هدایت شده از mesaghمیثاق
.
.
ققنوس، استعاره ای از ماست
🔹حماسه خیره کننده در تبریز، قم و تهران. و فردا نوبت مشهد است.
♦️ملت ایران، به قدرشناسی از خدمتگزاران شهید خود، دوباره قیام و قیامت کرد.
🔹این خون جاری در رگ های انقلاب اسلامی، دوستان ملت ایران را امیدوار و دشمنانش را مایوس تر از پیش خواهد کرد.
♦️برکت خدمت صادقانه و مخلصانه به مردم -با وجود طعنه ها و ناسپاسی محافل سیاست باز- را همین روزها در تشییع حماسی پیکر رئیس جمهور شهید و همراهانش می توان دید.
🔹این، حقیقت و هویت واقعی ملت ایران، فارغ از همه تحریف هاست.
♦️اکنون پیکر سوخته شهید سید ابراهیم رئیسی، تجسم حقیقی اسطوره ققنوس و سیمرغ را به نمایش گذاشته است. تجسم همدل شدن، تجسم سوختن و دوباره از میانه آتش، سر برآوردن.
🔹این، نمایش روح جمعی ملت ایران است.
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
سرخوردگی رسانههای معاند بیگانه
از اقتدار رهبر و ملت ایران
اقتدار ملت ایران در سایه تبعیت از رهبر حکیم انقلاب، محافل رسانهای بیگانه را که آرزوی بیثباتی یا عقبگرد و تغییر مسیر انقلاب را به خاطر شهادت رئیسجمهور در سر میپروراندند، سرخورده و منفعل کرد.
برخی از این رسانهها به ویژه رسانههای فارسی زبان معاند پس از انتشار خبر شهادت آیتالله رئیسی در سانحه سقوط بالگرد چنین القا کردند که ایران گرفتار ناآرامی و بیثباتی خواهد شد. اما حضور خیرهکننده مردم تبریز، قم و تهران در مراسم حماسی تشییع، آنها را سرخورده کرد.
عظمت این مراسم به حدی بود که برخی از رسانههای بیگانه به گستردگی جمعیت اذعان کردند و برخی دیگر که تجمع چند عنصر گروهکی ورشکسته در برخی کشورهای اروپایی را برجسته کرده بودند، تصمیم گرفتند ننگ سانسور حضور تاریخی ملت ایران را به جان بخرند.
برخی شبکههای بزرگ جهانی، به اعتبار اهمیت و گستردگی و کمنظیر بودن خبر تشییع، گوشههایی از اقیانوس عظیم جمعیت را به تصویر کشیدند تا از نگاه حرفهای، از بازتاب خبری بزرگ جا نمانند؛ خبری که خاطره حماسه تشییع سردار سلیمانی را زنده کرد. اما برخی رسانههای فارسی زبان معاند، با سانسور تصاویر حضور تاریخی ملت ایران، تنگنظری و عصبانیت خود از ملت ایران را به نمایش گذاشتند.
در همین حال اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» ضمن انتشار مجموعهای از دیدگاهها و پیشبینیهای کارشناسان این شورا اذعان کرد: درگذشت ابراهیم رئیسی تاثیری در سیاستهای کلی جمهوری اسلامی، از جمله برنامه هستهای و سیاستهای منطقهای نخواهد داشت.
در حالی که دنی سیترینوویچ، پژوهشگر شورای آتلانتیک، درگذشت آقای رئیسی را ضربهای به جمهوری اسلامی توصیف کرده بود، راب مکایر، سفیر سابق انگلیس در ایران نوشت: «این سقوط هلیکوپتر، رژیم را تهدید نمیکند، اما بلاتکلیفی داخلی را به شدت افزایش خواهد داد».
در مقابل، رادیو فرانسه در گزارشی خاطرنشان کرد: رسانههای اسرائیلی به ویژه بر شادی در مرگ رئیسجمهور ایران تأکید دارند اما اکثر رسانههای غربی و اسرائیلی معتقدند که درگذشت رئیسی، تغییری در سیاستهای کلی ایران ایجاد نخواهد کرد.
به نوشتۀ نیویورکتایمز، روند سیاست خارجی به همان مسیر قبلی به حرکت خود ادامه خواهد داد.
نیویورک تایمز با طرح این سؤال که آیا جانشینان رئیسجمهور و وزیر خارجه ایران رویکرد مشابهی را دنبال خواهند کرد؟ نوشت: رهبر جمهوری اسلامی ایران میخواهد که مسیر فعلی در سیاست خارجی کماکان ادامه پیدا کند. رهبر عالی ایران در آینده هم اجازه قرار و دیدار با طرفهای آمریکایی میدهد اما سازش نه. ایرانیها ضربه میزنند، اما آن را محدود نگه میدارند. انتظار نمیرود که این رویکرد تغییر کند.
واشنگتنپست هم در تحلیل دیگری تأکید کرد: بعید است درگذشت رئیسجمهور، سمت و سوی رژیم را تغییر دهد. واشنگتنپست مینویسد: با وجود این که ایران جنبش «زن، زندگی، آزادی» را تجربه کرده باز هم احتمال این که بعد از مرگ رئیسی سیاست در جمهوری اسلامی تغییری اساسی کند کم است.
روزنامه تایمز اسرائیل هم به نقل از آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق اسرائیل نوشت: اسرائیل گمان نمیبرد که مرگ رئیسی تغییری در سیاست منطقهای ایران ایجاد کند. سیاستهای ایران را ولی فقیه تعیین میکند.
وبسایت دویچه وله هم که آرزو کرده بود درگذشت رئیسجمهور کشورمان، ایران را به سوی بیثباتی سوق بدهد، به نقل از فرانس پرس اذعان کرد: تغییر چشمگیری در مسیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی و نقش این کشور در منطقه رخ نخواهد داد. این امر به دلیل ساختار قدرت در تهران است.
علی واعظ از «گروه بینالملل بحران» در پلتفرم ایکس مینویسد: ایرانیها با توجه به چالشهای جدید در منطقه و در رابطه با آمریکا، بیشتر روی «تداوم سیاست کنونی تکیه خواهند کرد تا تغییر».
دویچه وله افزود: درگذشت رئیسجمهور ایران در زمانی اتفاق میافتد که تنشها میان دو دشمن سرسخت؛ اسرائیل و ایران به تازگی به اوج خود رسیده است: در ۱۳آوریل، ایران برای اولین بار از خاک خود به اسرائیل حمله کرد. از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر، ایران همچنین به عنوان حامی اصلی «محور مقاومت» علیه اسرائیل که شامل حزبالله شیعه در لبنان، حماس فلسطینی در نوار غزه و شورشیان حوثی در یمن میشود، ظاهر شده است.
از نظر جیسون برادسکی هم از انستیتوی خاورمیانه در واشنگتن «وضعیت موجود» حفظ خواهد شد. برادسکی میگوید: «برنامه هستهای ایران و فرآیند تصمیمگیریهای مرتبط با آن، دستخوش تغییر نخواهند شد، زیرا در نهایت این رهبری و شورای امنیت ملی هستند که برنامه و سیاست هستهای را هدایت میکنند.»
💢 روزنامه کیهان
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ درگیری خانواده اسرای اسرائیلی با نمایندگان پارلمان
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آنچه در بیمارستانهای غزه میبینیم وضعیتی آخرالزمانی است...
هدایت شده از mesaghمیثاق
11.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ پزشک یهودی:
📍این روزها وضعیت غزه قلبم را به اشغال درآورده/در نوجوانی من هم یک صهیونیست بودم تا این ظلم و ستمی که از جانب ما به فلسطینیان میشود را درک کردم/حملات این روزهای اسرائیل به غزه نمودی از دهها سال ظلمی است که به فلسطینیان میشود...
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ نماینده پارلمان بریتانیا:
📍بر خلاف تبلیغات، ترکیه کار خاصی برای فلسطین انجام نداده و هنوز نفت جمهوری آذربایجان از طریق خاک ترکیه به اسرائیل صادر میشود...
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اقدام سه کشور اروپایی در مورد فلسطین که باعث خشم اسرائیل شده است!
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ به تعداد کم شادی کنندگان توجه نکنید..
✅ #رئیسی برای افراد دیگری آمده بود و برای همانها هم عزیز بود...
#شهید_جمهور
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺جمله آماده ام شاه پناهم بده روی خودروی حامل پیکر شهید رئیسی و همراهان
هدایت شده از mesaghمیثاق
۱. سه بالگرد در ساعت ۱۳:۰۰ عازم تبریز میشوند. بالگرد بل ۲۱۲ رئیس جمهور در وسط دو بالگرد دیگر قرار داشته که سومی، بالگرد میل ۱۷ حامل آقایان بذرپاش، اسماعیلی و محرابیان بوده است. آرایش بالگردی نیز از راست به چپ از پایین به بالا(پلکانی) بوده است.
در خصوص پیاده شدن لحظه آخری آقای بذرپاش از بالگرد نیز گفته میشود به درخواست شهید رئیسی برای جناب استاندار و یا شهید امیرعبداللهیان برای کار مهم با رئیس جمهور بوده است.
مطابق گزارش هواشناسی، هوا نسبتا صاف بوده و دید نیز مشکلی نداشته و به همین خاطر تصمیم به پرواز گرفته میشود. هر چند یک ابهام در این خصوص وجود دارد و آن تفاوت وضعیت مسیر پروازی کریدوری و مسیری است که کاروان بالگردی قرار بوده از آن عبور کنند. همچنین در گزارشات هواشناسی نکتهای در خصوص دید و ابرها دیده میشود که جای بررسی دارد.
۲. پس از حدود نیم ساعت، بالگردها به یک توده ابر کومولینمبوس برخورد میکنند. دستور شهید مصطفوی ارتفاع گرفتن بالگردها برای عبور از توده است که این دو به سختی موفق به عبور میشوند اما بالگرد رئیس جمهور به دلیلی که تاکنون مشخص نیست از زیر توده عبور میکند. برخی دلیل را فنی و برخی دیگر آن را تصمیم خلبان برای عدم ریسک پرواز بالای توده با توجه نوع بالگرد و عبور از توده از زیر ابر با رصد چشمی میدانند.
۳. اما در حالی بالگرد رئیس جمهور در ارتفاع پایین پرواز کرده که هوا نیز کاملا مه و بارانی شده و عملا دید به صفر رسیده است.
بنابراین پس از گذشت زمانی، ناگهان خلبانان خود را در نزدیکی سینهکش کوه در بالاترین ارتفاع نزدیک به خطالراس میبینند و از این رو اقدام به اوجگیری شدید و سریع میکنند.
۴. اما به دلیل نزدیکی بیش از حد به سطح و ارتفاعگیری ناگهانی، دم بالگرد به زمین اصابت کرده و از آن جدا میشود.
از این لحظه به بعد و با توجه به نبودِ دم، کابین هلیکوپتر به سرعت و به اندازه تعداد حرکت پرهها به دور خود میچرخد و به دلیل نزدیکی به زمین به سطح نیز اصابت میکند بطوریکه درب بالگرد نیز از جا کنده شده و آیتالله آل هاشم و دکتر رحمتی به بیرون پرتاب میشوند که به نظر شهید آل هاشم به سمت دره پرتاب شده (بطوریکه بر پیکر ایشان جای کبودیهای زیادی بود و در اثر خونریزی عروج میکنند) و دکتر رحمتی نیز به وضوح دارای شکستگیهای شدید و متعدد بودند.
۵. کابین نیز بعد از چند دور منفجر شده که خلبانان با سوختگی شدید و دکتر امیرعبداللهیان و آیتالله رئیسی بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد سوختگی داشتند بطوریکه پیکر شهید رئیسی از روی انگشتر ایشان قابل تشخیص بوده است.
موارد بالا بر اساس شواهد موجود است.
تا کنون شواهد خاصی مبنی بر ترور با وسیله انفجاری، پرتابه یا حتی جمینگ دیده نشده است. جناب مهرابی زنده هستند. همچنین تصویر یک سوراخ روی دم نیز مربوط به زیر دم بوده و احتمالا در اثر برخورد دم به زمین است.
ابهاماتی هنوز وجود دارد که با گذشت زمان و انتشار گزارشهای رسمی حادثه روشن خواهد شد.
✅ با #سعیدیسم :
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷