هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 تیم رسانه ای بایدن معرفی شد
🔻 «جو بایدن» نامزد دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ در آمریکا همه اعضای ارشد تیم رسانهای خود در کاخ سفید را از میان زنان انتخاب میکند.
🔹 قرار است تیم رسانهای بایدن به طور کامل ترکیبی از مدیران زن باشد؛ به گزارش اسپوتنیک، کارکنان ارشد مطبوعاتی کاخ سفید متشکل از دستیاران ارشد کارزار انتخاباتی بایدن و کارمندان با تجریه دولت اوباما هستند.
🔹 برای اولین بار نقشهای ارتباطی ارشد در کاخ سفید تماماً به زنان میرسد. ۴ نفر از این ۷ فرد منصوب نیز زنان رنگینپوست هستند.
🔸 ملاحظه:
🔻 به نظر می رسد با انتخاب زنان برای انجام کار رسانه ای کاخ سفید باید منتظر جنگ رسانه ای جدیدی باشیم البته این انتخاب و وجود رنگین پوستان در این تیم پیامهای مختلفی دارد ، در واقع بایدن با این کار در حال زنده کردن قدرت نرم آمریکا می باشد که در پازل جنگ شناختی ترکیبی خود نقش مهمی برای رسانه و آن هم با نگاه زنانه دارد.
🔹️قدرت نرم
🔹️لیبرال دموکراسی
🔹️حمایت از رنگین دوستان
🔹️استفاده از قرآن در سخنرانیها
🔹️ استفاده از عواطف و احساسات
🔹️ پشتیبانی رسانه ای
🔹️ ادراک سازی
🔹️متقاعد سازی
🔹️و ....
🔻 همگی خبر از افزایش فشارهای نرم ولی در یک جنگ شناختی ترکیبی می دهد که از الان باید برای پیشگیری، خنثی سازی و مقابله با آن تدارک دید.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
9.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 جهنمی برای آمریکا
🔻 پیشبینی نتیجه جنگ ایران و آمریکا از دید یک کهنه سرباز جنگ خلیج فارس.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 کارل بیلت، نخست وزیر سابق سوئد و رئیس موسسه مطالعاتی شورای روابط خارجی اروپا در گفتوگو با بیبیسی فارسی:
💢ترور محسن فخریزاده را جز تلاش برای به انحراف کشاندن دیپلماسی، در آستانه به قدرت رسیدن جو بایدن در آمریکا، نمیتوان تفسیر کرد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 رسوایی بزرگ برای وزارت خارجه مصر
🔻 به گزارش "عربیپست"، فعالان رسانهای به این واقعیت پی بردند که صفحه رسمی وزارت امور خارجه مصر در فیسبوک، ۹ مدیر (ادمین) دارد که دو نفر از آنها در خارج از این کشور اقامت دارند.
🔻 غافلگیری اصلی و شوک بزرگ آنجا بود که فاش شد؛ یکی از دو ادمین در سرزمینهای تحت اشغال اسرائیل ساکن است و دیگری در هند!
🔸 وزارت خارجه مصر پس از رسانهای شدن این رسوایی و اعتراض گسترده مردمی، اعلام کرد که به همکاری با این دو فرد پایان میدهد.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 وزیر خارجه سعودی: از بایدن میخواهیم جلوی ایران را بگیرد
🔻 فیصل بنفرحان با بیان اتهامات تکراری علیه جمهوری اسلامی ایران، از بایدن رئیسجمهور احتمالی آمریکا خواست تا مقابل ایران بایستد.
▫️http://fna.ir/f1a1ao
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 احتمال ایجاد توافقی بزرگ و راهبردی بین عربستان و قطر قوت گرفته است
🔻 برخی منابع آگاه گزارش دادند، عربستان و قطر با میانجیگریهای دولت آمریکا به قرارداد اولیهای برای پایان یافتن بحران میان خود که بیش از سه سال ادامه دارد، نزدیک شدهاند.
🔻 یکی از این منابع به خبرگزاری بلومبرگ آمریکا اعلام کرد: این قرارداد شامل حال سه کشور دیگر که در ژوئن 2017 قطع روابط خود با قطر را اعلام کردند یعنی مصر، امارات و بحرین نمیشود.
🔻 یک منبع دیگر اظهار کرد: توافقی گستردهتر (میان دو طرف) به دلیل برطرف نشدن برخی مشکلات موجود از جمله روابط دوحه با تهران، هنوز دور از دسترس است.
🔻 بلومبرگ در ادامه تاکید کرد: این موفقیت احتمالی پس از ماهها تلاشهای دیپلماتیک بیوقفه با میانجیگری کویت حاصل میشود که پس از حرکت آخر جارد کوشنر، داماد دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و فرستاده او به خاورمیانه یعنی سفرش به منطقه خلیج فارس در هفته جاری نتیجه داد.
🔻 به گفته این دو منبع بلومبرگ، نزدیک شدن روابط میان ریاض و دوحه احتمالا شامل بازگشایی آسمان و مرزهای زمینی، پایان جنگ رسانهای و دیگر اقدامات جهت اعتمادسازی در چارچوب طرحی دقیق برای بازسازی تدریجی روابط خواهد بود.
🔻برخی دیپلماتها و تحلیلگران معتقدند، عربستان و امارات نیروی محرکه پشت ماجرای تحریم قطر بودند که به تقسیم منطقه و تغییر مسیر سفرهای هوایی و ایجاد مشکل در تجارت و فعالیتها منجر شد. در این میان هم امارات بیش از همه با ازسرگیری روابط با قطر مخالف بود زیرا ترجیح میداد ضمن هشدار نسبت به آغاز هر گونه تنشی با ایران، تمرکز خود را بر ایجاد روابط با رژیم صهیونیستی بگذارد.
🔻 همچنین به گفته این دیپلماتها و تحلیلگران، از طرفی عربستان بابت نتیجه کاهش فشارهای آمریکا بر ایران با روی کار آمدن دولت دموکرات جو بایدن نگران است و این مساله زیرساختهای نفتی عربستان را به خطر خواهد انداخت، همچنین اختلافنظرهای عربستان با همپیمانش در مورد سیاستهای اوپک رو به افزایش هستند.
🔻 یکی از پژوهشگران مسایل خاورمیانه در موسسه "بیکر" وابسته به دانشگاه "رایس" آمریکا گفت: شوک حاصل از حملات (به تاسیسات آرامکو) و نبود پاسخ صریحی از طرف آمریکا به این حملات منجر به این نتیجهگیری دیرهنگام شد که خطر واقعی علیه امنیت عربستان نه از سمت دوحه بلکه فقط از سوی برخی دیگر از بازیگران موثر منطقه وجود دارد.
bloomberg.com/news/articles/2020-12-02/saudi-arabia-and-qatar-near-us-brokered-deal-to-end-3-year-rift
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 واکنش ظریف به اظهارات برجامی وزیر خارجه آلمان
✍ وزیر خارجه ایران در توییتر نوشت:
🔻 اینها کارهایی است که هایکو ماس و تروئیکای اروپا باید قبل از صحبت کردن درباره کارهایی که ایران باید انجام دهد، انجام دهند:
▪️سیاست مذموم کوویدآپارتاید را متوقف کنید
▪️به تعهداتتان در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل پایبند باشید و نقض برجام را متوقف کنید
▪️به رفتارهای مخربتان در منطقه ما- اعم از ۱۰۰ میلیارد دلار فروش سلاح به خلیج فارس و حمایت کورکورانه از تروریسم اسرائیل- پایان دهید.
🔻 آقای ظریف به ضمیمه این پیام عکسی از خبری را منتشر کرده که میگوید آلمان قصد دارد اسرائیل را «کشور اروپایی» به حساب آورده و دسترسی زودهنگامش به واکسن کرونا را مهیا کند، در حالی که فلسطینیها مشمول این توافق نخواهند شد.
▫️ http://fna.ir/f1a1b0
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 آژانس اتمی: ایران ۳ آبشار جدید از سانتریفیوژهای پیشرفته IR-2m را در مجتمع نطنز نصب میکند
🔻 آژانس بینالمللی انرژی اتمی به کشورهای عضو اعلام کرده است که ایران در صدد نصب ۳ آبشار از سانتریفیوژهای IR-2M در تأسیسات هستهای نطنز است.
🔻 آژانس در ماه گذشته میلادی نیز در گزارشی به کشورهای عضو اعلام کرده بود که ایران یک آبشار متشکل از ۱۷۴ سانتریفیوژ IR-2M در بخشهای زیرزمینی تأسیسات هستهای نطنز نصب کرده است.
▫️ tn.ai/2403311
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
💢 از آمریکای فقیر چه می دانید؟ | #چای
🔻 وقتی میگوییم «آمریکای فقیر» برای عده ای عجیب بنظر می آید که از چه صحبت میکنیم. بیایید ابتدا به این آمار نگاه کنیم: سفر ما از حوالی نیویورک شروع شد و به تگزاس ختم شد. درآمد سرانه این دو نقطه حدود ۶۴ و ۵۴ هزار دلار است(جایی که عکسش را گذاشتیم)
🔻 درآمد سرانه در ایالت آرکانزاس ۳۶ هزار دلار و درآمد سرانه متوسط آمریکا حدود ۵۰ هزار دلار است، خیلی «کاریکاتوری» اگر نگاه کنیم، آمریکا چند منطقه پررونق و ثروتمند دارد: شمال شرق (مثلا نیویورک و بوستون) که مرکز صنعت مالی و علم و دانشگاههای معروف و شرکتهای فناوری است.
🔻 آن طرف غرب و شمال غرب (مثلا منطقه خلیج کالیفرنیا و سیاتل) که مرکز فناوری اطلاعات و میزبان شرکتهایی مثل اپل و آمازون و گوگل و مایکروسافت و ضمنا بویینگ و استارباکس و ... است. یک گوشه ثروتمند هم در جنوب (تگزاس) که مرکز نفت و گاز و صنعت پزشکی و اخیرا هم فناوری اطلاعات است.
🔻 خب حالا از این «تصویر کاریکاتوری» همین سه نقطهای که گفتم را جدا کنید و به بقیه آمریکا فکر کنید. تقریبا هر شرکت معروفی که این روزها میشناسیم در این سه منطقه قرار دارند و آمریکای میانی این روزها چیز مهمی در اقتصادش ندارد.
🔻 ایالاتهای مرکزی آمریکا در دهههای پیش یکی از مراکز اصلی صنعت بود، اما حالا نیستند، پنسیلوانیامیزبان غولهای فولاد بود،میشیگان مرکز صنعت خودروسازی دنیا بود ایالتهایی مثل اوهایو میزبان شرکتهای صنعتی و قطعهساز بودند و ایالتهای کشاورزی-محورتر جنوب به مدد فناوری نسبی بالایشان ثروتمند بودند، در شمال کالیفرنیا هم منطقه خوش آب و هوایی بوده که هنوز خبری از دره سیلکون در آن نبود و هیپیها جنبش دهه شصت را در آن به راه میانداختند و راحت خانههایی میخریدند که الان هر کدام میلیونها دلار قیمت دارد و فقرا راهی به آن ندارند.
🔻 این که چه شد که جغرافیای ثروت در آمریکا تغییر کرد موضوع بحثهای داغی است، اکنون این مناطق از نظر شاخصهای اقتصادی هیچ وضعیت خوبی ندارند و فقر و بی خانمانی بیداد می کند.
🔻 در آمریکا وقتی از افول صحبت میکنیم حداقل دو خوشه متفاوت داریم: کمدرآمدهای ساکن شهرهای بزرگ (عمدتا از اقلیتهای نژادی و عمدتا طرفدار دموکراتها) و کمدرآمدهای جدید مناطق میانی و روستایی که عمدتا سفیدپوست و بیشتر طرفدار جمهوریخواهان هستند، آنچه در هالیوود و رسانه ها به ما نشان داده اند تصویر همان چند ایالت ثروتمند است، ما چیزی از آمریکای فقیر نمی دانیم، ما فقط می دانیم گوگل و مایکروسافت و اپل در آمریکا هستند.
t.me/maktubaat/22076
@mesagh