرد با بیشترین آرا، منتخب مردم اعلام میشود. در واقع، این نکته از سلامت انتخابات در ایران حکایت دارد. نکته دوم به نقش مرجعیت قانونی شورای نگهبان در احراز صلاحیتها برمیگردد. به هر حال، شورای نگهبان با شش فقیه و شش حقوقدان، در پیشگاه خداوند متعال و ملت ایران مسئولیت دارد و اگر کسی صلاحیت لازم را ندارد یا اگر هم در گذشته داشته و اکنون از دست داده، باید طبق قانون به وظیفهاش عمل کند. مردم با اعتماد به شورای نگهبان، رأی میدهند. برای نمونه، کسی که در دوره مسئولیت خود نشان داده است به هر دلیل، تحت فشارها یا جریان نفوذ یا انگیزههای شخصی، حاضر است روی قدرت دفاعی کشور معامله کند و به خلع سلاح کشور تن بدهد، آیا صلاحیت لازم برای تصدی دوباره مسئولیت در سطوح بالا را دارد؟
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚫 قانون فرزندآوری کجاست؟ رکورد کمترین تعداد تولد ۱۳ سال اخیر در سال ۱۴۰۲ ثبت شد!
🔸براساس آمارهای سازمان ثبتواحوال کشور، در ۹ ماهه نخست امسال تعداد متولدان کشور به ۷۹۸ هزار و ۵۵۳ نفر رسیده که ۴۱۴ هزار از آنها پسر و حدود ۳۸۶ هزار نفر نیز دختر هستند.
🔸مقایسه تعداد متولدین ۹ ماهه امسال با ۹ ماهه دوره ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۲ نشان میدهد امسال کمترین تعداد تولد در کشور به ثبت رسیده است.
🔸قابل ذکر است در ۹ ماهه سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۷ تعداد متولدین کشور بیش از یک میلیون نفر بوده است که تعداد فعلی متولدین حدود ۲۵۰ تا ۳۵۰ هزار نفر کمتر از آن دوره است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷 چرا انقلاب کردیم؟ | ۲. رسیدن به استقلال و قطع وابستگی
🎥مجموعه نماهنگ درباره دلایل قیام ملت ایران
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: «نگاه کنید این مسائل تکرار شوندهی در فرمایشات امام را پیدا کنید، مبانی انقلاب اینهاست؛ مسئلهی مردم، مسئلهی استقلال کشور، مسئلهی تدین، مسئلهی پایبندی به مبانی اسلامی، مسئلهی مبارزه با استکبار و با زورگویی، مسئلهی فلسطین؛ این مسائلی که زیاد تکرار شده، مسئلهی معیشت مردم، مسئلهی مستضعفین، رفع فقر؛ مسائل اینجوری، اینها ستونهای انقلاب است، اینها خطوط اصلی ترسیم کنندهی انقلاب است، هندسهی انقلاب را با ترکیب این خطوط میتوانید شما به دست بیاورید.» ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
🌷 #عید_انقلاب
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 عصری داشتم میرفتم خیابون، پسرم که روی مبل دراز کشیده بود تا فهمید دارم میرم بیرون گفت: مامان فردا ورزش دارم معلم ورزش مون گفته حتماً با کفش مناسب بریم. یه جفت کفش ورزشی هم برای من بخر.
گفتم پس پاشو حاضر شو خودتم بیا
گفت: حال ندارم مامان خودت بگیر دیگه
خریدهامو انجام دادم. یه کفش هم برای پسرم خریدم. وقتی از توی کارتن درش آورد بی اختیار پرتش کرد یه گوشه و گفت: ماماااان! این چیه آخه؟؟؟ صد رحمت به کفشهای میرزا نوروز.😠
بعدش هم رفت توی اتاقش
منم کفش رو از کارتن درآوردم. جفت کردم و گذاشتم جلوی در که صبح بپوشه. فقط یه یادداشت نوشتم گذاشتم داخل کفشش
« کسی که زحمت انتخاب را نمیکشد، باید تسلیم انتخاب دیگران باشد » .
#انتخابات_داستانک
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔷سازمان فناوری اطلاعات:پیامرسانهای بومی بیش از ۱۰۷ میلیون کاربر فعال ماهانه دارند
♦️مدیرکل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: در حال حاضر پیامرسانهای روبیکا، ایتا، بله، گپ، آی گپ و سروش پلاس ماهانه در مجموع بیش از ۱۰۷ میلیون کاربر فعال ماهانه دارند.
♦️به ترتیب پیامرسانهای روبیکا با ۴۴ میلیون و ایتا با حدود ۳۰ میلیون، بیشترین تعداد کاربران را به خود اختصاص دادهاند.
♦️پیامرسان ایتا با تجربه رشد ۸ برابری طی ۱۸ ماه گذشته و پس از آن پیامرسان روبیکا با تجربه رشد ۳ برابری طی همان بازه زمانی، بیشترین رشد را از منظر کاربران فعال ماهانه به خود اختصاص دادهاند.