5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ حالا که مشخص شد سازمان بهداشت جهانی از بیماران کرونایی ایران به عنوان #موش_آزمایشگاهی برای تست واکسن #كرونا استفاده میکرده خوب هست بدانیم این سازمان جهانی زیر نظر چه نهادی است؟
👤 رونین
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ترامپ: شاید ایران هم به روند عادیسازی روابط با اسرائيل بپیوندد!!
قابل توجه کسایی که فکر میکنن برجام هستهای و موشکی و منطقهای آخرشه...
👤 حسامالدین کاظمی (دلواپیش)
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اینجا یمن است، کشوری که سالها زیر آتش سنگین جنگ و در محاصره کامل بهاصطلاح خادم مسجد الحرام و مسجد النبی ص است و اینچنین برای دفاع از ساحت پیامبر اسلام ص به خروش آمدهاند. ما مدعیان اسلام ناب محمدی باید یاد بگیریم
#رسولنا_خط_أحمر #إلا_رسول_الله
👤 حسین کازرونی
https://eitaa.com/mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تشریح دقیق وضعیت و زندگی مردم در یک دقیقه
#معیشت
👤 ঔ мόнšξή ঔ🏴🚩
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴اقای قالیباف: ۷۰ درصد نابسامانیها از ضعف مدیریتی است
رئیس مجلس:
🔹مهمترین مشکل امروز کشور چالش مدیریتی است.
🔹۷۰ درصد نابسامانیهای اقتصادی کشور را ناشی از ضعف مدیریت میدانیم.
🔹مسئولان این روزها از مردم فاصله گرفتهاند.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️جناب آقای دکتر علیرضا زاکانی نماینده محترم مجلس در مصاحبه ای عجیب گزارشی از جلسه ۵ ساعته خود با به تعبیر این بزرگوار طراحان استیضاح داشته است که صحت و سقم این حرف ها به همراه حرف های ناگفته که توسط حاضرین در آن جلسه گردآوری شده به زودی ارائه می گردد.
♻️♻️♻️♻️اما در این مختصر فقط به دو مطلب مهم می پردازیم👇
1⃣یکی اینکه آقای زاکانی، نگفته با وجود این تعداد انتقاد به استیضاح چرا حضرت آقا در پیام آغاز به کار مجلس فعلی، به صورت واضح و بی سابقه، نسبت به نظارت، سوال و رد و قبول مدیران ارشد دولت تصریح دارند و در جلسه ای که به صورت مجازی با نمایندگان مجلس دارند دوباره این موضوع را تکرار میکنند؟!
2⃣دوم این که در پایان مصاحبه آقای زاکانی به تعامل یا #زد_و_بندی که شاید با دولت داشته اند اشاره می کند آنجایی که مقابله با استیضاح را منوط به برخی همکاری های دولت ذکر کرده است که احتمالاً این جمله نشان 👈 از جلساتی با برخی از مدیران ارشد دولتی دارد.
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
⚠️گناه نابخشودنی!
⭕️ اشکال اگر هست به من و دیگران، اشکال را باید گفت لکن نباید تضعیف کرد دولت را، قوه مقننه را، قوه قضاییه را، اینها جرم است، اینها #گناه_نابخشودنی است.
امام خمینی (ره)؛ ١٩ خرداد ١٣۶۵
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔲 مشکل ما در دینداری، کمبود ایمان نیست، سبک زندگی است!
➖ ما برای دینداری کردن بیش از نیاز به آگاهی، عقیده، ایمان و عواطف معنوی، نیاز به سبک زندگی داریم. سبک زندگی یعنی چگونه زندگی کردن. سبک زندگی ما، شخصیت و عادات ما را میسازد، سبک زندگی، رفتار ما را شکل میدهد، اینجاست که اجرای دستورات خدا سخت میشود یا آسان.
➖بیشتر دین، دستور زندگی است و میگوید بیا تا من رفتارت را تنظیم کنم. رفتارت را که تنظیم کردم درست میشوی. حالا شما میخواهی فرزندت دیندار شود، چهکاری باید انجام دهی؟ مقابلش قرآن یا مفاتیح بخوانی؟! اینطوری بچه دیندار میشود؟
➖در سبک زندگی، بچهات را چابک، سختکوش، خوب از خواب بیدار شو بار بیاور، بچهات با یکذره اعتقادات نماز میخواند. جوانهای که نماز نمیخوانند، تقریباً همه خدا را دوست دارند و به خدا معتقد هستند، خیلی هم آدمهای نازی هستند. مشکلشان چیست؟ تنبلی!
➖یکی از ارکان اصلی سبک زندگی، با حسابوکتاب زندگی کردن است. کسی که اهل محاسبه در زندگی دنیایش، نیست، در زندگی معنویاش هم اهل محاسبه نخواهد بود. «امام باقر(ع): مَنْ كَسِلَ عَنْ أَمْرِ دُنْيَاهُ فَهُوَ عَنْ أَمْرِ آخِرَتِهِ أَكْسَل»(کافی، ج۵، ص۸۴) کسی که حال ندارد زندگی دنیایش را درست کند، این آدم بیشتر حال ندارد آخرتش را درست کند.
🔲 به چه دلیل باید محاسبه نفس کنیم؟
➖ ما در جهان بهشدت با حساب و کتابی زندگی میکنیم که بدون حساب و کتاب نمیشود در آن زندگی کرد.
➖ انسان موجود پیچیدهای است که بدون حساب و کتاب رمزگشایی نمیشود.
➖ بالاخره ما قیامتی داریم که در آن از ما حساب میکشند. قبل از آن حسابرسی، خودمان به حسابمان برسیم. امام سجاد (ع) جداگانه برای جهنم گریه میکنند، جداگانه برای حسابوکتاب روز قیامت.
👤 علیرضا پناهیان
#محاسبه_نفس
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 برای امام زمان(عج) دلبری کنید!
👈🏻 سفارش راهبردی امام حسن عسکری(ع) در مورد اهل سنت
#تصویری
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌕 من چرا آفریده شدم؟
🔻آیا هدفی جز این ارزش زندگی را دارد؟
#تصویری
https://eitaa.com/mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🚦عدالت خواهی: الهیاتی یا حقوقی؟! 1⃣
▫️گاهی عدالتخواهی ای به یک قانون مصوّب و مُمضای شورای نگهبان یا حکم قضائی دادگاه صالحه اصابت می کند. بدون مناقشه در مثال از ده ونک تا آسیه پناهی و روستای ابالفضل و برخی محکومیت های قضائی در بدو امر اینگونه به نظر می رسد!
❓در این موارد چه باید کرد؟! جلوی قانون و حکم ج.ا.ا ایستاد و کماکان با ادبیات الهیاتی عدالتخواهی کرد؟! آن قانون را هم زیر سؤال برد و ظلم مضاعف خواند؟!
یا به عدالتخواهی حقوقی تنزّل کرد؟! یعنی به قانون و حکم تمکین کرد و آن پرونده را از دور خارج نمود؟!
🔸چالش این سالهای جوانان انقلابی، یکی همین تقاطع بوده است:
🔺عده ای "عدالتخواهی حقوقی" را ترجیح داده اند. صرفاً در چارچوب قوانین و احکام موجود، "مطالبه گری" می کنند.
برخی تئوریسین های این بخش از نیروهای انقلاب برای برتری مفهوم مطالبه گری نسبت به مفهوم عدالتخواهی، وجوهی برشمردند.
عنوان "جنبش مطالبه گری" بجای "جنبش عدالتخواهی" نیز تفنن در عبارت نیست؛ عقبه تئوریک دارد.
فرق اساسی "مطالبه گری" با "عدالتخواهی" در این است که : مطالبه گری، متاخر از امر (قانون، حکم، فرامین) است؛ اما عدالتخواهی، مقدم بر آن(البته در الهیات عدلیه نه اشاعره).
به بیان دیگر، تا امری، قانونی، حُکمی نباشد؛ مطالبه معنا نمی یابد. لکن عدالت، عارض بر همان امر و قانون و حکم هم می شود. شهید مطهری دراینباره دارند:《فقهای ما توجه ندارند که اصل "اِنَّ اللهَ یَامُرُ بِالعَدلِ وَ الاِحسانِ"، به منزله روح و مشخص سایر مقررات حقوق اسلامی است و لهذا بر ظواهر و قوالب، جمود می کنند و روح را از دست می دهند.》(۱)
🔻عده ای دیگر از اینسو عدالت خواهیِ الهیاتی را ترجیح داده و از چند و چون قوانین و احکام هم پرسش می کنند. طیفی از این دسته نه فقط در "نظر" بلکه در "عمل" هم تمکین به قانون و حکمی -که ناعادلانه می شمارند- نمی کنند. در مقابل اجرای آن مقاومت کرده، برچسب آنارشیست برخود هموار کرده اند!
🔘نمونه ای از عدالت خواهی الهیاتی پیش از انقلاب در کلام رهبران انقلاب:
《اگر چنانچه قائل به #توحید باشی در جامعه اختلاف طبقاتی و تبعیض معنی ندارد. آن جامعه ای که سری و تَهی دارد، بالایی و پایینی دارد آن جامعه، "جامعه توحیدی" نیست》.《در یک کلمه قیافه و اندام جامعه توحیدی، با قیافه و اندام جامعه غیرتوحیدی متفاوت است. این جور نیست که اگر در یک جامعه توحیدی یک قانونی اجرا می شود، آن قانون یا ده تا مثل آن قانون در یک جامعه غیر توحیدی اجرا شد، آن هم توحیدی است؛ نه. قواره جامعه توحیدی، شکل قرار گرفتن اجزای یک جامعه، اندام عمومی اجتماعی که براساس توحید و یکتاپرستی و یکتا گرایی است، با غیر این چنین جامعه ای به کلی متفاوت است. در یک کلمه آنچه امروز به آن می گویند: نظام اجتماعی. نظم اجتماعی و سیستم اجتماعی و شکل اجتماعیِ جامعه توحیدی یک چیزی است به کلی مغایر و مباین و احیاناً متعارض و متضاد با جامعه غیر توحیدی》.
این ادبیات الهیاتی، "قانون" را هم می گرفت:《بنابراصل توحید، انسانها حق ندارند هیچ کس و هیچ چیز جز خدا را عبودیت و اطاعت کنند》.《از جمله چیزهایی که اگر پیروی اش کردی عبادت آن را کردی، "قانون" است...پس به کدام قانون عمل کنیم؟ آیا به قانون عمل نکنیم؟ از نظمی و نظامی پیروی نکنیم؟ چرا. لکن سعی کن این همه، خدایی باشد تا تو در حال اطاعت، در حال تبعیت، بنده خدا و مشغول عبادت خدا باشی》.
حتی "تفسیر از دین" را هم با همان الهیات، مورد ارزیابی قرار می داد:《اگر دینی دیدی که در جهت عکس فلسفه ادیان[اقامه قسط] حرکت می کند، بدان یا الهی نیست یا خرابش کردند》(۲)
❓آیا چنین سطحی از عدالتخواهی و ارزش گذاری فقط در دستگاه جور و حکومت طاغوت، درست است؟! به حکومت اسلامی که رسید، دیگر هم در "نظر" و هم در "عمل"، قانون اسلامی فصل الخطاب است؟!
❗️برخی دوستان انقلابی بدین نظر مایلند (تقریرشان بیان خواهد شد)
❓از سوی دیگر آیا هیچ فرقی در حکومت اسلامی و ولیّ مشروع با حکومت طاغوت در مواجهه با قانون و اجرا وجود ندارد؟! اگر قانونی ناعادلانه تشخیص داده شد، مجوز ایستادگی در مقابل آن، صادر است؟! برخی عدالتخواهان نیز بدین مایلند.(تقریرشان خواهد آمد)
⬅️ آنچه درست بنظر می رسد حد وسط بین آندوست: در حکومت ولیّ مشروع، التزام "عملی" به قانون، همزمان با مطالبه تصحیح حکم و قانون با عدالتخواهیِ الهیاتی و بسنده نکردن به مطالبه گری در حد قوانین موجود
(توضیحش خواهد آمد).
* حوصله کنید و همراه بمانید!
....................................
۱.یادداشتها ج۳ص۲۷۱
۲.طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن آیت الله خامنه ای به ترتیب صفحات: ۲۰۷و۲۲۹و۲۲۹و۲۵۲و۲۰۷
📝 محسن قنبریان ۹۹/۸/۴
https://eitaa.com/mesagh