🔰شاید شما «بی همه چیز» باشید؛ اما ملت سرفراز ایران «نه»!
🟥«بی همه چیز» از اسم تا رسمش، فحش و فضیحت نامهای است بر ضد مقام «پدر» و جایگاه «ولایت» و «رهبری» در امروز جامعه اسلامی ایران. اثری که رسما به تمام ملت ایران توهین کرده و پیر و جوان ایشان را در حسرت بازگشت ایران نوین و صدقه گرفتن از مدرنیته و ... در چنان فلاکتی ترسیم مینماید که کاسه دیوزگی برسردارند و این جامعهسازی به صراحت محصول روابط امامت و تقابل ایشان در پذیرش مدرنیته تصویر میشود. جامعهای که از منظر پدید آورندگان «بی همه چیز» دیگر حتی اجازه فرار و ترک وطن را هم به «امیر» خود نمیدهد و در نهایت امام و «امیر» را به انتهای خط رسانده و تصمیم به تمام کردن همه چیز به وسیله زیر چهارپایه زدن و حلقآویز خود میرساند.
🟥اثری با ادعای اقتباس سینمایی از نمایشنامهای تراژیکمدی به نام ملاقات بانوی سالخورده که توسط یک نویسنده پروتستان مسلک سوئدی به نام فردریش دورنمات نوشته شده؛ اما در واقع فیلمی است که سعی دارد تا به صورتی کاملا سیمبلیک و با فریاد زدن نمادها و نشانههای بسیار پُررنگ و به نوعی گُل درشت، به ترسیم ذهنیت خود از ایران بپردازد و با دستمایه قرار دادن یک روستا و روایت داستانی در زمان پهلوی دوم و ... ضمن کسب مجوزهای وزارت ارشاد؛ عملا به اثری کاملا شاخص و جدید در ژانر فلاکت تبدیل شود./سینماپرس
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔹 سینمای زنانه ایران در دام اندیشههای فمینیستی گرفتار است
🎙 عباس رافعی | کارگردان سینما
🔻 سینمای ایران در قصههای زنانه، بیشتر شخصیت اصلی زن را یک زن خیابانی نشان داده یا او را فردی نشان میدهد که در خانه زیر ظلم همسر در حال تحقیر شدن و کتک خوردن است. متاسفانه فیلمسازان ایرانی وقتی به سراغ موضوع زنان میروند به دام اندیشههای فمینیستی گرفتار میشوند. وقتی اندیشههای فمینیستی را وارد دنیای زنان میکنند، مفهوم فیلمهایشان شعاری میشود و تصویر سیاهی از زنان نشان میدهند.
🔸 منبع: کانال دربارهی زنان
#حیازدایی_پروژه_اصلی_فمینیسم
#حق_زنان