فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🔴📢پایان شائبه اهانت!
فقهاء بزرگ قبر مطهر معصوم را از شعائر می دانند. ضریح برآن را هم از این حیث مجاز می شمارند(وسیلةالنجاة للبهجة ص۱۲۳)
سال۶۹ نیز در طرح بررسی میکروبی حرم مطهر رضوی -که از بهار تا اسفند در ساعات مختلف شبانه روز انجام می شد- به لحاظ تجربی ثابت شد هرچه از فلکه حرم به سمت ضریح مطهر سیر می کنیم، پراکنش میکروبی به صفر میل می کند!
با عین حال در قریب یکسال اخیر "فقط" ضریح های مطهر در ایران بسته ماند و نزدیک شدن به آنها با هیچ پروتکلی مجاز شمرده نشد!
این رویه شائبه ی اهانت به شعائر را جدی می نمود. در صورت صدق عرفی اهانت، حرمت آن مورد قبول فقهاء می باشد.
ظاهرا این روزها ضریح مطهر امام رضا(ع) با تعبیه پروتکل هایی بازگشایی شده که جای شکرگزاری دارد.
@mesagh
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹🔴📢صحبتهای شنیدنی مردم بعد از خبر شهادت سردار سلیمانی
بسیار شنیدنی👌😔
@mesagh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹🔴📢معاون موساد: "ما از ایرانیها ضربات دردناکی دریافت کردیم، اما سانسور نظامی اجازه پخش چنین اطلاعاتی نمیدهد تا اسرائیلیها بفهمند چه به سرشان آمده است."
کاری نداریم که دارید مظلوم نمایی میکنید یا واقعا از ریخته شدن آبروتون میترسید؛ فقط اینو بدونید توی جنگ اطلاعاتی که با ایران راه انداختید، بازنده شمایید 😉
@mesagh
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹🔴📢حاج قاسم چطور نبل و الزهرا را آزاد كرد؟
♦️تصاوير ديده نشده از اتاق عمليات آزادي نبل و الزهرا
@mesagh
📋#یادداشت
🔻مدیریتِ دولتیِ فرهنگِ فدرالیِ مردمی
✍️سیدعلی شاهصاحبی
🔹بخشی از سیاست فرهنگی، توسط دولت و بخش خصوصی انجام میشود اما روی دیگر این سکه، میزان حضور و مشارکت و استقبال مردم از مسائل و موضوعات و رویدادهای فرهنگی است.
🔹در سالیان اخیر شهروندان کانادایی بخشی از درآمد خود را با حضور در رویدادهای فرهنگی، بازدید از موزهها، خرید کتاب و آثار هنری، صنایعدستی و دیگر مسائل فرهنگی صرف کردهاند بهطوریکه بیش از ۳% درآمد خانوار صرف امور فرهنگی میشود.
🔹دولت کانادا نیز در راستای حمایت از فعالیتهای مردمی، مبالغ مختلفی در زمینه صنایع دستی و فعالیتهای فرهنگی خانگی هزینه میکند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#دولت #مدیریت #فرهنگ
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/3302
@mesagh
🔍فرهیختگی در تقلید فقهی و تربیت اخلاقی
وقتی برخی معممین یکدیگر را تخطئه می کنند، چاره اندیشی برای عموم مردم اینگونه تدارک میشود که "اعتصام به کُر" کنید؛ به قاطبه عالمان توجه کنید!
برخی از آنها که حالا عامه باید ازشان برائت بجویند، روزی خود معرِّف برخی مراجع و بزرگان بوده اند!
آقای صانعی روزی بطلان مرجعیت آقای شریعتمداری را امضاء کرد و روزی دیگر در همان مجمع، تخطئه مرجعیت سر خودش آمد!
آقایان سید کمال حیدری و محمود امجد هم آخرین نیستند.
آینده پژوهی دینی از وضع اسفبارتری خبر می دهد: "امری که منتظرش هستید[حکومت معصوم] برپا نمی شود تا وقتی که بعضی از شما[شیعیان] از بعضی برائت جسته، بعضی بر بعضی آب دهن اندازند و بعضی شهادت به کفر بعضی دیگر دهند و بعضی دیگری را لعن کنند".(روایت سیدالشهدا/ الغیبه النعمانی ص۲۰۵ح۹)!
از فتنه ای خبر می دهند که شخصیت های مورد اعتماد و محبوب سقوط می کنند(ر.ک: الکافی ج۱ص۳۷۰)!
⬅️ پس ظاهراً تکیه به اشخاص در تقلید کردن از مرجعی یا مستمع شدن بر واعظی، "کافی" نباشد!
⭕️چاره، فرهیختگی در تقلید و تبعیت است!
در مبانی درست فقهی، تقلید و شروط و تطبیق آن، تقلیدی نیست. تقلیدِ درست، "سرسپردگی" نیست. سرتاسر تحقیق، مراقبت و نظارت بر مرجع است! شهادت این و آن هم جزئی از تحقیق است و مراقبت و نظارت بعد را منتفی نمی کند.
🔸شهید مطهری به خوبی در مقاله اجتهاد در اسلام اینرا بیان کرده است:"اخیراً از بعضی مردم که در جستجوی مرجع تقلید هستند گاهی این کلمه را می شنوم که می گویند می گردیم کسی را پیدا کنیم که آنجا "سر بسپاریم". می خواهم بگویم تقلیدی که در اسلام دستور رسیده "سرسپردن" نیست، چشم باز کردن و چشم بازداشتن است. تقلید اگر شکل "سرسپردن" پیدا کرد هزارها مفاسد پیدا می کند...تقلید ممدوح و مشروع "سرسپردن" و چشم بستن نیست، چشم باز کردن و مراقب بودن است و اگر نه مسئولیت و شرکت در جرم است!...تقلید ممنوعِ جاهل از عالم همان است که شکل سرسپردگی پیدا کند و به صورت:"جاهل را بر عالم بحثی نیست، مادیگر نمی فهمیم، شاید تکلیف شرعی چنین و چنان اقتضا کرده باشد" و امثال اینها ادا می شود".
( مجموعه آثار ج۲۰ص ۱۷۳وص۱۷۶وص۱۷۸)
🔸مطهری، کرّیت و اعتصام علماء را عوامانه می خواند: "بعضی از مردم خیال می کنند که تاثیر گناه در افراد یکسان نیست، در مردم عادی گناه تاثیر دارد و آنها را از تقوا و عدالت ساقط می کند ولی در طبقه علما تاثیری ندارد، آنها یک نوع "کریّت" و یک نوع "اعتصام" دارند، نظیر فرقی که بین آب قلیل و آب کثیر است که آب کثیر اگر به قدر کُر شد دیگر از نجاست منفعل نمیشود؛ در صورتی که اسلام برای احدی کریّت و اعتصام قائل نیست"(همان ص۱۷۶) بعد مثال اعتراضهای موسی(ع) به استاد اخلاق خود خضر(ع) را میزند و باز سرسپردگی در اینجا را هم رد می کند:"نقص کار موسی در اعتراض و انتقاد نبود، در این بود که به رمز مطلب و باطن کار آگاه نبود. البته اگر به رمز مطلب آگاه می شد اعتراض نمی کرد؛ و مایل بود که برسد به رمز مطلب، ولی مادامی که از نظر عملی برخلاف اصول و قانون الهی است ایمان او به او اجازه نمی دهد سکوت کند. بعضی گفته اند اگر تا قیامت عمل عبد صالح تکرار می شد موسی از اعتراض و انتقاد باز نمی ایستاد مگر آنکه به رمز مطلب آگاه می شد"(همان ص۱۷۷).
🔹جای بحثهای دقیق مبانی فقهی و اصولی این کلام متین اینجا نیست اما در این چند یادداشت هم توضیحاتی داده شده است:
🔺امام صادق(ع) ما را به که سپرده؟! برش اول و دوم و سوم
🔺تجزیه و ترکیب دستور العمل های سیر وسلوک ۱ و ۲
🔺به تقلید فرهیخته نزدیک میشویم یا علائم آخرالزمان؟!
🔺شرط روحیه انقلابی برای اجتهاد
🔺ازغدی ادامه شریعتی یا مطهری؟!
📝محسن قنبریان ۹۹/۱۰/۶
@mesagh
Kashani-Goftogoo-Dehbashi-13990808~1.mp3
30.06M
🔉 مناظره
🔶 موضوع |#شهادت_حضرت_زهرا سلام الله علیها و توییتهای اخیر
▪️ #حسین_دهباشی
▪️#حامد_کاشانی
🔹انتشار اظهار نظر حسین #دهباشی در خصوص شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، با واکنشهای انتقادی از سوی عدهای از کارشناسان مذهبی روبرو شد. چندی پیش حسین دهباشی طی توییتی با اشاره نحوه شهادت حضرت زهرا (س) نوشت: خانههای حجاز در صدر اسلام جز پارچهای حائل اساساً در نداشتند، چه رسد به درِ چوبی که آتش بگیرد و مسمار داشته باشد و شکسته شود و اینها. وی پس از اعتراض کاربران توییت خود را حذف کرد اما در توییتی دیگر نوشت نظرم همان بود که نوشتم.
🔹در این مناظره او در نهایت پذیرفت که اشتباه کرده است و گفت:«من میپذیرم به جهت محدودیت توییتر و کم سوادی؛ مقدمهام برای رسیدن به مقصود کامل و صحیح نبود و بسیاری را به اشتباه انداخت و شاید من هم اشتباه کرده باشم. اگر توئیت نوشتم به خاطر این بود که به صورت زیرپوستی محافلی داریم که حتی مقام معظم رهبری و مراجع نیز آن را نهی میکنند و در آن اعمالی صورت میگیرد کهخلاف سیره امیرالمومنین است. این توئیت نگرانی از این مباحث بود.»
@mesagh
📋#یادداشت
🔻سفارتخانههای آمریکا آماج امواج مایکروویو پرقدرت
✍️ادی اشمایل اوغلو
🔸نشنال آکادمیز گزارش میدهد که امواج مایکروویو پرقدرت از طریق پدیدهای موسوم به «اثر فری» بر انسان اثر میگذارد.
🔸به این ترتیب که سر انسان به عنوان یک آنتن گیرنده برای امواج مایکروویو در طیف فرکانس پایین گیگاهرتز عمل میکند.
🔸پالسهای مایکروویو در این فرکانسها میتواند باعث شنیدن اصواتی در انسان شود که یکی از علائم گزارش شده از سوی پرسنل آمریکایی است که در معرض این امواج قرار گرفتهاند.
🔸 سایر علائم گزارش شده سندروم هاوانا در میان کسانی است که از آن رنج میبرند؛ شامل سردرد، تهوع، از دست رفتن شنوایی، احساس سبکی و مسائل شناختی.
🔸این گزارش اشاره میکند که وسایل الکترونیکی در طول این حملات مختل نمیشوند که نشان میدهد سطوح توان مورد نیاز برای ایجاد اثر فری، پایینتر از حدی است که برای حمله به وسایل الکترونیکی نیاز است.
🔸این میتواند به این دلیل باشد که سلاح مایکروویو پرقدرت در فاصله بیشتری از اهداف قرار دارد.
🔸بر اساس قانون مربع معکوس، با زیاد شدن فاصله، توان به شدت کاهش پیدا میکند که یعنی یکی از این وسایل میتواند سطح نیرویی را در هدف تولید کند که برای اثرگذاری بر وسایل الکترونیکی خیلی پایین خواهد بود، اما میتواند باعث به وجود آمدن اثر فری شود.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#آمریکا #سیاست #جنگ_طلبی
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/3291
@mesagh
📋#یادداشت
🔻هوش مصنوعی و نیاز شدید آن به انرژی
✍️کیت سینکو
🔸مدلهای هوش مصنوعی روی سخت افزار تخصصی نظیر واحدهای پردازش گرافیکی آموزش میبینند که از سی پی یوهای سنتی بیشتر انرژی مصرف میکنند.
🔸 اگر شما یک لپتاپ مخصوص بازی داشته باشید، احتمالا دارای یکی از این واحدهای پردازش گرافیکی برای نمایش گرافیک پیشرفته مثل بازی ماینکرافت آر تی اکس است.
🔸همچنین احتمالا متوجه خواهید شد که لپتاپ شما خیلی بیشتر از لپتاپهای معمولی گرما تولید میکند.
🔸تمام این حرفها به این معنی است که توسعه دادن مدلهای هوش مصنوعی پیشرفته یک اثرانگشت کربنی بزرگ را به دنبال دارد.
🔸 مگر آنکه به منابع انرژی ۱۰۰ درصد تجدید پذیر روی بیاوریم، وگرنه پیشرفت هوش مصنوعی ممکن است با اهداف کاستن از آلایندههای گلخانهای و کند کردن گرمایش اقلیمی در مغایرت قرار گیرد.
🔸هزینه مالی ساخت و توسعه آنها نیز بسیار بیشتر تمام میشود؛ هزینهای که فقط تعداد معدودی از آزمایشگاهها توانایی پرداخت آن را دارند، در نتیجه آنها یکی از کسانی خواهند شد که تدوین این دستور کار را در دست خواهند گرفت که کدام نوع از مدلهای هوش مصنوعی توسعه پیدا کند.
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#تکنولوژی #هوش_مصنوعی #پیشرفت
🔻ادامه مطلب در لینک زیر:
🌐http://fekrat.net/3
@mesagh