🚨اعدام ۲۰ هـــزار نفر بــــدون دادرسی در کمتر از یکـــسال!
🔻نام عصر وحشت را شنیدهاید؟!
دورهای یکساله، در انقلاب #فرانسه، بین سالهای ۱۷۹۳ تا ۱۷۹۴ است.
در این دوره بیش از ۱۶۵۹۵ حکم رسمی اعدام با گیوتین در فرانسه صادر شد و نزدیک به ۴۰ هـــزار زندانی به اعدام محکوم شدند که نیمــی از آنها بدون دادرسی اعدام شدند!!
اما رسانههای #جریان_تحریف هرگز اجازه نمیدهد این واقعیتها به گوش مردم برسد
#خارج_بدون_روتوش
🔻 در جریانات و اتفاقات پیرامون حاشیه #حسین_قدیانی باید دانست که جریان نفوذ میداند برای تضعیف ، تخریب و زدن ولایت فقیه ابتدا باید حامیان آن را بزند.
🔻 #علامه_مصباح ره یکی از برجسته ترین و مهم ترین پشتیبانان ولایت فقیه بود. علامه در طول سالهای پربرکت خود علاوه بر تبیین و تدریس مبانی ولایت فقیه به تربیت نیرو و تشکیلات سازی نیروهای جریان انقلابی توجه ویژه ای داشتند که جبهه پایداری یکی از ثمرات آن است.
🔻 لذا جریان نفوذ برای زدن رهبری ابتدا باید از سد محکم علامه مصباح عبور کند و برای عبور از این سد ابتداعا باید دستاوردهای ایشان را تخریب و تضعیف کند
🔹 پس یادمان باشد وقتی به نقطه ای حمله میشود ورای آن حمله و تخریب را ببینیم و برای فردای امروزمان چاره اندیشی کنیم. سکوت در مقابل تضعیف علامه مصباح یعنی خیانت به جایگاه ولایت فقیه ، یعنی بازی در کلان پروژه نفوذ در حوزه ولایت فقیه.
🔹 برای اقدام نیازی به حمله به حسین قدیانی ها نیست ،از آنان وقتی متوجه اشتباه شدند و عذرخواهی کردند باید عبور کرد و گذشت
⬅️ اما در جهت تقویت گفتمان ولایت فقیه و حاصل عمر علمایی چون علامه مصباح باید چند برابر گذشته فعالیت کرد تا پازل دشمن را خنثی کرد.|صراط
🔻 براتون مشخص شد که دلیل ایجاد تک تک این مشکلات افزون بر مشکلات قبلی چی هست؟!؟
🔸یا آقای تاج زاده بیشتر توضیح بده؟!
#گروگان_گیری_معیشت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 بدون تعارف با خانواده #مسیح_علینژاد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ بشارت "سید مقتدی الصدر" از نزدیک بودن زمان شهادت یا مرگش
🔹رسانههای عراقی ویدئویی را از رهبر جریان صدر منتشر کردهاند که میگوید: ظاهراً بهنظر میرسد تنها یک چیز جریان صدر را فعال میکند؛ آن مرگ یا قتل من است. سپس میگویند مقتدی مرد. ممکن است من شهید جدیدی باشم و این مرگ آنچه را از بین رفته، زنده کند. به شما بشارت می دهم شهادت یا مرگم نزدیک است.
💠 مجموع گلریزان های چاوشی از بیست میلیارد تومان گذشت👏
🇮🇷«مجموع کمک های مردمی که محسن چاوشی برای آزادی زندانیان محکوم به اعدام جمع آوری کرده از مرز «بیست میلیارد تومان» گذشت...» محسن چاوشی مدت هاست به شکل پر رنگ به برگزاری پویش های مردمی برای آزادی زندانیان و رفع مشکلاتی چون تامین هزینه درمان افراد نیازمند و... مشغول است و مبالغ مورد نیاز به همت مخاطبانش در زمان کوتاهی تامین می شود.او روزانه چندین کمپین حمایتی در صفحه اینستاگرامی خود برگزار می کند.
بیسکوییتهای یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی در راه ایران
👤دبیرکل بنکداران موادغذایی ضمن اشاره به اینکه بیسکوییت های وارداتی یک میلیونی در کشور مورد استقبال قرار گرفته است، خبر از ورود بیسکوییت های یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی به کشور را داد.
🔹وی گفته به دلیل فروش فوق العاده این تنقلات و استقبال بالای بخشی از افراد جامعه از این اقلام، بیسکوییت های یک میلیون تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی آلمانی، سوییسی، فرانسوی و انگلیسی در راه است. | جام جم
✍ خداروشکر تکلیفمون روشن شد؛ حالا با خیال راحت میدونیم باید با پولامون چیکار کنیم 🙃
🚨 #تکمیلی
🔺گزارش های تایید نشده حاکی از شنیده شدن حداقل یک انفجار در قسمت جنوبی سفارت آمریکا میباشد.
🔺در پی این حمله بخش نظامی سفارت آمریکا در بغداد تعطیل شده است.
🚨 #تکمیلی
🔺گزارش های تایید نشده حاکی از حمله 4 پهپاد انتحاری به سفارت آمریکا در بغداد میباشد
🔹جناب دکتر قالیباف و مجلس انقلابی ، با #استیضاح روحانی ، کشور را از آشوب حتمی نجات بدید
🚨🚨#فوری | آتش و دود برخواسته به آسمان از پایگاه عینالاسد، مقر اشغالگران امریکایی
🔺 #فوری | رسانه ها از حمله پهپادی به سفارت امریکا در بغداد خبر می دهند.
هدایت شده از mesaghمیثاق
🔴 مدرک کشکی با درآمد هفتاد هزار میلیاردی موسسات کنکور!
🔹 وقتی درآمدشان بالاتر از درآمد صنعت نفته نباید هم توقع داشته باشیم بیخیال این کار بشوند. بیش از ۴۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی موسسات کنکور است و بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی انتشار کتابهای کنکوری است و این یعنی درآمدی بالاتر از صنعت نفت. البته اگر درآمدی که بخاطر رانت خود از فروش سوالات کنکور بصورت تضمینی کسب میکنند (بین ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون برای هر نفر) را هم اضافه کنیم رقم درآمدشان نجومی تر از اینها هم میشود.
🔹نکتهی قابل تامل اینجاست که تاکنون این موسسات به بهانهی اینکه در راستای علم و اندیشهی کشور فعالیت میکنند از مالیات معاف بودهاند و تازه قرار است در سال ۱۴۰۰ مالیاتی اخذ بشود که آن هم اگر نظارت صحیحی وجود نداشته باشد بازهم از جیب دانشآموزان و خانوادههایشان کسر میشود نه موسسات کنکور.
🔹 ۱۸۰۰موسسهی کنکور در کشور فعالاند و آنقدر درآمد دارند که برخی از آنها وارد حیطههای شهرک سازی و ساختمان سازی شدهاند‼️
🔹اساسا کنکور پدیدهای است که نیروی انسانی یک اقتصادی که میخواهد درونزا باشد را از بین میبرد و فقط گردن عدهای سرمایهدار را کلفتتر میکند.
🔹راهکار صحیح آن است که برای رشتههای فنی و حرفهای که باعث مهارت افزایی میشود سرمایه گذاری بسیار زیادی انجام بدهیم تا بخش قابل توجهی از دانشآموزان با توجه به استعدادشان به سمت آن رشتهها بروند و در رشتههای نظری نیز مثل بسیاری از کشورهای دنیا کنکور حذف بشود و معدل کل دورهی دبیرستان ملاک باشد و آزمون ورودی توسط خود دانشگاهها برگزار شود و فرد هرچقدر معدلش بالاتر باشد امکان آزمون دادن در دانشگاههای برتری را داشته باشد.
🔹به امید روزی که کنکور کاملا حذف بشود و نیروی انسانی کشور به سمت استعدادش هدایت بشود.
#حق_جوان
🔶تلاش برای گرفتن فرصت حل مشکلات از کشور/ از فتنه تقلب ۸۸ تا فتنه برق ۱۴۰۰
🔸 بی کفایتی های مشکوک در کشور آنهم درست بعد از انتخابات ۲۸ خرداد که در قطعی های بی برنامه و بدون اعلام برق در کشور و همچنین لختی و کندی در واکسیناسیون بروز یافته چند نکته مهم دارد که مردم باید به آنها توجه داشته باشند:
♦️اول: یقین دشمن به اینکه دولت جدید توانایی حل مشکلات را دارد بنابراین برای جلوگیری از این موضوع نباید شرایط آرام و مساعد برای استقرار و تشکیل دولت فراهم باشد |جریان نفوذ داخلی با خرابکاری در قطعی برق و مدیریت کرونا و... و ضد انقلاب خارجی و برخی سلبریتیها با آتش بیاری رسانه ای، در یک اقدام هماهنگ تصمیم گرفته اند فضای ملتهب و نا مساعد برای استقرار دولت جدید را رقم بزنند چرا که ایمان دارند دولت جدید در صورت تمرکز کافی، با سرعت بیشتری به مشکلات کشور رسیدگی خواهد کرد.
♦️دوم: تکرار تلخ کامی مردم بعد از پیروزی ۸۸ اینبار با فتنه قطع برق و سوء مدیریت کرونا | آخرین باری که جریان غربگرا در انتخابات ایران شکست خورد با پهن کردن بساط فتنه در کشور هم کام شیرین مردم از پیروزی را تلخ کرد و هم شکست جریان غربگرا به حاشیه رفت تا زمینه برای روی کار آمدن دولت ناکارآمد روحانی بعد از سال ۸۸ فراهم شود. اینبار نیز در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ علاوه بر اخلال در رای گیری و عصبانی کردن مردم، شاهد بی کفایتی روشن در مدیریت برق و انرژی و کرونا در کشور هستیم تا حماسه ۲۸ خرداد به حاشیه رود.
♦️سوم: اعتراف به ایجاد عامدانه فشار بر زندگی مردم | همانطور که گفته شد، ایجاد شرایط ملتهب در کشور با بی کفایتی های متعدد، عملا تلاش برای بر هم زدن تمرکز دولت جدید در روزهای استقرار است چراکه یقین دارند نتیجه جهت گیری های دولت رئیسی کاهش مشکلات مردم است. معنای دیگر این موضوع اعتراف به عامدانه بودن روی زمین گذاشتن مشکلات و مطالبات مردم در گذشته است.
❇️نتیجه گیری: برهم زدن آرامش روانی مردم و بر هم زدن تمرکز دولت جدید در ماه های پیش رو تا پایان سال از سوی برخی جریانهای سیاسی داخلی و رسانه های خارجی در دستور کار است چرا که ایجاد ثبات در کشور با همکاری مردم، آخرین امیدهای جریان غربگرا را به باد می دهد./دانا
✔️صدور برق به عراق صحت ندارد.
🔸رجبی مشهدی، سخنگوی صنعت برق کشور:
🔹اخبار منتشر شده در خصوص صادرات ۲۰۰ مگاوات برق به بصره عراق به هیچ عنوان صحت ندارد.میزان صادرات برق کشور به سایر کشورها متناسب با میزان قراردادها است.
🔹اولویت اول صنعت برق کشور نیاز داخل و سپس صادرات برق است.
🔹در حال حاضر از جمهوری آذربایجان، ارمنستان و ترکمنستان واردات برق داریم.
🔶🔶پاسخ سخنگوی دولت به سوال یک خبرنگار درباره وضعیت بازار، برق و کرونا
▪️سوال شما حرفهای نیست!
🔻خبرنگار خبرگزاری تسنیم: آقای دکتر ربیعی مردم و افکار عمومی معتقد هستند که دولت در مدت زمان باقی مانده کشور را رها کرده است؛ شما وضعیت سیستان و بلوچستان رو ببینید. مردم چگونه گرفتار شدند و سلامتی و بقایشان در خطر است. بعد از گذشت سه هفته تازه مسئولان وزارت بهداشت یادشان افتاده که بروند و ارزیابی کنند. وزیر بهداشت شما هم میگوید اینها بلواست و اوضاع در سیستان و بلوچستان خوب است. استاندار دولت هم تمام هم غمش این است که در کادر دوربین صداوسیما قرار میگیرد یا نه!؟ شما وضعیت اهواز را ببینید. هورالعظیم را ببینید. شما وضعیت بازار را ببینید آقای دکتر. دلار را ببینید.. بازار خودرو که همچنان در قیمت رکورد شکنی میکند! آقای ربیعی در جریان قطعیهای مکرر برق هستید قطعا، اما وزیر نیروی دولت کجاست؟ اصلا ایران هستند؟ جدول خاموشی منتشر شده اما خلاف آن عمل کردید بنظرم این کار تمسخر همه مردم بود. آقای دکتر قطعا تحریم و کرونا در وضعیت موجود بیتاثیر نبوده اما سهم سو مدیریت چقدر است؟ دولت برای کنترل بازار برای یک ماه باقیمانده چه برنامهای خواهد داشت؟»
🔻پاسخ علی ربیعی:
🔸این سوال نبود و بیشتر بیانیه سیاسی بوده و حرفهای نیست. آنچه مطرح کردید، بیش از آنکه سوال از سخنگوی دولت باشد، مشابه بیانیههای سیاسی است، برای همین به نظر میرسد کار رسانهای را به کار جناحی تقلیل دادهاید که این به نظرم خوب نیست و به دور از اصول حرفهای است.
🔸این نظر دوستانی است که در این هشت سال، هر روز صفت و دروغی به شیوه غیراخلاقی علیه دولت ساخته اند و ظاهرا در ماه های آخر هم قرار است «رهاکردن» مطرح باشد! البته یک اشکالی حتما به دولت وارد است که مشکلاتمان را نگفتیم، از چالشها و تنشها حرف نزدیم تا آرامش مردم مخدوش نشود.
📝متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
📎 hamandishi.ir/news/428180/
ادامه👆
3️⃣نمایش ثبات
از ویژگیهای دولت قبل #شلختگی در اجرا بود. رفتوبرگشت برخی قوانین بدون توضیح و #شفافسازی، آرامش جامعه و بازار را به هم ریخت. مثل ماجرای سهمیهبندی بنزین ، کارت سوخت، #مسکن_مهر و… نوسان #نرخ_ارز و #تورم نیز از نشانههای بارز #عدم_ثبات بود که آرامش را از مردم گرفته بود. اقدام عاجل و فوری برای انتقال پیام ثبات به بازار ضروری است.
4️⃣ نمایش پایان بحران مسئولیتپذیری
بحران مسئولیتپذیری در دوران دو دولت قبل نقش مهمی در از بین رفتن اعتماد مردم داشت و حس #بیپناهی را به جامعه منتقل کرد. وقایعی که اثر مستقیم در زندگی مردم داشت و دولت هیچکس را نداشت که دستکم قبول مسئولیت کند؛ عذرخواهی پیشکش. اوج این ویژگی، #شوک_بنزینی و جمله شرمآور «من خودم صبح جمعه فهمیدم» بود. یا تکرار مکرر مشکلات را گردن #دولت_قبل، تحریم یا دیگران انداختن. #ادعای_بیاختیاری دولت هم ضربه دیگری بر پیکره اعتماد و امید مردم بود که در تمام این ۸ سال، جاری و ساری بود. مردم باید در گفتمان شخص رئیسجمهور محترم و وزرا مسئولیتپذیری و تسلط بر امور را ببینند.
5️⃣ استقبال از انتقادهای کارشناسی
رکورد #توهین_به_منتقدان در دولت روحانی زده شد و بیشترین شکایت از روزنامهنگاران هم به نام همین دولت ثبت است. آزادی نقد منصفانه از سوپاپهای اطمینان #امنیت_اجتماعی است.
6️⃣ اصلاح محاسبات جامعه مطابق واقعیات جهانی
طی سالهای گذشته درباره تحریمها به مردم دروغهای زیادی گفته شد؛ وارونه نمایی علل تحریم و علل برداشته نشدن آن و علل بهره نبردن کشور از مزایای برجام. «نمیگذارند»ها برای مردم احساس دوگانگی حاکمیتی و قربانی بودن و بیپناهی به وجود آورده بود. باید از فرصت یکدست بودن حاکمیت استفاده کرد و باورهای غلطی که طی این سالها محاسبه جامعه را دستکاری کرده و از واقعیت دور کرده، اصلاح نمود.
7️⃣ مقابله جدی با شایعات
شایعات، جامعه را هیستریک و سردرگم میکند. اطلاعرسانی شفاف و بهموقع دولت در هر موضوعی بهترین راه مقابله با فیک نیوزهاست. در دولت روحانی بارها شاهد بودیم که اطلاعرسانی سخنگوی دولت راجع به موضوعات یا تکذیب شایعات وقتی صورت میگرفت که بهاندازه کافی فضا و زمان دراختیار شایعهسازان فضای مجازی برای تثبیت دروغهایشان داده میشد و تکذیب تکلف بار جناب سخنگو دیگر اثری نداشت. یکی از مهمترین اشتباهات دولت، تأخیر بدون توجیه اطلاعرسانی درباره کشتهشدگان و آسیب دیدگان ناآرامیهای آبان ۹۸ برخلاف دستور صریح رهبری بود که موجب شد دروغ ۱۵۰۰ کشته #رویترز تثبیت شود و هنوز جامعه متأثر از آثار خسارتبار این کوتاهی وزارت کشور روحانی ازجمله خشم و بیاعتمادی مردم است.
8️⃣ نمایش پاکدستی و مقابله فوری با فساد
برکناری فوری مدیران مفسد ، برچیدن فوری بساط #حقوقهای_نجومی و اطلاعرسانی به مردم در این زمینه همان چیزی ا ست که از سید ابراهیم رئیسی توقع میرود.
📎 hamandishi.ir/news/428156/
🔴نسخه شفابخش پیش روی دولت سیزدهم کدام است؟
✍️محمد عبدالهی
🔰 #دولت_سیزدهم در شرایطی روی کار خواهد آمد که بارهای سنگین برزمین مانده بسیاری پیش رو دارد. کسری بودجه ۳۵۰ هزار میلیارد تومانی، #تورم افسارگسیخته، دستاندازی ۱۰۰هزار میلیارد تومانی به پایه پولی و جهش #نقدینگی، سقوط سرمایهگذاری به منفی ۶ درصد، ۷ برابر شدن نرخ دلار، افزایش ضریب جینی و… از چالشها یا بهتر بگویم چالههای عمیق پیش روی وارث دولت روحانی است.
🔰اما از مهمترین اموری که رئیسجمهور هشتم باید به آن بپردازد، بحث افول #سرمایه_اجتماعی است که محصولش را در میزان مشارکت در دو انتخابات اخیر مشاهده کردیم. وقتی میگوییم افول سرمایه اجتماعی، از جامعهای حرف میزنیم که نارضایتی از دولت موجب کاهش قابلتوجه #امید، #اعتماد و #آستانه_تحمل افراد شده است.
🔰طی این سالها اتفاقات متعددی در اقتصاد باعث بیاعتمادی و سرخوردگی مردم شد. گرفتار شدن جامعه با #گرانیهای سرسامآوری که به روایتی عاملش تحریمهاست و به روایتی عاملش زد و بند و رانت و #اختلاس مدیران؛ افزایش ۱۰برابری قیمت #دلار و ارزش پول ملی که میگویند براثر تحریم آمریکاست و در همین شرایط دلار معروف به #جهانگیری باعث حیفومیل ذخایر ارزی کشور با رانت می شود؛ دعوت مردم به #بورس از سوی رئیسجمهور و سقوط ناگهانی شاخصها پس از مدتی کوتاه و نتیجتا نیست شدن یک شبه میلیاردها تومان سرمایه مردم؛ افت ۵۰ درصدی ساختوساز مسکن که خود مولد پویایی حداقل ۱۲۰ گروه شغلی است؛ قحطی برخی اقلام مصرفی سفره مردم در بازار با عللی چون احتکار و بیتدبیری یا فساد در وزارتخانهها که البته دلیلش تحریم عنوان میشود….
🔰 باید پذیرفت که جامعه ما با کاهش آستانه تحمل مردم، #تضعیف_انسجام_اجتماعی، احساس بیپناهی مردم در مقابل مشکلات و درک فاصله عمیق بین خواستههای خود با وضع موجود روبهرواست. پیامد این امور جامعهای است که ناامید و افسرده به نظر میرسد.
🔰دولت جدید باید چه مدل مواجههای با این ویژگیهای جامعه داشته باشد تا در کوتاهمدت به تغییر و بهبود سلامت روان جامعه دستیابیم؟ بهعبارتدیگر بايد چه نسخه شفابخشی برای جبران زخمهای جامعه پیش روی دولت باشد؟ صبر مردم زیاد نیست و باید در کوتاهمدت نشانههای تغییر حکمرانی دیده شود؛ وگرنه نارضایتی به وضعیت برگشتناپذیری تبدیل میشود.
🔰لازم است تاکتیکهایی بهصورت #اورژانسی در دستور عمل دولت جدید قرار بگیرد که زودبازده و #امیدآفرین باشد. همچنین دولت برای ایجاد آرامش روانی در جامعه باید تکنیکهایی را در شیوه حکمرانی خود لحاظ کند که البته مقتضای یک دولت مؤمن انقلابی است.
🔰کارشناسان اقتصادی راهحلهایی را برای خروج از شرایط فعلی ارائه میدهند که قاعدتا از مجرای انتخاب یک تیم اقتصادی قوی و هماهنگ قابلاجراست و از دلایل عدم توفیق دولتهای قبلی در تحقق وعدهها همین عدم هماهنگی تیم اقتصادی آنان بوده، اما علاوه بر راهکارهای بلندمدت و میانمدت که برای علاج بیشتر گرههای امروز کشور ضروری است، نیاز به یکسری تکنیکهای #شوکدرمانی کوتاهمدت برای احیای امید داریم. مانند تمرکز بر دهکهای پایین و تقویت سبد معیشت و بستههای رفاهی خاص. این اقدامات اورژانسی وقتی در کنار آغاز اصلاحات میانمدت باشد، امید به تغییر را در طبقات مختلف جامعه ایجاد میکند.
🔰علاوه بر این، جامعه آسیب خورده کنونی نیاز دارد فورا تغییر شیوه حکمرانی را بهوضوح ببیند. برای #حکمرانی_خوب لازم است دولت واجد یکسری شرایط باشد که بسیاری از آنان مقدمه شکلگیری توسعهای #عادلانه و #مردمسالار است. برخی از این مؤلفهها که توقع است در دولت جدید مدنظر باشد به این شرح است:
1️⃣ حکمرانی بر اساس #صداقت
طی سالهای گذشته مردم دروغهای زیادی از دولتمردان شنیدند. مخصوصا در ماجرای #برجام و وعده رفع تحریم و قضیه #گرانی_بنزین.
2️⃣ جبران زخمهایی که دولت «مردمگریز» به جامعه وارد کرد
آقای #روحانی باوجود عبور از دو دوره چهارساله نتوانست حداقلهای #مردمی_بودن را رعایت کند و در جمع مردم حضور قابل قبولی داشته باشد. حضوری که بهدوراز روحیه #اشرافی گری و راحتطلبی، مردم شهرها و روستاهای کشور را اقناع کند و از سوی دیگر آقای رئیسجمهور با واقعیات زندگی مردم بهتر آشنا شوند. جناب #رئیسی در دوره حضور در آستان قدس و قوه قضائیه روحیه مردمی خود را نمایش داده و با اتخاذ عنوان #دولت_مردمی نشان داده اراده خوبی در این مسیر دارد. گفتوگوی تلویزیونی رودررو با مردم بهصورت مستمر و احیای سفرهای استانی از اولین روزهای دولت، میتواند تصویر مخدوش رئیسجمهور مردمگریز را اصلاح کند.
🔻 ادامه دارد...