هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 تجارت ایران و ترکیه ۱۲ درصد رشد کرد
🔹آمارهای منتشر شده توسط اداره آمار ترکیه نشان میدهد مبادلات تجاری ایران با این کشور در چهار ماهه نخست سال جاری میلادی با رشد ۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل به یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون دلار رسیده است.
🔸مبادلات تجاری ایران و ترکیه در چهار ماهه نخست سال ۲۰۲۳ میلادی بالغ بر یک میلیارد و ۷۲۰ میلیون دلار اعلام شده بود.
✅بر اساس این گزارش صادرات ترکیه به ایران در ماههای ژانویه تا آوریل ۲۰۲۴ (۱۱ دی ۱۴۰۲ تا ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) با رشد ۱۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به یک میلیارد و ۵۰ میلیون دلار رسیده است. ترکیه در ماههای ژانویه تا آوریل سال قبل ۹۰۰ میلیون دلار کالا به ایران صادر کرده بود.
💢اما واردات ترکیه از ایران در چهار ماهه نخست ۲۰۲۴ کاهش ۱۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته و از ۸۲۰ میلیون دلار در چهار ماهه نخست ۲۰۲۳ به ۷۰۰ میلیون دلار درمدت مشابه امسال رسیده است.
#انتخابات_ریاست_جمهوری_اسلامی_ایران
#ادامه_راه_و_مسیر_شهید_جمهور_رئیسی_عزیز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بخشی از دستاوردهای مهم سه ساله شهید رئیسی
#انتخابات_ریاست_جمهوری_اسلامی_ایران
#ادامه_راه_و_مسیر_شهید_جمهور_رئیسی_عزیز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴مالیات زمین، مسکن و مستغلات به کمترین مقدار ۱۴ سال اخیر رسید
🔹کدام بخش از دولت باید پاسخگو باشد؟
🔸درحالیکه طی سال گذشته کارمندان بخش عمومی و خصوصی بیش از ۱۰ درصد از درآمد مالیاتی دولت را تامین کردهاند، اما تجمیع اطلاعات درآمد مالیاتی دولت از سه بخش مسکن، زمین و مستغلات نشان میدهد کل درآمد مالیاتی دولت از فروش و نقلوانتقال و اجاره این سه بخش حدود ۱۵/۴ همت بوده که بخش عمده آن هم مربوط به مالیات مستغلات است.
✅به عبارتی، طی سال گذشته سهم سه بخش زمین، مسکن و مستغلات از درآمد مالیاتی دولت فقط ۱/۹ درصد بوده است!
💢قابل ذکر است در اواخر دهه ۱۳۶۰، زمین، مسکن و مستغلات سهم ۷ تا ۸ درصدی از درآمد مالیاتی دولت داشته و این مقدار بین سالهای ۱۳۷۰ تا ۱۳۸۱ حولوحوش ۳ تا ۵ درصد بوده است.
#انتخابات_ریاست_جمهوری_اسلامی_ایران
#ادامه_راه_و_مسیر_شهید_جمهور_رئیسی_عزیز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 جدل بی منطق و کنایه؛ یا ایده و طرح و برنامه؟!
👤 #داود_مدرسی_یان
🔹برخی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری، از همین ابتدا بجای ارائه طرح و برنامه و اینکه ریشه مشکلات اقتصادی و ریشه تورم را در چه چیزی می دانند و ایده و راه حل شان چیست، میخواهند با هوچی گری و طعنه و کنایه و اهانت و ترساندن مردم از رقیب انتخاباتی، گدایی رأی کنند. چون طرح و راه حل ندارند، در مناظرات مشکلات را به تحریم ها گره خواهند زد. بیائیم این مسئله را تبیین کنیم و از نامزدها بخواهیم بجای جدل سیاسی، طرح و برنامه ارائه کنند!
🔸معتقدم مشکلات اقتصادی، ریشه در سیاست های اقتصادی داخلی دارد. تحریم ها حتماً مؤثر است اما علت تأثیر تحریم ها، ضعف های داخلی و ساختاری است که مکمل تحریم ها شده است.
✅اولاً؛ اگر از همه مؤلفه های قدرت مان دست بکشیم اعم از انرژی هسته ای، قدرت موشکی و حضور منطقه ای و غیره و همه کنوانسیون های بین المللی را بپذیریم، باز هیچ تحریمی لغو نخواهد شد! این راه بارها تجربه شده؛ آخرین بار #برجام بود که هیچ نتیجه ای برای مردم و اقتصاد کشور به همراه نداشت و دولت آمریکا بعد از تعهدات ایران، به هیچ تعهدی پایبند نماند!
🔹ثانیاً؛ راه حل اصلی، خنثی شدن تحریم هاست. در سه سال اخیر دولت رئیسی، تجربه نشان داد که توانستیم بجای 300 هزار بشکه نفت، بیش از 2 میلیون بشکه نفت بفروشیم! روابط با همسایگان را ترمیم کنیم و با کشورهای زیادی ارتباط تجاری برقرار کنیم. بدون برجام به موفقیت های بین المللی بسیاری دست پیدا کردیم.
🔸 ثالثاً به فرض تحریم ها لغو شوند باز این مشکلات ساختاری و بهتر بگویم تحریم های داخلی پابرجاست!
✅چون ریشه مشکلات را باید در خلق اعتبار کلان بانک های خصوصی، بنگاه داریِ بانک ها، دلاری سازی اقتصاد داخل، حذف یارانه ها، جهانی سازی قیمت ها، فروش دلاری و جهانی محصولات پتروشیمی، پتروپالایشگاهی و فولادی به تولیدکننده داخل، عدم شفافیت بودجه، تبعیض در دسترسی به منابع ثروت و امکانات و فرصت ها و درآمدها، خصوصی خواری اموال ملت و ... دانست!
🔹آقایان به جای فرافکنی و طعنه و ترساندن مردم از رقیب انتخاباتی، بیایند جلوی دوربین و ایده و طرح ها و برنامه های خود را ارائه کنند. بگویند که ریشه تورم را در چه می دانند و برنامه شان برای مهار تورم چیست؟ برای تولید و اشتغال چه طرحی دارند؟ برای مبارزه با فساد چه طرحی دارند؟
💢کاملاً روشن است برخی هیچ پاسخ قانع کننده ای به سوالات جدی فوق ندارند؛ هیچ راه حل، ایده و برنامه ای ندارند و با فرافکنی و دوقطبی سازی و ترساندن مردم دنبال کسب آرا هستند! مثل سال 92!
#انتخابات_ریاست_جمهوری_اسلامی_ایران
#ادامه_راه_و_مسیر_شهید_جمهور_رئیسی_عزیز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارشناس اسرائیلی: وزیر خارجه ایران فردی اثرگذار بود و به اندازه سه وزیر فعالیت داشت
#انتخابات_ریاست_جمهوری_اسلامی_ایران
#ادامه_راه_و_مسیر_شهید_جمهور_رئیسی_عزیز
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
🆔 @mesagh🇮🇷
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴میراث دولت شهید رئیسی
🔹یکی از دستاوردهای مهم و سرنوشتساز دولت رئیسی عزیز در حوزه سیاست خارجی که ابعاد آن چندان برای افکار عمومی آشکار و تبیین نشده، کریدور راهبردی شمالـ جنوب است. دولت آیتالله رئیسی از ابتدای شروع به کار خود در چارچوب سیاست همسایگی و فعالسازی ظرفیتهای منطقهای، تمرکز ویژهای در جهت راهاندازی کریدور شمالـ جنوب داشته است. منافع این رخداد از حیث اقتصادی، سیاسی و امنیتی برای ایران فوقالعاده چشمگیر خواهد بود.
🔸واقعیت آن است که آینده ایران و نسلهای آینده در گرو نقشآفرینی ایران در کریدور شمالـ جنوب و به عبور آن از خاک کشورمان وابسته است. این مسیر اگر به نقطه نهایی برسد، سبب میشود راه ۱۷ هزار کیلومتری انتقال کالا از آسیای جنوب شرقی به اروپا به حدود ۷ هزار کیلومتر تقلیل یابد. دولت شهید رئیسی از ابتدای شکلگیری، با اراده جدی به سمت تکمیل این پروژه حرکت کرده است.
🔹کریدور شمالـ جنوب سه بخش اصلی دارد. بخش اول از روسیه، قزاقستان و ترکمنستان عبور کرده و سپس به ایران میرسد. این مسیر هماکنون آماده شده و به مرحله بهرهبرداری رسیده است. در یال شرقی کریدور شمالـ جنوب امکان انتقال ۱۵ میلیون تن کالا در سال وجود دارد. نکته اساسی در این زمینه آن است که تا پیش از تشکیل دولت شهید رئیسی عزیز، رقم ذکر شده صفر بود. البته رفع کاستیهای این پروژه که عبارت است از تکمیل راه آهن چابهارـ زاهدان و زاهدانـ بیرجند میتواند به افزایش ظرفیتهای شاخه شرقی کریدور بینجامد.
🔸بخش میانی کریدور شمالـ جنوب از سمت دریای خزر است، که نیازمند تقویت بنادر، جرثقیلهای بزرگ، اسکله و کشتیهای روـ رو است که ایران و روسیه در حال طراحی و اجرای برخی اقدامات هستند. بخش سوم کریدور شمالـ جنوب از روسیه و آذربایجان شروع شده و از سمت غرب وارد ایران میشود. در این بخش مشکل اساسی تکمیل پروژه ۱۶۲ کیلومتری راه آهن رشتـ آستاراست.
🔹در اردیبهشت ۱۴۰۲ در سفر رئیسجمهور شهید به مسکو، ایران و روسیه برای تکمیل گذرگاه ریلی شمالـ جنوب که جنوب آسیا را به شمال اروپا متصل میکند، توافقنامه احداث راه آهن رشتـ آستارا را امضا کردند. گذرگاه ریلی شمالـ جنوب یکی از مسیرهای اصلی ترانزیت کالا از جنوب آسیا به شمال اروپا به شمار میرود که احداث و تکمیل آن از ۲۳ سال پیش در دستور کار بوده و در دولت آیتالله رئیسی با شتاب بیشتری برای فعالسازی این ظرفیت ریلی تلاش شده است. اگر این خط آهن ساخته شود، عملاً بین سنپترزبورگ و خلیجفارس ارتباط ریلی برقرار میشود. ایران و روسیه تصمیم گرفتهاند احداث این خط آهن از سال ۲۰۲۴ آغاز شود و تا سال ۲۰۲۷ به نتیجه برسد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴قطعا به علی لاریجانی رای نخواهیم داد
◀️آقای لاریجانی، ظاهرا عادت کردهاید از رهبری برای مطامع شخصی و شهوت قدرت طلبیتان استفاده کنید.
✅آن از تصویب 20دقیقهای برجام، که شما و شمخانی و یک نفر دیگر در بیت که آن را به رهبر معظم و مظلوم انقلاب چسباندید،
✅این هم از انتخابات ریاستجمهوری که با این تصویر خودتان را به رهبری و حمایت ایشان از خود چسباندید.
مردم از خاندان لاریجانی متنفرند؛ همین برایتان بس است.
✅لاریجانی فکر میکند با نشان دادن مبداء از بیت رهبری میتواند آراء جریان متدین و انقلابی واقعی را برای خود بگیرد. او ظاهرا نمیداند که رهبری او را مشاور خودش قرار داد تا مانند احمدینژاد فتنه انگیزی نکند. مگر احمدی نژاد که در مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دارد و رهبری عزیز او را منصوب میکند، مورد تایید آقاست؟ قطعا خیر.
او را دور و بر خودش نگه میدارد که بیش از این به حیثیت نظام ضربه نزند.
حالا آقای لاریجانی که از یکسال قبل جلساتش را در بیت برگزار میکرد و فکر کرده است چون در آنجا دفتری دارد، مورد تایید رهبری است.
✅نکته ای که همگان باید بدانند این است که ؛
لاریجانی و احمدی نژاد و امثال اینها مانند فرزندان بازیگوش و شروری هستند که پدر همیشه سعی میکند آنها را اطراف خودش نگه دارد تا بیش از این خسارت نزنند.
وگرنه بر کسی پوشیده نیست که لاریجانیها چه موجوداتی هستند.
🔹نکته مهم امروز این است که لاریجانی گوییا خبر ندارد که مردم از این نام و از این خاندان و برادران متنفرند.
🔸آقای لاریجانی نصف قبیلهاش در خارج از کشور زندگی میکنند.
از فرزند و برادرزاده و...؛
قطعا مردم به این دلال صفتان رای نخواهند داد.
اصولگرایان و راستهای سنتی هم فکر میکنند میتوانند مردم را مجاب کنند که به لاریجانی رای بدهند کور خواندهاند.
⬇️ما اینجا از انقلاب و دردِ مستضعفین و پابرهنگان و مظلومان جهان میگوید نه از سیاست بازیهای سیاسیون معلوم الحال/
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌ علی لاریجانی در چند جمله
راز حمایت دشمنان داخلی و خارجی از همکار برجامی فریدون
#علی_لاریجانی
#بازگشت_از_نیمهی_راه
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌ شروع کار مجلس دوازدهم با نماز باطل
پیشنهاد میشود نمایندگان، نماز خود را قضا کنند، چون حامی سران فتنه، عادل نیست.
اگرچه قائدتا نمایندگان ارزشی مجلس، از روی تقیه در جمع ایستادند ولی نمازشان را فرادی خواندند.
#حمایت_از_فتنهگران
#تضعیف_نظام
#اعظم_کبائر
#نماز_باطل_نمایندگان
هدایت شده از mesaghمیثاق
15.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔مخالفت امام با حضور لیبرالها در حکومت.
⭕️ نباید به خاطر رضایت چند لیبرال خود فروخته در اظهار نظرها و ابراز عقیده ها به گونه ای عمل کنیم که حزب الله عزیز احساس کند که جمهوری اسلامی دارد از مواضع اصولی اش عدول می کند.
⭕️ انقلاب به هیچ گروهی بدهی ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خودرا به گروهها و لیبرالها را می خوریم!
⭕️ آغوش کشور برای تمام کسانی که قصد مراجعت و خدمت دارند گشوده است اما نه به قیمت طلبکاری آنها از تمامی اصول که چرا مرگ برآمریکا گفتید، چرا جنگ کردید، چرا نسبت به منافقین و ضد انقلابیون، حکم خدا را جاری می کنید؟
🔴 تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست لیبرال ها بیفتد، تا من هستم نخواهم گذاشت منافقین اسلام این مردم بی پناه را از بین ببرند.
#خطر_قالیباف_و_لاریجانی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🟢 نظر امام خامنهای ارواحنافداه درباره رأی ممتنع در مجلس:
"ما که نیامدیم اینجا بنشینیم رأی ممتنع بدهیم؛ ما آمدهایم بگوئیم این بشود، این نشود"
دقت شما، مراقبت شما، اهتمام شما، تحقیق شما، مطالعهی شما، که به پخته شدن این طرح یا لایحه کمک میکند، یک حقی است برای مردم بر دوش شما. لایحهای به مجلس میآید - بنده خودم هم در مجلس بودم و این موارد را از نزدیک تجربه کردم - وقتی که لایحه به کمیسیون داده میشود و در معرض دید این نماینده قرار میگیرد، گاهی با این لایحه مثل یک کار مربوط به شخص خود رفتار میکند؛ دقت میکند، مطالعه میکند، تحقیق میکند، با کارشناس مینشیند مباحثه میکند، مطلب را در ذهن خود به صورت محقَّق ترسیم میکند؛ گاهی هم نه، لایحه میآید یا مثلاً طرحی در مجلس میخواهد تصویب شود، این نماینده خیلی محتوای لایحه و طرح را نمیداند، خیلی احساس مسئولیت نمیکند، رسیدگی نمیکند؛ نه در کمیسیون، نه در صحن مجلس. این رأی «آری» یا «نه» او به یک چنین لایحه یا طرحی، خالی از شبهه نیست؛ رأی ممتنع او هم خالی از شبهه نیست.
ما که نیامدیم اینجا بنشینیم رأی ممتنع بدهیم؛ ما آمدهایم بگوئیم این بشود، این نشود. رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد، بالاخره ذهنش به جائی نرسید؛ خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است؛ اما اینکه ما مطالعه نکنیم، کار نکنیم، بعد برای اینکه خودمان را اسیر «آری» یا «نه» بیدلیل و غیر مستند نکرده باشیم، میگوئیم خیلی خوب، ما رأی ممتنع میدهیم! این نمیشود.
#تحقیق_کنیم
#رأی_ممتنع_ندهیم
هدایت شده از mesaghمیثاق
❌ فریدون ببخشید قالیباف ببخشید اردشیر به میدان رقابت آمد
#شورای_نگهبان
#مرّ_قانون