13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ چه شد که سرنوشت انقلابِ پیامبر به گودالِ قتلگاه کشیده شد؟
➖ مجموعه #پیغام_خون قسمت دوم
🌐 ویدیو با کیفیت بالا را از اینجا ببینید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢رهبر انقلاب: طغیان بیماری کرونا، مسئله اول و فوری کشور است
♦️بیماری وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران بلکه در دنیا دوران طغیانی را می گذراند. وقتی بیماری ویروس یا دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما هم متفاوت می شود.
⭕️ #کوتاه_از مجلسی که امروز نشان داد، ثبات رأی هم ندارد
👤 مجید رفیعی (+):
🔹 طرح لغو رسیدگی به طرح صیانت در جلسه غیر علنی رأی آورد، در جلسه علنی رأی نیاورد!
🔹 تا وقتی #طرح_شفافیت_آرا در مجلس به سرانجام نرسد، این مجلس، مجلس بشو نیست...
👤وحید اشتری (+):
🔹 به دلیل نبود شفافیت آرا، رأیگیری در مورد طرح #صیانت در جلسه غیر علنی یک چیز شد. ساعتی بعد در جلسه علنی یک چیز دیگر شد.
🔹 چون این اتفاق امروز (اول محرم) رخ داد، آدم ناخودآگاه یاد آن منبر محرم و جمله "آی مجلس شورای اسلامی آدم باش" میافتد.
۲ سال است از آقای #پناهیان خبری نیست، کجاست؟
27.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢فیلم کامل پیام تلویزیونی رهبر انقلاب درباره وضعیت بیماری کرونا
🔹🔸رهبر انقلاب: طغیان بیماری کرونا، مسئله اول و فوری کشور است
♦️نگذارید مجالس حسینی موجب شیوع بیماری و مایه طعنه مخالفان و دشمنان شود
👈ملت و کشور به مجالس با برکت عزای سیدالشهدا علیهالسلام احتیاج دارد اما در برگزاری آنها باید شیوهنامهها با کمال دقت و شدت مراعات شود.
♦️ #واکسن چه از راه واردات و چه با تولید داخلی باید با تلاش مضاعف و به هر شکل ممکن تأمین شود و در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
♦️با توجه به هزینههای سنگین آزمایشهای تشخیص کرونا، دولت و بیمهها کمک کنند تا بیماریابی و آزمایشهای تشخیص به صورت رایگان و وسیع در اختیار همه مردم قرار بگیرد.
♦️انشاءالله با همت دستاندرکاران، تا چند ماه دیگر واکسن به بهترین وجه در اختیار مردم قرار میگیرد و پس از آن، حتی با وجود بیماری، بحران و خطر مرگومیر و مصیبتزده شدن خانوادهها کاهش خواهد یافت.
♦️رهبر انقلاب در سخنانی با اشاره به طغیان بیماری کرونا، این مسئله را مسئله اول و فوری کشور خواندند و در خصوص انجام قاطع وظایف و تصمیمها برای مقابله با بیماری، توصیهها و نکات مهمی خطاب به مسئولان و مردم بیان کردند.
💢مسئلهی بیماری کرونا مسئلهی فوری و فوتی کشور است/سر یک هفته، همه مسئولین با تصمیم قاطع، هر چه که میتوانند انجام بدهند/دستگاهها برای رایگان شدن آزمایش کرونا فعالیت کنند/ مجالس عزای حسینی مایه برکت و رحمت است، نگذارید وسیله شیوع کرونا شود
🔹🔸رهبر انقلاب صبح امروز در پیام تلویزیونی درباره وضعیت بیماری کرونا: چند نکتهی لازم دربارهی طغیان بیماری همهگیر کرونا لازم بود عرض بکنم به مسئولین و به مردم عزیزمان.
♦️بیماری وحشی طغیان کرده، نه فقط در ایران، بلکه در همهی جهان تقریباً یک دوران طغیانی را دارد میگذراند.
♦️وقتی که بیماری، ویروس، دشمن شکل جدیدی پیدا میکند، آرایش دفاعی ما و شیوهی کار ما هم بایستی تغییر پیدا کند. او با شیوهی جدیدی وارد میشود، ما هم بایستی شیوهنامه و روشهای جدید و مستحکم و مواضع محکم را باید اتخاذ کنیم برای مقابلهی با این بیماری که امروز یک خطر عمده است و مسئلهی بیماری کرونا امروز به نظر من مسئلهی اول کشور است، مسئلهی فوری و فوتی کشور است که بایستی دنبال بشود.
♦️ابتلائات و تلفات بسیار دردناک است حقیقتاً؛ به زبان آسان است لکن در واقع وقتی نگاه کنید، در یک روز بیش از پانصد خانواده داغدار بشوند، این چیز کمی است؟ این چیز کوچکی است؟ یا دهها هزار نفر در یک روز ابتلا پیدا کنند.
♦️اینهایی که بیمار میشوند، مبتلا میشوند، برای دارو، برای درمان، برای آزمایش، برای مشکلات گوناگون چه سختیهایی را متحمل میشوند. اینها را واقعاً انسان دل هر مسلمانی، دل هر هممیهنی حقیقتاً میسوزد، آتش میگیرد به این وضع وقتی که نگاه میکند، بنابراین وظایفی داریم.
♦️رئیسجمهور محترم چند روز قبل از این یک ضربالاجل یک هفتهای را معیّن کردند که این بسیار کار خوبی بود، برای اینکه همهی مسئولین اهمیت موضوع را درک کنند و فکر لازم و پیشنهاد لازم را برای تصمیمگیری و اقدام بیاورند و من حالا اینجا عرض میکنم، همهی مسئولین در رأس این ضربالاجل، سر این یک هفته حتماً با تصمیم قاطع اقدام خودشان را، هر اقدامی که گرفتند، هر چه که فکر کردند مصلحت است و میتوانند انجام بدهند، اقدام را انجام بدهند و با دقت جوانب قضیه را بسنجند و هر کاری که لازم هست انجام بدهند.
♦️طرف دیگر قضیه هم مسئلهی خستگی شدید مجموعههای درمانی است؛ این هم یک نگرانی بزرگی است حقیقتاً. در این هوای گرم تابستان، در این بیمارستانها، شب و روز مواجه بودن با این مشکلات حقیقتاً یک مسئلهی مهمّی است، فشارهای جسمی و روحی بر اینها وارد میشود و واقعاً دارند مجموعههای درمانی، پزشک، پرستار و امثال اینها دارند جهاد میکنند. بنده حقیقتاً باید از صمیم قلب از اینها تشکر کنم که تشکر ما البته اهمیتی ندارد، عمده تشکر خدای متعال است که شاکرٌ علیم است و زحمات اینها را میبیند.
♦️در اول جریان کرونا آزمایشهای بیماریابی عمومی رایج شد و این بسیار کار خوبی بود، این کار بایستی انجام بگیرد، یعنی به معنای حقیقی بیفتند، هم شبکهی بهداشت، هم کمک بسیج، در این زمینه فعالیت کنند و بتوانند آزمایش تشخیص بیماری را به صورت رایگان، به صورت وسیع برای همه فراهم کنند.
امروز برای همه فراهم نیست، مشکلاتی هست، هزینههایی هم برای افراد دارد، برای بعضی هزینههای سنگینی هم دارد. جوری باشد که همهی مردم بتوانند بیماریابی و آزمایشهای مربوط به تشخیص بیماری برای همه باشد. این البته بیمهها باید کمک کنند، دولت هم باید کمک کند که این قضیه پیش برود و انجام بگیرد.
♦️خوشبختانه در داخل تولید واکسن انجام گرفت و تولید داخلی به نحوی موجب شد که واردات خارجی هم آسانتر بشود، همین طور که مسئولین این را بر زبان آوردند و گفتند، یعنی مسئلهی واردات این جوری بود که دولت، وزارت بهداشت مبالغی واکسن از بعضی جاها خریده بود، بعضی کشورها و از این کواکس و غیره و حتی بهای واکسنها را هم پرداخته بود، بدعهدی کردند ندادند. بعد از آنی که ما واکسن خودمان وارد بازار شد و آمد و مردم شروع کردند به استفاده کردن، این بهتر شد، یعنی راه واردات باز شد. به هر حال هم برای واردات، هم برای تولید داخلی باید تلاش مضاعف بشود و بتوانند واکسن را هر جور که ممکن است برای همهی مردم برسانند، میلیونها واکسن بایستی در اختیار قرار بگیرد.
♦️میشنویم که دارو در داروخانهها یا بیمارستانها نیست یا کم است یا به زحمت به دست میآید اما در بازار آزاد با چند برابر قیمت است.
اگر این راست هست، این نشاندهندهی مشکل اساسی در شبکهِی توزیع است.
بایستی حتماً با این مسئله برخورد بشود و جلوی آن گرفته بشود. دارو باید در اختیار مردم قرار بگیرد.
💢احتمال تغییر در فهرست ارائه شده کابینه سیزدهم
🔹🔸حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس در خصوص ارائه فهرست وزرای دولت سیزدهم از سوی دولت به مجلس گفت: فهرست ارائه شده به مجلس احتمالی و غیر رسمی است.
♦️نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: لیست کابینه دولت سیزدهم به صورت غیر رسمی به مجلس در دقایق پایانی صحن علنی روز چهارشنبه تقدیم شد اما این لیست هنوز قطعی نیست و امکان دارد تا پایان اعلام وصول در صحن علنی مجلس تغییراتی را در آن شاهد باشیم.
♦️بخشی از مشکل ناشی از رعایت نکردن شیوهنامهها از سوی عدهای از مردم است.
یک جاهایی گفته میشود که مقدار ملاحظهی مردم ۴۰ درصد یا ۳۵ درصد است. خب این خیلی کم است، باید صد درصد مردم رعایت بکنند.
لااقل اکثریت قاطع مردم باید این را رعایت بکنند. این مشکلی است که به خود ما برمیگردد. ما اگر چنانچه رعایت نکنیم، هم جان خودمان را و سلامت خودمان را به خطر میاندازیم، هم سلامت دیگران را، بهخصوص نزدیکانمان را و اطرافیان را به خطر میاندازیم.
بایستی همان حساسیتی را که در ماههای اول مردم به خرج دادند و واقعاً رعایت کردند، همان حساسیتها را باز هم بایستی مراعات کنند و اینها.
♦️مجالس عزای حسینی و عاشورا مایهی برکت و رحمت الهی است. مایه توجه برکات الهی به کشور و ملّت است. ما به این مجالس احتیاج داریم، باید باشد این مجالس منتها با کمال دقت و شدّت بایستی مراعات این شیوهنامهها بشود.
واقعاً هم مسئولینی که مجالس را ترتیب میدهند، هم آقایان منبریها و وعّاظ یا مداحانی که مجلس را اداره میکنند، هم آحاد مردمی که در این مجالس شرکت میکنند بایستی ملاحظه کنند، با دقت شیوهنامهها رعایت بشود، فاصلهها رعایت بشود.
نگذارند که این مجالس خدای نکرده وسیلهی شیوع بشود تا مخالفین، دشمنان بتوانند این مجالس را طعن کنند، بگویند مجالس حسینی موجب شیوع شد، این را نباید بگذارید یک چنین اتفاقی بیفتد. رعایت بشود در این مجالس، به دقت بایستی رعایت بشود.
💢لیست غیر رسمی پیشنهادی کابینه دکتر رئیسی که به مجلس ارسال شد
♦️وزارت نفت: اوجی
♦️وزارت اقتصاد: خاندوزی
♦️وزیر اطلاعات: خطیب
♦️وزارت دفاع: اشتیانی
♦️وزارت کشور: وحیدی
♦️نیرو: محرابیان
♦️آموزش پرورش: باغ گلی
♦️وزارت علوم : زلفی گل
♦️وزارت کار : عبدالملکی
♦️راه و شهرسازی: رستم قاسمی
♦️جهاد کشاورزی: ساداتی نژاد
♦️وزارت خارجه: امیر عبداللهیان
♦️صمت: فاطمی امین
♦️گردشگری: ضرغامی
♦️ورزش و جوانان: سجادی
♦️وزارت بهداشت: عین اللهی
♦️وزارت ارشاد: اسماعیلی
♦️وزارت ارتباطات: زارع پور
🔴نگرانند شهرداری احیا شود
🔹🔸در نقد تصمیم شورای شهر تهران برای معرفی دکتر زاکانی به عنوان شهردار، به "آیین نامه اجرایی دولت" استناد شدکه می گوید شهرداران شهرهای بالای یک میلیون جمعیت باید دارای مدرک کارشناسی در برخی رشته های "مهندسی، علوم تجربی، یا علوم انسانی" و "دارای 9 سال سابقۀ مدیریت ارشد" باشند.
♦️اولا "مدیر و مدبر بودن"، جزو شرایط نامزدی انتخابات ریاست جمهوری است و صلاحیت آقای زاکانی برای ریاست جمهوری که مسئولیتی به مراتب بالاتر می باشد، تایید شده است.
♦️ثانیا او در کنار تخصص پزشکی و عضویت در هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران، سه دوره نماینده مجلس بوده و مسئولیت دبيرخانه مبارزه با مفاسد اقتصادي را در مجالس هفتم و هشتم بر عهده داشته است؛
هم مردم تهران و قم، را برای سه دوره نمایندگی کرده و مشکلات پایتخت را می شناسد، و هم تجربه مبارزه پیگیر با مفاسد اقتصادی را -که شهرداری یکی از گلوگاه های آن است- در کارنامه خود دارد.
♦️او همچنین از بانیان تحقيق و تفحص از نظام آموزش عالي کشور، آزمون دستياري و قوه و قضائيه بوده و ضمنا با نظر نمایندگان، کمیسیون مهم رسیدگی به برجام در مجلس نهم را اداره کرده است.
♦️ثالثا شهرداری، آن هم شهرداری پایتخت، منحصرا یک مسئولیت فنی و عمرانی نیست. شهردار، مسئولیت های مهم فرهنگی و اجتماعی و سیاسی را هم بر عهده دارد؛ نمونه کوچک تر ریاست جمهوری در مقیاس یک شهر.
♦️رئیس جمهور هم متخصص یک یا دو رشته بیشتر نیست و حال آن که طیفی از مدیریت های تخصصی اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و عمرانی، زیر نظر او فعالیت می کنند.
♦️همان گونه که رئیس جمهور لازم نیست مثلا متخصص نیرو و نفت و انرژی و مهندسی و پزشکی یا جامع همه این تخصص ها باشد، به طریق اولی و در مقیاسی به مراتب کوچک تر، دلیلی ندارد شهردار متخصص چند رشته خاص باشد؛
از این جهت، آئین نامه دولت روحانی، حصر و انحصاری غیر قانونی وضع کرده است. ضمن این که، با عنایت به احراز صلاحیت آقای زاکانی برای یک سمت ملی اجرایی در تراز ریاست جمهوری، به طریق اولی صلاحیت شهرداری پایتخت را دارد.
♦️اما بحث مهم تر، علت فضا سازی مدعیان اصلاح طلبی است. آنها کارنامه مردودی در مدیریت شورای شهر و شهرداری تهران دارند: از یقه بگیری منجر به انحلال شورای شهر اول توسط وزارت کشور و دولت اصلاحات؛ تا گماشتن سه شهردار در سه سال اخیر؛ که فارغ از مشکلات شخصی دو تن از این سه نفر، خاطره ای جز گرفتاری شهر در برف، دوچرخه سواری فانتزی شهردار و "سه شنبه های بدون خودرو" بر جا نگذاشته اند.
♦️یادمان نرفته که محسن هاشمی رئیس شورا چند بار گفت "در این دوره حتی یک کیلومتر مترو در تهران ساخته نشد" و "طرح دوچرخه سواری (بی دود)، طرحی شکست خورده و نمایشی بود"،
هاشمی همچنین گفته بود «قالیباف در بحث BRT جسارت داشت و اتوبوس ها را وارد کرد. حناچی بیش از اندازه میترسد... با وجود اینکه 6- 7 سال از دولت روحانی گذشته، در این مدت یک اتوبوس هم تزریق نشده است".
♦️جالب این که وزارت اطلاعات با شهردار شدن حناچی مخالف کرده بود. به گفته محسن هاشمی "وقتی وزیر کشور نتوانست حکم حناچی را امضا کند و با وزیر اطلاعات به اختلاف برخوردند، روحانی مستقیما ورود پیدا کرد و مسئله خاتمه یافت". اما روحانی مدتی بعد با شهردار چپ افتاد و دستور داد او را به جلسات دولت راه ندهند؛ چون با طبقات اضافی ساختمانی که نهاد ریاست جمهوری در جماران در حال احداث بود، مخالفت کرده بود.
♦️اکنون که آقای رئیسی رئیس جمهور، وعده داده شهردار پایتخت به جلسات دولت برگردد و دولت از نزدیک با مشکلات مردم آشنا شود، متولیان سوء مدیریت چند سال اخیر می کوشند اذهان مردم را منحرف کنند؛ درد اصلی آنها این است که منطق "شهرداری برای خدمتگزاری" احیا شود و مردم، کارکردها را مقایسه کنند.
✍ #محمد_ایمانی