زبان دنیا اینه 👆
روحانی یاد بگیر.. اصلاحات بفهم 👆
زبان دنیا، زبان قدرته..
#ایران_قوی
🔸نیکزاد: درباره فضای مجازی قانونی مغایر با منافع مردم تصویب نمیکنیم
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیام رسانهای اجتماعی اکنون در حال بررسی بوده و هنوز به قانون تبدیل نشده است.
🔹در صورت ارائه این طرح به صحن علنی، ما مدافع حقوق مردم بوده و قانونی مغایر با منافع مردم را تصویب نخواهیم کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه کم صحبتهای حاجآقا پناهیان رو ببینیم بشوره ببره.
#شفافیت
#مجلس_انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سواد رهبری به قد حکمرانان و پادشاهان و سلاطین و روسای جمهور سایر کشورها می رسد؟!
در افغانستان چه خبر است؟(یادداشت روز)
مدتی است خبرهای مهم و در عین حال عجیب و «مبهمی» از افغانستان، کشور همسایه ایران منتشر میشود: «پیشروی سریع طالبان در شهرهای مختلف افغانستان و سقوط یک به یک شهرهای این کشور»!
طی 10 روز گذشته، تقریبا روزی نبوده که خبری از سقوط شهری در افغانستان مخابره نشده باشد. اگرچه در لابهلای اخبار این سقوطها، خبرهایی هم از بازپسگیری برخی شهرها به دست نیروهای دولتی مخابره شده اما خبر پیشرویهای سریع طالبان، چیزی نبود که سایر اخبار بتواند آن را تحتالشعاع خود قرار دهد. کار به جایی رسید که در برخی روزها اعلام میشد، 8 شهر افغانستان در یک روز به دست طالبان افتاد! حالا هم خبر رسیده که، طالبان مدعی است، کنترل 80 درصد این کشور را در اختیار گرفته و هیچ بعید نیست، خبر سقوط کابل را هم طی هفتهها یا حداکثر چند ماه آینده بشنویم! دیروز «انبیسی نیوز» نوشت: «طالبان، خود نیز از سرعت پیشرویهایی که میکند، غافلگیر شده است»؟
در افغانستان چه خبر است؟ آیا پیشرویهای طالبان، عجیب و مشکوک نیست؟ آیا این تحولات با خروج نیروهای آمریکایی از این کشور مرتبط است؟ با مذاکراتی که آمریکا و طالبان داشت چطور؟ و بالاخره اینکه، آیا این تحولات خطری برای ایران خواهد داشت؟
برای رسیدن به پاسخهای این سؤال، ابتدا باید نکاتی روشن شود. نکاتی مثل اینکه، آیا این طالبانی که از آن حرف میزنیم، همان طالبانی است که مثل داعش سر میبرد و قتل شیعیان را مباح و در برخی جاها حتی حلال میداند؟ بخوانید:
1- آنچه در رسانههای افغانستان و سایر کشورهای جهان درباره تحولات جاری در این کشور منتشر شده نشان میدهد، در این پیشرویها خبری از جنایتهای هولناک، شبیه جنایات داعش در عراق نیست. طالبان حتی اعلام کرده کاری با شیعیان این کشور هم ندارد (و تا لحظه تنظیم این گزارش نیز خبری درباره جنایت این گروه علیه شیعیان افغان لااقل، مخابره نشده است). طبق این گزارشها، خبری از قتلعام غیرنظامیان بیگناه و تخریب خانهها هم نیست و آنچه هست، صرفا درگیری با نیروهای مسلح دولتی است. منابع خبری در این کشور حتی میگویند، درگیریها با نیروهای نظامی دولت افغانستان است و غالبا نیز، همین نیروهای مسلح به همراه مقامات محلی خیلی راحت و بدون مقاومت به طالبان میپیوندند. شاید پاسخ یکی از سؤالهای این یادداشت و «راز پیشرویهای سریع طالبان»، در همین نکته نهفته باشد! اینکه چرا نیروهای مسلح و مقامات محلی مقاومت نمیکنند نیز در جای خود، نیاز به بررسی دارد که اینجا ما، فقط به گوشهای از آن اشارهای کرده و میگذریم. طبق گفتههای کارشناسان افغان که در ایران زندگی میکنند، طالبان، نیروی یکدست و منسجم نیست که صدر تا ذیل آن با هم هماهنگ بوده و مثل یک نیروی آموزشدیده ارتش عمل کند. بسیاری از اعضای این گروه، چهبسا، قربانیان جنگ و جوانانی هستند که خانواده خود را در ناآرامیها از دست دادهاند و به دلیل فقر و برای گذران زندگی یا حتی انتقام و یا داشتن یک نوع احساس تکلیف به این گروه پیوستهاند. جمعیت قابل توجهی از مردم افغانستان نیز بنا به دلایلی از جمله بیاعتمادی به دولتهای خود، در بسیاری مواقع، مشکلات خود را نه با مراجعه به مراکز دولتی که، رجوع به ریش سفیدها یا همین بزرگان طالبان حل و فصل میکنند. به عبارتی، نیروهای طالبانی که امروز از آن حرف میزنیم، اولا نیروی یکدست و هماهنگی نیست ثانیا، با طالبانی که میشناختیم و مثلا سر میبرید، تفاوتهایی کرده است. طالبان این تغییر رویه را رسما نیز اعلام کرده اما میزان صحت و سقم این ادعاها نیاز به بررسی جدی دارد.
2- فضای حاکم بر تحلیل رسانههای غرب به ویژه آمریکا از تحولات افغانستان این است که، چون آمریکاییها در حال خروج از افغانستان هستند، این کشور در حال سقوط است که در این باره هم باید گفت، اولا آمریکاییها با هماهنگی با همین طالبان و طی مذاکرات رسمی که با آنها داشتند، در حال خروج از افغانستان هستند و چنانچه بپذیریم، «این خروج آمریکاست که باعث سقوط افغانستان میشود»، خود به خود به این نتیجه خواهیم رسید که، طالبان در این پیشرویها کاملا با آمریکا هماهنگ است. به این نکته هم باید توجه داشت که آمریکا، همزمان با خروج از افغانستان، در حال لنگر انداختن در پاکستان است تا دلایلی که در این 20 سال به خاطر آنها در افغانستان حضور داشت را از دست ندهد! طی هفتههای اخیر بارها اخباری از سفر مقامات نظامی و اطلاعاتی آمریکا به پاکستان در بالاترین سطح برای تاسیس دو پایگاه بزرگ نظامی و اطلاعاتی منتشر شده است! این یعنی، آمریکا هنوز در منطقه حضور دارد. اما آنچه در این بین مهم است اینکه، آمریکا با هدف اعلامی مبارزه با تروریسم (القاعده و بعدها طالبان) به افغانستان لشکرکشی کرد و همه این تحولات که برشمردیم (مذاکره با طالبان، هماهنگی با این گروه شبهنظامی و...) نشان میدهد، آمریکا
*رژه گسترده امروز حشد الشعبی و پیام های آن*
🔸️رژه گسترده امروز نیروهای حشدالشعبی در استان دیالی عراق با نام "عیدالحشد" بازتاب های وسیعی داشته است.
🔸️خصوصا با توجه به این نکته که در روزهای گذشته رسانه های عربی معاند در داخل و خارج از عراق سعی در تحت الشعاع قرار دادن آن داشتند و کشورهای غربی و عربی نیز در تلاش بودند تا با وابسته نشان دادن این نهاد مردمی به ایران ، از حضور نخست وزیر عراق در این مراسم جلوگیری کنند .
🔸️این رژه که در هفتمین سالگرد نابودی حاکمیت داعش برگزار شد چند ویژگی و متعاقب آن پیام در بطن خود داشت .
1️⃣ حضور قدرتمند یگان های موشک انداز ، ضد زره ، زمینی و زرهی ، دریایی و پهپادی نشان دهنده تمایز یافته شدت ساختار نظامی حشد الشعبی دارد و این سازمان صرفا یک بسیج مردمی مقطعی برای دوران مبارزه با داعش نبوده است.
2️⃣ حضور مصطفی الکاظمی به عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح عراق در این رژه حاکی از اذعان و اعتراف وی به قدرت حشدالشعبی و نیاز کشورش به این نیروی مردمی است و مشروعیت و قانونی بودن این نهاد را اثبات می کند.
3️⃣ در این رژه از پهپادها و موشک های ساخت ایران استفاده زیادی شد که پیام آن برای طرف های غربی و عربی حاشیه خلیج فارس کاملا واضح است.
4️⃣ رسانه های مخالف جریان مقاومت سعی داشتند حشدالشعبی را نیرویی گریزان از مرکز در جهت کسب نفوذ و قدرت سیاسی به جامعه عراقی بشناسانند و اینگونه القا نمایند که این سازمان در حال بلعیدن عراق است لکن اظهارات امروز مقامات حشد و نخست وزیر عراق طرح آنان را ناکام گذاشت.
5️⃣ نکته قابل توجه و تامل دیگر حضور عشایر سنی و مسیحی در رژه حشدالشعبی بود که پیام فراطایفگی و ملی بودن این ساختار نظامی را به دنیا مخابره می کند .
🔴 پست جالب خانم متخصص گوارش و کبد از دانمارک در مورد مقام معظم رهبری
🔹من نمیدونم بعد از رفتنمون از این دنیا ، چه اتفاقی برای این اکانتهای مجازیمون خواهد افتاد، از بین میرن یا اینکه میمونن و گهگاهی دیده و خونده میشن یا نه! به امید از بین نرفتنشون و موندنشون برای آیندگانی که زندگی و تجربیات فعلی ما براشون قسمتی از تاریخ خواهد بود، دوس دارم بنویسم:
🔹امپراطور ، سید علی الحسینی الخامنه ای، که کارایی دست راست خود رو در ت.رور نافرجام ۶ تیرماه ۱۳۶۰، از دست داده بود ، امروز ، ۴ تیرماه ۱۴۰۰، آستین دست چپ خود را به نشانه «اعتماد به علم جوانان وطنی» ، بالا زد و واکسن « وطنی» را دریافت کرد!
🔹آیندگان عزیز! ما جوانانی بودیم که سالها با تحقیر ، توی سرمون زده بودن و بهمون میگفتن « لولهنگ هم نمیتوانید بسازید»، اما ما در سال ۱۴۰۰، ششمین کشور تولید کننده واکسن کرونا شدیم! این اولین بار در طول تاریخ معاصر ماست ، که کسی بر مسند بود ، که ماها رو باور کرد!
🔹آیندگان عزیز ! ما توانستیم، چون «او» سکاندار بود! آرزو میکنم اگر دارید این پیام رو میخونید، کسی مانند « او» شهریارتون باشه!