فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فائزه_هاشمی فرزند پدری است که مناسبات اشرافیگری، باندبازی، اختلاس، فساد اقتصادی، لیبرالیسم و سیاست خارجه تنشزدایی را در جمهوری اسلامی بنا نهاد.
پدر او بود که تکیه گاه فتنه۸۸ شد و نظام اسلامی را تا لبه پرتگاه پیش برد.
فائزه دختر همان پدری است که ۶ ماه اول دولت احمدینژاد به سران سعودی نامه نوشت نگران نباشید این دولت ۶ ماه دوام نمیآورد!
دختر همان است که تکیهگاه سیاسیونی قرار گرفت که بعد از فتنه۸۸ به آمریکاییها نامه نوشتند حالا نوبت تحریم است!
حرف فائزه که میگوید دوست داشتم ترامپ رای بیاورد تا با فشار و تحریم بیشتر، باعث تغییر سیاستهای جمهوری اسلامی شود، حرف خودش نیست. حرف پدرش است که در کنار سایر سران فتنه، زمینه تحریمها را فراهم کردند و سپس به بهانه رفع تحریمها، دولت را بدست گرفتند!
هم قطاران او هم به اوباما نامه نوشتند هم به ترامپ و درخواست تحریمهای بیشتر کشورمان را داشتند.
و چه مظلوم ملت ایران؛ که برای رفع تحریمها به همینان اعتماد کرد که مثلاً زبان دنیا را بلدند غافل از آنکه اینها وجود و دولتشان را مدیون تحریمها و فشارها هستند!
مشتاق تحریمها بودند اما میگفتند میخواهیم برجام امضا کنیم تا تحریمها رفع کنیم اما در حقیقت با برجام دنبال تغییر سیاستهای نظام و براندازی از درون بودند!
این حرف فائزه سالها سیاست محوری جریان مدعی اصلاحات و براندازان بوده!
@mesagh
ریاستجمهوری خاتمی، حضور معین، کروبی و مهرعلیزاده و حتی هاشمی در انتخابات ۱۳۸۴، همچنان به رسمیت شناخته شد.
حضور موسوی و کروبی در انتخابات ۱۳۸۸ و حضور عارف در انتخابات ۱۳۹۲ نشان دادند که اصلاحطلبان همچنان به رسمیت شناخته میشوند، اما این رسمیتیافتگی درباره شخصیتهای فکری آنان که به «جمهوری» در مقابل جمهوری اسلامی رسیدهاند و کسانی که تلاش میکنند عرفیگرایی را ترویج نمایند و کسانی که در تلاشند ولایت فقیه را تشریفاتی کنند، صدق نمیکند.
بنابراین، فقط منازعه و بحران معرفتی و فکری اصلاحطلبان با نظام نبود که رهبری را میآزرد که طراحی فتنه ۸۸ توسط احزاب مشارکت و سازمان مجاهدین، اصلاحطلبی را به رویارویی با نظام کشاند و غرب را به عملکرد این جریان امیدوار کرد.
🔻 صف پشیمانان از «انقلابیبودن ماهیت نظام» بیشتر شد و توابین لانهجاسوسی هویدا شدند. صدها کتاب و مقاله در نفی عصمت، ولایتفقیه، اسلام سیاسی و فقه نوشته شد. اصلاحطلبان جدید به جای اندیشه امام، هابرماس را به عنوان الگوی چپ به ایران آوردند تا از او الگوی اجتماعی، فلسفی و سیاسی بگیرند چرا که اندیشه او را دارای سنخیت با خود میدانستند. در نقطه مقابل کسی نمیتواند بگوید رهبری از چارچوبهای فکری- معرفتی خود پس از ورود به جایگاه رهبری عدول کرده است. آیا رهبری از جهت نگاه به دین، سبک زندگی شخصی، تقوای سیاسی، نوع سیاستورزی (اعتقاد به اسلامسیاسی)، باورمندی به راه امام، نگاه به غرب، فهم از عدالت و... تغییر کرده است؟
🔻از قضا اصلاح طلبان نیز جز نظارت استصوابی هیچ نقدی را تاکنون رسماً به شخص رهبری وارد نکردهاند. توهم فهمیدگی، عقلانیت و روشنفکری نیز آسیب مضاعفی را بر چپهای دیروز و اصلاح طلبان امروز وارد کرد. مثلاً به آیتالله مصباح بنگرید، بهرغم صدها کتاب و آن سوادکمنظیر وقتی به رهبری میرسیدند با سرعت به سمت بوسیدن دست و حتی پای رهبری میدویدند (البته رهبری هم مانع میشد و فیلمهای آن موجود است)، اما هادی غفاری که از چپ خشن خروج کرده و کاور اصلاح طلبی پوشیده است، میگوید: «آقای خامنهای آنچه تو خواندهای، من هم خواندهام، چرا باید من از تو اطاعت کنم؟» این هم قطع تعلقات عاطفی، هم حسادت و هم عرفیگرایی و منیت است که موجب گرفتاری بسیاری از چپها شد.
🔻البته هیچموقع جسارت آسیبشناسی خود با محوریت اصول اندیشه امام را نداشتند و مشی روشنفکری از آنان جزایر متعددی را ایجاد کرد و به جایی رسیدند که دیگر رفت و برگشت بین روشنفکری و سیاستورزی میسر نشد.
معتقدم نوع مواجهه چپها با رهبری آیتالله خامنهای با صبوری ایشان همراه و آمیزهای از صبوری و مظلومیت بود که موجب عزت بیشتر ایشان شد.
این جماعت هم اصلاحطلبی را (به تعبیر خودشان) راه بدون بازگشت میدانند هم بعضاً تعلقات عاطفی به امام ندارند.
بهکارگیری کلماتی مانند «آقای خمینی» و «آیتالله خمینی» نشان میدهد از امام هم عدول عاطفی کردهاند.
اما معتقدم چپها میتوانند خود را پیدا کنند و به هم بپیوندند.
👇رودربایستی را کنار بگذارند و با سکولارها مرزبندی داشته باشند و سه مسئله را صراحتاً اعلام کنند:
#یکم - نسبت خود با سیاستهای کلی نظام را روشن نمایند. از زمانی که اصلاحطلب شدند نسبت به سیاستهای کلی نظام که تبلور عملی ولایت فقیه در اداره کشور است یا سکوت کردند یا طعنهزننده، گذشتند.
#دوم- در نظام دینی حذف تعلقات عاطفی بین رهبری و همراهان درون حاکمیت آفت های زیادی دارد. نگارنده معتقد است دل رهبری بعد از انتخابات ۱۳۸۸ از این جماعت خون است و حتما نزد امام شکایت بردهاند، اما همچنان صبورانه به پیش میروند.
#سوم - بحران هویت و بحران معرفت را سامان دهند و از تعارضات، تضادها و سردرگمی نجات یابند و نسبت به مشروعیت نظام با عینک دموکراسی و جمهوریخواهی غربی نگاه نکنند و با نظام روراست باشند. تاریخ همیشه حق را نگاه میدارد و بقیه حواشی از حافظه تاریخ زدوده خواهد شد. تقوای جمعی رمز عزت جمعی است.
@mesagh
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔸بازداشت شیخ وهابی در غزه
🔹حماس هفته گذشته از بازداشت فردی به نام «الشیخ مجدی المغربی» خبر داد که اقدام به پارهکردن تصاویر شهید سلیمانی در غزه کرده بود.
🔹این شیخ وهابی، فردی ناشناخته نیست و سخنرانیهای داغی علیه تشیع، ایران و جبهه مقاومت، با هدف تحریک جوانان غزه برای رفتن به سوریه و جنگ علیه دولت این کشور، از او منتشر شده است.
🔹«المغربی» هم مانند مفتی اعظم آلسعود، برای تهییج طرفداران خود، شیعیان را کافر میداند و مدعی است که شیعیان خداپرست نیستند.
🔹پارسال و امسال، غزه شاهد مراسمات مختلفی برای بزرگداشت سردار سلیمانی بود تا جایی که خشم و عصبانیت جریان وهابی تکفیری با خشم صهیونیستها نیز همراه شده است.
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️ویژگیهای انسان عاقل و هوشمند (بخش دوم و پایانی)
🔶در طول تاریخ در هیچ مکتب و مذهب و در هیچ حزب و گروهی، بیشتر از مکتب اسلام و خصوصا #مذهب_شیعه و در هیچ کتابی بیشتر از قرآن و در تعالیم هیچ پیامبری، بیش از بیانات پیامبر اسلام حضرت محمد مصطفی(ص) بر #اهمیت_عقل و استفاده از آن و چگونگی شکوفایی آن تکیه نشده است.
💠صبر در برابر رفتار جاهلی
🔷خداوند در یکی از آیات میفرماید: «هنگامی که شخص جاهلی با شما برخورد کرد و شما را با تندی خطاب نمود، شما با سلامت و صبر و بردباری با او رفتار کنید»؛ «و اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاماً.»[فرقان،۶۳] درباره این آیه تفسیرهای گوناگونی بیان شده است، یکی از آن تفاسیر، تفسیر نمونه است که میفرماید: «و هنگامی که جاهلان آن ها را مورد خطاب قرار میدهند و به جهل و جدال و سخنان زشت می پردازند، در پاسخ آن ها «سلام» میگویند، سلامی که نشانه بیاعتنایی توأم با بزرگواری است، نه ناشی از ضعف؛ سلامی که ناشی از عدم مقابله به مثل در برابر جاهلان و سبک مغزان است؛ سلام و وداع گفتن با سخنان بی رویه آن ها است، نه سلام تحیّت که نشانه محبت و پیوند و دوستی است، خلاصه سلامی که نشانه حلم و بردباری و بزرگواری است.»[۱]
🔷یا در آیه ۳۴ سوره مبارکه فصلت میفرماید: «وَ لا تَسْتَوِی الْحَسَنَةُ وَ لاَ السَّیِّئَةُ ادْفَعْ بِالَّتِی هِیَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِی بَیْنَکَ وَ بَیْنَهُ عَداوَةٌ کَأَنَّهُ وَلِیٌّ حَمِیمٌ؛ و به وسیله حق باطل را دفع کن و با حلم و مدارا، جهل و خشونت را و با عفو و گذشت به مقابله با خشونت ها برخیز و هرگز بدی را با بدی و زشتی را با زشتی پاسخ مگوی که این روش انتقام جویان است و موجب لجاجت و سرسختی مُنحرفان میگردد». و در پایان آیه به قسمتی از فلسفه عمیق این برنامه در یک جمله کوتاه اشاره کرده، میفرماید: «نتیجه این کار آن خواهد شد که دشمنان سرسخت همچون دوستان گرم و صمیمی شوند».
💠گذشت از ظلم دیگران
🔷حق کسی که به تو بدی کرده آن است که او را ببخشی و اگر دانستی که عفو مضر است، او را مجازات کنی، زیرا خداوند میفرماید: «هرکس پس از ظلمی که بر او رفته، درصدد انتقام و مجازات باشد، ایرادی به او نیست. ایراد و مؤاخذه تنها بر کسانی است که بر مردم ظلم میکنند و در زمین به ناحق طغیان و شرارت مینمایند. برای آنها عذاب دردناکی است و هرکه بر ظلم کسی صبر کند و (با وجود توانایی بر انتقام) عفو کند، این عمل از کارهای پرارزش و بزرگ است.[شوری،۴۳] و نیز خدای عزوجل فرمود: «هرگاه خواستید مجازات کنید تنها به مقداری که به شما تعدی شده کیفر دهید و اگر صبر پیشه کنید، این کار برای صابران بهتر است.[نحل،۱۲۶]
💠بخشش به معنای بی خیالی نیست
🔷بخشیدن خطای دیگران و نادیده گرفتن آن از بی توجهی، بی اعتنایی یا بی خیالی ناشی نمیشود و آن هایی که فکر میکنند، بخشش، مترادف سستی و زد و بند و مطالبه گری و... است، اشتباه میکنند. بخشش واقعی از عشق حق، ریشه گرفته است و انسان با بخشش به یکی از صفات الهی مجهز میشود و در می یابد که با بخشیدن چگونه می تواند یک گام به انسانیت نزدیک تر شود. به امید آنکه ان شاء الله هر چه بیشتر با مصادیقی که پیامبر اکرم(ص) فرموده اند خود را بیشتر تطبیق داده و در مسیر انسان های عاقل البته به معنای واقعی، زندگی سعادتمندی داشته باشیم.
پی نوشت
[۱] تفسیر نمونه، انتشارات دارالکتب الاسلامیه، ج۱۵، ص۱۴۹
منبع: حوزه نت
⭕️اهداف #جنگ_نرم
🔹 #استحاله_فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف، با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
🔹 #استحاله_سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
🔹 ایجاد #رعب_و_وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بی اعتمادی و ناامنی روانی.
🔹 #اختلاف_افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
🔹 #ترویجروحیهیاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفت های کشور.
🔹 #بیتفاوتکردن_نسلجوان به مسائل مهم کشور.
🔹 #کاهشروحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخه های مختلف نظامی و امنیتی.
🔹 ایجاد اختلاف در سامانه های کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
🔹 #تبلیغات_سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامه ها و…
🔹 #تقویتنارضایتیهایملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود، به طوری که در مواقع حساس این نارضایتی ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
🔹تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیل های نادرست و اغراق آمیز.
🔸 #جنگ_نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
منبع: قرارگاه سایبری رسام
⭕️ #امام_موسی_كاظم عليه السلام:
💠أبلِغ خَيرا و قُل خَيرا ولا تَكُن أمُّعَةً.
🔷خير برسان و سخن نيك بگو و سست رأى و فرمان برِ هر كس مباش.
📕الاختصاص، ص ۳۴۳
#امام_موسی_كاظم
➖ کدام آرزوی شهید مطهری را علامه مصباح محقّق کرد؟
➖ خلاصۀ عمر علامه مصباح، شاید همین جملۀ ایشان باشد: «جواب فکر را باید با فکر داد»
➖ظلم بزرگ به علامه مصباح این بود که از ایشان چهرهای متعصب و غیرواقعبین به جامعه ارائه دادند
🔴 شخصیت مهربان و مظلوم علامه مصباح
🔻 علامه مصباح میفرماید: «عرصۀ فرهنگ، جای جهاد فرهنگی است. جواب شبهات را نمیتوان با گلوله داد؛ جواب فکر را باید با فکر داد.» شاید بشود عمر ایشان را در همین عبارت خلاصه کرد.
🔻 ایشان میفرماید: «پیشرفت علم در گرو تضارب آراء و نقد و بررسی به دور از تعصب است.» اتفاقاً فضای علمی مؤسسۀ امامخمینی که ایشان تأسیس کردند، همینگونه است.
🔻 برعکسِ تبلیغاتی که علیه ایشان میشود که میخواهند ایشان را فردی متعصّب و متصلّب نشان دهند، در مؤسسۀ ایشان آخرین حرفهای الحادی و آخرین حرفهای بیدینی در موضوعات مختلف را، از متخصّصین همان رشتهها میشنوید.
🔻 شهید مطهری آرزو داشت که مثلاً برای مباحثه دربارۀ مارکسیسم، یک فرد مارکسیست را بیاوریم تا مارکسیسم را به ما توضیح بدهد و ما نقدش کنیم، این آرزو را علامه مصباح به صورت ایدهآل در موسسۀ خودشان محقق کردند.
🔻 خود ایشان در اوائل طلبگی زبان فرانسه یاد گرفتند و به زبانهای دیگری هم تسلط دارند و شاگردانشان را به یادگیری زبان خارجی وادار میکنند.
🔻 ظلم بزرگ به علامه مصباح این بود که از ایشان چهرهای متعصب و غیرواقعبین به جامعه ارائه دادند، درحالیکه واقعیت درست برعکس این است.
🔻 مثلاً دیدگاه ایشان در مسائل اجتماعی زنان، این است: «سیاستمداران باید بهگونهای برنامهریزی کنند که اگر کاری از زنان، بهتر برمیآید یا مربوط به زنان است توسط خودِ آنها انجام شود. ولی متأسفانه تصمیم صحیح و تقسیم مبتنی بر نیاز در این زمینه صورت نمیگیرد.»
👤علیرضا پناهیان
🚩 مشهد مقدس- ۹۸.۱۱.۲۶
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/6619
9.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️ چرا مردم اینقدر حاج قاسم را دوست دارند؟
➖کدام ویژگی سردار باعث محبوبیت ایشان شد؟
#تصویری