2.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘پای درس عرفان
از محضر حضرت آیت الله سید عبدالکریم کشمیری رحمة الله عليه سوال شد :
دستوری بفرمایید برای قرب به امام زمان علیه السلام و نزدیک شدن به آن حضرت.
آیت الله کشمیری فرمودند ؛
خلوت با حضرت.
روزی یک ساعت با حضرت خلوت کند. یک جای خلوت، متوجه به حضرت بشود؛ زیارت سلام علی آل یاسین را بخواند. بعد هم زیاد بگوید: «یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی» و «المستعان بک یا بن الحسن» زیاد بگوید. توسل بکند به ایشان؛.... به خودی خود رفاقت پیدا می شود.
#امام_زمان
#در_محضر_استاد
@mesbah_313_ir
1.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شهید_قاسم_سلیمانی🌷
💎«هر چیزی که قیمت داشته باشد باید از آن مراقبت کرد».
#وزارت_اطلاعات از ستون های حفظ نظام و افزایش اقتدار نظام است!
#در_محضر_شهداء
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
💊یک قرص تحلیل مصباح
🩺 ثروتمندی که همه وسایلش ساخت ایران بود!
#مهندس_هدایتالله_دهش؛ بنیانگذار ساراول و از پیشگامان صنعت تهویه مطبوع نوین ایران در ۹۹ سالگی درگذشت.
ایشان بعد از فارغالتحصیلی از آمریکا به ایران برگشت. در اواخر دهه ۳۰ این فناوری را از آمریکا به ایران آورد و ساراول را تاسیس و به تولید و صادرات مشغول شد.
افتخار به ایرانی بودن در شخصیت او موج میزد. مثلاً در حوزه شخصی با وجود ثروت فراوان، تمام وسایل زندگیاش حتی خودروی سواری اش ایرانی بود و در ساخت و تولید، بر روی فنکوئلها، چیلرها و سایر محصولات ساراول حک کرده بود:
با افتخار ساخت ایران!
مهندس هدایت الله ها در ایران عزیز کم نیستند اما به شکل گمنام به فعالیت خود ادامه می دهند! او استاندارد کار می کرد، فوق العاده بود ، برای اعتلای نام و اعتبار ایران تلاش کرد و به ایرانی بودن خود افتخار می کرد!.
او در واقع یک الگوست و باید این الگو ترویج شود!
#کارآفرین_تراز
@mesbah_313_ir
باسمه تعالی
دکتر رضا زمانی
تحلیل روز مصباح ( شماره ۲۳)
🔘 وقتی حرف ها حرف می زنند!
اظهارات اخیر سید محمد خاتمی به سه نکته مهم اشاره دارد؛
👈۱. «آگاهانه رای ندادم»؛
یعنی برنامه ای آگاهانه برای رادیکالی کردن حملات علیه دولت و بخصوص نظام و حاکمیت.
خاتمی با این فعل سیاسی خود تلاش کرد تا از او عبور نشود! او با تیم رادیکال اصلاحات که در واقع امروز اپوزیسیون نظام شده، همراهی کرد تا به زعم خود در تحولات اساسی نظام جمهوری اسلامی سهمی داشته باشد!
👈۲. «راه نجات ،مردم سالاری توسعه گراست»
این عبارت تفسیر منویات جریان همسو با اوست! یعنی مردم سالاری توسعه گرا در مقابل مردم سالاری دینی!
در واقع، مفهوم فوق از ماهیت حرکت رادیکالی آنها و از معرفی نظام مقبول و متبوع آنها خبر می دهد. مردم سالاری توسعه گرا، ترجمه دموکراسی مدل غربی و هواخواهی از مدل نظام دموکراسی غربیست.!
👈۳. «صادقانه رای ندادم»؛
امروز حرف های خاتمی، بیش از هر زمانی با مردم حرف می زنند و به قول خودش، صادقانه نیت خود را بعد از عمری نفاق و دروغ برملا می سازد!....
امروز خاتمی، علنا و صادقانه، فریاد «نرمالیزاسیون » و حل شدن در نظام سلطه را صادقانه فریاد می زند!
در یک جمله؛ خاتمی و دارو دسته همسو با او، صادقانه اعلام کردند که اعتقادی به انقلاب اسلامی ندارند!
او از نظام عبور کرد تا از خودش عبور نشود!
#خاتمی
#سرطان_اصلاحات
@mesbah_313_ir
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 سوال روز
حجت الاسلام محسنی اژهای چگونه در دوران ریاست خود با برخورد با فزرندان یکی از مقامات ارشد قوه روند جدید فساد ستیزی را آغاز کرده است؟
#دستگاه_قضا
@mesbah_313_ir
11.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جمعهتون بخیر
چشمتون منور به جمال مولا ♥️
✅ به امید آزادی قدس شریف ان شاالله
@mesbah_313_ir
✳بخشی از وصیت نامه الهی سیاسی امام خمینی (ره)
(قسمت ۲۷)
وصيت من به چپ گرايان، مثل كمونيستها و چريكهاي فدايي خلق و ديگر گروهها[ي] متمايل به چپ، آن است كه شماها بدون بررسي صحيح از مكتبها و مكتب اسلام نزد كساني كه از مكتبها و خصوص اسلام اطلاع صحيح دارند، با چه انگيزه خودتان را راضي كرديد به مكتبي كه امروز در دنيا شكست خورده رو آوريد و چه شده كه دل خود را به چند «ايسم» كه محتواي آنها پيش اهل تحقيق پوچ است خوش كرده ايد؟ و شما را چه انگيزهاي وادار كرده كه مي خواهيد كشور خود را به دامن شوروي يا چين بكشيد؛ و با ملت خود به اسم «توده دوستي» به جنگ برخاسته يا به توطئه هايي براي نفع اجنبي به ضد كشور خود و توده هاي ستمديده دست زديد؟ شما مي بينيد كه از اول پيدايش كمونيسم مدعيان آن ديكتاتورترين و قدرت طلب و انحصارطلب ترين حكومتهاي جهان بوده و هستند. چه ملتهايي زير دست و پاي شوروي مدعي طرفدار توده ها خُرد شدند و از هستي ساقط گرديدند. ملت روسيه، مسلمانان و غيرمسلمانان، تاكنون در زير فشار ديكتاتوري حزب كمونيست دست و پا مي زنند و از هر گونه آزادي محروم و در اختناق بالاتر از اختناق هاي ديكتاتورهاي جهان به سر مي برند. استالين، كه يكي از چهره هاي به اصطلاح «درخشان» حزب بود، ورود و خروجش را و تشريفات آن و اشرافيت او را ديديم. اكنون كه شما فريب خوردگان در عشق آن رژيم جان مي دهيد، مردم مظلوم شوروي و ديگر اقمار او چون افغانستان از ستمگريهاي آنان جان مي سپارند، و آنگاه شما كه مدعي طرفداري از خلق هستيد، بر اين خلق محروم در هر جا كه دستتان رسيده چه جناياتي انجام داديد و با اهالي شريف آمل كه آنان را به غلط طرفدار پر و پا قرص خود معرفي مي كرديد و عده بسياري را به فريب به جنگ مردم و دولت فرستاديد و به كشتن داديد، چه جنايتها كه نكرديد. و شما «طرفدار خلق محروم» مي خواهيد خلق مظلوم و محروم ايران را به دست ديكتاتوري شوروي دهيد و چنين خيانتي را با سرپوش «فدايي خلق» و طرفدار محرومين در حال اجرا هستيد، منتها «حزب توده» و رفقاي آن با توطئه و زير ماسك طرفداري از جمهوري اسلامي، و ديگر گروهها با اسلحه و ترور و انفجار.
من به شما احزاب و گروهها، چه آنان كه به چپگرايي معروف ـ گرچه بعضي شواهد و قرائن دلالت دارد كه اينان كمونيست امريكايي هستند ـ و چه آنان كه از غرب ارتزاق مي كنند و الهام مي گيرند و چه آنها كه با اسم «خودمختاري» و طرفداري از كرد و بلوچ دست به اسلحه برده و مردم محروم كردستان و ديگر جاها را از هستي ساقط نموده و مانع از خدمتهاي فرهنگي و بهداشتي و اقتصادي و بازسازي دولت جمهوري در آن استانها مي شوند، مثل حزب «دموكرات» و «كومله» وصيت مي كنم كه به ملت بپيوندند. و تاكنون تجربه كرده اند كه كاري جز بدبخت كردن اهالي آن مناطق نكرده اند و نمي توانند بكنند، پس مصلحت خود و ملت خود و مناطق خود آن است كه با دولت تشريك مساعي نموده و از ياغي گري و خدمت به بيگانگان و خيانت به ميهن خود دست بردارند و به ساختن كشور بپردازند و مطمئن باشند كه اسلام براي آنان هم از قطب جنايتكار غرب و هم از قطب ديكتاتور شرق بهتر است و آرزوهاي انساني خلق را بهتر انجام مي دهد...👇👇👇
ادامه دارد...
@mesbah_313_ir