هدایت شده از mesaghمیثاق
ولایت.mp3
340.4K
همیشه برایم عجیب بوده میزان وابستگی فکری و غیرت و تعصب عده ای بر مبانی لیبرالیسم!
گاهی اوقات فکر میکنم که می توان با آنها گفتگو کرد و شروع به بحث می کنم!
اما از یکجاهایی به بعد متوجه می شوم که آن فرد به آنچه می گوید فکر نمی کند! از منتهای قلبش و با تعصب حرف می زند!
ولایت شیطان تحت مکتب لیبرالیسم را آنچنان پذیرفته که حتی می تواند از آیات و روایات هم در تایید آن استفاده کند!
برای همین است که برادر عزیزم دکتر مقصودی همیشه بر این نکته تاکید دارد که با "تبری" و "لااله" شروع کنید. برای فهم معارف اهلبیت علیهم السلام ابتدا باید به طاغوت و تعالیم شیطان کافر شد!
همان عبارتی که حضرت امام در مورد اولیاء شیطان به کار می برد: شیاطین تعلیم دیده!
شیاطینی که ظاهرا حرف علمی می زنند اما چیزی جز فریب و جهل حاصل متعلمینشان نمی شود!
هدایت شده از mesaghمیثاق
براندازی.mp3
1.57M
برانداز طراز!
این بخشی از سخنرانی مقام معظم رهبری در سال 1353 است.
در این سخنرانی ایشان به زیبایی رویای اجتماعی را برای مخاطب ایجاد می کند. به زیبایی هر چه تمام تر تصویرسازی می کند جامعه ولایی را.
و در نهایت مردم را مخیر می کند بین انتخاب جامعه ای که در آن زندگی می کنند (وضع موجود) و جامعه ای که می توانند به سمت آن حرکت کنند!
حقیقتا اگر این تلاشهای نرم و فکری و فرهنگی نبود امکان نداشت انقلاب اسلامی به پیروزی برسد و مردم یکصدا براندازی حکومت طاغوت و استقرار نظام جمهوری اسلامی را مطالبه کنند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بهشت شرق!
این قسمت ژاپن و چراغ علاءالدین!
هدایت شده از mesaghمیثاق
دولتمرد را اقتدار باید
امروز بر کسی پوشیده نیست که جامعه ایرانی، در عرصههای مختلف، دارای دوگانگی یا چندگانگیهایی است که بعضا روند #سیاستگذاری را با اختلال، مواجه مینماید. چرایی بروز این چندگانگیها را میتوان در فقدان اقتدار دولت، یافت. به گفته چارلز مریام، «کسی که اقتدار دارد، مانند راننده اتوبوس است. او مجاز است به صلاحدید خود عمل کند، اما باید مسافران را در مسیر مطلوب ببرد. در غیر این صورت، مسافران، اتوبوس را ترک میکنند و راهی را که میخواهند، پیش میگیرند.» اگر مسافران اتوبوس ایران، پیاده شده و هر یک، به راهی میروند، یکی از دلایل آن، کاهش چشمگیر اقتدار دولت است. اگر برخی از دختران جامعه، در انتخاب پوشش، راه خود را -که دقیقا در مقابل راه رسمی است- در پیش میگیرند، باید یکی از دلایل آن را در فقدان اقتدار دولت، جستوجو کرد. اگر برخی از کشاورزان، بدون کمترین توجهی به دولت، به روش دلخواه خود، منابع آب و خاک را از بین میبرند، اگر بانکها با سیاستهای دولت همراهی نمیکنند، اگر خودروسازان، به لطایفالحیل، دولت را دور میزنند، اگر برخی از ورزشکاران و هنرمندان، از جیب مردم برمیدارند، به نظام لگد میزنند و به ریش دولت میخندند، اگر یک بچهپولدار، به خود جرأت میدهد افسر پلیس را زیر مشت و لگد بگیرد، اگر پزشک و کاسب و وکیل و بازاری، برای فرار از مالیات، از کارتخوان، استفاده نمیکنند، اگر صنایع نفت، درآمدهای خود را شفاف نمیکنند، همه را باید در فقدان اقتدار دولت یافت و این، مسئله مهمی است که کشور در یک دهه گذشته، با آن دستبهگریبان بوده است. شاید کمتر کسی را بتوان یافت که به انحاء مختلف، بر ناکارآمدی دولت در تمشیت امور جامعه، صحه نگذارد. این ناکارآمدی، موجب کاهش اقتدار شده است و کاهش اقتدار، منجر به ناکارآمدی بیشتر. این چرخه، آنقدر ادامه خواهد یافت تا دولت، به موجودی بیخاصیت، تبدیل شود.
چرخه شوم «ناکارآمدی-فقدان اقتدار» را باید با بازتولید اقتدار متوقف کرد. اقتدار، پیش از هر چیز، باید در دولتمردان، ایجاد شود و به تدریج به برنامهها و سیاستها سرایت کند.
دولتمرد را #اقتدار باید.
هدایت شده از mesaghمیثاق
برپیغمیر.mp3
1.81M
آنکه به "ولی" نپیوسته است بر "ولی" است!
#وسط_بازی_ممنوع!
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔘 قحط انسان، قحط دین!
• این جنازه خشک و تراشیده #یزن_الکفارنه نیست ، که از گرسنگی جان داده؛ جنازه انسانیت است، نحیف و بی روح، مهیای دفن است!
• او یکی از هزار کودک غزه بود که این روزها علف می خورند و با "گرسنگیِ اسرائیلی" می جنگند و می میرند!
با او اسلامِ مواسات و مساوات بود که رنجور و علیل می شد و جایش اسلامِ مرفهین بی درد بود که فربه تر می شد!
• "چشمان" بازتر از معمولش، هنوز "به راه" اعراب است! و دهان بازمانده اش، نه از ما که از خدایش طلبِ: "لكُلِّ ذي رَمَقٍ قُوتٌ"۱ دارد!
• "اهتمام" و "مُسلم" در نبویِ: "مَنْ أَصْبَحَ و لا یَهْتَمُّ بِأُمورِ الْمُسْلمینَ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ"، هم دچار قحطی شد: "قحط معنی در میان نامها"!
• علی جان! _ای که بر درد و ناله زنِ ذمی هم می خواستی دق کنی_ تو بجای بعض #شیعه_قالتاق ات، که تعصب نامت (فقط نامت!) را دعوای فرقه ها می کنند و تخم "برائت از مسلمان( ِسنی)" در حسینیه ها می کارند، اما از درد تو خالی و بر رنج انسان ساکت اند، سخن بگو!
دوباره نهیب بزن: كُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً ۲!
"دیده بگشا رنج انسان بین و سیل اشک و آه…
کبر پَستان بین و جام جهل و فرجام گناه!
دیده بگشا بر ستم؛ در این #فریبستان، علی
شمع شبهای دژم؛ ماه غریبستان، علی
دیده بگشا نقش انسان ماند با جامی تهی…
سوخت لاله، مُرد لیلی! خشک شد سرو سهی…
.................
۱. برای هر جانداری، خوراکی هست (امیرالمومنین(ع)/ تحف العقول ص۹۸)
۲. دشمن ستمگر و یار ستمدیده باشید(نامه۴۷نهج البلاغه)
#جنگ_گرسنگی
#غزه
محسن قنبریان
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴نگذاریم نسل مادرانی که از نامحرم رو میگرفتند منقرض شود
▪️متاسفانه مدتی است شاهد استفاده از روسریهای بسیار رنگی، نفیس و گران قیمت با طرحهای بسیار زیبا توسط بانوان هستهی سخت انقلابی هستیم که به نظر میرسد، این طرز پوشش خالی از اشکال شرعی نباشد.
متاسفانه حجاب استایلها به قدری روی مدل حجاب کار کردهاند که حتی هستهی سخت محجبههای مذهبی را تحت تاثیر قرار دادهاند و این بانوان گمان میکنند باید حتما از روسریهای بسیار شیک بهره ببرند تا از قافله زنان با کلاس عقب نمانند. اما واقعیت آن است که روزگاری مادران ما نه تنها دقت وافری داشتند نامحرم روسری آنها را نبیند بلکه از نمایاندن چهره نیز امتناع میکردند و تلاش میکردند با صدای آرامتر و روی گرفته نیز با نامحرم صحبت کنند. که البته این نوع پوشش برای حفظ زنانگی و حرمت گزاری بیشتر در جامعه نیز مفیدتر بود و بانوان باید هرچقدر میتوانند در رعایت چارچوبهای شرعی پوشش تلاش بیشتری بکنند که هم برای تعالی فردی و هم اجتماعی مفیدتر است و اینگونه بیشتر میتوانند در جهاد دفاع از عفت و حیا موثرتر باشند.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
هدایت شده از mesaghمیثاق
✍ ا. انصاری زاده
صالحی امیری، وزیر ارشاد حسن روحانی نطق فرموده اند که: شش دهک از جامعه ایران (یعنی بیش از ۵۰-۶۰ ٪ جمعیت کشور)، شبها گرسنه میخوابند.
کاری به این آمار مسخره و من درآوردی ندارم؛
اما اگر من در دستگاه قضایی این مملکت کارهای بودم، حتما از ایشان اسناد و مستندات این ادعا را طلب میکردم و درصورت عدم ارائهی مستندات، با ایشان برخورد قضایی میکردم تا درس عبرتی شود برای سخنرانان بعدی که اینچنین در رسانهها با آبروی یک ملت بازی نکنند
آبرویمان را از سر راه نیاورده ایم..
در #حکمرانی_سایبری ،حرف مفت زدن باید هزینه داشته باشد
هدایت شده از mesaghمیثاق
رشد نقدینگی اگر یک جا "واجب" باشد در "جبران کاهش ارزش دستمزد کارگران" است.
بارها گفتیم که ما در حوزه کارگری چیزی به اسم افزایش دستمزد نداریم بلکه آنچه باید طبق قانون اتفاق بیفتد جبران کاهش قدرت خرید و ارزش دستمزد کارگران است. نه تنها منتی بر کارگران نیست بلکه بعلت بالاتر بودن تورم کالاهای سرمایه ای نسبت به کالاهای مصرفی در نهایت قدرت خرید کارگران هرگز جبران نمی شود.
این جبران حداقل کاری است که باید صورت بگیرد و عین عدالت است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
این عبارت قرآنی که مقام معظم رهبری بعنوان اساس کار حکومت دینی بکار بردند عبارتی است که ذیل آیه حرمت ربا نازل شده است.
در حقیقت مبنا و اساس کار حکومت دینی جلوگیری از ظلم است. هم ظلم کردن و هم ظلم دیدن.
وقتی این مبنا را بگذاریم در کنار مبنای "الاسلام هو الحکومه" آنوقت مشخص می شود که چرا امامین انقلاب بسیاری از استفتائات را به قانون ارجاع می دهند.
مثلا وقتی بحث از سود بانکی می شود و گفته می شود که نرخ سود 20 درصد در بانکهای جمهوری اسلامی حلال است اما نرخ 2 درصد در آمریکا و... ربا و حرام است منطقش این است که در شرایطی که تورم 50 درصدی وجود دارد نرخ بهره اسمی 20 درصد تبدیل می شود به نرخ بهره واقعی منفی 30 درصد. اما از طرف دیگر می دانیم نرخ بهره 50 درصد هم یعنی تثبیت تورم حداقل 50 درصد.
از سوی دیگر مقام معظم رهبری در مورد تکلیف مالایطاق به بانک ها نیز هشدار دادند و این یعنی به بانک نیز نباید ظلم شود. همواره سعی شده نرخ بهره بانکی در کشاکش نیروهای مختلف اقتصادی طوری تعیین شود که نه تولیدکننده ضرر کند و نه سپرده گذار و نه بانک.
حال اگر کسی درکی از ساختار حکمرانی نداشته باشد و بخواهد با یک آیه و روایت و بدون موضوع شناسی "سیستمی" وضعیت حکمرانی کشور را قضاوت کند قطعا به مشکل برخواهد خورد.
مثل کسی که درکی نسبت به زکات بستن امیرالمومنین علیه السلام بر اسب ندارد.
یا در مساله سلاح اتمی منطق ما قطعی و مشخص است.
نه میسازیم و نه استفاده میکنیم اما در هر سطحی که به ما "ظلم" شود در همان سطح پاسخ خواهیم داد.
اینکه چه کاری ظلم است و چه کاری در مقابل ظلم است تشخیصش با ولی فقیه است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صد هزار خودرو 15 هزار دلاری که با تعرفه معقول و هزینه حمل و نقل و سود واردکننده و مالیات و ... حتما بالای یک و نیم میلیارد تومان خواهد شد چه دردی از طبقات پایین جامعه دوا میکند که نهایتا خودرو سیصد تا پانصد میلیون تومانی نیاز دارند؟
برادر عزیز!
ما باید دست شما را ببوسیم که واردات خودرو 500 هزار دلاری را تصویب نکردید؟
و نکته مهم اینکه آیا واردات خودروهای این چنینی مگر آزاد است؟
و از آن مهم تر این چه توهینی است که به نمایندگان مجمع تشخیص مصلحت نظام می کنید که یک نفر رأی همه را عوض کرد؟!