هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 آیت الله علم الهدی: صهیونیستها از ترس انتقام ایران فوراً گفتند نقشی در ماجرای سقوط هلیکوپتر رئیسجمهور نداشتند
🔹امام جمعه مشهد گفت: وعده صادق کار را به جایی رساند که وقتی هلیکوپتر رئیس جمهور سقوط کرد، صهیونیست ها فوری اعلام کردند نقشی در این ماجرا نداشتند زیرا وحشت کردند ایران باز برای انتقام به سراغشان برود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 وزیر کشور: دولت هیچ گزينه ای را برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد
▫️نامه برخی از اعضای هیأت دولت به شورای نگهبان قانون اساسی، نامه نظرات شخصی برخی از وزرای دولت است و طبق گفته صریح و شفاف وزیر کشور، دولت هیچ گزينه ای برای انتخابات ریاست جمهوری ندارد.
▫️متأسفانه نامه اخیر برخی از اعضای هیأت دولت به شورای نگهبان قانون اساسی مورد سؤ استفاده جریان اصلاح طلب قرار گرفت و نیروهای انقلابی نیز بشدت از این نامه گلایه شدید کردند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 سؤ استفاده جریان اصلاح طلب از نامه نظرات شخصی برخی از اعضای هیأت دولت به شورای نگهبان قانون اساسی
▫️این نامه با واکنش های منفی نیروهای انقلابی کشور قرار گرفت و انتظار میرود برخی از بزرگان حوزه علمیه قم و نخبگان و خواص سیاسی انقلابی، تذکرات لازم را به آقایان بدهند تا این اقدامات بنام دولت خدوم و انقلابی سیزدهم تمام نشود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 توصیه های انتخاباتی ریاست جمهوری حجةالاسلام روان بخش نماینده انقلابی مردم قم در مجلس شورای اسلامی
۱. باید جبهه انقلاب از تخریب همدیگر به شدت بپرهیزند و هر یک از نامزدها که مورد تایید شورای نگهبان قرار میگیرند از داشتههای خودشان بگویند و از تهمت زدن و دروغ بستن به دیگران بپرهیزند.
۲. جبهه انقلاب باید در جهت تشکیل دولتی انقلابی در جهت استمرار دولت خدمت و دولت شهید آیت الله رئیسی بکوشد. بیتردید کسانی که به دنبال سازش با غرب هستند نمیتوانند ادامه دهنده راه دولت خدمت و مقاومت باشند.
۳. بیتردید نامزدهای جبهه انقلاب همه در یک سطح نیستند هریک از آنها دارای ضعفها و قوتهایی هستند؛ به توصیه علامه مصباح باید کسی را برگزینیم که ضعفهای کمتری و قوت های بیشتری داشته باشند که در ادبیات سیاسی و دینی «اصلح»نامیده می شود.
۴. در میان ویژگیهایی که رهبر معظم انقلاب در روز ۱۴ خرداد برای رئیس جمهور آینده مطرح کردند آگاه, فعال, پرکار و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی بود ولی در میان آن شروط،شرط اعتقاد به مبانی انقلاب از شروط بسیار مهم و راهبردی است زیرا اگر کسی نسبت به مبانی انقلاب اسلامی ضعف داشته باشد فعال و پرکار بودن میتواند نتیجهای معکوس داشته باشد مانند دادن 🗡️ چاقوی تیز در دست یک انسان قوی فاسق و لاابالی است.
۵. باید رئیس جمهور آینده نسبت به فساد فوقالعاده حساس باشد و در مجموعه ای که قبلاً مدیریت کرده فسادی صورت نگرفته باشد. احراز این ویژگی بسیار مهم است.
۶. رئیس جمهور آینده باید پناهگاه مردم محروم و مستضعف و پابرهنه باشد و در سیاست گذاری های خود آنها را بر دیگران ترجیح دهد.
۷. باید دارای سیاست خارجی فعال باشد و ادامه دهنده سیاست های رییس جمهور شهید آیتالله رئیسی باشد.
۸. نسبت به سیاست های اقتصاد مقاومتی جدی باشد و در جهت تأمین محتوای سفره مردم تلاش کند.
۹. نسبت به دین و فرهنگ مردم حساس باشد و با تمام وجود از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی دفاع کند و در برابر فرهنگ بیگانه تسلیم ناپذیر باشد.
۱۰.و مهمترین شرط آنکه گفتمان دیگری جز گفتمان خدمت نداشته باشد و از طرح گفتمان دیگری در برابر گفتمان جانشین امام زمان امام خامنه ای بپرهیزد.
✍یادداشت قاسم روانبخش
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 #اشکال_حقوقی و قانونی به ثبت نام دکتر قالیباف در انتخابات ریاست جمهوری
از چهار حقوقدانی که با آنها مشورت کردم، به جز یکنفر، بقیه معتقدند نامزدی آقای قالیباف همزمان با ریاست مجلس در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، مطابق با اصل ۱۳۱ قانون اساسی و ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری، خلاف قانون است.
ایشان باید قبل از نامزدی ریاست جمهوری، از ریاست مجلس انصراف میداد.
🔺ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری:
«کلیه افرادی که مسئولیت مستقیم در امر انتخابات ریاست جمهوری به صورت اجرا و یا نظارت دارند در صورتی میتوانند داوطلب شوند کهقبل از ثبت نام از سمت خود استعفا نموده، و در آن سمت شاغل نباشند.»
🔺اصل ۱۳۱ قانون اساسی:
«شورایی متشکل از رئیس مجلس و رئیس قوه قضاییه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که حداکثر ظرف مدت پنجاه روز رئیسجمهور جدید انتخاب شود.»
🔺«ترتیبی دهد» تا «رئیسجمهور جدید انتخاب شود»، هم شامل «نظارت» میشود و هم «اجرا»…
▪️روح الله مومن نسب فعال جبهه انقلاب اسلامی
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 ذوالنوری، نماینده قم: مهمترین خصوصیت رئیس جمهور بعدی، سلامت خانوادگی و اقتصادی است
🔸 مجتبی ذوالنوری گفت: مهمتر از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، انتخاب فردی است که به عنوان رئیس جمهور انتخاب می شود؛ دیگر با شعاردرمانی و حرف نمیتوان اعتمادسازی کرد و سرمایه اجتماعی را ترمیم کرد و توسعه داد؛ حتما باید شخصی در رأس قوه مجریه قرار بگیرد که خصوصیت مهم او سلامت خانوادگی، سلامت اقتصادی، پاکدستی، کارآمدی، ولایتمداری و ... باشد
🔸مهمتر از شاخصه کارآمدی برای انتخاب رئیس جمهور، شاخصه پاکدستی است، زیرا منابع بسیاری در دست رئیس جمهور است و باید فردی سالم و پاکدست در رأس قدرت قرار بگیرد.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 پاسخ امام خامنهای رهبری عزیز به برخی از سؤالات انتخاباتی
◀️ عمل به تکلیف در انتخابات، مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه می توان هم به تکلیف عمل کرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
✅ ج. تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
◀️در ایام انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، می بایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
✅ ج. در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
◀️ وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
✅ ج. همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
◀️ به نظر معظم له معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
✅ ج. با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدیّن؛
- تعهّد و خوشنامی؛
- وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن؛
- عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛
- دارای برنامه و کفایت لازم؛
- مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛
- ساده زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛
- مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛
- اعتقاد واقعی به راه امام راحل(ره)؛
- تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛
- تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛
- پرهیز از اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛
- پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛
- شناخت اولویت ها و فوریت های نظام و مردم و پرداختن به آنها؛