هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 نظام «کفاله» به روایت تصویر...
🔷 کفاله نظامی حقوقی در کشورهای جنوب خلیج فارس است که روابط میان کارفرماها و کارگران بیگانه را سامان میدهد؛ این نظام که جلوههایی از بردهداری را در خود دارد، بخشهای مهمی از زندگی کارگران را در اختیار مطلق کارفرماها میگذارد که به هتک حقوق بسیاری از کارگران منجر میشود.
#امارات
#سعودی
#بحرین
#کویت
#قطر
#عمان
هدایت شده از mesaghمیثاق
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤گزارشگر اختصاصی یمن الاسلام از حال و هوای میدان سبعین صنعا میگوید
#یمن 🇾🇪
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 باقری در دیدار الصفدی: رژیم صهیونیستی باید پاسخ قاطع و سخت دریافت کند.
🔻سرپرست وزارت خارجه ایران در دیدار وزیر خارجه اردن تأکید کرد که رژیم صهیونیستی باید پاسخ قاطع و سختی را پس از ترور شهید هنیه دریافت کند.
#اردن
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 پزشکیان: ترور شهید هنیه اشتباه بزرگ صهیونیستها بود که بدون پاسخ نخواهد ماند.
🔷 وزیر امور خارجه اردن در سفر کوتاه خود به ایران به دیدار رئیسجمهور رفت و پیام پادشاه أردن را تسلیم دکتر مسعود پزشکیان کرد.
🔹رئیسجمهور ترور ناجوانمردانه شهید هنیه در تهران را اشتباه بزرگ صهیونیستها دانست و با بیان اینکه انتظار ایران از همه کشورهای اسلامی و آزادگان جهان این است که چنین جنایاتی را با قوت محکوم کنند، تأکید کرد که این گستاخی صهیونیستها بیپاسخ نخواهد ماند.
🔷 دکتر پزشکیان همچنین ابراز امیدواری کرد مذاکرات از سرگیری روابط ایران و اردن هرچه زودتر به سرانجام برسد.
🔷 ایمن الصفدی (وزیر خارجه اردن) نیز اعلام کرد کشورش به دنبال توسعه روابط با ایران و تلاش مشترک برای ایجاد ثبات، امنیت و آرامش بیشتر در منطقه است. او ترور شهید هنیه را تلاش نتانیاهو برای گسترش دامنه درگیریها در منطقه دانست.
🔷 زمان برگزاری سفر و گمانههای رسانههای گوناگون منطقهای و بینالمللی حاکی از این بود که وزیر خارجه اردن پیامی را از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ایران آورده است؛ ولی رسانههای رسمی اردن این خبر را نادرست اعلام کردند و این سفر را تنها در راستای گسترش روابط دو کشور دانستند.
#اردن
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
سناریو های احتمالی پاسخِ ایران
✍یداله یاسینی
قطعاً سناریو های طراحی شده، چند وجهی و متشکل از پاسخ های دیپلماتیک، سیاسی، امنیتی، نظامی و حتی اقتصادی از طرف ایران، عراق، لبنان، سوریه و یمن با همکاری و حمایت روسیه و چین اجرایی میشوند!
در بُعد نظامی پاسخ می تواند در سه سطح تعریف و اجرا شود:
۱) حداقلی ترین پاسخ، حتماً باید به گونه ای طراحی و اجرا شود که سطح تعادلِ نظامی_امنیتی را میان تهران به عنوان رأس محور مقاومت و اشرار صهیونسیم به عنوان یک سر مهم اژدها و شجره خبیثه، برقرار نماید! این بدان معنی است که آنها باید چنان پاسخ گیج کننده و قاطعی دریافت کنند که، قدرت مانور و سناریو های پاسخ آینده آنها را بسوزاند!
در این سناریو، چون تهران هدف قرار گرفته شده، بنابراین رژیم صهیونسیتی پاسخ را باید در تل آویو و در خصوص یک فرد هم طراز شهید هنیه دریافت نماید!
میزان تقابل در این سطح از پاسخ،با آغاز جنگ الکترونیک و شلیک انواع موشک ها و پهپادهای سپاه و ارتش ایران شروع خواهد شد و احتمالاً، کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس (عربستان، امارات، اردن، بحرین و مصر) بعلاوه کشور های غربی مثل انگلیس و آمریکا فرانسه نسبت به رهگیری حمله های ایران به کمک رژیم صهیونسیتی خواهند آمد!
البته نوع این تقابل، محدود خواهد بود به گونه ای که سطح تنش کنترل شده و از گسترش جنگ جلوگیری خواهد کرد!
۲) در سناریوی دوم، علی الاقاعده می بایست به جای یک فرد، چند نفر و از افراد موثر و بالای این رژیم، بعلاوه زیرساخت های چند شهر مهم، توسط ایران و تمامی محور مقاومت مورد هدف قرار گیرند! تا هم جبران خونِ میهمان شهید شود و هم موازنه سطح تقابل، چند گام به نفع تهران و محور مقاومت تغییر کند! به همین دلیل احتمالاً از تجهیزات جدید و بروزتری هم از طرف ایران و هم جبهه مقاومت به خصوص حزب الله لبنان و انصار الله یمن نسبت به وعده صادق استفاده خواهد شد!
نگارنده بر این باور است که احتمالاً در این سطح از درگیری و تنش، به علت حمایت همه جانبه حامیان اسرائیل از این غده سرطانی، تهران از دستگاه های خریداری شده جدید از روسیه، جهت جنگ الکترونیک استفاده خواهد کرد!
هر چند، احتمالاً این سناریو در این سطح، تنش را افزایش و موجب رد و بدل شدن پاسخ پینگ پنگی در چند و یا چندین نوبت و هزینه بیشتری را بر هر دو جبهه، متحمل خواهد کرد! ولی با استفاده از ابزار و آداب مخصوص به خود، قابل مهار و کنترل خواهد بود!
۳) سناریوی سطح سوم، حمله همه جانبه به تمامی زیر ساخت های رژیم، از تل_آویو تا حیفا تا شرکت ها و کارخانجات مهمی مثل تولیدِ اوره، آمونیاک؛ انهدام تاسیسات صنعتی، برق، آب، گاز و ... را شامل میشود! به یقین حمله در این سطح، بمنزله جنگ تمام عیار و پایان رژیم منحوس صهیونیستی بوده که البته بنظر می رسد، حداقل در حال حاضر، شرایطِ منطقه، این حد از تقابل را نمی پذیرد!
باید دید، کدام یک از سناریو های فوق مد نظر تهران است! اولی، دومی، ترکیبی از هر دو، یا سومی! شاید هم هر سه! منتها به تناوب و تناسب و مرحله به مرحله!
🚨نکته: نگارنده معتقد است در خصوص سناریو و پاسخ های احتمالی، در بُعد سیاسی، دیپلماسی و اقتصادی موارد و ملاحظاتی وجود دارد که برخی از آنها، چون از سطح امنیتی بالایی برخوردار هستند، بهتر است فعلاً تشریح نشوند!
فَقَاتِلُوا أَئِمَّةَ الْكُفْرِ ۙ إِنَّهُمْ لَا أَيْمَانَ لَهُمْ لَعَلَّهُمْ يَنْتَهُونَ
پس با پيشوايانِ كفر قتال کنید، چرا كه آنان را هيچ پيمانى نيست، باشد كه باز ايستند.
«توبه /۱۲»
#تقابل
#ترور
#اسماعیل_هنیه
#محور_مقاومت
#تهران
#خونخواهی
#پاسخ_مناسب
#تل_آویو
هدایت شده از mesaghمیثاق
رمزگشایی از سفر صفدی!
✍صابر گل_عنبری
سفر وزیر خارجه اردن به ایران در بحبوبه تنش کنونی واجد اهداف و دلالتهای متعددی دانسته شده است و تحلیل این سفر بر مبنای تعریف اهدافی صورت میگیرد که چه بسا برخی جز دستور کاری آن نباشد. این گونه پیداست که به نوعی همه پذیرفتهاند که ایران پاسخ خواهد داد؛ اما تحرکات، پیغام و پسغامهای دیپلماتیک برای تاثیرگذاری بر چند و چون و کیفیت این پاسخ و محدود کردن آن متمرکز است.
در حد یک احتمال بعید نیست که صفدی حامل پیامی هم از آمریکا باشد، اما این دستور کار اصلی سفر او نیست و تبادل پیام میان آمریکا و ایران از کانالهای مهمتری دنبال میشود.
در مورد چنین سفرهایی ابتدا باید دانست که انجام آن به دعوت میزبان بوده یا درخواست خود مهمان؛ هر دو واجد معانی مختلفی است. در مورد سفر صفدی بنا به گفته خود او طرف ایرانی دعوت کرده است. به نظر میرسد که در دو تماس تلفنی میان باقری و صفدی طی دو روز گذشته مسائلی مطرح شده است که طرف ایرانی برای بحث و گتفگوی نزدیک پیرامون آنها پیشنهاد سفر را مطرح کرده است.
به نظرم، هدف اصلی سفر همانی است که خود صفدی بیان کرده است و بقیه اهداف فرع بر آن است. او بنا گفته است هدف از سفر به تهران حل اختلافات بین دو کشور به صورت صریح و شفاف است. اما پرسش این است که کدام اختلافات؟
بعید است که منظور اصلي اختلافات دیرینه میان دو کشور باشد که غالبا تابعی از اختلافات عربی ایرانی است. بازه زمانی کنونی که زمان مناسبی برای حل و فصل این اختلافات قدیمی نیست؛ هر چند معمولا به آنها نیز پرداخته میشود. حالا پرسش این است که این چه اختلافاتی است که پادشاهی اردن را بر آن داشته است تا در بحبوحه این تنش او را در اجابت دعوت ایران، مامور این سفر غیر منتظره کند و پیامی را نیز همراه او برای رئیس جمهور ایران ارسال کند تا «این اختلافات صریح و شفاف حل شود».
به نظر میرسد که این اختلافات غالبا در پیوند با همین تنش و پاسخ احتمالی ایران به اسرائیل و مسائل اختلافی است که در جریان حمله قبلی ایران در آوریل گذشته مطرح شد و کار به احضار سفیر ایران در امان کشیده شد.
در کنار همان اختلافات پیشین در جریان حمله قبلی، این نگرانی وجود دارد که این بار هم چنین اختلافاتی چه بسا شدیدتر بروز کند؛ به ویژه که گویا ایران به برخی کشورهای منطقه از جمله اردن نسبت به باز کردن حریم هوایی خود به روی جنگندههای اسرائیلی در هر حمله احتمالی هشدار داده و گفته شده است که در این صورت واکنش نشان میدهد.
در تنش کنونی چه بسا هیچ کشوری در منطقه مانند پادشاهی اردن به علت موقعیت خاص این کشور نسبت به وقوع یک جنگ منطقهای و درگیری نظامی میان ایران و اسرائیل احساس خطر نمیکند؛ آن هم به علت موقعیت جغرافیایی خاص آن است؛ به نحوی که اردن عملا در مسیر هر گونه حمله رفت و برگشتی از جانب ایران و اسرائیل قرار دارد. از یک طرف، پس از حمله احتمالی ایران، در صورت تصمیم اسرائیل برای پاسخ، کوتاهترین مسیر برای جنگندههای اسرائیلی عبور از حریم هوایی اردن است و این کشور اگر هم بخواهد، به دلایلی باز عملا نمیتواند مانع عبور این جنگندهها شود و در مقابل هم نظر به هشدارهای ایران، بیم واکنش احتمالی آن را دارد. از دیگر سو نیز خواسته یا ناخواسته نمیتواند بیخیال عبور موشکها و پهپادهای ایران و متحدانش از آسمان این کشور به سمت اسرائیل شود و باز به دلایل مختلف، خود را ناچار به مقابله پدافندی با آنها میداند و مسائل اختلافی پیش آمده در اردیبهشت ماه گذشته باز پیش میآید.
از این رو، به نظر میرسد که صفدی در تهران به دنبال یافتن راه حلی برای این مخمصه و موقعیت بغرنجی باشد که کشورش در آن قرار گرفته است تا اردن از هر گونه تنش نظامی احتمالی به دور بماند. در کنار آن احتمالا صفدی در رایزنیهای خود نهایت تلاش خود را بکند که بر کیفیت پاسخ ایران تاثیر بگذارد و سطح و دامنه آن محدود شود؛ به امید این که واکنش احتمالی اسرائیل را به دنبال نداشته باشد و مثل دفعه قبل اوضاع سریع آرام شود.
اما این که گفته میشود صفدی احتمالا حامل پیام یا پیشنهادی به ایران در مورد توافق بر سر پایان جنگ غزه برای منصرف کردن آن از حمله به اسرائیل و یا محدود کردن این حمله است، چندان محتمل نیست؛ به این علت که این مساله در صورت صحت ترجیحا از کانال مصر یا قطر دنبال میشود نه اردن.
هدایت شده از mesaghمیثاق
.
آقای خوشنویس (مجتبی حسینی) در راهِ وزارت ارشاد؟!
بعد از عملیات سنگینِ "انجمن صنفی روزنامهنگاران ایران" علیه حسین انتظامی و ترساندن اطرافیان رئیس دولت برای معرفی وی به مجلس برای وزارت ارشاد، شانسِ گزینههای دیگر برای تصدی این مسئولیت افزایش یافته است.
شنیدهها نشان میدهد که درگیری این انجمن صنفی با حسین انتظامی و بعد از آن کدورتِ مدیر یک روزنامه بر سر "نمایندگی مدیران مسئول در هیئت نظارت بر مطبوعات"، علتهای اصلی کمرنگ شدن حسین انتظامی است.
اما مهمترین گزینه فعلی وزارت ارشاد "مجتبی حسینی" است که از یک طرف توسط "غلامعلی حداد عادل" (حسینی در شرایط فعلی، دبیر فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی به ریاست حداد عادل است) حمایت میشود و از طرف دیگر، معرف و حمایتگر ویژهای به نام "صادق خرازی" را برای مُجاب سازی ظریف، در اختیار دارد.
احمد مسجد جامعی نیز با حمایتهای نقطهزن "علیرضا تابش" دیگر گزینهی وزارت ارشاد بوده که سخت است از خانِ بهارستان گذر کند.
"عسگرپور" نیز یک قطار سلبریتی و چهره را ردیف کرد تا بیانیهای قوی برای قانع کردن پزشکیان بابت معرفی وی به مجلس تهیه کنند که بعید است بتواند از دو مرحله مهم تا وزیر شدن به راحتی گذر کند و طبیعتا شانس پایینی دارد!
در حال حاضر، مجتبی حسینی جدیترین گزینه ارشاد است؛ خطاط و خوشنویسی که لولایِ مشترکِ میان "حداد عادل" و "صادق خرازی" بوده و به تبع آن حالا محمد جواد ظریف نیز حامیِ اوست تا بتواند خروجی کمیته ۵ نفرهی تصمیم گیری پزشکیان برای معرفی به مجلس باشد.
آیا "مجتبی حسینی"، میتواند وزارت ارشاد دولت جدید با این همه معارض را اداره کند یا وضع بدتر از زمانِ فعلی خواهد شد؟!
زمان بهترین داور است...
✍علی قلهکی
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚡️درباره شهادت اسماعيل هنیه در تهران
✍ به قلم: سید عطاءلله مهاجرانی
🔹 شهادت سرنوشت مجاهدان است. به روایت ابوعبیده سخنگوی حماس و گردان های مجاهد قسّام: «انه جهاد، نصر او استشهاد» حقیقتا جهاد است، پیروزی یا شهادت.
🔸 وقتی مدتی پیش شبکه های خبری صهیونیستی از ترور یحیی سنوار سخن گفتند، او با آرامش و تبسم گفت: «زندگی ما با شهادت آمیخته شده است. چه مرگی زیبا تر از شهادت. من که بایست روزی بمیرم. مرگ در بستر، در بيمارستان، مرگ از کرونا، یا در تصادف در جاده، شهادت زیباترین و عاشقانه ترین شکل مرگ است.»
🔹اسماعيل هنیه تمام عمرش صرف جهاد شد. شهادت در حقیقت صفحه ماندگار عمر اوست، شهادت آخرين صفحه نیست، اولين صفحه زندگی نوین شهید است. همه ما دیدم که در مراسم تحلیف رئیس جمهور مسعود پزشکیان، همه روسای قوا در ایران با احترام و افتخار از شهید عزیز سردار قاسم سلیمانی سخن گفتند. حضور قاسم سلیمانی زنده است. او گفت: «پیش خدا چیزی گم نمی شود.» شهید پیش خداوند سبحان است. به تعبیر قرآن مجید: « وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ ﴿آل عمران: ١٦٩﴾
هرگز کسانی را که در راه خدا کشته شدهاند، مرده مپندار، بلکه زندهاند که نزد پروردگارشان روزی داده میشوند. «عِندَ رَبِّهِمْ » نزد خداوند، «مقام عندیت» والاترین مقامی ست که انسان می تواند به آن برسد و به تعبیر حافظ «بیخود از شعشعه پرتو ذاتم کردند».
💠 کارنامه نهضت فلسطین، کارنامه شهیدان است. شهید ابو جهاد، شهید ابو ایاد، شهید یاسر عرفات، شهید شیخ احمد یاسین و شهید فتح شقاقی و شهید رنتیسی و هزاران کودک و جوان و زن و مردی که در انتفاضه ها و در جهاد بزرگ طوفان اقصی تا به امروز جان خود را فدای ایمان خویش و آرمان فلسطین کرده اند. آسمان فلسطین ستاره باران شهیدان است.
🔸 اسماعيل هنیه بیش از شصت نفر از افراد خانواده و خاندانش شهید شدند. او همیشه در شهادت فرزندان و خانواده اش صبور بود. چنانکه امروز دیدم دخترش لطيفه اسماعيل با همان شکوه از شهادت پدرش سخن گفته و از نقش ایران در حمایت از فلسطین تقدیر کرده است.
🔹 اسرائیل با شهادت اسماعيل هنیه، در عملیلتی که نمی تواند بدون همکاری اطلاعاتی و امنیتی و حتی عملیاتی امریکاصورت گرفته باشد، بدیهی است که برای شناسایی محل اقامت اسماعيل هنیه حتما از عوامل نفوذی استفاده کرده اند.
🔹شهادت اسماعيل هنیه نشان داد که آمریکا و اسرائیل به نقطه ای رسیده اند که برایشان جنگ غزه، مساله بودن یا بودن شده است. ده ماه است که ارتش اسراذیل گرفتار جنگ غزه است و تنها با کشتار جمعی گمان می کند می تواند به پیروزی برسد. سفر نتانياهو به آمریکا و پیامد آن حمله به بیروت و شهادت اسماعيل هنیه نشانه استراتژی آمریکا - اسرائیل برای کشتار بيشتر و رهایی از مخمصه غزه و توسعه کنترل شده دامنه جنگ است.
🔹 در این مرحله می بایست با هوشمندی و حساسیت بسیار عمل کرد. وقت آن است که به روایت مسیح بایست مثل مار هوشيار بود. بدیهی است که نظام جمهوری اسلامی تاوان خون اسماعیل هنیه را خواهد گرفت. مهمان عزیزی را در خانه ما کشته اند. «توان این خون تا قیامت ماند بر ما»، اما همانگونه که عملیات «وعد صادق» با تمام دقتها و سنجیده کاری انجام شد. این بار نیز به چنان حکمت و درایت و اقتداری نیازمندیم.
💠 نکته دوم، پیداست حفاظت از شخصیت هایی همچون اسماعیل هنیه نیازمند مراقبت بیشتری است، چنین مهمانانی می بایست محل سکونتشان در محل امن، مقاوم در برابر حملات موشکی تدارک دیده شود. ساختمان های معمولی پاسخگوی شرایط ویژه نیست. می بایست مهمانسراهای مجهز و مقاوم در برابر حملات موشکی ـ از همین قبیل که اسماعیل هنیه به شهادت رسید ـ تدارک شود.
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚡️تاخت و تاز تکفیری های شباب المجاهدین در سومالی
🔹 شب گذشته تعدادی از اعضای مسلح گروهک «حرکه الشباب المجاهدین» وابسته به القاعده با حمله مسلحانه به یک کلوپ شبانه در پایتخت سومالی [مگادیشو] تعداد زیادی از مقامات ارتش را به رگبار بستند.
🔸 در اثر این حادثه ۵ تن از مقامات عالی رتبه ارتش که مشغول شب نشینی بودند کشته و تعداد زیادی از نیروهای ارتش زخمی شدند.
✍ پانوشت:
۱. گروهک شباب المسلمین سومالی از سال ۲۰۱۲ زیر چتر حمایتی القاعده شهرهای بزرگ سومالی در جنوب و مرکز را در دست گرفت.
۲.با هجوم شباب المجاهدین به پایگاه های ارتش و تصرف ۳۰ درصد از تجهیزات نظامی دولت سومالی احتمال سقوط حکومت و استقرار یک دولت تکفیری در شرق قاره سیاه را دور از انتظار نمی دانیم.
۳. گفتنی است نزدیکی این منطقه به باب المندب و چالش های نفوذ در این منطقه استراتژیک حساسیت این مسئله برای جبهه مقاومت را دوچندان کرده است.
https://shahadaagency.com/
🏷 #اسلام_سلفی #سلفیه_جهادی #القاعده #حرکه_الشباب_المجاهدین #سومالی